Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De tök jó, hogy megvettem a játékot, ezek szerint túl optimista voltam, mert úgy álltam hozzá, hogy 1280/mediumon játszhatóan fog menni, de sajnos tévedtem, mert 800*600/low-on játszhatatlan...
púúúúú
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://goo.gl/gd6Zi5
Elõre látom, hogy a patch LÓFASZT sem fog javítani nálam.
Kumiho #2179
Viszonylag simán futott a cucc, de pontos értéket nem tudok.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://goo.gl/gd6Zi5
komolyan érdekel 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
púúúúú

púúúúú
púúúúú
na mind1, mint régebben írtam már így is nagyon jó játék, de az nem kifogás hogy dx9...
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
érted.
mert még ha lehetne AA-t tolni és azért nem menne, azt mondom reális a dolog.
de így ?! 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Statistics
Average FPS: 37.47
Duration: 37.47 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 80
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.621
Audio Adapter: Speakers (2- Creative USB Sound Blaster Audigy 2 NX)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
File ID: benchmark.cli
[merlinw.org]
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Aki ennyire grafbuzi már ne haragudjatok, az menjen Crysisozni.
w77d:
Sajnálom hogy a drága többszázezres gépedet nem tudod kihasználni 😞 de tényleg... De azért gondolhatnál arra, hogy egyeseknek nincs pénze ilyen gépre...Egyébként is, ha nem tetszik ne játssz vele.
Egyébként tényleg kicsit köcsögség a R*-tól hogy ilyen trehány szar portot kaptunk ... de eltekintve 1-2 portolási hibától nekem nagyon tetszik a játék.
ui.: nekem már nem lassul be a játék csak néha-néha beszaggat 1sec -re, de általában csak nagy forgalomban...
púúúúú
púúúúú
Eddig jó volt
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW