54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW
    A Beta az EFLC-hez való, azt nem próbáltam. A Normal 1.04-es pedig a GTA4-hez (1.07-hez is)
  • hegege
    Nekem is steames van és megy vele szépen minden...
  • janihunk
    Hogy megy ? Ez nem igaz nekem ha a d3d9.dll be van téve akkor hibával leáll. Betettem a egy másikat 0.077ENB d3d9.dll verzió és csak azzal megy. De így kell ennek kinézni:Kép kép2kép3
    Miért nem megy nekem a modhoz való d3d9.dll fájlal?

• BAk3R
    A beta mappából átmásoltam mindent aztán megy is, nem rossz.
  • BAk3R
    Na kipróbálom én is ezt a iCEnhancer-t, bár mivel steam-es a játék, mindig a legfrissebb verziójú, nem tudok babrálni vele.
  • janihunk
    Akkor próba.
  • MerlinW
    Semmi extra. Letöltöd, bemásolod, indítod:
    Nálam ilyen lett 1.0.7-el.
  • janihunk
    Hogy? Nekem nem sikerül működésre bírni.
  • MerlinW
    1.25 is működik tökéletesen, egyedül a néha előforduló piros égbolt probléma van vele.
  • janihunk
    az iCEnhancer 1.3 működni fog már 1.0.7.0 is?
  • Carlos
    bolt, cd galaxis.
  • wollnerd #52335
    Az EFLC külön játék, nincs szükség az alapjáték futtatására.
    Boltból vagy Steamen akarsz vásárolni?
  • Carlos
    És ez külön játék vagy rá kell telepíteni az eredetire?

Mik kellenek a játékhoz? MErt régen volt ilyen macerálás a steam-mel, a social club-bal meg a live-al...
  • berlinboy6329
    Hát az 1.3-ból nekem nem úgy tűnik,hogy azok csak shaderek.Nem emlékszek rá,hogy ilyen éles textúrák lettek volna benne.
  • wollnerd #52332
    A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a két kiegészítőjét,The Lost And Damned & The Ballad Of Gay Tony (a két kieg. együttes neve: Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City)
  • morzsi555
    Az icenhancerben nincsenek textúrák, új shaderek vannak benne.
  • SirAlo
    Nekem megvan streamen a GTA 4 complete edition es a Crysis Warhead csak accountal egyutt lehet eladni?
  • Carlos
    Sziasztok!

Elhatároztam, hogy lehet, hogy megveszem a játékot. Melyiket éri meg megvenni? A sima GTA 4-et vagy a Complete Edition-t. Az egyik 5K a másik 8.5K körül van.

Mennyivel tud többet a Complete Edition?

Előre is köszi a válaszokat!
  • kjhun
    Az jó kérdés

Tömörítve csak 4.35GB. (A Better city Textures Mod).
    Patchprogrammal lehet csak cd-nyi lenne.
  • berlinboy6329
    Mi a különbség a Better city Textures meg az ICenhancer közt?mind2 cserél textúrákat mégis a BTC 7Gb az enhancer meg pár száz mega.
  • kjhun
    A weblapon lévő szöveg egy részletének fordítása (google-fordító/webfordító):

A legnagyobb problémát ebben a pillanatban ez a számítás a végső érték a mod, most már atpe 4GB, úgy becsülik, hogy 2012-ben a béta verzióját a mod lesz 12GB, meg fogom keresni megoldások UHARC, és a többi szuper Vibrátorok, de nem garantálja, hogy lesz valami könnyű letöltés ...

Célok

Sikerülni grafikai minőséget szereznie egyenlő vagy felsőbbrendű a jövőbeliekbe a nyolcadik nemzedék konzolja (playstation IVként vagy Xbox 720 ilyen), ez élvezetnek tűnhet, de azt gondolom, hogy vigasztalod a jövőbelieket, amiket tudnak fejleszteni, az ez potentiatesek az elegendő dolog a kanyar játszik majdnem közömbös nyomtatókkal ha compardosok a valósággal, a célomnak hasonlóvá kell válnia a képekkel valami lent:

Vagyis a lentebb látható grafikát akarják kihozni, ebben a játékban, a készülőfélben lévő moddal. És a majd megjelenő Xbox720/PS4 konzolok grafikai teljesítményével egyenértékű vagy annál jobbat akarnak kihozni grafikailag belőle. Ha úgy alakul. A 12GB, az nem kevés ha tényleg elkészül.
  • kjhun
  • morzsi555
    Részletes leírás a grafikai modok felrakásához.
  • Hunter of Deer
    nem ertem ezt a jatekot. tegnap siman be tudtam lepni a jatekon belul a liveba, most meg uj win telepites utan azt irja hogy nem tud belepni mert nalunk nincs live omg!!!
  • strebacom
  • Hunter of Deer
    ez itt a reklám helye xD

más: a better city textures és az ultimate textura pack között van valami különbség?
  • MerlinW
    "GTX580 SLI elviszi?"

[facepalm]

• janihunk
    Tegnap kipróbáltam ezt a modot: KLIKK 1.0.7.0-val működik és a gépigény is csökkent gy cseppet.
  • wollnerd #52318
    Talán próbálj egy másik xliveless-t!
    link
  • Hunter of Deer
    kéne egy kis help.
    bemásoltam az ice enchancert es az xlivelesst is a game mappájába de indítás után hibát észlel és leáll. valakinek van valami ötlete hogyan lehet működésre bírni. (remélem nem kell újra rakni a játékot megint 40 perc alatt :S)
    thx
  • morzsi555
    Ha nem rakod be, akkor minden nagyon világos lesz a játékban.
  • Hunter of Deer
    köszi szépen a gyors választ. ez az xliveless is kell amúgy? vagy ez mit csinál? csak úgy nagyvonalakban :)
  • morzsi555
    linkek
  • Hunter of Deer
    valaki tudna dobni egy linket erről az ice enchance-ről, mert úgy láttam hogy van több verzió és fogalmam sincs melyik működik rendesen. gondolom ez a progi működik az 1.0.7 patchel illetve a magyarítással.
    esetleg ezen kívül kell még valamit feltenni hogy szép legyen a játék? gépen az aláírásban látható remélem ezzel a progival is futni fog rendesen.
  • strebacom
  • masterthief
    Igen!
  • strebacom
    Nagyon szépen köszönöm akkor még zaklatni foglak benneteket...GTX580 SLI elviszi?
  • wollnerd #52309
    A legújabb grafikai mód.
  • strebacom
    Morzsi én most vettem meg ezt a gamet, mi ez az Ice......valami jégbefagyott világ??
  • morzsi555
    iCEnhancer-rel.