54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Stefibaba
    Jóvanfiam 1-es. AZt mondta ProGabe, hogy a SZAVAZÁS rossz, nem a játék :D
  • ProGabe #27575
    ?

a szavásról beszélek :)
  • Danyi95
    Az volt az utolsó hogy egy Orosz csávóhoz elmegyünk a reptére Romannal és megölöm va nem és nem öltem meg ennyi :S:S
    Akk mivan nem értem megnéztem :S

PLss de neked mi volt ? :)
  • akyyy
    de van benne sörétes, legalább is multiba van. szállj be rendőrkocsiba és kapsz:D
  • akyyy
    az utolsó küldetésednél, amit megcsináltál
  • Danyi95
    PLsss AKYY mond meg azt a videót naon kén :D:D
    Lécci :D
  • bruna #27570
    Nem tudjátok véletlenül ,hogy milyen program matt szaggathat a GTA ami fut alatta? Mer nekem valamitől nagyon szaggat és a gépem 100% ,hogy elég neki xp 2G Ram DDR2 meg GeForce 9800GTX+ !! Pedig amit csak tudok mindent leállítok! Ha tudok segíteni nagyon megköszönném!!!
  • ProGabe #27569
    rossz a szavazás. nincs benne sörétes, így nehezen tudom megszavazni az egyik kedvencemet :)
  • janika15
    valaki ? 27561????
  • Verso
    Hali! Segítséget szeretnék kérni. Feltelepítettem a gta-t, a social clubbot és a games for windows live-t. De nem indul el a játék. Pedig egyszer már fel volt telepítve, ugyanez a verzió, el is jutottam 30%-ig. Akkor elsőre sikerült a telepítés, kiadta a regelést, crackeltem és futott a játék. De most semmit nem ad ki, úgy értem regisztrációt. Amikor rákattintok a social club ikonra nem történik semmi. A gtaiv.exe-nél pedig felhozza a dos-os ablakot, ami full fekete, majd utána eltűnik és szintén semmi. Elméletileg minden fel van telepítve a gépemre. Nem értem mi lehet a probléma, már próbáltam mindent. Kérlek segítsetek.
  • Danyi95
    Milyen Video me nem tok róla :D
  • bruna #27565
    Nem tudjátok véletlenül ,hogy milyen program matt szaggathat a GTA ami fut alatta? Mer nekem valamitől nagyon szaggat és a gépem 100% ,hogy elég neki!! Pedig amit csak tudok mindent leállítok! Ha tudok segíteni nagyon megköszönném!!!
  • norbi56
    Ez engem is érdekelne.:D Milyen video?:P
  • akyyy
    elmondták a videóban mit kell
  • Danyi95
    elértem 58%-ig és nincs küldetése senkinek de azt írja ho pár embernek (PL:. Brucie,Roman) nincs 100% Missions Progresse :S:S plss Valaki segítsen hogy mitcsináljak mer már idegesít hogy nincs semii :S
  • janika15
    hali mindenkinek! holnap szeretném újra húzni a gépem xp-ről vistára mert lesz még +2gb ramom. a játék lementéseit ha bemásolom vistában a játék mappájának azon részébe ahol a lementéseket tárolja a játék fog-e úgy működni és fogom tudni-e használni a lementéseimet? vagy eltudnátok mondani h mit hova kell majd másolnom? thx
  • Farbiter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott vagyok amikor a darun át üldöztem a csávót,és a végén meg volt két választásom.Én azt választottam hogy felhúzom,jelent ez vmit a sztoriban??
  • Ley Roland
    újraraktam a windows-t a gta iv et nem és azt irja ki hogy xlive.dll nem található mit csináljak ?
  • VRSDM
    szerk:[apro]stoppoljátok le bármikor a hd verziót. és nézzétek meg hogy melyik a szebb. és a pc-nek bizony ezerszer tisztább képe van. a boxos olyan fakóra mosott :)
  • VRSDM
    az alábbi comparison vidi hd verziójából jól látszik hogy lehet direkt kibaszás is van a dologban. ha megnézitek a pc sokkal színesebb, míg a konzolos olyan túlexponáltnak tűnik, hol csupa fekete, hol csupa bloomfehér, amik mögötti tartalmat persze nem kell kiszámolni. anno a crysis-nál volt ez, hogy erősebb árnyékmod miatt több lett a fekete terület a pályán. pl. távoli erdő nem sötét volt hanem fekete, emiatt ki sem számolta a kártya. értelemszerűen egyszerűbb egy színt soksorozni mint kiszámolni minden egyes pixelt.

furcsa csupán.
  • Hellsing47
    derricket vagy francist lőjem le? vagy teljesen mind1?
  • arty
    folyamatosabb max

(plusz jol látni, h a távoli táj 360on "szépen" a homályba vész, pécén viszont sajnos lespórolták a DOF-t)
  • MR ME
    ha megnyered az összes versenyt
  • eLiXir
    utana mikkel lehet 100%ig vinni?
  • chooselee
    Hopp a makróknál nézd meg,mert beszúrni nem tudom.
  • Stefibaba
    Jó mert ott konzollal játszottak, pc-n meg valszeg bill-egér kombóval :D
  • chooselee
    SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    Spoiler szöveg
  • Farbiter
    hogy kell Spoilert csinálni ide??!
  • Hellsing47
    nem szebb, csak folyamatosabb
  • Lobsterman
    Létezik. A sztori küldetései 60%-ig visznek fel ha csak azokat csinálod meg.
  • Snexi
    létezik mivel 60% körül lesz vége a sztorinak
  • eLiXir
    skacok letezik, hogy most kezdek bele a legnyugatibb szigeten levo kuldetesekbe es meg 50%nal sem tartok..?
  • AnarchoiD
    [center]
    p/center]

360-on szebb a mozgasa valahogy
  • grebber
    Ez a tag csak úgy ott volt a levegőben hátradőlve és nem mozdult:

• Falkon
    Sziasztok!
    Nem eredeti xp-re fellehet rakni sp3-at?
    előre is köszönöm
  • szapor
    PLS vki #27446
  • GX25
    Sziasztok!

A játékba lehet pókerezni, vagy csak billiárd meg darts van?
  • predy24
    sziasztok! valaki megtudná mondani hogy 64 bites vistán miért nem indul el a game 32 bites xp-n ment ezen miért nem? valami kell hozzá??? pls help
  • Freddycom
    Csak úgy

Így kezdődött

Itt nincs rejtett tartalom

Ez lett. A szobor szíve
  • Forcee
    hogy a fenébe lehet kesztyüt szerezni??? mert van amelyik képen látom van amelyiken nem de én még nem találkoztam vele ruhaboltba