Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezen kívül nagyon tetszik minden , az autók , a fizika, a rádiók , a karakterek/párbeszédek. (independence fm 😄) Jobban optimalizálhatták volna az tény, de különben minden rendben van vele és hozza a megszokott Gta szintet és hangulatot. Még rengeteg küldetésem van hátra, kíváncsian várom õket, illetve az új városrészeket is 😊
Bûnvadászok<#nevetes1>#nevetes1>
Multiban rekonstruálni kéne az esetet<#gonosz1>#gonosz1>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
kösz
aki elolvassa fasz
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
kösz a választ elõre is
aki elolvassa fasz
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Taxizás jó ötlet, kb = fast travel
Autók fizikája, mozgása tökéletes, annyira más mind, hogy hihetetlen.
Motorok szintén jó buli.
Helikopterhez - csónakhoz nem volt még szerencsém.
Euphoria veszett, ennyire élethû animációkat még nem láttam.
Sztori egyre jobb, tetszik, hogy vannak választási lehetõségek.
Little Jacob szövege hanyattvágós.
Telefon szintén hatalmas ötlet, tevékenységekkel együtt.. Bowling, biliárd párost teszteltem, a többi még várat magára..
A város brutális. Kukások, mentõk, rendõrök, mindenki csinálja amit kell.. Balasetnél kiszálló emberek kötekszenek, ilyesmi. Nagyon kemény.
Törésmodell piszkosul fasza, egy keményebb lövöldözõs üldözés után nagyon szigurúan tud kinézni az autó 😊
Egyelõre totally hooked lettem :]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elütött egy kocsi, a jó kis orosz sapka leesett a fejemrõl. Felvenni nem tudtam, újat kellett venni 8$
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nekem már rúgta be az ablakot, mikor zsaruk elõl menekültem
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
1024x768
1024x768
Hogy ne csak hogyfut hogynemfut legyen a téma:
-a kukásokat követtem(0:00tól 11:00ig), nem dolgoztak, csak csüngtek a kocsi hátulján
-tetszik a zsaruk "dagadt" futása (ahogy nekiiramodnak, aztán csak imitálják a futást)<#gonosz1>#gonosz1>
-taxizni utasként még nem sikerült
-mintha láttam volna valamelyik videón, hogy Niko berúgja az ellopandó kocsi ablakát-nekem csak könyékkel eddig
-Roman kocsija Albany márkájú - ugye jóban van az albánokkal<#gonosz1>#gonosz1>
De ha még nem csináltál ilyesmit,akkor NE ugorj neki elsõre!
Emészgesd pár napig,s ha érted is mirõl van szó,csak akkor...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Nem gyõzõm csodálkozni a játékon hogy mennyire aprólékos és profi.
NEm csodálkozom hogy anno aki az IGN-nél tesztelte azt mondta a GTA-ra hogy 10 éve nem játszott ilyen jó játékkal.
púúúúú
de amúgy 3ghz-es celeronon 800x600-ban nekem szaggatásmentes.

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AA tényleg rengeteget dobna viszont, de Vistától gutaütést kapnék alapból 😊 inkább végigjátszom így. Ja, másik amit írtam hogy Logitech FFX kormánnyal kipróbálom, de Key Mappingba csak a billentyûzetet lehet állítani, a controllers-ben meg csak az a szájbavert Xbox controller van. Patch jóslatokban viszont mintha láttam volna valamit a controllerek kompatibilitásáról, meglássuk...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://goo.gl/gd6Zi5
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
ugyhogy én is szarom le.
amennyi fejfájást ez a game okoz, annyit az elmult fél évben összesen nem okozott egyik más játék se.
no comment.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ui.: elképesztõ, hogy kifizetek egy valag pénzt és nem játszhatok csak offline, meg nem menthetek, na a jó k**** a***kat és még így ne töccsek le, meg vegyem ezeket a átbaszós szarokat...bocs, de kissé kivan a mindenem ettõl
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
púúúúú
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |