54919
-
tmisi #31162 -
#31161 szerintem nem. -
ldavid #31160 GTA V még idén!?
"A Game Informer szerint a Rockstar North már elkezdte fejleszteni a Grand Theft Auto következő részét, ami állítólag még idén meg is jelenne.
A GTA-sorozat milliók kedvencévé vált az évek folyamán, tavaly pedig még több rajongót szerezett magának a Rockstar, mikor egy bevándorló szemszögéből mutatták be, milyen az élet Liberty Cityben, de már érkezik az első letölthető epizód is, amiben egy motoros banda tagjaként kóborolhatunk a város utcáin, sőt úgy tűnik, még idén egy új GTA-részt köszönthetünk.
Félreértés ne essék, nem egy újabb DLC-ről beszélek, hanem egy „egész estés” játékról, ami a Game Informer legújabb száma szerint már fejlesztés alatt áll, és hasonlóan a GTA Vice Cityhez vagy a San Andreashoz, egyáltalán nem, vagy csak nagyon kicsit kapcsolódna az előző rész történetéhez, és egy új városban -- állítólag Tokióban -- játszódna.
Természeten hivatalos információkat még nem tudunk, de várhatóan egy-két hibajavítást követően ugyanazt a grafikus motort használják majd a srácok, így a technikai alap adott, ami jócskán meggyorsítja a fejlesztési időt, és ha belegondolunk, nem is annyira lehetetlen elképzelés egy új rész érkezte, hiszen a GTA III után csupán egy év kellett a Vice City megjelenéséhez." - pcguru.hu
-
#31159 nekem gyárival megy 3.2n, a gyári hűtő az E7300nál bírja olyan 3.4-3.6 környékéig...csak az FSBvel variálj, ne adj rá plusz feszt, és nem hal meg... -
#31158 A 3d beállításoknál az összeset. Nekem is ugyan ilyen volt a kép. Átállítgattam a GTA miatt mindent nagy teljesítményre és elszta a képet. utánna visszatoltam minden 3d beállítást defaultra és megjavult -
#31157 Ebben így látatlanban sajnos elég nehéz segíteni, ez lehet esetlegesen az operációs rendszer hibája is, avagy talán valószínűbb a RAM meghibásodása, de még egyéb tényezők --> más egyéb hardver/szoftver meghibásodása. Nehéz dolog, de próbálj meg kizárni minél több lehetőséget, és a végén remélhetőleg meg lesz a hiba oka. Erre vannak különféle teszt progik, ebben én nem vagyok annyira jártas, és eléggé off téma ez itt, az aktuális fórum topikok-ban kérdezősködj esetleg, sok jó tanács és ezáltal megoldás születhet. Sok sikert! :-) -
#31156 Még esetleg arra tudok gondolni, hogy a saját zenéim közt lehet valami mp3, ami nem tetszik neki, és az akasztja ki. Mert a háttérben ki tudja mit csinál, és a fagyás teljesen rapszodikus időközönként jön.
Minden esetre már megőrülök tőle... -
#31155 Nálam még mindig elég sűrűn lefagy amúgy.
És biztos nem a túlhajtás miatt, mert ha kilépek a menübe, és ott hagyom 1 órára, mire visszajövök, ugyan úgy fagy.
És semmi más egyéb játék nem csinálja ezt.
Senki másnál nem fagy sosem? -
#31154 ok -
Nevegator #31153 nem látszik amit írtam
-
n3whous3 #31152 van -
Neoncsoves #31151 PC-n is van, de ez nem bug, hanem easter-egg! -
#31150 Xbox-on volt egy bug hogy volt egy hinta ami ellökött téged jó messzire. Ez pc-n van vagy kijavították? -
#31149 mit kell deafultra állitani a ccc-ben ?
melyik opcióban van ?
egy print screent dobnál pls ? -
#31148 Az a megoldás h felteszed a 9.12 es ATi drivert és a CCC ben pedig mindent edfaultra állítaszt majd. nekem ez igy bejött -
jaki88 #31147 Visszaszeretném tenni a mentéseimet, de új live accountot kellett csinálnom (az mostmár rendben van), de a save-kkel valami baj van, amikor beakarom tölteni folyton azt írja ki hogy "Load failed" és nem tölti be. Ez miért van? Amúgy rohadt idegesítő, hogy így megvan bonyolítva már maga a játék elindítása, meg ez a save fájl elrejtés, hát totál hülyeség, na mind1. -
#31146 ÓÓóó hogy az a, az Xlive könyvtárat nem mentettem ki, na mindegy -
Rainbow15 #31145 "A revenger's tragedy" a küldetés neve. -
#31144 proci nem baszódik el biztosan ?
nem kell rá nagyobb hütő ha húzok rajta? -
#31143 proci 3.2re felnyom, -noprecache -novblank (vagy amit akarsz)..friss driverek, patch és faszán megy majd ;) -
#31142 ok kösz -
#31141 ezt hogy érted pontosan ?
először fel volt rakva a 9.8-as driver.
aztán a 9.12-es-t raktam fel ami most van jelenleg is rajta. -
n3whous3 #31140 nálam 2 giga ram és 4 között semmi különbség nem volt xp 32 alatt. -
#31139 hát ezt szomorúan hallom-.- és 32 bites vistán nagyon vinyószaggató lesz 2gb rammal? -
n3whous3 #31138 trükkel igen, de úgy is lesz vele gond -
Rainbow15 #31137 Az már az utolsó küldetés, amikor: először egy huntley-t kell üldözni, ami mindenen átmegy, utol nem lehet érni, és végtelen sebességgel is tud menni, aztán egy házba érünk, ahol ölni kell egy kicsit, a tetőn a dimitri a helivel, aztán leesek a heliről a vízbe, hajóval követem, aztán jön little jacob a helijével, hogy ugorjak át. Tovább nem tudom, mert mindig itt haltam meg, csak nem tudom, miért (robbanás) ? -
ZFD #31136 DAVIDUS: Nem indul SP2-n, de egy kis trükkel igen
DEERHUNTER01: Neked szerintem a kariddal van gond, próbáld cserélgetni a drivereket. Sajnos ez a nagy gond az ATi karikkal , bár ha jól tudom már NVidia-nál is előfordult -
ldavid #31135 nem, csak ha átírod registryben -
#31134 xp sp2-n elindul a játék? -
#31133 Na vártam hogy új géppel jobb lesz a gta de ugyanugy szaggat ,igaz minimumon teljesen nem próbáltam.
először fasza volt a kép aztán kb amikor 3.szorra inditottam a játékot ilyen lett:
megoldás? -
#31132 Majd,egyszer,sokára lesz... -
elijahwood #31131 hy!
van magyrositása a játéknak? -
ldavid #31130 trailerekből van összevágva az egész, a trailereket pedig a GT-ről töltötte le... -
#31129 És a Gametrailers.comra is te tetted fel? Vagy mit keres ott a jobb asló sarokban ajele?
Uggggggyanmár. -
#31128 jópofa lett...ja és CypressHill4Prez :D -
#31127 én is Grat!! -
#31126 Gratulálok, ez nem semmi munka lehetett, le a kalappal! :-) -
#31125 Hi!
Nekem sp 2 van fent, menni fog a játék? Ha nem van valami trükk hogy menjen sp 3 feltétele nélkül? -
#31124 Hali!
Csináltam egy kis kedvcsinálót a GTA IV-hez Nézzétek meg!
http://www.youtube.com/watch?v=rC32BDExPiA -
Ridikula #31123 én még mindig nem tom hogy mi a baj