Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Nekem volt már ilyen sokszor, csak kell egy kis lendület..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Alien
Nekem különben most már határozottan pozitív véleményem van a játékról. Nem bántam meg, hogy megvettem. Legelõször volt bennem egy kicsi csalódottság amikor elõször léptem be (na meg az az install folyamat... social club...live, játék, live update, regisztrációk stb stb.. 😄) de akkor nem igazán játszottam sokat és másnapra már teljesen elmúlt bennem, és napról napra jobban tetszik. Egy dolog idegesít kicsit, hogy a single-t is online profillal játszom és mindig elvesznek a billentyû beállítások és minden egyes belépésnél meg kell adnom neki (megoldás ne lépjek ki?😄 ) . Jó, nem nagy cucc mert csak négy gombon változtatok, de akkor is kicsit idegesítõ. Offline profilnál elvileg nincs ilyen, tesómnak azt csináltam és ott megmaradnak ezek a beállítások, csak már nekem nincs kedvem elölrõl kezdeni.
Ezen kívül nagyon tetszik minden , az autók , a fizika, a rádiók , a karakterek/párbeszédek. (independence fm 😄) Jobban optimalizálhatták volna az tény, de különben minden rendben van vele és hozza a megszokott Gta szintet és hangulatot. Még rengeteg küldetésem van hátra, kíváncsian várom õket, illetve az új városrészeket is 😊

Proview
Az autó ajtaja végre belül is "ütközési zóna" (gyalogosan legalábbis). Ezt szerintetek meg lehet csinálni a játékban?:
Bûnvadászok<#nevetes1>

Multiban rekonstruálni kéne az esetet<#gonosz1>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

óóó az nagyon fasza ennyire nem is gondoltam akkor holnap XP lesz mindenféleképpen
kösz

aki elolvassa fasz

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MerlinW
Nálam mindkét OS fent van, 5-10fps a különbség az XP javára.

[merlinw.org]

Endiman
nyomok egy 'auto configure-t', így valóban szaggatásmentes 800x600-ban, az arnyékok így nekem már jók, de a napsütés az szöszös,csíkos....

Barny
XP SP3-mal megy a legjobban!😄

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Lazarus
Én ugyan megrögzött Vista fikázó vagyok, de szerintem nem menne jelentõsen gyorsabban
Srácok lenne egy kérdésem, holnap veszek egy új vinyót ezért újrateszem a windowst. Most Vistat használok egy már ideje de ha XP-t raknék fel azzal mennyivel futna gyorsabban a játék? Jobban menne egyáltalán?
kösz a választ elõre is

aki elolvassa fasz

Proview
Tudom, de ez jutott eszembe a story alatt, mikor várni kellett a hardverboltnál<#vigyor3> Természetesen az angol írásmód Albania

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Lazarus
A házban újra fel lehet venni a cumókat amiket már megvettél, az ágy mellett
SötétBarom
Nos, két szabadnapot végiggémeltem vele. Istencsászárkirály.

Taxizás jó ötlet, kb = fast travel
Autók fizikája, mozgása tökéletes, annyira más mind, hogy hihetetlen.
Motorok szintén jó buli.
Helikopterhez - csónakhoz nem volt még szerencsém.
Euphoria veszett, ennyire élethû animációkat még nem láttam.
Sztori egyre jobb, tetszik, hogy vannak választási lehetõségek.
Little Jacob szövege hanyattvágós.
Telefon szintén hatalmas ötlet, tevékenységekkel együtt.. Bowling, biliárd párost teszteltem, a többi még várat magára..
A város brutális. Kukások, mentõk, rendõrök, mindenki csinálja amit kell.. Balasetnél kiszálló emberek kötekszenek, ilyesmi. Nagyon kemény.
Törésmodell piszkosul fasza, egy keményebb lövöldözõs üldözés után nagyon szigurúan tud kinézni az autó 😊

Egyelõre totally hooked lettem :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Proview
Tárgyakat lehet fölveni?
Elütött egy kocsi, a jó kis orosz sapka leesett a fejemrõl. Felvenni nem tudtam, újat kellett venni 8$

Albany = New York állam fõvárosa
Alien
Hosszan kell nyomni az F betût és akkor utasként ülsz be 😊

hosszan nyomd az F-et, úgy beszáll

JaSoN HuNTeR
csak akkor ugorjatok neki ha van jobb hüfõ a procin mint a gyári...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Toyo
Az anyós oldalit rúgja be lábbal..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

elite
Taxizni nekem sem sikerült, hiába fütyültem le, mindig kipenderíti az autóból
Nekem már rúgta be az ablakot, mikor zsaruk elõl menekültem

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Proview
800x600
1024x768
1024x768
Hogy ne csak hogyfut hogynemfut legyen a téma:
-a kukásokat követtem(0:00tól 11:00ig), nem dolgoztak, csak csüngtek a kocsi hátulján
-tetszik a zsaruk "dagadt" futása (ahogy nekiiramodnak, aztán csak imitálják a futást)<#gonosz1>
-taxizni utasként még nem sikerült
-mintha láttam volna valamelyik videón, hogy Niko berúgja az ellopandó kocsi ablakát-nekem csak könyékkel eddig
-Roman kocsija Albany márkájú - ugye jóban van az albánokkal<#gonosz1>

vsly
tuning kezdõkek
De ha még nem csináltál ilyesmit,akkor NE ugorj neki elsõre!
Emészgesd pár napig,s ha érted is mirõl van szó,csak akkor...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

na most, hogy belõttem játszhatóra már nem is olyan vészes..a látótávolság levétele sok fps-t eredményezett..ha kijavítják, hogy az árnyék ne legyen ilyen ocsmányság akkor teljesen jó lesz, bár a gépigény akkor is marha nagy, na de mindegy. amúgy milyen király már mondjuk, hogy amikor kocsiban megy a rádió és hívnak telefonon elkezdi zavarni a rádiót ahogy a valóságban, aszittem elõször h a saját telóm fog szólni, ez tetszett.

n3whous3
Nálad is még sok textúra messzirõl ilyen csíkos meg nem megjelenített teljesen?

púúúúú

948-555-0100
Endiman
sokkal jobb lett!!!!!
köszi!!!!! <#wave>

MerlinW
Azt hiszem Roman-t kell hívni, de benne van a kézikönyvben.

[merlinw.org]

DJ Skyline
már megtörtént

Van egy küldetés.Egy kérdõjeles ikon adta, hogy elkell mennem ilyen leállított távcsövekhez és valami blackmailt megnéznem vagy mit.Azt is mondja hogy telefonáljak közbe, de nem történik semmi. Valaki elmondaná hogy is kell ezt a küldetést pontosan megcsinálni?

elite
Azt hogy kell? Nekem nem sikerült...

elite
Szerintem nyitni kéne egy gta iv / hardware alfórumot...

HeadHunter86
Beszarok! Telefonon le lehet kérni az aktuális szám címét ami a rádióban szól!
Nem gyõzõm csodálkozni a játékon hogy mennyire aprólékos és profi.
NEm csodálkozom hogy anno aki az IGN-nél tesztelte azt mondta a GTA-ra hogy 10 éve nem játszott ilyen jó játékkal.

elite
Köszi a spoilert bameg.<#gun><#boxer><#violent>

n3whous3
menj az ati control centerbe és a mipmap qualityt állítsd High Qualityre. Elõre szólok, hogy még így is bugos lesz, de ennyire nem.

púúúúú

Endiman
Endiman
szeretném kérdezni, mit állítsak hogy eltûnjön ez a fekete izé.......én árnyékiba(render) tippelek. a karim: sapphire radeon 3650 512mb DDR4

de amúgy 3ghz-es celeronon 800x600-ban nekem szaggatásmentes.

tommyg
mama2 alreg vagy, valld be

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tom én kinyirtam playboy X-et, Dwayne-t valahogy sajnálom 😊

Nekem 8800GT-m van Dual Core-al és azt vettem észre hogy hóóót mindegy hogy milyen beállításokkal játszom, az FPS ugyanannyi. Nappal egész jó, éjszaka úgy ahogy élvezhetõ még. Csak az árnyékokat vettem le teljesen, mert az viszont lassít nem gyengén, a View Distance-t meg csakis azért, mert hiába überfaxa hogy átlátok a másik szigetre, ha 1enként rendereli be az épületeket 😄DD

AA tényleg rengeteget dobna viszont, de Vistától gutaütést kapnék alapból 😊 inkább végigjátszom így. Ja, másik amit írtam hogy Logitech FFX kormánnyal kipróbálom, de Key Mappingba csak a billentyûzetet lehet állítani, a controllers-ben meg csak az a szájbavert Xbox controller van. Patch jóslatokban viszont mintha láttam volna valamit a controllerek kompatibilitásáról, meglássuk...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nem kellett volna megölni Igort, és Vladot, akkor nem lenne ilyen "unalmas"... így a sok niggás küldetést kell csinálnod...

[HUN]FaTaL
Nekem jól fut, gondolkodom hogy késõbb megvegyem e, ha olcsóbb lesz. De ahhoz még pár patchnek jönnie kell 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Colton
az mért van ha megnyomom a telefon-t fölveszi ott két menü pont van MULTIPLAYER és VIDEO EDITOR Elõszõr a Multiplayer-t lehet választani ha még1x megnyomom a fölfele nyilat akkor leugrik a VIDEO EDITOR menühöz és sehol nem jön föl semmilyen számlap! Ez mért van? Elõre is köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

szuku
Komolyan a warezosok meg vígan játszanak! Van ezeknek a fejlesztõknek eszük, há minnyá átugroka a sötét oldalra én is!! (csak az multi ne lenne ilyen kib*szott jó, csábulnék is <#vigyor> )

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Valakinél jelentkezett már az,h egyszercsak elkezd iszonyat belassulni a játék - elõtte vagy játszottam fél órát,teljesen normálisan ment - kb. 0.1 fpssel megy,majd egy újraindítás után (mivel csak az segít) már gyakorlatilag a fõmenüben sem lehet mozgatni az egeret,olyan lassú. Nem vágom miez,elõször normálisan ment..
bertino
nálam is folyton szar.
ugyhogy én is szarom le.
amennyi fejfájást ez a game okoz, annyit az elmult fél évben összesen nem okozott egyik más játék se.
no comment.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szuku
Behalok, mér megint nem lép be GFW live-ba, esetleg valaki talált valami megoldást erre?
ui.: elképesztõ, hogy kifizetek egy valag pénzt és nem játszhatok csak offline, meg nem menthetek, na a jó k**** a***kat és még így ne töccsek le, meg vegyem ezeket a átbaszós szarokat...bocs, de kissé kivan a mindenem ettõl

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Viktorr
Az alaplapom MSI K9N Neo V3
Procim: AMD Athlon X2 5000+

n3whous3
Hát sztem sokkal több értelem van, mint abban. Favorit játék volt, de a vége el van kúrva ahogy van, irreális faszságokkal tele meg stb.

púúúúú

Skypack
jó kérdés remélem mert így nagyon gáz a dolog

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Colton
maradjá má! mért kell ienek irogatni?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram