54919
-
#52346 A Beta az EFLC-hez való, azt nem próbáltam. A Normal 1.04-es pedig a GTA4-hez (1.07-hez is) -
hegege #52345 Nekem is steames van és megy vele szépen minden... -
janihunk #52344 Hogy megy ? Ez nem igaz nekem ha a d3d9.dll be van téve akkor hibával leáll. Betettem a egy másikat 0.077ENB d3d9.dll verzió és csak azzal megy. De így kell ennek kinézni:Kép kép2kép3
Miért nem megy nekem a modhoz való d3d9.dll fájlal?
-
BAk3R #52343 A beta mappából átmásoltam mindent aztán megy is, nem rossz. -
BAk3R #52342 Na kipróbálom én is ezt a iCEnhancer-t, bár mivel steam-es a játék, mindig a legfrissebb verziójú, nem tudok babrálni vele. -
janihunk #52341 Akkor próba. -
#52340 Semmi extra. Letöltöd, bemásolod, indítod:
Nálam ilyen lett 1.0.7-el. -
janihunk #52339 Hogy? Nekem nem sikerül működésre bírni. -
#52338 1.25 is működik tökéletesen, egyedül a néha előforduló piros égbolt probléma van vele. -
janihunk #52337 az iCEnhancer 1.3 működni fog már 1.0.7.0 is? -
#52336 bolt, cd galaxis. -
#52335 Az EFLC külön játék, nincs szükség az alapjáték futtatására.
Boltból vagy Steamen akarsz vásárolni? -
#52334 És ez külön játék vagy rá kell telepíteni az eredetire?
Mik kellenek a játékhoz? MErt régen volt ilyen macerálás a steam-mel, a social club-bal meg a live-al... -
#52333 Hát az 1.3-ból nekem nem úgy tűnik,hogy azok csak shaderek.Nem emlékszek rá,hogy ilyen éles textúrák lettek volna benne. -
#52332 A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a két kiegészítőjét,The Lost And Damned & The Ballad Of Gay Tony (a két kieg. együttes neve: Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City) -
morzsi555 #52331 Az icenhancerben nincsenek textúrák, új shaderek vannak benne. -
#52330 Nekem megvan streamen a GTA 4 complete edition es a Crysis Warhead csak accountal egyutt lehet eladni? -
#52329 Sziasztok!
Elhatároztam, hogy lehet, hogy megveszem a játékot. Melyiket éri meg megvenni? A sima GTA 4-et vagy a Complete Edition-t. Az egyik 5K a másik 8.5K körül van.
Mennyivel tud többet a Complete Edition?
Előre is köszi a válaszokat! -
kjhun #52328 Az jó kérdés
Tömörítve csak 4.35GB. (A Better city Textures Mod).
Patchprogrammal lehet csak cd-nyi lenne. -
#52327 Mi a különbség a Better city Textures meg az ICenhancer közt?mind2 cserél textúrákat mégis a BTC 7Gb az enhancer meg pár száz mega.
-
kjhun #52326 A weblapon lévő szöveg egy részletének fordítása (google-fordító/webfordító):
A legnagyobb problémát ebben a pillanatban ez a számítás a végső érték a mod, most már atpe 4GB, úgy becsülik, hogy 2012-ben a béta verzióját a mod lesz 12GB, meg fogom keresni megoldások UHARC, és a többi szuper Vibrátorok, de nem garantálja, hogy lesz valami könnyű letöltés ...
Célok
Sikerülni grafikai minőséget szereznie egyenlő vagy felsőbbrendű a jövőbeliekbe a nyolcadik nemzedék konzolja (playstation IVként vagy Xbox 720 ilyen), ez élvezetnek tűnhet, de azt gondolom, hogy vigasztalod a jövőbelieket, amiket tudnak fejleszteni, az ez potentiatesek az elegendő dolog a kanyar játszik majdnem közömbös nyomtatókkal ha compardosok a valósággal, a célomnak hasonlóvá kell válnia a képekkel valami lent:
Vagyis a lentebb látható grafikát akarják kihozni, ebben a játékban, a készülőfélben lévő moddal. És a majd megjelenő Xbox720/PS4 konzolok grafikai teljesítményével egyenértékű vagy annál jobbat akarnak kihozni grafikailag belőle. Ha úgy alakul. A 12GB, az nem kevés ha tényleg elkészül. -
kjhun #52325 -
morzsi555 #52324 Részletes leírás a grafikai modok felrakásához. -
#52323 nem ertem ezt a jatekot. tegnap siman be tudtam lepni a jatekon belul a liveba, most meg uj win telepites utan azt irja hogy nem tud belepni mert nalunk nincs live omg!!! -
strebacom #52322 -
#52321 ez itt a reklám helye xD
más: a better city textures és az ultimate textura pack között van valami különbség?
-
#52320 "GTX580 SLI elviszi?"
[facepalm]
-
janihunk #52319 Tegnap kipróbáltam ezt a modot: KLIKK 1.0.7.0-val működik és a gépigény is csökkent gy cseppet. -
#52318 Talán próbálj egy másik xliveless-t!
link -
#52317 kéne egy kis help.
bemásoltam az ice enchancert es az xlivelesst is a game mappájába de indítás után hibát észlel és leáll. valakinek van valami ötlete hogyan lehet működésre bírni. (remélem nem kell újra rakni a játékot megint 40 perc alatt :S)
thx -
morzsi555 #52316 Ha nem rakod be, akkor minden nagyon világos lesz a játékban. -
#52315 köszi szépen a gyors választ. ez az xliveless is kell amúgy? vagy ez mit csinál? csak úgy nagyvonalakban :) -
morzsi555 #52314 linkek -
#52313 valaki tudna dobni egy linket erről az ice enchance-ről, mert úgy láttam hogy van több verzió és fogalmam sincs melyik működik rendesen. gondolom ez a progi működik az 1.0.7 patchel illetve a magyarítással.
esetleg ezen kívül kell még valamit feltenni hogy szép legyen a játék? gépen az aláírásban látható remélem ezzel a progival is futni fog rendesen. -
strebacom #52312 -
#52311 Igen! -
strebacom #52310 Nagyon szépen köszönöm akkor még zaklatni foglak benneteket...GTX580 SLI elviszi? -
#52309 A legújabb grafikai mód. -
strebacom #52308 Morzsi én most vettem meg ezt a gamet, mi ez az Ice......valami jégbefagyott világ??
-
morzsi555 #52307 iCEnhancer-rel.