54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Shodan
    Van itt olyan akinek eredeti a game és mégse megy patch után az E gomb az internetkávézóban?
  • Colton
    és persze Suscribe!
  • Colton
    Hello!

3. GTA-s Videom Nézzétek meg, Kommenteljetek és értékeljetek! Köszi!

http://www.youtube.com/watch?v=EGOocAbo-mA
  • akyyy
    Kérlek szépen, fáradj át a WAREZ topikba.
  • rage at work
    Nem kamuzik, egy szóval nem írta, hogy legálisan töltötte le.
    Azt írta, előrendelte, de közben nem bírta kivárni, míg kijön, s addig letöltötte warezról, hogy kipróbálja.

Aminek hatására lemondta az előrendelést (nem volt vele egyedül)

Amúgy a játékbeli internet használhatatlansága jelenleg elég komoly probléma, mivel az egyik fő küldetés
    anélkül nem oldható meg, így jelenleg nem végiggjátszható a játék.
    Márpedig azért az elég nagy gond, szerintem...
  • ReVisor
    Ne kamuzz pls.!

Nem lehetett letölteni és kipróbálni a magyar megjelenés előtt. Ha meg tolod a játékot, akkor hagyd, hogy nem vagy hajlandó megtámogatni, meg hasonló, mert felfordul a gyomrom. Oké, hogy nem tetszik, de akkor miért játszol vele?
  • shaddoc
    Azt tudom neked mondani, hogy szerintem van benne, nem is kevés, mert ahhoz képest, hogy ugye mekkora teret kell megjelenítenie a játéknak, és ezzel a patch-el már egész korrektnek mondanám a játékot! Érzékelhetően szebb lett nálam, betettek több opciót, amely által nagy mértékben skálázható a játék, tehát igen jól be lehet állítani az egyéni konfigurációkhoz. Egy dolog a játékbeli internet használata nekem sem megy, most szerencsére nem is létszükséglet, megoldás még nincs rá sajnos, de remélhetőleg nemsoká lesz, tehát szerintem mindenképp megéri feltenni az új foltot. :-)
  • Lacee86
    Jaja látom, bocs, kösz.
  • bertino
    banner!
  • Lacee86
    Hali! Ez az új patch mit javít pontosan? Optimalizálás ebben sincs gondolom...
  • erieskrisz
    Nem éri meg megvenni de 1ébként olyan 15-20FPS meglenne szerintem
  • Ley Roland
    kis segítség kéne a videókészítésben
    amikor be kell írni a videó nevét akkor áthúzom rámegyek hogy web és akkor az irja ki hogy irjak be neki nevet pedig be van :S
    HELP
  • gfreak
    Wolf, Dante: hiába állítgatom, b@szik működni :S pedig patch után a menüben kezdtem, mindent visszaállítottam amit lehet, és mégis sz@r
  • Dante73
    Való igaz, hogy nem eredetivel játszom, de eddig nem volt ilyen, most, hogy a 2 patchet rátettem, van. Ha jól vettem észre, másnak is előfordult, de mivel a leírás nem mondja, hogy a védelmen frissítettek volna, így nem hinném, hogy védelem. Ha mégis, akkor ezer sorry!
    Amúgy előrendeltem a játékot, de nem bírtam magammal, (hálát adok érte az égnek!) letöltöttem a magyar megjelenés előtt. Kipróbáltam, és az első dolgom a rendelés visszamondása volt. Azóta ismerős is próbálta rámsózni 5 ropiért, nem vettem meg. Talán, ha egy normális patch napvilágot lát, amiben nem hiszek....
    Addig, ezt a játékot nem vagyok hajlandó anyagilag megtámogatni. Tudom, kis szavazat az enyém, de ilyen konzolportra nem vágyom a jövőben.
  • Neoncsoves
    az a netcafe-s cucc valami nem tom mi lehet... anno patch nélkül voltam ott... nem ment... kiléptem, beléptem és egy load game megoldotta... eredetivel amúgy ilyen hibát nem észleltem
  • Sponnyabob
    Hali! Szerintetek egy AMD X2 4200+ 2.5 Ghz-es proci és egy ATI Radeon 3870 mellé érdemes megvenni a játékot mert meg akarom venni csak nem tom hogy megvegyem-e. Vagy ezt így nem lehet kijelenteni hogy ezen a gépem jól fog futni vagy egyáltalán futni fog-e? Bocs a fogalamazásért. Köszi
  • Dante73
    Menüben be lehet állítani. Lehet nyomva tartásra, és megnyomásra állítani. A Patch egy csomó beállítást resetel, (pl a hangokat is) így érdemes játék előtt bemászni a beállításokba, és szétnézni.
    Amúgy pont a net-kávézós küldinél tartok. Persze, hogy nem működik az E. Valakinek BÁRMI ötlet? Vagy uninstall, majd patch nélküli újrarakás? Mert akkor hagyom a 3,14csába az egész játékot.
    Ekkora borzadályt, mint ez a játék! 1280x1024 Medium textúrák, a többi high, látótáv 50, 20-25 FPS. Viszonyításképp; Crysis minden very high, 1024x768, nem megy 25 FPS alá.... NC.
  • Neoncsoves
    tudom.
  • WOLF3x6
    Options-ben probaltatok mar a take aim vagy mit allitgatni, ugyanis ott van hogy toggle=egyszer megnyomod es celoz, vagy hold=tartani kell hogy celozzon.....................
  • DJ Skyline
    nagy kő esett le a szívemről, egy ország izgult ezen, hogy felrakod-e, vagy sem.
  • gfreak
    ??? akor lehet hogy először volt 'hibás' a célzás nálam...kár, mert megszoktam :)
  • Neoncsoves
    basszátok meg én is felrakom :D
  • erieskrisz
    A csuszkákat told lejjebb nekem ugy tünt el a falakrol a csikozodás
  • bertino
    én a patch előtt is így lőttem.
  • tommygear
    ilyen van n3whous3-nak is írj neki asszem van rá vmi megoldása
  • bertino
    jo kérdés.
    engem is zavart, főleg mikor helikopterrel mész a középső szigeten a felhőkarcolókon is látni nagyon.
  • gfreak
    mindenhol :) szóval: ugye lenyomtad a jobb egérgombot, célzómódba váltottál és kész...most meg a célzómód addig tart amíg nyomom a gombot...hátezmiért?
  • bertino
    hol ?
    [szétnézett]
  • heringer
    Már kinn van.
  • gfreak
    a célzás nálatok is besült? mert nekem fasza volt hogy jobb és nem kell tartani...mostmeg..ehh
  • BIZ0906
    Arra bizony miért ilyen csikos :S
  • bertino
    kilöktél.

szal #31862-re:

hm, mire gondolsz pontosan ?
    a falakon levő csíkokra ?
    mert az feltűnőbb most nekem is az utóbbi patch óta, de nem tudom konkrétan mire gondolsz.
  • Máté94
    Mi?
  • Prince23
    1.02a patch coming soon
  • BIZ0906
    Ezt a csíra graf hibát lehet valahogy orvosolni?

Egyébként nekem is jobban megy de a net nekem sem megy xD
  • reménytelen
    Azt kapcsolgatja, amit a P gombbal is lehet. (Ha off, akkor olyan elmosódott nyálkás szar.)
  • janika15
    am. mire jó a definition kapcsoló?
  • Ley Roland
    ja már úgy is meguntam :D nem is megy anyira jól most a laptopon probáltam 800x480 low 20 FPS kb
  • erieskrisz
    Az E betü nálam sem reagál a netcafeban hála istennek nekem már nem is kell oda menni azt hiszem aki már végigvitte megmondaná ha már csak az utolsó szigeten vannak küldik kell még netcafeba menni ja és itt egy benchmark :Statistics
    Average FPS: 22.18
    Duration: 37.52 sec
    CPU Usage: 87%
    System memory usage: 50%
    Video memory usage: 69%

Graphics Settings
    Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Render Quality: High
    Reflection Resolution: High
    Water Quality: High
    Shadow Quality: High
    View Distance: 24
    Detail Distance: 36
    Definition: Off
    VSync: Off

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
    Video Driver version: 6.14.10.6891
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+

File ID: benchmark.cli csak azt nem értem hogy nekem miért nem zabálja annyira a videokari memóriáját mint neki >#31845
  • bertino
    megértem.
    egy fejfájás ezaz egész hacacáré.
    valakinek jó, valakinek nem... pff.