54919
-
dark night #31053 hello válaszolna valaki erre??!! -
n3whous3 #31052 tényleg hülyeség a csillogás, csak akkor kéne, ha eső van... egyébként menj már végig egy városban és nézd már mennyire csillog egy aszfalt
semennyire se ...... -
#31051 Üdv!
Be lehet állítani, hogy independence fm-en csak a saját zenéimet nyomassa? :D Mert most kb egy nap benyom 3 saját számot a többi pedig csak duma meg az alap zenék... -
#31050 VÖÖÖ -
n3whous3 #31049 De ha van eső, nálam is ilyen
és hogy hoztad elő? -
#31048 sorry 2szer berakta ugyanazt
am en nem hasznalok blurt mert szntem ugy nagyon ronda:D -
Itt jobban latni,h mire gondolok -
Mashol sokkal szebben csiloog...nagyon-nagyon!
CCC-vel siralmas a helyzet es meg lassabb is a game...itt kb 40FPS-em van!!:D
1280x1024 HIGH,HIGHEST,100....
Benchmark 47 FPS
Jatek kozben 25-40:)))))) -
#31045 Köszönöm, hogy elolvastad -
Jobboka #31044 gyerek akar lenni az a "gyere" -
Jobboka #31043 lol gyere nem zavar, hogy csak akkor veszik észre ha a csillagok fehérek, magyarul ha téged látnak...... jóóólvan fiam, menny és enegergizáld magad XD
-
#31042 Aztán, bementem a paynspray be, ami látszik is a map-en és észre se vették:)) (mivel vagy halottak voltak, vagy haldolkotak a söréttől) -
Pajzsként használtam, vagy 200rendőr lemészárlása közben -
n3whous3 #31040 újabb r* social club videó contest van és ezért maradok ki belőle
pedig lehet vele nyerni is -
#31039 Megnéztem a másik befejezést a tube-on, hát gyakorlatilag ugyanaz. Tehát a lényegi eltérés a templomnál történt. -
#31038 Na csak megcsináltam én is azután, hogy ide beírtam elsőre :) Ez a befejezés jobb, úgyis idegesített az a személy aki meghalt. -
#31037 dimitrinél nállam is volt ilyen kis kaland,hirtelen az se tudtam mi a fasz csináljak helivel:D:D :s -
n3whous3 #31036 csak billentyűvel irányítva olyan, mint volt régen, egérrel kicsit szar néha nálam is, mikor ugrik az egér egyet és bemegy a nézet felé, na akkor biztos halál, ha nem nyomok egy htáranézést vagy valamit
am nemtom ki kérdezte itt, hogy mé nem lehet körbenézni helivel, hát ez nagy hülyeség
nyomva kell a jobb egérgombot tartani (célzás) és húzogatni az egeret -
#31035 Elmennek a csába a készítők, hogy ilyen idióta irányítást adtak a helikopternek, ráadásul mi a szarét nem lehet egyszerűen lelőni a vén szart? -
#31034 Á megmarom magam, ez az idióta helikopter irányítás, rohadjon meg amelyik kitalálta. -
Neoncsoves #31033 Vagy inkább.... -
#31032 nyugi nekem sem sikerült elsőre az se :_DSAsd
3x elkúrtam kb azt is :D:D
bele estem vízbe motorral iylecsmi:D -
#31031 ez de szar -
Neoncsoves #31030 Majd ő -
n3whous3 #31029 A:AA:ADASD:ASD
mé nem töltöd be megint a gamet? :D
am meg engem kurvára idgeesített a ribanc, dobtam a picsába :D
a mentőkkel az a baj, hogy hiába hívod, azt nem gyógyítják, aki bajban van a helyszínen, legalábbis tudtommal. Fasza lenne, ha egy patchben ezt megcsinálnák :D -
#31028 Hát én azzal is szívok, az a kurva motoros rész áááááááááá, persze, hogy a vízbe ugrattam bele, kezdhetem előről. -
#31027 Gyászban vagyok.
Tegnap elvittem Carment randira. Középső szigeten van egy club, még nem voltam ott, gondolom elviszem oda, úgy is mindig a pénz és csillogás érdekli. Éjszaka volt.
Odafele úton kérlelt, hogy segítsek neki jobb helyre költözni, és nem bírja fizetni az ápolónői béréből ezt a drága lakást.
Mind a ketten jól berúgtunk, gondoltam inkább hívok egy taxit, mert nem akartam balhét. A csaj meg letántorog a járdáról (de épphogy csak), erre jön a taxi, és elgázolja. Próbál feltápászkodni, megpróbálok mellé tántorogni, és akkor... BUMM!!! Hátulról valaki belemegy a taxiba, és az még jobban ráhajt szegény Carmenre. És ezzel annyi is volt neki. "Carmen is killed!"
Úgy ledöbbentem, hogy még fegyvert is elfelejtettem rántani, hogy megtoroljam a halálát. A két rohadék autó meg gyorsan eliszkolt, mire felocsúdtam.
Sőt, az egész utca elnéptelenedett.
Hívtam a mentőket kétszer is. Vártam 10 percet, de basztak kijönni.
Odébb mentem egy saroknyit körülnézni, és mire visszamentem, a hulla már eltűnt.
Na azóta nincs Carmen... Ami kár, mert így ki fog engem telefonon távgyógyítani? -
RYO21 #31026 megvan Godley and Creme - Cry -
#31025 nekem is ilyen gondjaim voltak,vagy leszakadt egyből a proper mikor alá mentem :SA_Ads
vagy soha többé nemTudtam ráugrani sem mert elpattant faszba :|
valami kúrva bug lehet.néhányan szopunk vele,ezért van az alternatív befejezés:o -
n3whous3 #31024 linkeld a videót, mert én nemrég néztem meg megint a trailereket és hogy mondjam egyik zene se ismerős a trailerekből (meg van a soundtrack, azt néztem épp át) -
n3whous3 #31023 ha megy a rádióban, akkor hívd fel a zitt-et
am meg megmondom egy pill -
RYO21 #31022 nemtudjátok mi annak a számnak a címe ami a pc-s trailerben volt? (liberty city rock-on van) -
RYO21 #31021 intelt vegyé (ha viszi az alaplapod) -
#31020 Á a retek helikopterest, hogy lehet megcsinálni? Alámegyek a csónakkal, de még irányba sem tudom állítani a gépet (érdekes módon csak áll egy helyben és hiába nyomom ,hogy emelje az orrát szarik rá) és Dimitri meglóg. -
Torda5 #31019 ATHLON -
n3whous3 #31018 Egyértelmű
Phenom. -
#31017 mondjuk az utolsó beírt kapcsoló után ;) -
#31016 Egyébként a boxos irányítás jön elő. Ott nem követi a kamera a helit soha. -
#31015 phenom... -
#31014 Üdv!
Melyiket ajánljátok a játékhoz?
AMD Phenom X3 8450 AM2+ vagy
AMD ATHLON 64 X2 6000+