Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Fú ez annyira fasza lesz, de õszintén szólva én nem látok olyan nagy különbséget.

masterthief
http://www.youtube.com/v/H15lnSD2f5w&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

masterthief
Nem a SA-hoz hanem a IV-hez. Olyan mint a videó amit belinkeltem. GTA IV motorjával a Vice City.

wollnerd
Vice City? A SA-hoz???

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
De volt. nem javult tõle.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Gondolom ha már elkezdték akkor be is fogják fejezni. Addig várni kell türelemmel, hisz nem kis dologról van szó. Át kell konvertálni az egész térképet, jármûveket, fegyvereket stb. Megnyugtatlak hogy készül a Vice City is.

masterthief
Pedig jó a SA. Kezd el, és 1 idõ múlva a grafikája nem is fog érdekelni. A másik kérdésedre nem tudom a választ

masterthief
Nem volt biztonsági másolatod az Annihilator-ról, hogy újra kell rakni? Én nem is tudom mit csinálnék, ha elb@szódna valami mod miatt a game. De ere figyelek is. Nekem már több mint 100 modding cucc van benne.

Black Mesa project óta hiszem,ha látom:)
wollnerd
Ez nagyon jó lesz!!! én feltettem 2 héttel ezelõtt a SA-t, de nem akart tetszeni a gagyi grafika miatt....
Meg aztán azt is vettem észre hogy összeveszekedett a G25-ömmel. :@ (mittudoménmianeveaszreplõnek el kezdett hátrafelé haladni, a vezetés közben folyton leejtõdött a kamera... <#boxer>
Nincs vmi más megoldás arra hogy inkább ne kelljen kihúzni a szg-bõl a játékvezérlõt???

wollnerd
Mi történne, ha felrobbanna a szív? Eltûnnének az sorra az épületek? xD Vagy inkább a Liberty City "teste" megfertõzne Zombikkal? xDD Van már egy ilyen mod! XD
Csak sajnos újra kell installálnom majd az alap játékot... :( ( #51514 )

masterthief
Ez a húsvéti tojás! Nem sokan fedezték fel Liberty szivét.

pisztácia
Jah, ott ébredtem fel. Hirtelen nem tudtsm mi az a nagy szív:D de komoly

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

sajtburger
Valahogy ez volt az érzésem. Több mint 1 hónapja vettem xboxot és hozzá a GTA-t, de már az utolsó küldetésnél járok.. :/ Persze jön még a két kiegészítõ, csak sajnálom, mert egyik legjobb játék, ha nem a legjobb a világon és máris vége.. :S

bakvarnyu
San Andreas sokkal hosszabb de ez attól függ ki hogy játszik.

sajtburger
srácok! nem tudjátok, hogy a san andreasnak és a gta IV-nek mennyi a végigjátszási ideje, így összehasonlítva? Érdekelne, mert sztem a GTA IV-t hamarabb vittem végig, bár lehet, hogy keveset huligánkodtam meg mászkáltam.. :D

wollnerd
Egy klubban leittad magad és oda dobták ki Luist? :D
én már láttam.

pisztácia

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Valaki volt már a szabadság szoborban?
Én multkor tok részegre ittam magam, és a szabadság szoborban ébredtem fel. És volt ott egy baromni nagy szív ami lüktetett:D
Vki látta mar?

FZoleee
köszi :)
fery02
Mod telepítésekért nem jár ban, Multiban elkövetett csalásért elõbb jár.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

FZoleee
ja, most nézem, nem is mûködik a legújabbal :D
FZoleee
steames eredeti verzióm van, ha ahhoz felrakom ezt a modot, akkor bannolhatnak érte?
fery02
Hihetetlen szarul.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok 1.0.7 hez van valami texture mod? Meg car pack vagy valami-,

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

masterthief
Nem volna rossz gép, de ha már a videó kártya integrált, akkor már el van b@szva! Inkább rakasd össze a vasat, és lehessen cserélni a kártyát.

Csibusz
Azt szeretném kérdezni, hogy a CacheBoost nevû program mit csinál pontosan? Mert olvastam hogy a GTA IV textura eltünésére is gyógyír és egyéb játékoknál is orvosolja ezt a problémát. Köszönöm elõre is.
Ha veszel hozzá VGA-t akkor elfut, maxra veszed akadna de az integrált videokártyával el se indítsd.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ricsi234
Hy alll!
ezen szerintetek menne?
Számítógép!

Jól ellehet majd hülyülni az biztos. De én jelen pillanat azt várom hogy a IV:MP hez legyen RP szerver :) SA ba is sokat elbaromkodtam ott, igaz a 4nek a gyári multija is nagyon átjön, csak 1 barátom van akivel tudok játszani kb 2 hetente egy fél órát :D

masterthief
Mindegy mikorra lesz kész. Jó lesz az tuti.

Alig 20%-nál tart, már jóideje... kétlem, hogy értelmes idõn belül megvalósul, és játszható is lesz.
masterthief
Hú de szuper dolgot találtam barátaim! Egy srác elkezdte a GTA IV grafikus motorjával elkészíteni a San Andreas világát. Még nem tudni mikor lesz kész, de nagyot fog ütni, mint Mike Tyson!<#wow1>
http://www.youtube.com/v/BSNDGLNqe3U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

masterthief
A Rockstar nem lesz ott az E3-on. Ellenben kiadhatnak valami infót más módon.

Snexi
vajon bejelentik végre az idei e3-on?

Ryder62
Ott a járda <#nyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Forgalomból sosem elég.
Órákat akarok a dugóban ülni.

Bronx South
Apropó drog háború. Az SA -ban a területfoglalósdi az hatalmas volt, azt szerintem még meglehetne játszani hogy eköré építenek fel egy játékmenetet, ami egy bandáról/családról szólna tulajdonképpen.

Ryder62
London kicsit fura lenne. Meg állandóan minden küldetésben esne az esõ :D Nem kicsit lenne nyomasztó hely. Így is néha már depressziós leszek Liberty Cityben is.

A drog meg már minden ilyen játék, film alapeleme. Bár már valóban tényleg uncsi ez a drogháborúsdi de most mást nem nagyon lehet egy történet köré építeni.

Bronx South
Szerintem London nem illik a képbe. Nem ismerem annyira, de szerintem ott nem folyik kõkemény drog biznisz, márpedig ha megnézed a GTA részeket, azok bizony a drogról, és az arra épülõ fekete gazdaságról szólnak. Az viszont tény, hogy a drog témát nem lehet végtelenségig erõltetni, viszont ez adja az alapot egy sztorihoz. Bár egy független bérgyilkos, vagy egy sorozatgyilkos szerepe elmenne Londonban, de nem tudom hogy eköré milyen sztorit lehetne írni.

wollnerd
én is :D

'86-ban játszódott. én amúgy elõbb londont akarok :D
Bronx South
Ja egy új Vice City nagyon jó lenne, de egy kibõvített mapal, és minimum hasonlítson Miamira mint a IV New Yorkra, ne csak azt az érzetet keltse hogy ott vagy. Tetszett az a 70-es évekbeli Amerika, de most jöhetne egy 21-ik századi, ahol Tomi Vercetti egy megöregedett üzletvezetõt játszana, ahol nekünk, neki kéne dolgozni.

Ryder62
Sztem meg legyen bõven forgalom. Emléxem a vice cityt is azért utáltam mert alig volt forgalom. Ha már grand theft auto azaz nagy kocslopás akkor ne kelljen a fél mapon keresztül futni hogy végre jöjjön egy mazsola akit kirángathatok a volán mögül és megléphetek a zsaruk elöl. A vice city ebben nagyon alulmúlja a társait. Sõt még arra is eméxem hogy nagy széles forgalmas út, délutáni órák, tiszta idõ, és itt ott egy-egy kocsi... csak azt ne mondjátok hogy mindenki a standon van mikor tök üres. :D

Ellenben sztem a rockstarnak ideje lenne kiadni egy új vice city-t, minimum gta 4-es fizikával, grafikával. Hatalmasat ütne ahogy a pálmafák levelei mozognának a szélben, tû éles árnyékot vetnének mi pedig félárnyékban hogy nehogy kiégesse a szemünket a hdr meg minden egyéb , lõdözünk a zsarukra, drogbandákra. Feladatunkat letudva ideje beugrani a cadillac ülésébe hogy elhúzzuk a csíkot a naplementében.
Tudom hogy az original vice city magasra tette a lécet de azt valjuk be hogy anno a gta3 nagyot durrantott és most a gta4 azaz majdnem a gta3 rimékje is felülmulta az eredeti liberty cityben játszódó részt. Egyszóval jó vóna mán egy vice cityt új motorban látni. <#smile>

Bronx South
Nekem az utolsó módolásom a Vice City idejében volt, mikor lecseréltem kb.15 db verdát. Azóta leszoktam róla, felesleges.
Thx a trafic mód ajánlatod, de most 50 -esre be van lõve a trafic, teljesen megfelel, az egy dolog hogy nem tökéletes, ez van.

bakvarnyu
telerakod ilyen bigyulákkal és még csodálkozol hogy furcsa dolgok történnek <#vigyor1>

wollnerd
tudtam!<#szomoru1>
Újra kell majd módolni! (metró, jó kocsik, jó scripts-ek, object fileok, asi loader, MAGYARÍTÁS, stb.)

Tedd újra a játékot.

wollnerd
hát, az elsõ nagy módosítás a Annihilator-on ez, de nem akart repülni ezért töröltem is, azóta eltûnt a propeller. Majd felraktam az Airstrike modot, az se tetszett és akkor jelent meg ez a jelentség, és a letörlés óta sem oldódott meg... :(

Szerintem az, amelyikkel elbasztad a helikoptert :)