Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Feature : Grand Theft Auto IV
Component : GTAIV_Dynamic
File : C:\GTAIV\data2.cab
Error : Adathiba (CRC)
Van erre megoldás ?
Elõre is köszi mindent
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mind1, a DLC-kben ennek a lehetõségnek még híre is volt.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha van is, attól még ugyanúgy hívnak és ha nem veszed fel, lentebb megy a szeretetük nem?
Szükségem lenne a segitségetekre,ti biztos tudtok segiteni :) Nos,a játékhoz sokkal több mint a minimumom megvan.. viszont ha indítanám el a játékot akkor bejön a fekete képernyõ,és utána kidob a DD3D50-es hibával.. olvastam róla elvileg DX9 vagy újabb szükséges.. nos nekem a DX10-van fent ( XP ) és még mindig ezzel a hibával jön,és egyszerüen nemtudok játszani. Tudnátok segiteni hogy mit csináljak? :) Köszi elõre is! :) Diaz. :)
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
én többször is csináltam már,szóval mûködik
Most Xp-t használok, de fel akarom tenni a Win7-et. Az megoldható, hogy a mentett játékomat át tudjam vinni a másik rendszerre? És ha igen, hogyan?
THX
We will never forget! WTC
We will never forget! WTC
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
FAIL tábla! xD
OMSI FOREVER!!!
GTA IV multis acsijai között amúgy is van néhány, amit csak szinte elképzelhetetlen mennyiségû munkával lehet csak elérni.
Én pl egy nyaramat végigmultiztam pár éve vele, így lett meg minden acsi. :)
Régen játszottam amúgy már vele, nem tudom milyen szinten vannak már a csalások, de egy hasznos tanácsot adhatok, ha esetleg nem jöttél volna még rá:
Mikor messzi célpontra akarsz lõni, a fegyverek csak bizonyos távolságból hajlandóak célbajutni. Általában mikor célratartás közben nem látod az ellenfél körül az élete jelzését, addig felesleges lõni, mert még véletlenül sem fogod eltalálni.
Ez a távolság fegyverenként különbözõ, UZI kaliberõ géppityuknál rövidebb távolságokból, míg AK félékkel messzebbrõl enged.
Ha eleget játszol, simán rá lehet érezni erre a távolságra és onnantól egy tapasztalt játékossal szemben az lesz a döntõ tényezõ csupán, hogy melyikõtök idõzít jól (mint egy western jelenet . :)).
Ez azt jelentené, hogy minden egyes patch-elés után új játékot kellene kezdeni. Mivel pedig automatikusan patch-elõdik, meglepetésként érinthetné a játék vége felé tartó játékost egy erre irányuló hibaüzenet. :)
Így nem nagyon fogom megszerezni a multi achikat.
Nem lehet trükközni, hogy például barátaim ellen versenyzek és hagynak nyerni vagy hagyják lelõni magukat? Mondjuk egy ismerõsöm sem GTA-zik.