54919
-
#26869 Ezt valaki írja le nekem, mert nem teljesen értem, KÖSZÖNÖM
"Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások?
Hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a
-norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod.
Növelheted az FPS számot, ha a -novblank kapcsolót is hozzáadod. " -
#26868 nehéz behatározni, egy kicsit innen, egy kicsit onnan, picit gyúrnak még rajta, és kész az új autó -
#26867 inkább Chevy SS -
#26866 igen a RAM sokkal de sokkal lassabb a VRAM-nal:),....altalaban 80-szor -
xido #26865 -
#26864 NAGYOT:) -
hori19 #26863 áá, -availablevidmem 2, 900megát ad neki, nem ugy bukkannak fel a házak, és high on beakad amikor 180at fordulok, gondolom a memória lassabb mint a videomemoria : | -
xido #26862 ..Olyan Mustang beütése van..nagyot tévedtem? -
#26861 Legjobb verda szerintem!
:!De azért a busz 300km/h-val megy XD -
xido #26860 Tetszetős AI:..még jócskán az elején vagyok a játéknak,nem haladok olyan gyorsan...Dimitrijjel elmentem a szexshopba...bejárat mellett csávó elkezdett beszólogatni...aztán bunyózni kezdtünk..Dimitri is besegített,aztán csávó jobbnak látta,ha elpucol..erre Dimitri elkezdte kergetni..szétröhögtem az agyam:)..Aztán futottam utána,hogy jöjjön vissza,küldetésünk van..és egy utcával arrébb el kellett gáncsoljam,hogy megálljon végre:D
Szóval újabb pirospont a részemről:)
Ja..mentem Dimitrijékhez az elején,csávókám kint a tetőn mosta a ház ablakát....sajnos leszédült utána,hogy fejbelőttem -
xido #26859 Ahogy tapasztalom,minden irányítás hű maradt a korábbiakhoz,az utasként beszállást próbáld meg a g billentyűvel... -
#26858 -
hori19 #26857 van itt 6giga neparázz :D -
#26856 -availablevidmem 10 -annyit tesz,h ha pl van egy 512MB os kartyad akkor 10x512MB-ot probal elvenni a RAM-bol...de hoppa itt jon a baj,nincs annyi szabad RAM...tehat elvesz amennyit tud...es mondjuk +1000MB RAM-ot fog hasznalni VRAM-kent ami lehuzza az FPS-t...ennyi:) -
miki10 #26855 Sziasztok!
lenne pár kérdésem. hogy lehet a GTA IV be indexelni, csomagtartott kinyitni,ha lehet akkor melyik gombbal?
és hogy lehet multiplayerbe be ülni az autoba ugy hogy ne te vezess?
-
hori19 #26854 -availablevidmem 10 erről valami? :D -
#26853 bocs a hülye kérdésér de az árnyékokat le lehet venni vagy eltüntetni vagy valami? -
#26852 Nem kell elbaszni letöltesz egy frissítést a microsoft oldaláról és kész. -
#26851 Vagy esetleg nincs valami módszer hogy Service pack 2 vel menjen ? Igazából most raktam újra a windowst ,és nincs kedvem megint elbaszni -
n3whous3 #26850 talán a microsoft oldalán -
#26849 Lehet másik klipet berakni,hogyan? -
Pares #26848 Nah ,már megtaláltam a beállitásokat, am vki nemtudja, hogy a Vehicle Density a konzolokon milyenre van álllitva? -
BetonK #26847 nem fognak, már hívtak volna..
egy hét telt el a jelentkezés óta -
AmadeusHU #26846 Nem akarja a mentésemet betölteni, állandóan azt írja ki hogy load faild és ellenörizzem a merevlemezt. Ez a fos játékközben elvesztette az internetkapcsolatot, így lekapcsolodott a windowslive-ról. Ledobom tálcára hogy vissza nyomjam a netet és bejelntekezek a live-ba. Pár perc után kifagy a játék és a mentésemet sehogysem akarja visszatölteni. Mi a kurva? -
#26845 Sziasztok ! tudnátok linkelni 1 jó angol sp 3-at ? Tudom goolge használtam is de csomó variációt kidobott aztán nemtom melyik a jó
-
#26844 úgy ahogy látod egymás mellé! -
hori19 #26843 high hightest 100 100 és nemzavar hogy a házak 5perc mulva bukkannak fel??? nanekamuzzatok :D -
#26842 Ezt próbáltam, de megpróbálom mégegyszer, hátha valamit elrontottam. Ezt a két parancsot egymás mellé vagy alá kell írni, mert lehet hogy amiatt nem müködött? -
#26841 hívni fognak majd -
Pares #26840 Hali, valaki meg tudná mondani, hogy a konzolos verziók milyen beállitásokon futnak? Multkor meg is találtam az oldalt meg a readmet, de most az Istenért se megy. Előre is THX! -
#26839 csinálj egy txt fájlt Commanline néven és ird bele a FAQ-ban található beállításokat, majd másold be a Commandline.txt-t a játék könyvtárába:
:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV
pl.: tehát ez legyen a Commandline.txt tartalma:
-nomemrestrict -norestrictions
Igy engedie kellene a beállításokat... -
A Cobretti napszemcsit vedd le ha van.. -
#26837 Helló!
Meg tudnátok mondani, hogy mit kell csinálni, hogy engedje a legmagasabb beállításokat is? Olvastam a FAQ-t, de az a módszer semmilyen változást nem eredményezett. -
#26836 gSkacok ,azt szeretném kérdezni hogy hogyklehet megoldani , hogy gta4ben a bemásolt mp3mak 5.1 be szoljanak? szolnak csak épp a mély nem szol...valami 5let? -
#26835 cipő esetleg. am feketébe meny az a fehér fekete összeállitás nem jó. -
partyyy #26834 hy! Francis adott egy olyan küldit, hogy egy bizonyos goldberget meg kell ölni és ehhez fel kell adni egy önéletrajzot. ez meg is van, de elakadok ott, hogy bemennék a céghez. azt írja viseljek suit-ot és tie-t vagyis nyakkendőt és öltönyt. Ez meg is van de nem enged be. Mit kell tenni? -
#26833 Hamachin keresztül lehet multiban tolni. -
#26832 Hamachi... De lehet énis kérem karácsonyra:D -
Neoncsoves #26831 sajna nem, ezért is kértem karácsonyra a játékot, tedd ezt te is, mert megéri! -
#26830 cső ! :)
Multiba lehet játszani ha NEM eredeti a game?? Help PLS ,,O.o,,