Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs, biztos mar kerdeztek, de be lehet allitani kormanyt kezeloszervnek (PC-)? Csak nem tudom kiokumulalni, hogy hogy kell. Ha egyaltalan lehet. A Controller configban csak az a gamepad akarmi jelenik meg.
http://goo.gl/gd6Zi5
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Megkérhetek vkit hogy aki megcsinálta az linkelje már be vagy küldje már el e-mail-be....
[email protected]
Nálam az volt gyógyír erre, hogy kikapcsoltam a windows automatikus frissítését + a netes mókánál egybõl volt ilyen gond, lehet, hogy amit most írok majd az javította a dolgot. Szóval nforceos lapkás alaplapom van, a hálózati driver mellé felrakott a rendszer egy nvidia network control dolgot és azon belül beállítottam a FirstPacket nevû dolgot a netsebességemhez.
+ ha még mindig gond van, nézzetek szét a rendszereteken, hogy milyen háttérfolyamat lenne még, ami esetleg mókázni akarna néha (pl. vírusírtó frissítést keres, stb.)
púúúúú
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu
Hogyan tudtad felhúzni max-ra a grafot...kb nekemis ien gépem van csak nekem Gainward vga-val amit kicsim meghúztam(meg E8200-as proci)
Mert elvileg nekemis bírnia kéne de nemengedi felvenni a grafot...
Elõre is thx..
elég szép, bár az árnyékok valóban elég furák
MInden full beállításokkal, sajnos a textúrák még mindig eltûnnek, de próbáltam azt a pillanatot elkapni amikor mindent betöltött. Azért csináltam ha még valaki nem látta volna mien full high beállításokkal a játék, igy egész jó lenne sztem.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
http://letmegooglethatforyou.com/?q=gta+4+gepigeny
😊
Odébb meg egy kútra dobtam rá,jött vagy 5 civil meglincselni,hogy mit mûvelek😊
púúúúú
Amikor végre lehet, kapsz egy tutorial-t, hogyan kell. Onnan mûködik.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Illetve a beállításokban is meg tudod nézni melyik gomb mihez van rendelve...
Használjuk már picit a fejünket..😊
[merlinw.org]
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nem tölti be a kibaszott várost csak vagy 8 felbontás állítás után meg félóra hol látok hol nem látok szenvedés után
leszedtem a drivert mindent letöröltem csökkentett módba is felraktam regcleenerel is kitisztítottam mindent mi kell még neki hogy jó legyen
amd 5,2+
GF8600GTA 512 ddr3
1 giga ram
vagy a ram miatt baszkódna?
köcce a válaaszt.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
púúúúú
A másik kedvencem a szaxofonos bácsi a parkban😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
E-vel fütyülsz félreáll a taxi
F hosszan és beülsz hátra
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
púúúúú
Pár példa
-Duda hat a gyalogosra,de a kocsisokra dudálva nem nagyon csinál semmit..Legalábbis nekem.
-Ami naaagyon zavar.Megyek át a hídon,és index NÉLKÜL(!!!),hisz minek az elé kanyarban használni,látom,ameddig ellátok,hogy mindenki belsõ sávból,kintrõl,és csodálkozik ha belemegyek 200zal...
-Ha vki nekimegy a rendõrnek nem száll ki 😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
180.84-et érdemes felrakni?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
istenem ezek milyen jó filmeket csináltak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!