Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Vedd meg eredetiben, vagy tölts le valami normálisan mûködõ verziót! pl,Razor 1911-est.

fery02
OK, annyira nagyon nem érdekel a dolog, csak úgy emlékeztem, hogy GTA IV-ben nem lehet olyat, hogy ne hívjanak a haverok (most sem akarom még elhinni, de ne fáradjatok meggyõzni :)).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bronx South
http://www.youtube.com/v/tvPPU9i4VXM?version=3&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tvPPU9i4VXM?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

tibi08
Helló mindekinek!az lenne a problémám mikor telepítem a GTA IV-t akkor kb. a negyedénél ezt írja ki:

Feature : Grand Theft Auto IV
Component : GTAIV_Dynamic
File : C:\GTAIV\data2.cab
Error : Adathiba (CRC)

Van erre megoldás ?

Elõre is köszi mindent

wollnerd
Neked a Playboy-tól kapott mobilod van?Abban biztos benne van.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fery02
Akkor nekem valami nagyon nem tûnt fel, meg még nagyon sokaknak sem, akik nyávognak miatta.
Mind1, a DLC-kben ennek a lehetõségnek még híre is volt.

wollnerd
Nekem az alapjátékban is van alvás mód!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bronx South
Van, legalábbis az új telefonon amit playboitól kapsz. Ha be van kapcsolva nem tud hívni senki, és ahogy észrevettem a szeretet se megy lejjebb. Általában ha magán akciókat csinálok, vagy ha küldetésre megyek, van bekapcsolva, utóbbi esetben azért mert elõszeretettel metrózok vagy taxizok az meg idõigényesebb.

fery02
Azt mondod akkor, sima GTA IV-ben (patch-el vagy nélküle) van telón néma mód?
Ha van is, attól még ugyanúgy hívnak és ha nem veszed fel, lentebb megy a szeretetük nem?

Bronx South
Akkor most csináljak képet hogy meggyõzzelek ? Nincs telepítve egyik dlc sztori sem.

fery02
Úgy értem, hogy GTA IV-ben semmilyen patchel nincs, csak a DLC-kben van ilyen lehetõség.

bakvarnyu
Milyen géped van meg mi az hogy "a DX10-van fent"<#whatever>

0Diaz0
Sziasztok! :)
Szükségem lenne a segitségetekre,ti biztos tudtok segiteni :) Nos,a játékhoz sokkal több mint a minimumom megvan.. viszont ha indítanám el a játékot akkor bejön a fekete képernyõ,és utána kidob a DD3D50-es hibával.. olvastam róla elvileg DX9 vagy újabb szükséges.. nos nekem a DX10-van fent ( XP ) és még mindig ezzel a hibával jön,és egyszerüen nemtudok játszani. Tudnátok segiteni hogy mit csináljak? :) Köszi elõre is! :) Diaz. :)

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

bakvarnyu
Pesig sokkal jobb ennek a multija mint az SA-s vagdalkózás.

Bronx South
Ne viccelj. Én még az alap sztorival vagyok elfoglalva. :D De ha ez az opció valamelyik patchel érkezett, akkor ok, bár nekem a 07 -es van fent.

fery02
Alap GTA IV-ben még nincs ilyen.

Snexi
mentést természetesen lehet átvinni,eléggé el van dugva,nézz utána
én többször is csináltam már,szóval mûködik

Nem fog menni soha játszhatóan azon, még ha elindítod valami csoda folytán, akkor se.
Sziasztok kéne 1 kis segítség van egy x2 7850 BE procim + egy 8600 GT 256 DDR2 VGA de ne makar elindulni a game olvasgattam hogy a 256 ddr2 es vga kevés hozzá de valakinek meg elindul rajta valaki segítsen kérem!!!!
totyak
Üdv!
Most Xp-t használok, de fel akarom tenni a Win7-et. Az megoldható, hogy a mentett játékomat át tudjam vinni a másik rendszerre? És ha igen, hogyan?

THX

És az FDNY vagy a mentõs????

We will never forget! WTC

Bronx South
Ez jó kérdés, én is kíváncsi vagyok ilyen dolgokra. :) Már van kukás ruhától kezdve sok mindenem, de az LCPD ruha az nagyon hiányzik. :D

<#worship>Sziasztok! Azt szeretném kérdezni , hogy a gta 4 -ben a rendõrségi ruhát hol találom? Elõre is köszi!

We will never forget! WTC

Ryder62
Tornázd fel 70% fölé a kapcsolatot és ekkor majd tudsz bombát szerezni Packietõl meg fegyvert Jacobtól stb. Ezután ha hívnak akkor mond hogy ok, elmész. Utána pár perc után visszahívod. A neve mellett van egy olyan hogy találkozó törlése. Így nem sértõdnek meg.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Bronx South
Nem értem miért kéne ide trainer ? Telefon > Option > Néma mód be. szvsz. Amúgy meg ellenségessé nem hiszem hogy válik valamelyik is, de a szolgáltatások kb. 70% alatt eltûnnek.

masterthief
Azért ne hagyd hogy 0-ra lemenjen. Az nem gond ha néha lerázod õket, késõbb teljesítel nekik melót és emelkedik megint a tisztelet aránya. Vagy tölts le Simple Native Trainert, és ott ki tudod kapcsolni ezeket a hívásokat.

Sziasztok! Lenne még egy kérdésem, már kezd nagyon unalmas lenni, hogy folyamatosan hívogat Jacob, Packy, Brucie, Roman, barátnõ kombó, hogy lenne-e kedvem lespanolni 1 órán belül és meg kell szakítanom a küldetéseim. Ha nemet mondok és annyiszor, hogy lemegy 0-ra az "xy like %" akkor nem beszél velem többet? Nem akar majd taxit küldeni, fegyvert eladni stb? Esetleg ellenségessé is válik?

masterthief
<#nevetes1> Az nem tünt fel hogy ze egyáltalán nem a GTA5, hanem a IV? ENB Series be van rakva és ennyi. Egy csomó fake videó van a neten.

longhaul
masterthief
Arra biz még várnunk kell. Attól függetlenül, hogy be van dátumozva még csúszhat is a dátum. Jó lenne már ha valami Concept art-ot vagy screenshot-ot mutatnának, Ja és valami biztos infót a helyszinrõl.

longhaul
Ez egy következõ rész GTA 5 hírek

OMSI FOREVER!!!

fery02
Így van.

masterthief
Csak nem a Vice City Rage-Trailer 1 videóra gondoltál, amit beraktam? Mert az a GTA IV-hez lesz 1 Map Mod. Ami ki tudja mikorra készül el.

masterthief
Milyen videó? Milyen GTA V? Ezt nem vágom!<#wow1><#nevetes1>

wollnerd
Ég a Liberty City szíve! :D

FAIL tábla! xD

longhaul
Ezek szerint a videót nézve. A GTA 5-BEN nem lesz annyi búg<#unalmas>

OMSI FOREVER!!!

Bronx South
Amúgy rendesen elvertem a bankrablásból, + az egyéb küldetésekbõl szerzett lóvét. Van még 5 dollárom, többnyire a rendõrök elleni fegyverkezésbe öltem a lóvét. Továbbá van egy késem is, azt annyi. Habár eladok stevenek pár verdát és megint lesz fegyverre való.

wollnerd
de

Bronx South
Nem tudom hogy mi az a közép sziget, de amúgy a nagy almára gondoltam, ott vannak felhõkarcolók nem ?

wollnerd
Manhattan= Közép-sziget?<---- Erre gondolsz?

Bronx South
De amúgy nekem a multira eszem ágában sincs ráfeküdni, az SA multiplayerét nem közelíti meg a GTA IV -é de lehet hogy nekem nem tetszik. Apropó 6 -os szint. Manhattanban az építkezés felé északra haladva kell menni, majd az építkezés elött egy balost kell venni. Szerintem feltûnõ lesz az utca bal oldalán, a felhõkarcolóban lévõ bemélyedés. Az pont akkora hogy befér oda egy helikopter. A rendörség helikoptereit elintézik a felhõkarcolók mert az utcába nem tudnak leereszkedni, és a fegyverek hatótávolságon kívül maradnak. Jobb esetben lekoccolják a felhõkarcolókat vagy egymást ha többen vannak, és lezuhannak. A földieket így már nyugodtan lehet osztani fentrõl, nincs olyan magasan a bemélyedés szóval jó látványosak lesznek a robbanó verdák és az égõ zsaruk, szóval aki akar egy kicsit mókázni singleben, annak mindenképp ajánlom. <#eljen> A menekülés se nehéz, beszálsz a helibe, majd ahol a metró délen bemegy az alagútba, ott eltûnsz.

Azzal is el lehet érni a hatos szintet. :D

Bronx South
6 -os körözési szinten írtsad a zsarukat utcán, ha sokat csinálod hamar ráérzel a dolgokra.

Most jön a nem multis tapasztalatom, de amikor a küldiben rohannak meg nagyobb számokban (vagy csak a rendõröket aprítom a lakásban) akkor van, hogy úgy darálok, hogy csak végighúzom a célkeresztet és sebez, pedig az élet ugye nem jelenik meg.

fery02
Nem lehet bizony ilyesmi trükköket alkalmazni, másképp legális csalás lenne így az acsik megszerzése.
GTA IV multis acsijai között amúgy is van néhány, amit csak szinte elképzelhetetlen mennyiségû munkával lehet csak elérni.
Én pl egy nyaramat végigmultiztam pár éve vele, így lett meg minden acsi. :)

Régen játszottam amúgy már vele, nem tudom milyen szinten vannak már a csalások, de egy hasznos tanácsot adhatok, ha esetleg nem jöttél volna még rá:
Mikor messzi célpontra akarsz lõni, a fegyverek csak bizonyos távolságból hajlandóak célbajutni. Általában mikor célratartás közben nem látod az ellenfél körül az élete jelzését, addig felesleges lõni, mert még véletlenül sem fogod eltalálni.
Ez a távolság fegyverenként különbözõ, UZI kaliberõ géppityuknál rövidebb távolságokból, míg AK félékkel messzebbrõl enged.

Ha eleget játszol, simán rá lehet érezni erre a távolságra és onnantól egy tapasztalt játékossal szemben az lesz a döntõ tényezõ csupán, hogy melyikõtök idõzít jól (mint egy western jelenet . :)).

fery02
Fog mûködni. Gáz lenne, ha nem mûködne.
Ez azt jelentené, hogy minden egyes patch-elés után új játékot kellene kezdeni. Mivel pedig automatikusan patch-elõdik, meglepetésként érinthetné a játék vége felé tartó játékost egy erre irányuló hibaüzenet. :)

Szerintem nem célozhatsz nagyon profin... Mondjuk csak 33%-on állok, de azt ennyibõl is le lehetett venni, hogy kezd az akció rész a lövöldözõs játékokra hajazni.

totyak
Küzdöttem ma egy csomót multiban, de nekem nem nagyon jön be (most próbáltam elõször). Érdekes módon én lövöm az ellent, semmi baja nem lesz, õ meg egy-két lövéssel leterít. Meg a pálya másik oldaláról telibe talál, átlõ a fedezéken. Nem hiszem, hogy valaki ekkora profi.

Így nem nagyon fogom megszerezni a multi achikat.

Nem lehet trükközni, hogy például barátaim ellen versenyzek és hagynak nyerni vagy hagyják lelõni magukat? Mondjuk egy ismerõsöm sem GTA-zik.

wollnerd
???

fery02
Csak ranked.