54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • dark night
    hello válaszolna valaki erre??!!
  • n3whous3
    tényleg hülyeség a csillogás, csak akkor kéne, ha eső van... egyébként menj már végig egy városban és nézd már mennyire csillog egy aszfalt

semennyire se ......
  • rooney8
    Üdv!

Be lehet állítani, hogy independence fm-en csak a saját zenéimet nyomassa? :D Mert most kb egy nap benyom 3 saját számot a többi pedig csak duma meg az alap zenék...
  • tommygear
    VÖÖÖ
  • n3whous3
    De ha van eső, nálam is ilyen

és hogy hoztad elő?
  • Barny
    sorry 2szer berakta ugyanazt
    am en nem hasznalok blurt mert szntem ugy nagyon ronda:D
  • Barny

Itt jobban latni,h mire gondolok
  • Barny

Mashol sokkal szebben csiloog...nagyon-nagyon!
    CCC-vel siralmas a helyzet es meg lassabb is a game...itt kb 40FPS-em van!!:D
    1280x1024 HIGH,HIGHEST,100....
    Benchmark 47 FPS
    Jatek kozben 25-40:))))))
  • elite
    Köszönöm, hogy elolvastad
  • Jobboka
    gyerek akar lenni az a "gyere"
  • Jobboka
    lol gyere nem zavar, hogy csak akkor veszik észre ha a csillagok fehérek, magyarul ha téged látnak...... jóóólvan fiam, menny és enegergizáld magad XD
  • Nathan66
    Aztán, bementem a paynspray be, ami látszik is a map-en és észre se vették:)) (mivel vagy halottak voltak, vagy haldolkotak a söréttől)
  • Nathan66

Pajzsként használtam, vagy 200rendőr lemészárlása közben
  • n3whous3
    újabb r* social club videó contest van és ezért maradok ki belőle

pedig lehet vele nyerni is
  • Shep
    Megnéztem a másik befejezést a tube-on, hát gyakorlatilag ugyanaz. Tehát a lényegi eltérés a templomnál történt.
  • Shep
    Na csak megcsináltam én is azután, hogy ide beírtam elsőre :) Ez a befejezés jobb, úgyis idegesített az a személy aki meghalt.
  • klart
    dimitrinél nállam is volt ilyen kis kaland,hirtelen az se tudtam mi a fasz csináljak helivel:D:D :s
  • n3whous3
    csak billentyűvel irányítva olyan, mint volt régen, egérrel kicsit szar néha nálam is, mikor ugrik az egér egyet és bemegy a nézet felé, na akkor biztos halál, ha nem nyomok egy htáranézést vagy valamit

am nemtom ki kérdezte itt, hogy mé nem lehet körbenézni helivel, hát ez nagy hülyeség

nyomva kell a jobb egérgombot tartani (célzás) és húzogatni az egeret
  • Shep
    Elmennek a csába a készítők, hogy ilyen idióta irányítást adtak a helikopternek, ráadásul mi a szarét nem lehet egyszerűen lelőni a vén szart?
  • Shep
    Á megmarom magam, ez az idióta helikopter irányítás, rohadjon meg amelyik kitalálta.
  • Neoncsoves
    Vagy inkább....
  • klart
    nyugi nekem sem sikerült elsőre az se :_DSAsd
    3x elkúrtam kb azt is :D:D
    bele estem vízbe motorral iylecsmi:D
  • bertino
    ez de szar
  • Neoncsoves
    Majd ő
  • n3whous3
    A:AA:ADASD:ASD

mé nem töltöd be megint a gamet? :D

am meg engem kurvára idgeesített a ribanc, dobtam a picsába :D

a mentőkkel az a baj, hogy hiába hívod, azt nem gyógyítják, aki bajban van a helyszínen, legalábbis tudtommal. Fasza lenne, ha egy patchben ezt megcsinálnák :D
  • Shep
    Hát én azzal is szívok, az a kurva motoros rész áááááááááá, persze, hogy a vízbe ugrattam bele, kezdhetem előről.
  • elite
    Gyászban vagyok.
    Tegnap elvittem Carment randira. Középső szigeten van egy club, még nem voltam ott, gondolom elviszem oda, úgy is mindig a pénz és csillogás érdekli. Éjszaka volt.
    Odafele úton kérlelt, hogy segítsek neki jobb helyre költözni, és nem bírja fizetni az ápolónői béréből ezt a drága lakást.
    Mind a ketten jól berúgtunk, gondoltam inkább hívok egy taxit, mert nem akartam balhét. A csaj meg letántorog a járdáról (de épphogy csak), erre jön a taxi, és elgázolja. Próbál feltápászkodni, megpróbálok mellé tántorogni, és akkor... BUMM!!! Hátulról valaki belemegy a taxiba, és az még jobban ráhajt szegény Carmenre. És ezzel annyi is volt neki. "Carmen is killed!"
    Úgy ledöbbentem, hogy még fegyvert is elfelejtettem rántani, hogy megtoroljam a halálát. A két rohadék autó meg gyorsan eliszkolt, mire felocsúdtam.
    Sőt, az egész utca elnéptelenedett.
    Hívtam a mentőket kétszer is. Vártam 10 percet, de basztak kijönni.
    Odébb mentem egy saroknyit körülnézni, és mire visszamentem, a hulla már eltűnt.

Na azóta nincs Carmen... Ami kár, mert így ki fog engem telefonon távgyógyítani?
  • RYO21
    megvan Godley and Creme - Cry
  • klart
    nekem is ilyen gondjaim voltak,vagy leszakadt egyből a proper mikor alá mentem :SA_Ads
    vagy soha többé nemTudtam ráugrani sem mert elpattant faszba :|
    valami kúrva bug lehet.néhányan szopunk vele,ezért van az alternatív befejezés:o
  • n3whous3
    linkeld a videót, mert én nemrég néztem meg megint a trailereket és hogy mondjam egyik zene se ismerős a trailerekből (meg van a soundtrack, azt néztem épp át)
  • n3whous3
    ha megy a rádióban, akkor hívd fel a zitt-et

am meg megmondom egy pill
  • RYO21
    nemtudjátok mi annak a számnak a címe ami a pc-s trailerben volt? (liberty city rock-on van)
  • RYO21
    intelt vegyé (ha viszi az alaplapod)
  • Shep
    Á a retek helikopterest, hogy lehet megcsinálni? Alámegyek a csónakkal, de még irányba sem tudom állítani a gépet (érdekes módon csak áll egy helyben és hiába nyomom ,hogy emelje az orrát szarik rá) és Dimitri meglóg.
  • Torda5
    ATHLON
  • n3whous3
    Egyértelmű

Phenom.
  • gfreak
    mondjuk az utolsó beírt kapcsoló után ;)
  • Synit HUN
    Egyébként a boxos irányítás jön elő. Ott nem követi a kamera a helit soha.
  • bertino
    phenom...
  • csrolli
    Üdv!
    Melyiket ajánljátok a játékhoz?
    AMD Phenom X3 8450 AM2+ vagy
    AMD ATHLON 64 X2 6000+