Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Valaki írjon errõl bõvebben, meg azt is írja le, hogy lehet elkerülni.
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Tehát a GTA 4-et nem módosítja hanem két új sztorit játszhatsz végig két új fõszereplõvel.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A Liberty City a GTA 4 valamiféle kiegészítõje? Ha az akkor érdemes-e mellé feltenni? Jobb lesz-e tõle a játék...?
Bocs hogy ilyen buta kérdést teszek fel, de nem vagyok teljesen képben.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az érdekelne engem, hogy azzal az accal, amivel Live-on játszom, elindulna a SC is? Illetve, ha a játék indításakor a SC-nál a Play (offline)-ra megyek, akkor is simán tudok Live-ban játszani? Ez a Play (offline) csak a legújabb patch-el jelent meg, ugye?
Sajnos ezeket most pont nem tudom kipróbálni, mert nem akar beengedni a SC. REmélem érthetõ, hogy mit akarok kinyökögni :-)
Multis acsikra már nem igazán emlékszem sajnos.
Másik kérdésem pedig, hogy a Fly the Co-op achit, azt pontosan hogy is kell megcsinálni? Csak simán megyek ranked módban azokkal , akik még éppen felcsatlakoznak, és idõn belül elvégzem, vagy meg van kötve, hogy hány embernek kell lennie (láttam olyan videót, ahol hárman indultak neki, egyikük meghalt és így is Passed lett). A reptereset megcsináltam/csináltuk idõ alatt, 2:22 lett, de nem emlékszem hányan voltunk. Úgy rémlik mindenki befért a helikopterbe (de lehet valaki meghalt a lövöldözésben) és a végén kiírta, hogy Mission Passed.
A másik kettõ feladatot meg nagyon nehéz megcsinálni, fõleg olyan kevés idõ alatt.
We will never forget! WTC
Ha a 8600gt-n neked is 256mb ram van, akkor elfelejtheted.
Ha igen mit csináljak???? <#help>#help>
Mellesleg.. valaki nemtudja a GTA4-beli széfnek/széfeknek a nevét?
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy az én régi 4 éves gépem szintjét se éri el a tied ahogy látom, és azon ment nekem minimum grafikán talán 30 fps -el a játék 1024x768 ban, a te gépeden 25 körülit saccolok minimumon, ha nagyobb felbontású monitorod van még ennyit se, ha megszokja a szemed a szaggatást akkor np.
Processor:
AMD Sempron(tm) Processor 2800+, MMX, 3DNow, ~1.6GHz
Memory:
1920MB RAM
Hard Drive:
500 GB Total
Video Card:
NVIDIA GeForce 7000M / nForce 610M
Operating System:
Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.091208-2036)
Megjegyzem,ment már rajta a GTA IV!!!
__
És még1 kérdés,sajnos OFF-ba.. de van 1 HD vidikarim,pontosabban : Asus AH3450 250MB.. és berakom a gépbe és sokkal kékebb minden mint alapból.. tehát a sárga dolgok zöldek,a piros dolgok feketések.. erre vki nemtud vmi orvosságot? :/