Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban, tényleg nem a megjelenés után 1 héttel megjelenõ drivert használtuk...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mert plö leszarom, hogy milyen ruha volt 20 perccel ezelõtt az 321-es járókelõn és milyen szine volt 50 sarokkal arréb a Sentinel-nek.
Þór vígi þessi rúnar
amúgy meg Friends - Add friend és oda beírod a To mezõbe, hogy n3whous3. Aztán send vagy mi.
púúúúú
púúúúú
Csak én magamat lepem meg vele, ha rendberakják ezt a trágyát és itt elsõsorban nem a sebességre gondolok, mert az jó nálam. De bármit próbáltam egy idõ után elszállnak a textúrák. Low-n 2-3 óra után, medium-on 30 perc után. Röhely az, hogy sebességkülönbség nem észrevehetõ nálam a kettõ között (medium/low)
Þór vígi þessi rúnar
És például a versenyek marha jók.
<#levele>#levele><#levele>#levele><#zavart2>#zavart2><#duhos2>#duhos2>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Eddig úgy voltam vele, hogy húú most megveszem nagyon megveszem... jöttek ezek a faszságok meg hazugságok... aztán inkább veszek L4D-t, patch ha javít valami akkor karácsonyra kérek GTA-t, ha nem akkor meg nem tom mit xD
Ez csak megerõsíti, hogy teljesen felesleges jelentõs teljesítménynövekedést várni a patchtõl.
Textúra stb. problémák már most is többnyire driverproblémákra vezethetõk vissza.
Úristen!!! Megyek a Dunának!
Nem is tudtam mitõl vagyok ennyire lehangolt, de mostmár tudom!
Köszönöm neked mester!
Amúgy kiaszart érdekel a multi. Ez a játék tipikusan nem arról szól. Lehet, hogy van benne, de kábé ok kategória. Kábé annyira érdekel, mint amennyire CS-ben érdekelne a Single player kampány. Ok van, de leszarom.
Þór vígi þessi rúnar
De Hamachin lehet....
ON
windrider:te meg ne csodálkozz ha eltünik a lõszerszámláló mivel az csak egy fos beta driver,énis felraktam az atiból,de rögtön szedtem is le mert csak elbaszta a képet...
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Hisz nyilván lesz, mert ezt szerintem a R*-nál is látják, hogyha ez így marad akkor a következõ résznél már jóval kevesebb PC-s vásárló lesz.
(És szinte biztos vagyok benne, hogy lesz következõ rész PC-re is, hiszen megéri kiadni, mert elég nagy cím)
Mongyák azt, elkúrtuk, nemkicsit, nagyon, megoldjuk.
Béke van nyugalom, megveszem a játékot mert kijavitják. De nem, csak kamuznak meg ferditenek. Igy nem veszem meg a játékot...
Köcsög warezos vagyok, de igy legalább nem kúrják át a fejem.
Þór vígi þessi rúnar
púúúúú
Nemtudja vki ide beilleszteni az a commandline.txt -t.....????
Medium
High,
Látótávolság: 40
Többi 100
Árnyék 4
Otthonról beteszek majd benchmarkot.
Viszont "szûz" windows, csüt tettem fel, pénteken vettem a játékot (akkor ment rá SP3) és elég jól be van állítva a windows.
http://goo.gl/gd6Zi5
ezt írd be a parancsikon Cél részben a végére
tök ugyanaz, mintha a commandline.txt-t buzerálnád.
púúúúú
NAGY LÓFASZT, legújabb drivereim vannak meg sztem nektek is + tuti mindenkinek olyan vga-ja van, amit támogatnak, hát szopjanak ketté, azt mondom. A pofátlanság jobban idegesít, mint az a tény, hogy szar a támogatás meg az egész :S
púúúúú
Mert nekem nemengedi feljebb húzni a grafot...
Kössz!!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
http://goo.gl/gd6Zi5
púúúúú
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én pénteken szereztem be, kb 3 óra alatt sikerült is mûködõképesre feltelepíteni (nem volt fenn SP3...).
Nekem személy szerint nagyon tetszik a játék, minden aspektusában eltalálták. Nem igen tudok olyan pontot, amit negatívra értékelnék a játékmenettel, történettel, harcrendszerrel kapcsolatban, és a multi is igen szimpatikus, bár eddig csak 2-3 órát próbálgattam multizni.
Grafikai hibák: hát eléggé gáz, ezzel egyetértek. Nincs éppen csúcsgépen (ASUS P5K, C2D E 6780 2,88 Ghz, Gigabyte 8800 GT 512 Ram, és 4 giga ddr2 ram), de ezen a konfigon pl a crysis majdnem maxon futott egy jól karbantartott és optimalizált windows társaságában...
De nekem elég az átlag 35 fps amin fut a játék, nem találkoztam textúra hibával (illetve csak 4 óra szünet nélküli játék után) és éjszaka, esõben, mindig szépen fut.
Napersze azok a fránya mátrixosan villogó árnyékok kemények (fõleg délután a vasút alatt...)
Lehetett volna sokkal sokkal jobban optimalizálni, ez tény.
DE
Ezt is emberek csinálták, nyilván emberi hibákkal együtt (ez nem mentség hanem tény sajnos), de látni kell, hogy mivel a R* lefeküdt a Microsoftnak, ezzel olyan kötelezettségeket vállaltak, ami utólag lehet hogy már nekik sem tûnik olyan jó ötletnek (bár nyilván így sokkal sokkal több a bevétel)
Érdemes elolvasni az alábbi interjút (bocs ha volt már) sok minden kiderül belõle.
Pl, hogy a patch már rég kész, csak a Microsoft minõség (???) ellenõriz...
Interjú
Nade elég a szófo***ból, mert kéne dolgozni is 😛
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Valaki tudna nekem leírni egy jó commandline parancssort gyorsításra vagy valami mást?
Köszönöm! Miért? Mert 32 FPS-em van csak!
AMD:4800+
4 gb memoria
9800GTX+ 512 memóriával és érdekes, hogy a játék a videó kártya memóriáját zabálja, lehet, hogy 1 gb kéne ennek a már elnézést de szarul optimalizált game-nek4
Szóval segítsen valaki.
Zoli
púúúúú