Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X2 3800+ 2.2GHz-en, szóval attól is meg kéne feküdnie. :S
Mondjuk gyakorlatilag mindentõl a gépemben, szóval nem értem honnan szerzi a plusz erõforrást. Mert ha a meglevõt használná csak fel rendesen, akkor jobban kéne futnia ugye low-lowon mint most medium-high-on, de abszolút semmi külömbség nincs. Szóval vagy lekorlátoz a játék, vagy nagyon ügyesen swappol :p
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
320 memória, low-ban és medium-ban is hozzávetõlegesen ugyanannyival megy.
Ami mit jelent?
Proci a szûk keresztmetszet nem a videókari. De ezt már amúgyis tuttuk...
Þór vígi þessi rúnar
De én nem találkoztam ilyennel hogy pár perc után elkezdene jobban akadni, -nomemrestrict-el. Mondjuk nekem alapból akad(15-20fps) xD Egyébként nélküle 2-3 fps-el kevesebbet produkált a játék. De ez a frame érték nagyon ritkán zuhan le, akkor is zsúfolt helyeken(pl a triangle-nél), vagy ha éjjel kezd el szakadni az esõ.
Amúgy vicces, de 256mega ram van a vidkarimon, de mégis ugyanolyan sebességgel fut medium textúrákkal mint low-al. pedig anyázik erõsen hogy nem lesz neki elég a mem.
[merlinw.org]
Lakótársam újrarakta a wint, a savegame-t szépen kimentette a C:\Documents and Settings\Név\LocalSettings\ApplictionsSettings\RockstarGames mappából mindent, mert ugye itt a savegame. Na de az usert egy ID-vel tárolja le. Amit az Xlive Offline fiók készítésekor generál. Na most ha újat csinálsz akkor nem egyezik és nem fog menni.
Próbáltuk átírni Xlive-ban az account ID-t arra ami a GTa savegame ID-je de az sem segített, gondolom registry-ben is tárolja, na meg kódolva ezeregy helyen, ha valaki erre TUD MEGOLDÁST AZ SZÓLJON. KÖSZ.
SZÓVAL SUCKS AZ EGÉSZ, DE NAGYON!
PLS REAGÁLJATOK RÁ!!!
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
púúúúú
azt hiszem
a legelején mondja mielõtt megkapod az irányítást
púúúúú
A történet szerint van valami indoka annak, hogy miért vannak lezárva a további városrészek? TVben, rádióadásokban egy elejtett infó?
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Írjon már ide kérem olyan, akinek nforce 5xx lapja van + esetleg ati kártya meg amd proci ÉS NEM akadozik be nála a -nomemrestrict kapcsolóval a game... Kösz
púúúúú

http://goo.gl/gd6Zi5
Aki megtalálta, akár fel is tölthetne egy képet róla. (Én még az elején járok a játékban, nincsenek még nyitva a szigetek)
:3
látom, Te nagyon segítõkész ember vagy. <#worship>#worship>
:3
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na de, h ne legyen full off a hozzászólásom. Sztem is tök állat Jacob akcentusa, meg jamaicai angol dumája 😄
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...