54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ldavid
    szereintem egyértelmű, hogy kell hozzá egy saját mail cím, a többivel (postai cím, név) viszont nincs gond
  • sztoncsi
    Csak ha teljesen újat csinálsz... a fake name generátor szerintem meg egy nagy faszság, mert van aktiváló mail!

Így új mailfiókot is csinálnod kell, vagy használd a csajodét... vagyis ha van már csajod!
  • Ridikula
    császtok figyi az a baj hogy ugye erre a szarra kell jelentkezni de már jelentkeztem de nem fogadta el és utánna itt olvastam a faq-ban hogy csak 18 év feletti lehetsz és nem hungary én pedig ezeket elrontottam valaki segítene hogy hogyan kén mégegyszer arra regelni mert már nem engedi
  • Pluskast
    Valszeg a livre gondolsz, hogy nem enged be. Ebben az esetben a windows vezérlőpult menüben a területi és nyelvi beállításoknál rakd át a magyart angolra.
  • gfreak
    megint egy ígéretes cucc ami talán soha nem készül el Pcre:(
  • ldavid
    PC-s prot nem valószínű, a játékot a Team bondi heggeszti, a Rockstar csak kiadja
  • gfreak
    óóó...tehát van remény :) vagy mi nem valószínű? hogy kiadják, vagy hogy elszúrják? xD
  • ldavid
    nem túl valószínű, de azt egyébként csak kiadni fogják
  • gfreak
    Csak így egymás közt, rohadjon meg a R*!!! A bully-t is elszarták, a GTA-t is...remélem az L.A. Noir-t nem bsszák el majd PCre (ha lesz egyáltalán)
  • gfreak
    olyan ez mint minden második szar hollywoodi thriller :D :D :D
  • Synit HUN
    Már megint! :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A halott csajom nem nyugszik :D Már megint hívott és megint el kellett vinni. Viszont most 95-ről felment 100%-ra a kapcsolat vele. Lehet nem tudott túllépni enélkül :D Remélem nem hív többet...
  • zsumo1992
    mi lehet a baj?
    nem megy, probaltam cracket meg patchet is privaton lecci
  • Borg
    Van egy a harmadik sziget északi felén is, ha jól emlékszem. Ott csupa "egyéb" verda van, semmi extra. Amolyan használtautó kereskedés.
  • rvn
    HellO! 1 küldetés mikor acsaávókátval el kell menni kicsit kcosival a taxiállomásról. Odameek ksizál átvált a kép h loading loading de nem történik semmi. mia baj?
  • n3whous3
    hol vannak autokereskedések a játékban am? Eddig ami szalont találtam az alqonquin középen magasság szerint és a legjobb oldalán majdnem, ott árulják a ferrari utánzatokat...
  • normen82
    Szevesztok,FAQ-ban nincs rá válasz,elindítom a játékot és nem sokkal később bejön egy üzenet hogy seculauncher:failed to start application [2000] ???Szerintetek mi lehet a probléma hogy nem tudja elindítani az alkalmazást?
  • Colton
    hello!

Nem tudjátok hogy hol találom azt az "ujjatlan" Kesztyű amit annyira reklámoztak?
  • n3whous3
    másnál el se indul a game azzal a kapcsolóval am :D (nekem is beszarik azt hiszem tőle)

ja meg hát a memrestrict meg a nomemrestricttől is szétakadozik az egész pár percen belül
  • kuci06
    ...nincs azon belül

BAZZ, HA MÁR A CONTROLST SEM TALÁLOD, HOGYAN AKARSZ JÁTSZANI :d

az ajtón sem találnál ki :D
  • dark night
    ge-force 9600gt
  • [HUN]FaTaL
    Simán lehet annyi, noprecachel.
  • n3whous3
    Ha 40 FPS neki az átlag, akkor elhiszem :D (tuti nem annyi)
  • RYO21
    b@zdmeg neked a 25 fps az belasúlást jelent?
  • NEOreg3
    nem való neked ez a játék
  • n3whous3
    ÚRISTEN BAZMEG

ha nem vagy buta, már rég megtaláltad volna, már bocs
  • jaki88
    Sziasztok! Újra tettem a játékot és most leszedett mindenféle frissítést a live-hoz, és azóta nem hajlandó balépni a felhasználónevemmel. Ez miért van? Előtte jól működött, a frissítés után lett ilyen.
  • cumfu
    jajj nemmondod .... controls? télleg? annyira nem vagyok buta baszki, de azonbelül?
  • Neoncsoves
    nagyszerű. a valóságban sem csillog minden-.-"
  • Barny
    Nekem Mindenhol csillog...holnap csinalok kepeket:D
  • n3whous3
    Ha annyira nem tudsz angolul, hogy a menüben megtaláld, akkor sztem az irányítást se basztasd, de ha nagyon akarod tudni, akkor

Controls ......
  • n3whous3
    :CCCCCCCCCCCCCCCC
  • cumfu
    irányítást hogy lehet átállítani?
  • jaki88
    Sziasztok! Újra tettem a játékot és most leszedett mindenféle frissítést a live-hoz, és azóta nem hajlandó balépni a felhasználónevvemmel. Ez miért van? Előtte jól működött, a frissítés után lett ilyen.
  • cumfu
    181.20 az nem béta sztem azt próbáld. Milyen kártyád van?
  • Shep
    lenyomod a p-t ha jól emlékszem.
  • n3whous3
    nyomd meg a P betűt (nemtom mi a funkció neve, de sztem az ilyet tuti nem állítja át más se defaultról)
  • Shep
  • janika15
    hogy lehet kivenni a blurt?
  • janika15
    barny, ezt hogy csináltad ??? pls írd le pontosan !!! kössziii
  • dark night
    #30992.