54919
-
#31013 jaja,még jóhogy 2 befejezés van:) -
#31012 Huh, oké kössz, asszem ott pont nem mentettem, de 1-2 egyéb helyen igen. Legalább van egy alternatív lehetőség.. -
#31011 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja nállam is volt iylen,először mikor felugrott rá normálisan akkor leszakadt a propeller :D_ASds majd visszarakta rá de bekúrt a házak közé és fail:C
nem úgy kell a másik hogy, a last thing től kezded,ha mentettél ott akkor jól tetted,én szándékosan,,mivel ott tudod eldönteni hogy deal,vagy revenge,és akkor a revenge-hez mész,annyival másabb a vége hogy nincs szopás a helikopterrel működik rendesn,mivel motorral ugratszrá,ja és dimitrit már előbb lelövöd,meg van még 1-2 dolog ,de nem akarom lelőni:) -
#31010 Az se rossz, nálam van amikor egyből felrobban amint felugrik. Nah és hogy lehet a másik verziót megcsinálni? Gondolom amikor magad döntesz a dolgokról (életben hagyás stb.) ott kell változtatni? -
#31009 lesz a fő befejezés és kész. onnantól már rád van bízva, hogy mit szeretnél csinálni, vannak lehetőségek még bőven -
#31008 nekem elpattan a helikopter mikor alá megyek csónakkal :DSA_SDsd
emiatt a másik befejezést kellett megcsinálnom.alig szoptam csak plus 2 órát emiatt :) -
#31007 ha a végére érsz mindent megfogsz tudni mér lőjük le poént,amúgy spoiler léccives,romanos részre gondolok,mert én sem tudtam,és jó kis meglepi volt tetzsett nagyon -
#31006 valaki repült ennél nagyobbat (nem heliből): KATT - sajátvideó -
#31005 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az utolsó küldetés valami szánalom.. a helcsis rész egy búg halmaz.. a kamera nézetet se lehet beállítani az irányításról nem is beszélve.. komolyan mondom így kimerték adni ..esetleg így akartak valami nehézséget belevinni a játékba? Egyáltalán valakinek sikerült nagy nehezen.. Ennyit erről a "remek" konzol átiratról. -
#31004 Mikor a történet végére érek, már csak bohóckodni lehet a városban, meg a telefonos küldiket csinálni, vagy esetleg lesz valami fő befejezés. Mit tudom én Roman esküvője, vagy valami? -
#31003 lolmá -
#31002 lóóóóóól :_DSADS.fdsS_FD -
Rainbow15 #31001 lool, tényleg! köszi! -
#31000 kamerás mobil és márnem egyszer kellet használnod lóóól -
Rainbow15 #30999 Mentem már, ahoz tartozik az előző kérdésem. (leköll fényképezni egy túszt, csak éppen nincs f. gépem) -
#30998 menj már ahoz az emberkéhez vazz -
#30997 nehéz elmenni a fehér emberke jeléig?és megnézni mivan?az főküldihez tartozik kb,amúgy meg ha már azt csinálod,fognak hívni hogy mivan -
#30996 emberikon az egy főküldetés -
n3whous3 #30995 sms-ed nézd már meg, lehet az rejt egy folytatást :C Am meg lehet hívásra várnak. -
Rainbow15 #30994 Valamelyik esetleg nem egy főküldi jele? Mert már rohadtul elegem van, hogy akármit csinálok, nincsen semmi jel, hogy hova menjek, amik vannak, azok meg eléggé mellékküldinek tűnnek. Végighívtam mindenkit, mindenkinek csak az üzenetrögzítőjét hallani...
-
kilcsir #30993 hogy ha a commandline.txt-be bevan irva a -norestrictions -nomemrestrict akkor a noprecache hova irjam, tehát hogy nézzen ki? A faq-ban ez nem tiszta. Köszi elöre. -
dark night #30992 hello
Meik új n-vidia drivert ajánlatos felrakni a gta4-hez a 181.20-ast vagy a 185. ... nem tom hányasat?? -
Rainbow15 #30991 F. gépet honnan tudok szerezni? -
#30990 Majdnem sikerült, csak én egy hullára hajtottam rá. :)
(1:40-nél)
-
xido #30989 viccelsz?..ez isten..jöhet még:) -
ronaldo86 #30988 hi..nemtudom h már találkoztatok hasonlóval..de nekem egy ido után vagy elkezd igen lassulni..vagy lefagy..dee inkább..a kép meghulyul és tudok tovább játszani de nelatni a lámpát ha világit az autón..és a térképen (játék kozben)nemlatni az utvonalakt..csak azt h hol vagyok meg pl:boltokat..ja és még ha kimegyek a menube is nemlátni semmit csak amint az elobb mondtam boltokat..stb..pls segitsetek -
#30987 tetszik ? most is lementettem egy jó jelenet.még csinálok majd egy újabb videot . -
#30986 Te nem akarsz indulni az X-GAMES-en free styleban?
Hogy a picsában lehet egy kerekezni? LOL -
#30985 érdekes dolgokat művel időnként a fizika a játékban hídon mentem motorral és ez történt :) (nem nyereményjátékra csináltam!) -
#30984 en azt imadom amikor esik az eso, akkor aztan lehet driftelni ezerrel :D (szerencsere nem lassul be) -
robb3ngxxi #30983 köszönöm!!!:D -
#30982 Lehet azért esik le ennyire este nektek, mert Shadow Densityt beállítottátok. Vegyétek vissza 1-re vagy 0-ra, nem tom melyik alegalacsonyabb. Ezután nem lesz dinamikus árnyék, de nem is fog szaggatni.
Nekem is ugyan ilyen gépem van, mind RAMban, mind vidkártyában, kivéve a procit, az nekem C2D E6750, és nekem ez lett a benchmark eredménye a 181.20-es driver után (nvidia)
Statistics
Average FPS: 40.69
Duration: 37.04 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 62%
Video memory usage: 97%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 25
Detail Distance: 25
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Video Driver version: 181.20
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
Láthatod h High-Highestbe játszom, egy gyengébb géppel mégis sztem kurva jó FPS számmal.
-
#30981 -noprecache -
robb3ngxxi #30980 ha esik az eső azt már le se merem írni...:D
köszi a segítséget....de csak annyi h beírom h noprecache és kész???:D elé mögé semm adat?? olvastam a faq-ot csak jahh.. -
#30979 Nekem is nappal szarabb:D -
#30978 hehe...nekem nappal szarabb :D nyomassad a noprechache-t commandlineba -
#30977 nekem is eléggé leesik este az fps és tényleg zavaó (este megy kb15-20-al,napközbe 20-30-al) -
#30976 beesteledik és be is szaggat ?
elég borzalmas lehet.
és akkor mit mondasz arra, ha valakinek nappal is szaggat ? -
robb3ngxxi #30975 Hi!
c2q q6600 4 giga 800Mhz ram 8800gts 512 ezen elvileg jól kéne menni a játéknak?? nincs commondline meg ilyenek...de nagyon szarul megy a játék..(akármiylen grafon)beesteledik, és már be is szaggat..vmi ötlet?? köszi előre is -
Neoncsoves #30974 vicecity_hun :)