54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • gfreak
    a 'nem működik' az miben is nyilvánul meg egészen pontosan?
  • gfreak
    szintén :) LibertyCity-t valahogy nem sikerül megtanulni...Vice elég rendesen meg volt fejben, SA-ból Los Santos ment segítség nélkül (az uccsó városnak még a nevét is elfelejtem minig :D ) de a GTA3mas LC sem ment, és ez sem megy (még :) )
  • n3whous3
    Honnan tudod, hogy nem működik?... Lehet nálad nem lesz eredménye és ennyi.
  • n3whous3
    Ja igen, valaki tudja, hogy hogyan lehet szabadkézzel kiszedni a fegyvert mások kezéből verekedés közben? Még annak idején tutorialban írta, hogy melyik kombináció ez, de nem emlékszem és nem is találtam kombókat neten.
  • solo
    PLS VALAKI MONDJA MEG MIÉRT NEM MÜXIK A "-norestrictions -nomemrestrict" PARANCS?!
    2 HETE KÉRDEZEM DE SENKI SE VÁLASZOL SEMMIRE.....
  • n3whous3
    Én már kezdem kiismerni az első várost, nagyon sokat szoktam csak úgy felfedezni.
  • barni00
    Üdv!
    Bocs a lámaságért, de nem tudom hogyan kell elvenni a kést a mukitól. Segítsetek légyszi. Köszi.
  • Rip
    A 800x600-as trükknek az a lényege, hogy ne legyen benne -norestrictions -nomemrestrict , hisz akkor az egész értelmét veszíti. Azt szedd ki.
    A monitorod 4:3-as? Ha esetleg wide, akkor nem támogathatja az 1024-768-as felbontást, és akkor adhat ilyen hibaüzenetet.

Edit: Bocs, nem neked ment, ProGabe, hanem steve89-nek.
  • ProGabe #27825
    erről jut eszembe:
    Ti mennyire igazodtok el a városban?

én GPS nélkül "halott" vagyok. pedig ez nem jellemző rám. igaz, eddig elfelejtettem az egyik lényeges dolgot, ha GTA-ról van szó, miszerint égtájak szerint kell belőni a célt, aztán szépen lassan bele lehet tanulni a városba.

de akkor is nehezen igazodok el. pl amíg feltalálok egy hídra tök magamtól lemegy a nap :) és most jön érdekes része a dolognak: ilyen utoljára a GTA 3-ban volt velem. az ottani Liberty City is kifogott rajtam :S
  • steve89
    Sziasztok! Megcsináltam én is azt a trükköt h 800*600 ba stb stb.. na ez va na commandlineba:-height 1024 -width 768 -availablevidmem 0.208 -norestrictions -nomemrestrict -novblank na és mégis szar elsem indul hanem kidob egy hibát h GTA IV FATAL ERROR : D3D reset alied - Please restart the game
  • n3whous3
    Én már láttam pár helyen, de hát nem lehet oda se bemenni, se kávét inni (?)
  • tommygear
    A Kávéüzlet hol található?????
  • MaskimXul
    csinálj pár képet ha látsz valamit, kiváncsi vagyok mit állít ez.
  • gfreak
    hmm...azt hittem ezzel lehet drawingdistance-et csalni ;)

azért nem látod, mert nagyon levetted

lehet hogy ezt is kipróbálom ;)
  • MaskimXul
    vincsire, persze. Esetleg a ramot használhatja vram helyett, de ennyi. Ha meg a vram megtelik, mert a játék azt hiszi, hogy több van, mint amennyi tényleg, akkor sincs semmi swap, egyszerűen eltűnnek a textúrák, amik nem férnek bele a vramba, vagy később töltődnek be, hiszen előbb mást ki kell ürítenie a proginak a video ramból.
  • MaskimXul
    ugyanazt, ez nem az a drawing distance, hanem a fragmentekre vonatkozó. Hogy azok konkrétan mik, nem tudom, mivel nem láttam semmit hamarabb eltűnni a játék során.

Ez a fájl amúgy nincs benne a files.txt-ben, a game nem ellenőrzi, szóval csak át kell írni és megy is.
  • n3whous3
    ja bocsánat, lehet 1.0 felett is, csak hát akkor már vincsire swappeli az addatokat.
  • n3whous3
    -availablevidmem szám

szám 0.0 - 1.0 között

ajánlatos 0.95-re rakni, alapból elvileg 0.9
  • gfreak
    az valóban nem sok ....és így a játék mit hisz, mekkora a drawing distance?
  • janika15
    hali! vki letudná írni h hogyan kell használni az -avaliblevdimem parancsot? (a parancsután mit kell írni????:) kössz
  • MaskimXul
    nem sok, egészen pontosan 0
  • gfreak
    és alapból mekkora a drawing distance-ed? mármint a játékon belüli beállítás (%os érték)
  • MaskimXul
    újabb kis trükk fps növelésére.
    a Grand Theft Auto IV\common\data\fragments\fragment.xml ben át kell írni ezt:

<GlobalMaxDrawingDistance value="1000.000000"/>

erre:

<GlobalMaxDrawingDistance value="250.000000"/>

250 helyett lehet más is, én levettem 300-ra és semmi különbséget nem látok, viszont +4 fps :)
  • gfreak
    xp alatt passzolok, vista x64 sp1 homepro-n tolom...haver 2 gigával szaladt neki, és nagyon gyászosan futott (aztán megadtam a fórum url-t, azóta boldog :) )
  • n3whous3
    XP alatt nem számít a 2-3-4 giga memória, ezt én kipróbáltam, bár lehet másnál igen.
  • gfreak
    hmm...nem hiszem hogy a cpu-n múlna...milyen vgaval tolod? mekkora felbontásban? mennyi memóriád van?...nekem a Core2Duom 2.6-on (tehát gyári alapon) is elég szépen futtatja, most fogok tweakelgetni egy kicsit...főleg a vidkártya memóriát zabálja a stuff
  • n3whous3
    mit csinálj = vedd lejjebb a felbontást
  • n3whous3
    Nekem alap órajelen 25 egy ilyen procin, "szar" vga-val, szóval inkább ne terheld a szerncsétlent. (nem, a bencsmark az nem 25 nálam, de nagyrészt 25 körül megy a game :-| nemtom hogy, másoknál fordítva van :D)
  • bodesz
    benchmarkban még nem tudott az fpsem 20fölé menni mert cpu 95% osan kihasználja :S
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2,94ghz en fut)
    húzzam mégjobban meg v mit csináljak?
    vmi megoldás h picit lejebbmenjen cpu usage?akármilyen megoldás jó nemérdekel csak lássak végre 24fpst...
  • Andris22
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Brucie-féle versenyek teljesítése kell a 100 %-hoz? Olvastam pár angol végigjátszást, de azok ellentmondásosak voltak.
  • gfreak
    nem százezer hozzászólást kell elolvasni, persze...de úgy tűnik az elmúlt egy - max két nap hozzászólásait sem olvassák el az emberek...nekem is volt/van gondom éppen elég ezzel a kacattal, érdekes módon mégis ki tudom bogarászni magamnak a hasznos infókat, mert nem vagyok olyan kibaszott LUSTA hogy csak meresszem a valagamat és jajgassak!
  • n3whous3
    Na jó azért azt elvárni, hogy százezer hozzászólást elolvasson, kicsi irreális, de ha egyszer napok óta ugyanaz a lemez, akkor ha valaki ide jár rendszeresen, csak észrevette már.
  • gfreak
    figyelj haver...ha lenne egy kis agyad, és nem csak anyázni tudnál, akkor ha gondod van a játékkal, elolvasod az eddigi hozzászólásokat, és ha netalántán annyira különleges problémád van, ami még itt nem szerepelt, akkor jajgatsz...

perzse midig az a legkönynebb hogy 'beírok a fórumra, aztán valaki majd válaszol', hiszen így nem kell :1 gondolkozni, 2.: utánnaolvasni a dolgoknak...és meglepődsz ha egy napi 100x megkérdezett dologra csak a sav jön? szerintem te is rakd fel a gondolkodósapkádat és kussolj inkább
  • Smuge
    1. nem neked ment a válasz ha megnéznéd , de azért te is tudod mondani másnak
    2. kicsit nézz már magadba könyörgöm!
    3. 22 éves lennél és itt tartasz ? őszinte részvétem...komolyan !

És én itt abbahagytam, van jobb dolgom is mint hogy hozzád hasonlókkal próbáljak tárgyalni. Kár érted minden másodpercem. Arra kérlek csak kicsit gondolkozz el! Megköszöntem!
  • n3whous3
    create new profile, de előtte ki kéne jelentkezni
  • Proview
    Offline mentést hogyan is lehet csinálni? Offline profil kell, FAQ szerint "home" gomb játék alatt...és utána?
  • n3whous3
    Valószínűleg oda, ahol a videók meg a többi is van, a documents alatt valahol.
  • VL1
    amit a telefonnal csinállok képeket a játékban azokat hova menti?
  • zorrobomber
    looool
  • n3whous3
    :D