54919
-
Itsuki #30316 dehogy te viszed az embereket... -
#30315 Nem csak dísznek van ott (e leint hosszan f beül) -
#30314 ajj ha az iq fájna: kapcsold be a feliratokat... Egyébént: Vegyél öltöny+cipőt pörszíjuszban NYAKKENDŐS LEGYEN IGEN, ÉS EGYBE VEDD A KETTŐT, az a kocsi meg ajándék -.- -
Itsuki #30313 taxizni lehet? -
PunkZoli #30312 gondold végig, ha multiről kérdezett vólna akkor taxit egyrészt miért kérdez előtte, másrészt egyáltalán miért érdekelné, hogy hogyan lehet beülni span mellé, ha egyszerüen beülhet a span mellé? O.o
érted? : nem -
#30311 szerencsére azzal nem. nálam az a gond, hogy random szarráfagy a game. van, hogy fél óra után, máskor 2 óráig is bírja, főleg multiban jön elő, alig tudok nyugodtan egy órát játszani. az elején még simán fut a game, aztán később egyre jobban akad/töltöget ahogy mondjuk a város egyik végéből a másikba száguldok, végül egyszer csak fullra megáll...
érdekelne a progi, kösz előre is! -
#30310 Sziasztok!
Elakadtam az egyik küldetésnél.
Jimmy Pegorino-hoz kell menni , de valami smart ruhát meg smart cipőt kell hogy viseljek!
Olyat hol lehet venni mert nem találok?
A másik küldetés meg Bernie-hez megyek , de a kocsijába kell beszálnom (Infernus)
És nem jelezz semmit hogy mit csináljak a kocsival
Ott mit kell csinálni?
Mind a kettő küldi a 3. szigeten van
előre is köszi a segítséget
-
n3whous3 #30309 inkább 3x1 GB ram
vga-val kapcsolatban nemtok mit mondani, az a proci nem fogja kihajtani sztem... -
n3whous3 #30308 feltöltsem egyik haver programját? Nyomsz egy gombot, és 1-2 secre beakad a game, aztán megint jó.
Gondolom azzal a textúra eltűnéssel szenvedsz -
#30307 érdemes lenne nekem venni egy ati radeon hd 4670 meg még 2 GB ramot az 512 es helyére ? gondolom sokkal jobban menne a játék
Várom Válaszotokat -
#30306 volt vki itt régebben aki ügyeskedett vmi memory cleanerrel. tudnátok olyat mondani ami "ürítéskor" nem dobja le asztalra a játékot, csak úgy a háttérben dolgozik? a ram boosterrel megszívtam... -
n3whous3 #30305 multiban vezető mellé csak haver mellé lehet és akkor se kell hosszan nyomni, nem tudom ezt meg honnan vettétek. -
PunkZoli #30304 vezető mellé a hosszas F el lehet, azaz lenyomva tartod egy ideig, és akkor nem ráncigálja ki -
tomi kft #30303 hogy lehet a vezető mellé ülni???
mi a taxi telefonszáma???
ELŐRE KÖSZ A VÁLASZOKAT!!! -
#30302 © marcokeceli
Hívd fel playboyt -
marcokeceli #30301 Heló.Lenne egy olyan kérdésem,hogy a második felvonást már majdnem befejeztem 39% és egyszerűen nem kapom meg ezt a küldit "Holland play" mit szúrtam el?Hostile Negotiation már ezen is túl vagyok sokkal(roman mentése)Harboring a Grudge itt tartok már -
Leky #30300 Faq-ban megtalálod a választ. -
Joszu #30299 Ha esetleg tudna nekem valaki segíteni, arra lenék kíváncsi hogy hol van a gta IV mentése a gépen. Egyszerűen nem találom! segítsetek. Köszi -
Leky #30298 Későbbi hülyéskedéshez, de rengeteget kipróbáltam és semelyik sem működött. -
lac556 #30297 mi az a c2d?lehet nekem xp től ien gyenge? -
#30296 csíter -
Leky #30295 Kellene ennek a programnak a működő változata.
Trainer
-
#30294 én rakéta vetőt kerestem és ott volt, pedig venni még nem lehetett! -
Seten #30293
Na ez az.
Én az elején tököltem órákat snipa keresésével, majd valamelyik küldetés után már ott volt ahol korábban kerestem (és ahol a térkép is jelezte).
-
#30292 69 környéke -
Seten #30291
És te hány %-nál nézted meg? Nem mindegy. :)
-
#30290 én tegnap végignéztem, de cask a helyük van ott, úghogy ez FAIL -
#30289 This is hip hop!
jókis szám :) -
#30288 bombaclan -
Seten #30287
Térképen keresd ki a légi járműveknél.
-
n3whous3 #30286 Ki a faszom mondta, hogy ez a gta-ra készült? -.-
Én csak beraktam ezt a zenét, mert beatben is benne van. Olyan faszom értetlenek tudtok ám lenni. -
#30285 upload:
March 26, 2007 -
n3whous3 #30284 Beat 102.7 kedvelőknek :D
-
Borg #30283 4670-el én 1280-on medium/highban játszok. Semmi gond nincs vele. Vista alatt, és c2d-val. -
gregtom6 #30282 attól még látnom kellene valamit....mondom nem akadna, csak ott az a sáv, alulról mindent látok, de fentről, csak ha közel megyek vmihez, akkor jelenik meg vmi. -
BAk3R #30281 gyenge a vasad, főleg a procid. -
gregtom6 #30280 Üdv megint. Az említett probéma mitől van????(ha fentebb veszem a view distance-t, akkor se javul a helyzet.) gépem: Geforce 7600 GT
AMD Athlon 3500 + (2,21 Ghz)
2,25 Giga RAM
tudom,h nem túl erős gép ehhez a játékhoz, de azért futna rajta, ha nem lenne az a sáv, amitől nem látok semmit. PLS HELP!!!(#30250) -
carloelsa #30279 valaki nem tudja mi van akkor ha a főküldetések már megvannak de olyan üzenetet hogy egy kocsit szállítsak le + egy kép nem jött és nem is akar? -
#30277 Nekem eddig még csak az volt bugos a gaméban, hogyha Sniperkedem, és messziről zoomolok egy autóra, akkor nem látszik a sofőrje.... -
#30276 hangszorók kint a vindowsba mire vannak álitva stereo vagy 5.1(mert ha a játék stereora van álitva és a vindowsba meg 5.1-re akkor azért nem hallod a beszédet,és ez fordítva is igaz ha kinntstereora van állítva a hangszoro és bent 5.1-re akkor is az az eredmény