54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Newyorker
    Ezt valaki írja le nekem, mert nem teljesen értem, KÖSZÖNÖM

"Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások?
    Hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a
    -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod.
    Növelheted az FPS számot, ha a -novblank kapcsolót is hozzáadod. "
  • DJ Skyline
    nehéz behatározni, egy kicsit innen, egy kicsit onnan, picit gyúrnak még rajta, és kész az új autó
  • w77d
    inkább Chevy SS
  • Barny
    igen a RAM sokkal de sokkal lassabb a VRAM-nal:),....altalaban 80-szor
  • xido
  • Kit--Kat
    NAGYOT:)
  • hori19
    áá, -availablevidmem 2, 900megát ad neki, nem ugy bukkannak fel a házak, és high on beakad amikor 180at fordulok, gondolom a memória lassabb mint a videomemoria : |
  • xido
    ..Olyan Mustang beütése van..nagyot tévedtem?
  • JaSoN HuNTeR #26861
    Legjobb verda szerintem!

:!De azért a busz 300km/h-val megy XD
  • xido
    Tetszetős AI:..még jócskán az elején vagyok a játéknak,nem haladok olyan gyorsan...Dimitrijjel elmentem a szexshopba...bejárat mellett csávó elkezdett beszólogatni...aztán bunyózni kezdtünk..Dimitri is besegített,aztán csávó jobbnak látta,ha elpucol..erre Dimitri elkezdte kergetni..szétröhögtem az agyam:)..Aztán futottam utána,hogy jöjjön vissza,küldetésünk van..és egy utcával arrébb el kellett gáncsoljam,hogy megálljon végre:D
    Szóval újabb pirospont a részemről:)

Ja..mentem Dimitrijékhez az elején,csávókám kint a tetőn mosta a ház ablakát....sajnos leszédült utána,hogy fejbelőttem
  • xido
    Ahogy tapasztalom,minden irányítás hű maradt a korábbiakhoz,az utasként beszállást próbáld meg a g billentyűvel...
  • Barny
  • hori19
    van itt 6giga neparázz :D
  • Barny
    -availablevidmem 10 -annyit tesz,h ha pl van egy 512MB os kartyad akkor 10x512MB-ot probal elvenni a RAM-bol...de hoppa itt jon a baj,nincs annyi szabad RAM...tehat elvesz amennyit tud...es mondjuk +1000MB RAM-ot fog hasznalni VRAM-kent ami lehuzza az FPS-t...ennyi:)
  • miki10
    Sziasztok!
    lenne pár kérdésem. hogy lehet a GTA IV be indexelni, csomagtartott kinyitni,ha lehet akkor melyik gombbal?
    és hogy lehet multiplayerbe be ülni az autoba ugy hogy ne te vezess?
  • hori19
    -availablevidmem 10 erről valami? :D
  • bella11
    bocs a hülye kérdésér de az árnyékokat le lehet venni vagy eltüntetni vagy valami?
  • norbi56
    Nem kell elbaszni letöltesz egy frissítést a microsoft oldaláról és kész.
  • reger
    Vagy esetleg nincs valami módszer hogy Service pack 2 vel menjen ? Igazából most raktam újra a windowst ,és nincs kedvem megint elbaszni
  • n3whous3
    talán a microsoft oldalán
  • norbi56
    Lehet másik klipet berakni,hogyan?
  • Pares
    Nah ,már megtaláltam a beállitásokat, am vki nemtudja, hogy a Vehicle Density a konzolokon milyenre van álllitva?
  • BetonK
    nem fognak, már hívtak volna..
    egy hét telt el a jelentkezés óta
  • AmadeusHU
    Nem akarja a mentésemet betölteni, állandóan azt írja ki hogy load faild és ellenörizzem a merevlemezt. Ez a fos játékközben elvesztette az internetkapcsolatot, így lekapcsolodott a windowslive-ról. Ledobom tálcára hogy vissza nyomjam a netet és bejelntekezek a live-ba. Pár perc után kifagy a játék és a mentésemet sehogysem akarja visszatölteni. Mi a kurva?
  • reger
    Sziasztok ! tudnátok linkelni 1 jó angol sp 3-at ? Tudom goolge használtam is de csomó variációt kidobott aztán nemtom melyik a jó
  • kingpython
    úgy ahogy látod egymás mellé!
  • hori19
    high hightest 100 100 és nemzavar hogy a házak 5perc mulva bukkannak fel??? nanekamuzzatok :D
  • szabod
    Ezt próbáltam, de megpróbálom mégegyszer, hátha valamit elrontottam. Ezt a két parancsot egymás mellé vagy alá kell írni, mert lehet hogy amiatt nem müködött?
  • tommyg
    hívni fognak majd
  • Pares
    Hali, valaki meg tudná mondani, hogy a konzolos verziók milyen beállitásokon futnak? Multkor meg is találtam az oldalt meg a readmet, de most az Istenért se megy. Előre is THX!
  • red bull
    csinálj egy txt fájlt Commanline néven és ird bele a FAQ-ban található beállításokat, majd másold be a Commandline.txt-t a játék könyvtárába:
    :\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV

pl.: tehát ez legyen a Commandline.txt tartalma:
    -nomemrestrict -norestrictions
    Igy engedie kellene a beállításokat...
  • Toyo

A Cobretti napszemcsit vedd le ha van..
  • szabod
    Helló!

Meg tudnátok mondani, hogy mit kell csinálni, hogy engedje a legmagasabb beállításokat is? Olvastam a FAQ-t, de az a módszer semmilyen változást nem eredményezett.
  • kill3r21
    gSkacok ,azt szeretném kérdezni hogy hogyklehet megoldani , hogy gta4ben a bemásolt mp3mak 5.1 be szoljanak? szolnak csak épp a mély nem szol...valami 5let?
  • Ryder7
    cipő esetleg. am feketébe meny az a fehér fekete összeállitás nem jó.
  • partyyy
    hy! Francis adott egy olyan küldit, hogy egy bizonyos goldberget meg kell ölni és ehhez fel kell adni egy önéletrajzot. ez meg is van, de elakadok ott, hogy bemennék a céghez. azt írja viseljek suit-ot és tie-t vagyis nyakkendőt és öltönyt. Ez meg is van de nem enged be. Mit kell tenni?
  • Banano
    Hamachin keresztül lehet multiban tolni.
  • somdav95
    Hamachi... De lehet énis kérem karácsonyra:D
  • Neoncsoves
    sajna nem, ezért is kértem karácsonyra a játékot, tedd ezt te is, mert megéri!
  • darki81
    cső ! :)
    Multiba lehet játszani ha NEM eredeti a game?? Help PLS ,,O.o,,