Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Minden elismerésen a készítõknek csak így tovább. <#banplz>#banplz>
(én még nem próbáltam nemtudom van-e értelme a semmit töltögetni hogy utána tuti elbukjam a mentéseim) <#idiota>#idiota>
Úgyanúgy szaggat, ugrálnak a textúrák, és mióta patcet felraktam -10 FPS el megy 😞
Az új fiókom: DevLupius
Jah és XP vagy Vistát érdemesebb használni??
már begolyózok
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Aki találkozott már a jelenséggel kérem írjon! Köszönöm!!
Ja és 1 GB-os Ati radeon hd 4850-em van és 15 fps-el megy csak akármire állítom a grafikát!! :S, pedíg c2d procim és 2gb ramom van :S
Aki tud vmi megolást, hasonló karija van, esetleg ati/gta4 problémákkal kapcsolatos fórumot látott vhol kérem SEGÍTSEN! KÖSZÖNÖM!!! Már jó lenne játszani vele (végre) !
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nincs valakinek egy ezt követõ mentése esetleg....?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mi a frac van a mentéseimmel, miért van az,h a missiokat nem tudom megcsinálni, és az miért van, h ha új gamet kezdek minden ok. Gondolom,h a patch,d e akor mi tévõ legyek,h a régi is menjen?!
Kérek szépen valakit, válaszoljon!
köszönöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor beszállok a kocsiba hogyan tudom bekapcsolni a saját zenét amit már bemásoltam meg be scenneltem meg ilyesmi.!?
Elõre is köszi!<#wave>#wave>
QuadCore Intel Core 2 Quad Q9450, 2666 MHz (8 x 333) ATI Radeon™ HD 4800 Series 2X 2GB RAM
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nem teljesen ide tartozik, de itt megkérdeznék egy dolgot.
Akarnám használni a http://www.systemrequirementslab.com/ címû oldalt, hogy megnézzem futna-e a GTA 4 de nem tudom, mert nem jelenik meg az h töltsem le az ActiveX nevezetû valamit , mert tudom h az kell hozzá, de nem jelenik meg, és nem tudom honnal lehetne letölteni, mert csak ilyen hülyeségeket találok, amik nem azok.
Megtudná nekem valaki mondani , hogy honnan lehetne azt letölteni?
Elõre is köszi!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led