54919
-
#28888 Az a másik:(
Multiba is már azokat a szervereket keresem, ahol nincs tk.-.-"
Sajnos Így a karácsonyi szünetbe még a CS se jó, mert a sok kis 11 éves megkapja a cs-t apucitól, és egyből megy mellé a cheat is xD Még az a szerencse, hogy szilveszterig ki is lesz banolva mind : DDDDD
-
Borg #28887 Engem a sok IQ harcos szomorít el, inkább. -
#28886 ElszomorÍtó a szavazás, hogy ennyi warezpista van =/ -
miki10 #28885 sziasztok!
a GTA IV hova menti a mentéseim?
olvastam a FAQ ba hogy holvan de nekem nincs ott a mentséseim
-
Hitmen #28884 Hello Mindenki!
Nem tudom hova forduljak. MOst rakom újra 3-adszor a gépet mert amióta felraktam a játékot lefagy msnnél lefagy skypenál és ha wow-ba akarok bejelentkezni az is lefagy az első perctől kezdve a loginnél. Esetleg lenne vmi tippetek mi lehet a problémám mert nekem elfogyott a tudásom... nem tudok már mit tenni -
hamedyyyy #28883 Nekem átlagos 33 fps-em van. A jó?
köszönöm a választ
Zoli -
64BiT #28882 sziaztok
nem láttam még ilyenről témát
gta 4 uncut vs cut között mi lehett a különbség?:)
ha valaki tudja írja le pls -
Saccco #28881 Nekem átfesti.
Neked valszeg azért nem mert rendőrök látják mikor bemész, akkor nem festenek, de erre még az elején van felhívás, hogy csak akkor szűnik meg a körözés ha a rendőrök nem látják(szürke csillagok), hogy behajtasz a pay'n'spray-be -
Saccco #28880 Ha minden igaz ez a "Holland play..." nevű küldetés, nem kell aggódni, majd még telefonálgat mindenki össze-vissza és lesz később egy olyan küldetés hogy "....Holland play!" az lesz ennek a küldetésnek a vége, mivel Niko gondolkodási időt kér ugyebár... :) -
#28879 nem mindig.ha más partición van a játék kell egy xlivewrapper nevű progi ami megoldja a problémákat.
én pl úgy szoptam be hogy vista mellé felraktam xpt mert ügyesgyerekvagyok és nemtudta betölteni a saveket amiket 1napig kerestem :D...na mind1 megoldottam xp alatt jobb is de kell a faszomnak xp... -
#28878 megöltem játék közben a jobbklikkemet :S
faszom a lagg felbassza az agyam :S
most szüneteltetem a játékot 1 ideig.jobb lesz az idegeimnek is... -
#28876 ok de az atm mire jó -
#28875 be lehet tenni más mentését, én is a haverom mentésével nyomom........... -
Seten #28874
Aha, akkor ez lehetett a gond. Kössze!
-
#28873 Nekem tetszett!Szép munka.
Ha lenne hozzá ideális gépem megvenném én is de így hát...7600GT-vel majd várok jövő nyárig. -
#28872 Üdv mindenki!
Jelenleg 32.90%-nál tartok, de előtte elvileg kikellett volna nyírnom Playboy-t vagy a testvérét, de amikor végignéztem a bejátszást (hogy Playboy megbíz azzal hogy öljem meg a tesóját) azután nem adta ki a kijátszásban lévő dolgot, valami olyasmi hogy: Kill Playboy or (tesója neve, ami nem jut eszembe). Mi lehet az oka? Miért nem engedi? Ha valaki tudja hogy holvan Playboy villája megköszönném ugyanis én őt killelném ki.
Üdv alL! -
olcsi93 #28871 Köszi most átállítottam és most jó lenne, de miért van az hogy mikor indítani akarom a gta4-et akkor azt irjaki, hogy "A(z) RGSC hibát észlelt, ezért leáll A kellemetlenségért elnézését kérjük"
Nem lehet ijenkor valamit csinálni, hogy ne álljon le?
Már próbáltam leszedni a Rockstar Games Social Clubot és ujra felrakni, de akkor is ugyanezt irta ki! Légyszi segítsetek!
-
#28870 nem! -
#28869 hello!
most az komly hogy az ünep után 1990 forint lesz a GTA IV? -
#28868 Gamertag: Huba6120
Az első videóm: -
#28867 tö tö tö tö tö dö talán talán aki játszotta, nem fedezte fel mindet, fent van térkép használd azt! -
dark night #28866 ha sp2-ő alatt akarsz játszani akkor csak anyit kell csinálnod gogy rákattintasz jobb egérgombal a gta4-re tulajdonságok kompatibilis és átállítod Windows 2000-e és enyi -
#28865 beraktam egy 60%-os story complete mentést de csak 4 ruhabolt van 2 perseus 1 modo 1 russian shop
ez így ok de láttam egy videót ahol sokkal több ruha volt a perseusban vagy legalább is mások és amikor a házamban nézem a ruhákat akkor van egy csomó amiről azt se tudom hol lehet megvenni pedig mindenhol kerestem valami ötlet vagy nincsen több ruhabolt és azokat hol lehet megvenni amiket mondtam -
Hellsing47 #28864 de lehet, csak annyi változtatással hogy alul kiirja hogyha látnak a zsaruk miközben behajtasz a garázsba...
tegyél még pár kört és ugy próbálj bemenni hogy nincsenek a közeledben -
olcsi93 #28863 Sziasztok! Valaki légyszi Írja már le nekem, hogy hol és mit kell átírni ha valaki a gta4-et sp2-es xp-n akarja játszani, mert az sp3-at nem akarom fettelepíteni! Légyszi valaki segítsen! -
#28862 Hadjátok rá szegényre ő ezzel próbál menőzni... Ha így folytatja vagy egy Banhammer fogja eltalálni vagy más :) (Azt mondják hogy a férfiak a nagy dolgokkal próbálják ellensúlyozni a kis barátjuk nagyságát) -
Seten #28861
Üdv!
Ha üldöznek (pár csillaggal a nyakamon) és bemegyek a pay'n'spray-be, miért nem festik át az autót? Vagy ezt már nem lehet ilyenre használni mint rég?
-
AmadeusHU #28860 másnak a mentését nem lehet betölteni, szóval hiába reklámozod. -
#28859 Sziasztok!Aki tudna segíteni GTA IV.telepítésével és videokártya használatában,kérném írjon!!!esetleg msn-en is beszélhetünk!!KÖSZÖNETTEL!!! -
#28858 live-on van valami letiltás ami maitt nem tudunk játszani egymással haverommal?mert akárhogy próbálkozunk nem engedi,viszont mással hibátlaunl megy a multi
lehet valamit féletlenül elállitottunk -
meril #28857 Sziasztok! Valami új patch-ről nincs hír, hogy készítik? -
#28856 hát tedd bele a warez topikba de neide. ugyis warez a tiéd:S -
#28855 engem erdekel mase is...kinek hogy:) -
#28854 Miért érdekelne bárkit is a másik benchmark-ja? :) -
#28853 Nem kell, elhisszük de a faszt sem érdekli elhiszed?:D -
#28852 de azok kepek voltak max:) -
#28851 linkeljek kepet,h elhigyjetek v mi a fax?XD -
Hellsing47 #28850 ja..az elmult 2 nap alatt :)
de mióta megjelent a játék már vagy 20x -
#28849 -
#28848 Statistics
Average FPS: 333
Duration: 37.45 sec
CPU Usage: 12%
System memory usage: 3%
Video memory usage: 5%
Graphics Settings
Video Mode: 2048 x 1600 (100 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest