Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PS: Peccst.
Kumiho #2179
alienware
Valami ilyesmi van az egyik füzet végén is. Nagyon állat gépek vannak itt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Logitech, szal van rá esély. Az UT2007 is megy vele :DDDDD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Irányítást lehet konfigolni? Tehát meg lehet csinálni hogy pl. autózás ---> kontroller / gyalog+célzás ---> billentyû + egér?
Nagyba hozzájárulna azon megfontolásomba hogy megvegyem -e a játékot, mert úgy lenne igazi feeling mint Mafia-ba, hogy autókat kormánnyal is tudom irányítani és még force feedback (kiegyezés céljából akár "vibration") is van.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
amúgy TS ip: 89.149.202.205:8805
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
teljesen mind1, hogy milyen a látótávolság, a grafikai részletesség, a forgalom, nálam semelyik se változtat tulzottan a futáson, ez az igazi port feeling, az biztos

De ezért fél évet várni... Adták volna ki jövõre, szerintem plusz annyi várakozást mindenkinek megért volna.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Ilyen gépem van: ASUS M2N AM2 alaplap
AMD A64 X2 6400+ proc box be proci
DDR2 2048M PC800 Kings.KIT
ASUS EN8500GT MG/HTP 512M Sil
Low-ra kellett levenni a grafikát hogy tudjak játszani vele :D
Nem elég, hogy brutális mérete van a játéknak, még a gépet is megszorongatja.
A GTA V. majd biztos 30GB-os lesz :DD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
fake name generatorral csináltam live-os acc-ot azzal eddig mûködött ma reggel már ezt irta ki!
Kumiho #2179
EZ PC! Nehogymár ne ÉN döntsem el, mit hova állítok.... Ha én 2 FPS-el akarok játszani, akkor annyival játszok. Ez a regisztrálj ide, regisztrálj oda, (persze úgy, hogy a Te országod nincs támogatva) megint egy felesleges szívatás.... Optimalizáció, finoman szólva is hagy némi kívánni valót maga után....
Igenis, hiába a feeling, hiába a játékmenet, hiába a történet, sajnos nagyon is el lett b@szarintva.
http://www.freetvmaci.info/
ez a játék egy akkora FOS!
nem értem hogyan tudták ezt kiadni?!
. : Z E L L E R : .
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nálam meg a 256-os 3850-nél max. 800*600.. Grat, Rockstar, igazán elbasztátok ezt is!
Nem csoda, ha senki sem veszi meg ezt a "valamit"..
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Documents and Settings\felhasználó\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music\
[merlinw.org]
Csinálsz egy
Sajnos muszály sokak kedvéért óvodásan leírni úgy látszik ...
b) Independence FM:
A játék
c) Live!:
Nem tetszik, de akinek sok eredeti játéka van és szeret neten játszani, netán ostoba amerikai, annak jól jön és különben is ez a jövõ, konzolon és PC -n egyaránt. El kell fogadni. Akinek nem megy a regisztrálás a FAQ-ban található
d) Textúra hibák:
Itt csak az eddigi bejelentésekre tudok mutatni, legyetek türelmesek, gondolom hogy szar lehet ha hibásak a textúrák, vagy nagyon szaggat, ez a hiba ahogy láttam fõleg az ATi tualjdonosokat érinti, holnap kipróbálom a szomszéd srác 3870 -esén is. Nekem a Ge8600GTS 256MB annak ellenére, hogy már nem mai darab, de tisztességgel és folyamatos sebességgel viszi 1280x -ban. Aki esetleg nem tette fel a legújabb drivert ... dehát ez mondjuk mindenki számára egyértelmû gondolom ...
Ezekbõl a FAQ -ba is be kéne kerüljön a hasznos info, lécci, valaki ...
Why so serious?
a kamerat en egerrel viszem a kocsi utan de mar kezdem megszokni.
Torrents a valaszt leirtam a Warez totyikba.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
[merlinw.org]