54919
-
n3whous3 #27790 1. mondom, hogy minden nap 10x megkérdeztétek, idegesítő
2. mondtam, hogy a menü olyan egyszerű, mint a pofon, R* direkt azért csinálta ilyenre, hogy a hülyék is tudják használni. Az már más kérdés, hogy a minimum gépigény az agynak ehhez 110 IQ
3. nem 15 éves vagyok, hanem 22, htx. -
#27789 A szájkarate után (közben) némi móka. :)
-
#27787 És ez mind abból indult ki , hogy megmertem kérdezni hogy hogyan lehet finomítani esetleg kikapcsolni az árnyékokat. És ezért már hülye vagyok a beállításokhoz meg mindenhez. Annyira szánalmas bazdmeg hogy nem igaz. Nehogy már egy ilyen kis 15 éves fasz okosítson ki hogy mi merre. Azért álljunk már meg. -
n3whous3 #27782 Akik itt a youtube videó beszúrást elkúrják, azok ezt 3x. -
n3whous3 #27781 Árnyékot is tuti ki lehet így, de aki annyira ért az egészhez, mint itt némelyik ember, az ne is próbálja, mert csak elkúrja az egészet. Egyébként is mondtam, hogy feltesszük, hogy az alap beállításokat akarja az ember állítani (és nem buherálni valamivel kívülről).
Haver írt egyébként egy progit, gombnyomásra kis memterhelés lesz és a textúra eltűnés gond megoldódik további fél órára. Ami sajnálatos az az, hogy leginkább multiban lenne ennek értelme és ott ez a kis beakadás ledob a szerverről... -
chooselee #27780 Ha rosszul csinálod. Bár felülírni 1-2 fájlt meg egy mappát nem ördöngőség,aztán meg átírni 3 sort.Elrontani szinte lehetetlen... -
Farbiter #27779 de az veszélyes nem?fórumban volt már hogy nem indult utána a gém xD -
n3whous3 #27778 Senki, de én már eleget segítettem itt az embereknek, most meg abból áll a topik, hogy feltesz valaki egy kérdést, aztán jön másik 3 olyan, amire volt válasz, ne adj Isten ott van a FAQban a válasz és akkor az első kérdést feltette az nem kap választ, pedig talán az fontos is másoknak. És akkor ő is felteszi még 1x... -
chooselee #27777 Attól, hogy nincs valami a menüben még ki lehet kapcsolni! lásd: bloom effekt. -
n3whous3 #27776 Ez nagyon fasz válasz volt... Kurva egyszerű a menü, aki ezen nem megy el, az iq nuku. És most mondom, hogy R* direkt még le is egyszerűsítette a beállításokat, hogy az HÜLYE is meg tudja csinálni a konfigurálást. -
#27774 Hát, bazdmeg ha valaki itt nem tudja beállítani a grafikát az ássa el magát, aztán temesse is el.
és ne itt kérdeződködjön, omg! -
Farbiter #27773 Emberek!Ha nem kellenek árnyékok,akkor használjátok a játék fájljait!Igaz,nem a legbiztonságosabb,de azért vissza is kéne olvasni hogy ki lehet-e kapcsolni őket! -
#27772 Különben is ki a faszom vagy te itt hogy csak ilyen lazán oltogatod az embereket? -
#27770 nincs semmi gondom a szövegértelmezéssel köszi,elfelejtettem válasz gombot nyomni elixirnek ment
a jozan ész szerintem az diktálja hogy ha elakadsz a játékban akkor megkeresed a játék magyar forumját és ott megkérdezed csak itt az emberek nem ugy reagálnak ahogy kéne
-
#27769 Azért szerinted idióta valaki mert nem tudja beállítani a grafikát ? Talán mert nem kockul mindenki a gép elött 0-24 te szerencsétlen. Ez egy fórum ami azért van hogy kérdezzenek és segítsenek az emberek egymásnak , ha 100x teszik fel ugyan azt akkor 100x teszik fel ugyan azt. Elég szar életed lehet ha így állsz hozzá a dolgokhoz. -
n3whous3 #27767 Am szövegértelmezés nálad is nehéz? Nem is említettem a googlet, a józan ész megmondja, hogy alapból mit tudnál beállítani a játékban.
A Válasz erre gombot meg használd, ha lehet. -
n3whous3 #27766 Értelmes kérdésre vagy még egyszerű kérdésre is válaszolnánk.
De ha már napok óta ugyanazt nyögik be és már 100X elmondtuk, hogy NEM LEHET, az már kurva idegesítő.
Ne legyen már savanyú a szőlő, mert te nem tudod a googlet használni. -
n3whous3 #27765 Még egyszer megkérdezem: ha nem találod a grafikus beállításoknál, akkor nem lehet... Nem logikus?... Ez nem valamelyik játék, amivel játszottatok, hanem egy másik. Ott van az a rohadt kurva egyszerű menü, ami csak és kizárólag a sok ilyen faszn00b miatt lett kurva egyszerűre csinálva (igen, írta is a R*), de most a másik irányba akarják az ilyen és ehhez hasonlók bonyolítani a saját és a mi életünket. HOGY TELESZARJÁK a topikot ilyenekkel.
Másrészt meg nem lehet, mert minden nap 2x beírják ezt a kérdést. -
#27764 az iq harcosok szerint kéne 1 faq amiben minden benne van aztán zárjuk a forumokat mert vagy google,vagy faq aztán kussolj -
#27763 Szevasztok! Azt szeretném kérdezni h a memory booster az a videokártya memóriáját tuningolja vagy nem is tuningol semmit és árthat a videokártyánaK?D Kössz előre is a válaszokat. -
#27762 én meg az ilyen divatmajmokon akik mindenre mostanság a googlet nyögik be,mert az trendi
ez egy forum ahol a játékkal kapcsolatos dolgokrol beszélgetnek emberek
elhiszem hogy ha valamit sokan kérdeznek idegesitö,de ezzel a google dumával is a töke tele van már mindenkinek -
#27761 AMÚGY MEG ÉN IS NYUGODTAN LESZARLAK. -
n3whous3 #27759 Már bocs, de naponta teszitek fel az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket. Megszámoljam neked, hogy az elmúlt héten hányszor volt?
Meg úgy egyáltalán hogy lehet valaki annyira idióta, hogy nem tudja beállítani a grafikát? Ha valamit nem tudsz sehogy se, akkor nem logikus, hogy nem lehet?
AMÚGY CSAK NYUGODTAN, LESZAROM. -
#27758 JÓÓVAN NEM KELL CSUPA NAGY BETŰVEL ÍRNI ! MAJD HA TE IS KÉRDEZEL VALAMI ÍGY VÁLASZOLOK RÁ !! -
n3whous3 #27757 NEM LEHET KIKAPCSOLNI AZ ÁRNYÉKOKAT, FELFOGTÁTOK? NÉZZÉTEK MÁR MEG OTT VAN KB 4-5 OPCIÓ, HA EGYIKKEL SE SIKERÜLT, AKKOR NEM LOGIKUS, HOGY NEM LEHET? HA 0-RA LEVESZITEK, AKKOR A KOCSIK ÁLTAL KELTETT DINAMIKUS ÁRNYÉK (FÉNYSZÓRÓ) NEM LESZ ÉS KÉSZ, TEHÁT ÉJJEL NEM LESZNEK ÁRNYÉKOK -
#27756 ja hogy kell kikapcsolni az árnyékot ? -
#27755 Fel tudna valaki arról világosítani hogy hogyan lehet kikapcsolni , vagy finomítani az árnyékokat a játékban? Elég csúnyán festenek. Ezen felül átállítottam a textura minőséget high-ra így már sajnos 512-n felül kerültem a memoria használat limiten. Ez okozhat e valami hardveres gondot? Előre is köszi a segítséget! -
eLiXir #27753 azert beszarok h kiirod h okleveles mernok vagy, egyetemet vegeztel, de google, meg minimalis angol tudas nuku -
#27749 jön valaki multizni? -
#27748 Na tegnap se válaszolt senki, hogy mi van ha Vlad -ot megölöm, és mi van ha nem.
Meg korábban is volt egy tetőn való üldözés, ahol szintén dönteni lehet, hogy lelököm e a csávót, vagy sem.
Ezeknek a későbbiekre van érdemi hatásuk? -
VL1 #27747 hello azt akarom kérdezni hogy amit a telefonnal csinállok képeket a játékban azokat hova menti?
Meg hogy a taxi-nak nincs-e telefonszáma már nem a roman-éra gondolok hanem a sárga taxi-ra mert tudom hogy abba is belehet szálni utasnak csak kiváncsi vagyok van -e? telefonszáma mert elég idegesítő hogy futkozni kell a taxi után. -
bucsher #27746 gázt nem adja az autóknak magától? mert ez akkor van, ha a securom nem érzékeli az eredeti lemezt. -
dzsozefo #27745 Kérdés...
Ott tartok amikor a zsaru megbíz, hogy öljek meg egy fekát. Felmegyek a ház tetejére a végén, és kék piros nyíl van fölötte. Gondolom azt jelzi h nem muszáj megölni??! Hogy lehet választani h megakarom ölni v nem? köszi -
#27744 social clubnak kell bejönnie olyankor -
#27743 Na aktiváltam a játékot,indítanám bejön egy fekete ablak,de nem történik semmi,mit tegyek? -
#27742 HAHAHA na ez odabasz !! -
#27741 csak úgy
-
#27740 Eredeti game feltelepítem,indítanám kiírja,hogy?A jogosultsági adatok nem írhatók.Kérjük további utasításokért lépjen kapcsolatba a Microsoft Supporttal. ez mi akaar lenni? :D -
Cat 02 #27739 Hát én a másikat öltem meg... =] -
#27738 na jo msot ez kellöképp felidegesitett... eddig jo volt a multi most meg hirtelen megint kidobja mindig azt hogy nem tud online-ra csatlakozni mert vmi baj van a networkel. ami elég felfoghatatlan a számomra