Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"töröld le az összes drivert, akkor biztos jó lesz"
jaköszike ಥ_ಥ
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
amúgy ez a R* hivatalos megoldása, pfffff. a következõ patchet nekünk kell majd megírni az utasításaikból?
With the latest Title Update, some users are experiencing a Look/Spin/Stuck Key issue that interferes with user input. The temporary fix, described below, will restore Keyboard/Mouse and XInput (360) controller functionality. Support for DirectInput devices is currently limited. We apologize for the inconvenience and appreciate your patience.
To fix the issue:
A1) Unplug any DirectInput controllers (gamepads, joysticks etc..)
A2) Reboot your computer
A3) Launch GTA IV
If the issue persists, the following instructions are provided as a guide to assist you in deleting the conflicting DirectInput drivers:
B1) Exit game
B2) Go to Start->Control Panel->System->Hardware Tab->Device Manager->Human Interface Devices
B3) Locate drivers for devices
B4) Delete drivers for devices
B5) Launch GTA IV
Some users are able to reinstall the drivers for their DirectInput devices, with the device attached, and have found that it will work in game. If you do attempt to reinstall your device and the problem resurfaces, please follow steps B1-B5 again.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Egyszerûen fel nem fogom.Szaggat , de inkább úgy lassú , mintha be lenne lassítva slow-motion- szerûen, aztán újra gyorsabb egy picit néha, de akkor sem megy 15 fps- fölé, ami lássuk be nem elfogadható több mint 10 ezer forintért! kell lennie vmi megoldásnak <#szomoru1>#szomoru1>
A 17-23 FPS, amire sûrûn visszaesik, számomra elfogadhatatlan.
Viszont patch-el igenis lehetne javítani rajta, az más kérdés, hogy sok munka lenne vele, és ezért esélyt nem sokat látok rá...
Itt a fórumban olvastam olyat régebben, hogy a shadereket egy az egyben átvették boxról, és azok nem éppen optimálisak a PC-nek. Ebben lehet igazság, mert én ilyesmit érzek rajta...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy napja tettem fel a vistát, mindenféle frissités letiltva, nod virusirtó, vistán a superfetch letiltva.Ennyi.
a francokat. szerintem tökéletes az irányítás. a bowlingozás nehézsége egy bug, amit már javítottak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Leírnám a tapasztalataimet, hátha segít valakinek (remélem a crackes rész miatt nem leszek kitiltva):
Elöljáróban annyit, hogy én a legálisan megvett játékokhoz is sokszor cracket használok, mert kényelmesebb. Pl nem kell berakni a cd-t.
Gép: Core2 Duo E8400 3ghz, GF 9600GT 512MB, 2GB/1066mhz ram, jól karbantartott WinXP Sp3.
Alap játékot használtam patch nélkül, az elindításhoz a razor féle cracket használtam:
Tapasztalatok:
Telepítés: Semmi probléma nem volt, leszámítva hogy engem nagyon zavar hogy fel kell telepíteni az xLive-t és a social club-t. Utóbbi nagylelkûen automatikus indításra is beteszi magát. Felháborítónak tartom az ilyen megoldásokat. Ha minden gyártó így gondolkodna, akkor elõbb utúbb 20-30 social club szerû alkalmazás futna (pl steam stb)
Crack: razor féle leírás alapján minden gördülékenyen, probléma nélkül ment. A játékban nem jelentkezett semmi féle crackre visszavezethetõ probléma sem. Nincs imbolygás, lehet menteni, nem lép ki, stb.
Sebesség, GFX: a játék automatikusan beállítja a detailt a hw alapján. Nem nyúltam az alapbeállításokhoz, nem állítottam semmilyen command line paramétert, nem tettem fel semmilyen 3rd party programot se (mem cleaner meg még amik itt elhangzottak).
A blur effectet ki lehet kapcsolni egy gombnyomásra: a billyentyûzetbeállítások között az elsõ 5-6 közül valamelyik. Ez sokat dob szerintem a grafikán, és teljesítményben meg szerintem csak kevesebbet használ. Gyanítom hogy a blur elõtt ugyanúgy lerenderelõdik a normál kép, ezt inkább csak az élsímítás hiánya miatt tehették bele.
Az alapbeállítások alapján a játék az én gépemet kb 2-esre pontozza egy 5-ös skálán. Ennek megfelelõen a látótávolság és a textúra detail nem volt valami meggyõzõ.
A sebesség elfogadható, játék közben folyamatos, nincs akadás. FPS-t nem mértem, de kb 30 körül lehet. Egyedül a küldetéseknél lejátszótt animációnál volt gond, ott néha megakadt néhány másodpercre a lejátszás. Ez utóbbi inkább bugnak tûnik, mert egyébként teljesen jól ment az animáció.
Egyéb hibával, textúra eltûnéssel nem találkoztam.
Hang:
Ezzel semmi gond nem volt. Saját MP3-at nem probáltam betenni. A beépített zenék esetében pedig rakhattak be volna jobb zeneszámokat.
Irányítás:
A portoláskor elfelejtették figyelembe venni a pc sajátosságait, pl a billentyûzet és egér jelenlétét. Az irányítás inkább kontrollerhez van tervezve. Az egyik menüpont alatt egyébként egy kontrolleren mutatja be hogy kellene irányítani, miközben valószínûleg az emberek 99%a nem kontollerel fogja használni.
Bowlingozáskor olyan mozgásokat kellet végeznem az egérrel, amilyet még soha nem csináltam.
Bugok:
énis találkoztam jópár hibával: zbufferes villódzás kis mértékben jelen van.
Árnyékok nálam is pontokból állnak, és néhol azok is villódznak.
A feliratok van amikor jól mennek, máskor pedig túl hamar eltûnnek. Pl egy 10 másodperces szöveghez, csak 2 másodpercig látszik a felirat.
Az átvezetõ animációk után zavaróan mindig van egy villanás mielõtt visszavált a játékra.
Összességében: szerintem maga a játék jó (lenne), a portolást nagyon elcseszték. Senkinek nem javaslom, hogy csak emiatt jobb hardvert vegyen, mert azon sem lesz jó. A grafikai hibák szerintem elviselhetõek.
Én nem tartom valószínûnek, hogy valaha is kijön olyan patch, ami ezeket kijavítja.
Nem tetszik, hogy az MS támogatásért cserébe telerakták MS féle szarokkal a játékot. Mi a francnak xLive account, egy mentéshez.
Full low beállítások mellett is ezt kapom, mi a titka hogy legyenek?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Ha Playboy X-et ölöm meg akkor lett volna Dwayne el tovább küldim ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Már MINDEN fent van a játékhoz! De 15 fps fölé nem megy akármit csinálok! Egyszerûen szétbasz már az ideg! Kérlek segítsen aki tud! Hogy lehetne gyorsítani? vagy kell vmi parancs shortcutba, elegem van már
Tisztában vok vele h optimizálatlan a gamma de akkor is , másnak ilyen konfiggal megy faszán (25 fps nekem már jó lenne)
Köszi<#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
Én a helyedbe gyorsan vennék egy hûtõt rá mert nemsokáig élvezheted már a játékot 😊 <#buck>#buck>
Vagy legalábbis újra pasztáznám vagy valami mert tuti nem fekszik rajta az a hûtõ rendesen.
(hacsak nem hibás a mérés, vagy a vga olyan meleg, próbáld más programmal megnézni.)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Sakkoo.......Baszkiiii
e6750 @2,66