54919
-
#27576 Jóvanfiam 1-es. AZt mondta ProGabe, hogy a SZAVAZÁS rossz, nem a játék :D -
#27575 ?
a szavásról beszélek :) -
#27574 Az volt az utolsó hogy egy Orosz csávóhoz elmegyünk a reptére Romannal és megölöm va nem és nem öltem meg ennyi :S:S
Akk mivan nem értem megnéztem :S
PLss de neked mi volt ? :) -
#27573 de van benne sörétes, legalább is multiba van. szállj be rendőrkocsiba és kapsz:D -
#27572 az utolsó küldetésednél, amit megcsináltál -
#27571 PLsss AKYY mond meg azt a videót naon kén :D:D
Lécci :D -
bruna #27570 Nem tudjátok véletlenül ,hogy milyen program matt szaggathat a GTA ami fut alatta? Mer nekem valamitől nagyon szaggat és a gépem 100% ,hogy elég neki xp 2G Ram DDR2 meg GeForce 9800GTX+ !! Pedig amit csak tudok mindent leállítok! Ha tudok segíteni nagyon megköszönném!!! -
#27569 rossz a szavazás. nincs benne sörétes, így nehezen tudom megszavazni az egyik kedvencemet :) -
janika15 #27568 valaki ? 27561???? -
#27567 Hali! Segítséget szeretnék kérni. Feltelepítettem a gta-t, a social clubbot és a games for windows live-t. De nem indul el a játék. Pedig egyszer már fel volt telepítve, ugyanez a verzió, el is jutottam 30%-ig. Akkor elsőre sikerült a telepítés, kiadta a regelést, crackeltem és futott a játék. De most semmit nem ad ki, úgy értem regisztrációt. Amikor rákattintok a social club ikonra nem történik semmi. A gtaiv.exe-nél pedig felhozza a dos-os ablakot, ami full fekete, majd utána eltűnik és szintén semmi. Elméletileg minden fel van telepítve a gépemre. Nem értem mi lehet a probléma, már próbáltam mindent. Kérlek segítsetek. -
#27566 Milyen Video me nem tok róla :D
-
bruna #27565 Nem tudjátok véletlenül ,hogy milyen program matt szaggathat a GTA ami fut alatta? Mer nekem valamitől nagyon szaggat és a gépem 100% ,hogy elég neki!! Pedig amit csak tudok mindent leállítok! Ha tudok segíteni nagyon megköszönném!!! -
#27564 Ez engem is érdekelne.:D Milyen video?:P -
#27563 elmondták a videóban mit kell -
#27562 elértem 58%-ig és nincs küldetése senkinek de azt írja ho pár embernek (PL:. Brucie,Roman) nincs 100% Missions Progresse :S:S plss Valaki segítsen hogy mitcsináljak mer már idegesít hogy nincs semii :S
-
janika15 #27561 hali mindenkinek! holnap szeretném újra húzni a gépem xp-ről vistára mert lesz még +2gb ramom. a játék lementéseit ha bemásolom vistában a játék mappájának azon részébe ahol a lementéseket tárolja a játék fog-e úgy működni és fogom tudni-e használni a lementéseimet? vagy eltudnátok mondani h mit hova kell majd másolnom? thx -
Farbiter #27560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott vagyok amikor a darun át üldöztem a csávót,és a végén meg volt két választásom.Én azt választottam hogy felhúzom,jelent ez vmit a sztoriban?? -
#27559 újraraktam a windows-t a gta iv et nem és azt irja ki hogy xlive.dll nem található mit csináljak ? -
#27558 szerk:[apro]stoppoljátok le bármikor a hd verziót. és nézzétek meg hogy melyik a szebb. és a pc-nek bizony ezerszer tisztább képe van. a boxos olyan fakóra mosott :) -
#27557 az alábbi comparison vidi hd verziójából jól látszik hogy lehet direkt kibaszás is van a dologban. ha megnézitek a pc sokkal színesebb, míg a konzolos olyan túlexponáltnak tűnik, hol csupa fekete, hol csupa bloomfehér, amik mögötti tartalmat persze nem kell kiszámolni. anno a crysis-nál volt ez, hogy erősebb árnyékmod miatt több lett a fekete terület a pályán. pl. távoli erdő nem sötét volt hanem fekete, emiatt ki sem számolta a kártya. értelemszerűen egyszerűbb egy színt soksorozni mint kiszámolni minden egyes pixelt.
furcsa csupán. -
Hellsing47 #27556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!derricket vagy francist lőjem le? vagy teljesen mind1? -
#27555 folyamatosabb max
(plusz jol látni, h a távoli táj 360on "szépen" a homályba vész, pécén viszont sajnos lespórolták a DOF-t) -
#27554 ha megnyered az összes versenyt -
eLiXir #27553 utana mikkel lehet 100%ig vinni? -
chooselee #27552 Hopp a makróknál nézd meg,mert beszúrni nem tudom. -
#27551 Jó mert ott konzollal játszottak, pc-n meg valszeg bill-egér kombóval :D -
chooselee #27550 SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg -
Farbiter #27549 hogy kell Spoilert csinálni ide??! -
Hellsing47 #27548 nem szebb, csak folyamatosabb -
#27547 Létezik. A sztori küldetései 60%-ig visznek fel ha csak azokat csinálod meg. -
#27546 létezik mivel 60% körül lesz vége a sztorinak -
eLiXir #27545 skacok letezik, hogy most kezdek bele a legnyugatibb szigeten levo kuldetesekbe es meg 50%nal sem tartok..? -
#27544 [center] p/center]
360-on szebb a mozgasa valahogy -
#27543 Ez a tag csak úgy ott volt a levegőben hátradőlve és nem mozdult:
-
#27542 Sziasztok!
Nem eredeti xp-re fellehet rakni sp3-at?
előre is köszönöm -
szapor #27541 PLS vki #27446 -
#27540 Sziasztok!
A játékba lehet pókerezni, vagy csak billiárd meg darts van? -
predy24 #27539 sziasztok! valaki megtudná mondani hogy 64 bites vistán miért nem indul el a game 32 bites xp-n ment ezen miért nem? valami kell hozzá??? pls help
-
#27538 Csak úgy
Így kezdődött
Itt nincs rejtett tartalom
Ez lett. A szobor szíve
-
Forcee #27537 hogy a fenébe lehet kesztyüt szerezni??? mert van amelyik képen látom van amelyiken nem de én még nem találkoztam vele ruhaboltba