54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • gfreak
    szia

tessék: http://www.gta4.net/missions/

köszönöd :)

• Milán84
    AMD Athlon(tm) 64 processor 3200+
  • n3whous3
    Kitalálom, a proci az P4 és nem core 2 duo vagy valamilyen 6000+ AMD. Mert egyébként még azt mondanám, hogy akkor mennie kéne alacsonyabb grafikán 20-25 FPS-el.
  • n3whous3
    Mert szar a géped, azért.
  • Milán84
    Nemtudjátok mennie kéne szggatás nélkül ezen a gépen 3gb ram ati radeon hd 2600xt videokari 2,8ghz??? nagyon szaggat az a gáz nekem
  • akyyy
    de van benne ilyen galaxiy szerű játékgépek, billiárd, bowling!
  • ChuckyHUN
    Hmmm.. mint amilyen anyádnak van, te csicska...
  • Nevegator
    MILYEN GAMEPADOKKAL LEHET JÁTSZANI MÁ NA !?
  • gecsus
    Kösz
  • DJ Skyline
    van egy ilyen, bár a GTA IV még nincsen kész teljesen, de ezt leszámítva az ÖSSZES GTA epizód küldetése fent van
  • gecsus
    Hali van egy olyan Gta IV oldal ahol minden küldetés ott van videon nem tudja valaki az oldal címét?
  • Ley Roland
    én most a laptopról beszélek :D a gépen már kiprobáltam
  • n3whous3
    Nem
  • n3whous3
    Neked van az a z-fight textúra mozgós bug? Én azt szívom amióta meg van a játék és nekem is 512-es hd2600xt-m van...
  • Baggio73
    Sziasztok

Lehet a játékban kaszinózni?
  • Ryder7
    20 FPS-nél többet nem igérhetek, ugyanolyan kártyánk van, csak az enyém 512-es GDDR3-as. meg 2 GB-ramom van.
  • Ley Roland
    ja az úgy más de nekem is szerinted menne mint neked? nekem az undercover fent van maxon semmi akadás
  • DJ Skyline
    1. nincs
    2. még nincsen
  • gecsus
    És még annyi ,hogy a játékba van magyar nyelv ? Vagy van hozzá magyarositás?
  • gecsus
    Köszi Szépen!
  • Pluskast
    Igen 512-es rammal megy a játék de ne várj egy eszméletlen grafikát. Vagy esetleg próbáld meg majd a játékban a grafikai beálításoknál a wiew distance-t levenni minimálisra. Amúgy meg kiírja a játék a graf beálításoknál, hogy abban a konfigurációban épp mennyit vesz el a memóriádból. Szóval lehet vele variálni.
  • Stefibaba
    Hát most lehet hogy sokan le fognak fújozni, de szerintem az a videókártya elég gyenge, szal inkább töltsd le, és nézd meg hogy elindul-e de a warez dolgokkal kapcsolatban fáradj át a banner jobb alsó sarkában található Warez Topicba :)
  • gecsus
    mert akkor elkezdeném tölteni
  • gecsus
    Akkor tudna valaki egy egyenes választ adni ,hogy lenne esélyem vagy egyátalán semmi?(30378-as beírás)
  • Stefibaba
    Bazdmeg lehet hogy másnak így is tökéletes a GTA IV ha az én gépemmel, 1280x1024es felbontással játszanék, akkor tényleg mindent maximumra felvihetnék (high highest minden max) akkor röhögve 65 fpes elfutna, de így ahogy msot játszok (asus vw222S widescreen monitor) 1600x1200, high,highest, 30,30,50,10 úgy is rohadt szép. Szal barnabás ne mondogasd hogy a te géped is szar meg a tied is csak az enyém a legjobb! (Inkább örülne mindenki aki már mediumon tudja tolni, hogy megy rendesen a gta iv, mert aki konzolon játszik, az kb a low low 1,1,1,1-el játszik xD)
  • gecsus
    Hali azt szeretném megkérdezni ,hogy ha a játékban levenék mindent a legalacsonyabra(Garafika stb) akkor 512-ramnál meg 6400-nvidia Videokártyánál (a Procim az jó )elindulna valahogy

Sajnos nincs kilátás hogy új gépet kapjak mostanába xd
    De az öccsémel együt Gta fanok vagyünk és nagyon szeretnék rajta játszani!
  • sztoncsi
    Taxizni lehet... mármint utazni!

Fejből nem tudom melyik gombon van, ha TAXI van a közelben füttyent egyet a csávó, odajön a TAXI beszálsz, és a TAXi menüjéből ki tudod választani a célpontokat, hogy hova szeretnél menni....
  • yamaha26
    Nincs semmi se fullon!
    De nem is kell mert így is élvezhető!
    De csinálok majd egy benchmarkot.
    Nekem az Undercover is szépen fut rajta.Ott minden max-ra van felvéve 2x élsimítás és csak akkor szaggat be néha amikor nagyon bemelegszik.
  • DJ Skyline
    nem írom spoilerbe, mert szerintem 1+ hónap elteltével mindenki tudja, hogy a deal vagy a revenge döntésnek mi a következménye, de aki még nem járna ott, az NE olvassa tovább.
    tegnap egy érdekes dolog történt, haveromnál játszom Xboxon, ő a deal-t választotta, kerestem egy mentést ami a legközelebb van a végéhez, mondom nézzük meg mi van a revenge választásakor. nem tudom a rommá cheatelés miatt (játék végig vitele után egy kis móka és kacagás, weapon, helikopter kód), vagy amúgy is előjön, de:
    megtörtént a nagy döntés, revenge, az esküvőkor megtörtént aminek történnie kell, játék befejez, aztán barmolás. egyszer csak jön egy unknown caller hívás, felveszem, egy nő beleszól, hogy mi van megváltozott a számom vagy valami ilyesmi, meg hogy unja magát, találkozzunk egy óra múlva. ok, na de ki is volt ő? Kate! :| mivan? mondom ok, menjünk nézzük meg, elmentem a házhoz ahol anno Katet felvettük, és elmentem Kate-el randizni :O most akkor Kate meghalt vagy nem? :D hogy tudok egy halott nővel randizni? [#idiota ]persze megnéztem, hogy én vagyok most hülye, és rossz töltés van betöltve, de nem. a pénz ua. amikor befejeztem a játékot, Roman száma megvan, Kate száma nincsen. hát nem tudom mi volt ez, de furcsa, és vicces volt. :D
  • lac556
    cacheBoost progi pontosan mire való? elbaszhatom vele a gépem?
  • Pilutika
    Köszi a képeket!
  • Ley Roland
    ez lehetetlen hogy neked ilyenen megy akadás nélkül :

Processzor: Pentium Dual-Core T2390 (1.73GHz,533MHz FSB,64bit

Memória: 3GB DDRII667

Merevlemez: 160GB HDD(SATA 5400rpm)

Kijelző: 15.4" (WXGA,Color Shine)

Grafikus vezérlő: ATI Mobility Radeon HD3470 256VRAM

nekem ilyen :

dual-core t3200 2 GHZ
    2 gb ram
    ati mobility radeon hd 3470 512 mb

én ezen meg se probáltam mert már a race driver grid en meg a dirt ön észrevettem a lassuságot ...
  • rvn
    ok látom nem ide tartozik akkor rákérdezek off topicba de azért kösz
  • raga
    Este ha látsz megfelelő "hölgyet" akkor 'E'- vel beszáll az autóba, el kell vinni vmi. kihalt helyre és ott választhatsz a szolgáltatásai közül.
  • NEOreg3
    nem lehet villanyoszlopra mászni

csajozni meg tán csak neten tudsz, vagy azokkal akiket a küldetések során ismertél meg
  • JencyJasko
    #30330 erre valaki?
  • [HUN]FaTaL
    Aha valószínűleg :D
  • n3whous3
    Am értelmes dolog kidobni az ablakon az alaplapot is és venni egy kb ugyanolyan procit, nem?
  • Hellsing47
    akkor minek ez a nagy pompa? :|
  • n3whous3
    Aki ennyire idióta, az megérdemli

menj, 20 FPS-el jobb lesz a játék, ha a még erősebbet veszed meg!!!!