54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tomi kft
    lécives valaki segitsen
    hogyn lehet ugy takszizni hogy én viszem az utast??????
  • gematta
    na legalább odafigyelnek ránk a rocknál
    próbálnak javita a a helyzetükön:D
    remél nem lesz sok ilyen hibájuk
    ez wonatkozik az ea ra is
    :D
  • jaki88
    Azért írom le 50x, mert az előző kérdést is vagy 4x feltettem, mire végre valaki válaszolt. FAQ-t olvasok, amit kérdeztem az nincs benne. Magyarul akkor buktam, mert szerintem nem volt live. Már rohadtul kezd idegesítő lenni, ez a buzi megoldás a gta-ban, agyon van komplikálva az egész, ezért a tortúráért ennyi pénzt fizetni.
  • bertino
    ne írd már ötvenszer, tudunk olvasni.
    amugymeg nem biztos.
    ha a faqban leírtaknak megfelelően csináltál mentést és másoltad be ujra, akkor mennie kell akár offlineba is, akár onlineba is.
    persze csak akkor, ha előtte is ment a live.
  • tomi kft
    lehet ugy taxizni hogy én viszem az utast ha igen akkor hogy?
  • elite
    Nekem javult az egész. Most a középső szigeten sokkal folyamatosabban fut.
  • globalsidius
    jah és mind2 patch fent van.
  • globalsidius
    nincs valami tipp arra, hogy ha körbe-körbe forgolódok akkor ne a szemem előtt rajzolja ki a dolgokat? vagy talán a gépem volna rossz?

Proci: Core 2 duo 2.1Ghz
    Ram: 2gb
    Kártya: Ati Radeon HD4670 512Mb
  • jaki88
    Értem, és akkor ez azt jelenti, hogy, buktam az eddig végigvit részt, kezdhetem előlről egy live-os accounttal?
  • akyyy
    Szerintem offline játszottál.
  • jaki88
    Sziasztok! Valaki írja le, hogy akkor hogyan kell azt a live-os hülyeséget megcsinálni, mert nekem nem megy. Eddig minden ment, de miután újratelepítettem a gépet, nem hajlandó belépni a live accountomba és a mentéseket se veszi be. Mi a fenét rontok el? Miért nem akar belépni? Már az agyamra megy, hogy nem tudok játszani, pedig tuti hogy valami én rontok el. Mindig azt írja ki, hogy ebben a régióban nem működik a live, de akkor eddig miért ment? Remélem van megoldás, mert már 60%-nál jártam. Légyszi válaszoljatok már
  • Prince of Máté
    Lett valami proci optimalizálás?
    Vagy hagyhatom a picsába, és megint 1 hónapig rohad a polcon...
  • Nathan66
    Statistics
    Average FPS: 39.15
    Duration: 37.14 sec
    CPU Usage: 88%
    System memory usage: 81%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Highest
    : High
    : Very High
    : High
    View Distance: 32
    Detail Distance: 40
    : On
    : Off

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
    Video Driver version: 181.20
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+

File ID: Benchmark.cli
    én is lefuttattam egy teszet és bencsmák szerint is jobb lett játékközben is érezhetöen jobb lett, de viszont, drasztikusabb lett a textúra eltünés (valószinüleg, a vram hiánya)..
  • Lacee86
    Hát vmit akkor nagyon elb*sztál, mert bő 20-szal nekem is megy lowon, pedig jóval gyengébb gépem van mint neked. Ja és leszel szíves nem kitalálni, h hazudozom.
  • REPS0L
    AMD 6000+, 8600GT 256mb, 2gé ram

• The Protector
    Nekem nem megy 20 fölé az fps full low-on.12fps-az átlag.Ne hazudozzá kisgyerek.Kinek akarsz bizonyítani?
  • The Protector
    És milyen az a 2,5 éves konfig?
  • skygt90
    hi ! kipróbáltam az új patch-et de valamiért nem engedi használni a -nomemrestrict - norestrictions -novblank parancsokat a game....meglehet valahogy oldani hogy az új patch-el is működjön ?
  • fekete0012
    (na ezz a nem igaz)Egyébként az optimalizálásról annyit, hogy 2 és fél éves gépemen full highon megy 40+ fps-t. Én nem mondom, hogy nem lehetne jobb, de a GTA4 komplexitását felmutató viszonyítási alapnak megfelelő játékról én nem nagyon tudok.
  • fekete0012
    egyet értek veled ijen gépen nem futhat 40 FPS-el ez baromság.Nekem például eredeti és az új patch-el qurva jol megy
  • NEOreg3
    nézd már meg mire válaszoltam
  • Dante73
    A TE kedvedért, leírom a folyamatot, és okokat. Nem lesz pontos, legalábbis dátum szerint, mivel csak a folyamatra emlékszem, a pontos dátumokra nem igazán, annyira nem érdekelt a dolog, hogy megjegyezzem.
    Szóval, megjelenés előtt 2-3 héttel megrendeltem, mert GTA. Minden PC-s rész megvan, kiváló játékok. De nem volt pénzem, így pár nappal későbbre kértem a kiszállítást. Közben kijött, nem bírtam magammal, letöltöttem, (nem mellesleg itt, és máshol is elég érdekes dolgokat olvastam) kipróbáltam, lemondtam a megrendelést. A folyamat, és a játékról alkotott véleményem volt a lényeg, nem a dátumok, és hogy mi-hogyan-mikor.
    Tehát, nem hazudtam, mindössze nem írtam kiselőadást belőle.
    Ellenben, én még mindig kétlem a TE állításod, hogy egy 2,5 éves gépen, full high-ban 40FPS-t produkálsz.

És megyek a warez topikba, igazatok van, ott a helyem. Elvégre, nem eredeti a játékom.
    ui; Megértem, hogy bosszankodsz, én is bosszús lennék, ha fizettem volna a játékért.
  • FZoleee
    de mégis szebb a pc-s verziónál :D
  • Colton
    meg össze vágtam
  • tommygear
    most aláraktál egy zenét, húha
  • Colton
    nézzétek meg PLS!!
  • rvn
    nekem is ir ki a fraps ilyen 4-5 ezer fpst mikor loading van:D:D:D
  • ReVisor
    Statistics
    Average FPS: 41.94
    Duration: 37.10 sec
    CPU Usage: 91%
    System memory usage: 96%
    Video memory usage: 94%

Graphics Settings
    Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: High
    Reflection Resolution: High
    Water Quality: High
    Shadow Quality: High
    View Distance: 25
    Detail Distance: 25
    Definition: Off
    VSync: On

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX
    Video Driver version: 180.48
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+

Annó ez egy jó kis kártya volt, sok memória van rajta, ami ugye jót tesz a GTA-nak.
  • jaki88
    Sziasztok! Valaki írja le, hogy akkor hogyan kell azt a live-os hülyeséget megcsinálni, mert nekem nem megy. Eddig minden ment, de miután újratelepítettem a gépet, nem hajlandó belépni a live accountomba és a mentéseket se veszi be. Mi a fenét rontok el? Miért nem akar belépni? Már az agyamra megy, hogy nem tudok játszani, pedig tuti hogy valami én rontok el. Mindig azt írja ki, hogy ebben a régióban nem működik a live, de akkor eddig miért ment? Remélem van megoldás, mert már 60%-nál jártam.
  • Borg
    "If you are experiencing the internet cafe issue, where the computer cannot be accessed by pressing "E", make sure you are using a legitimate copy of GTA IV PC.

If you have a legitimate copy of GTA IV PC and you are still experiencing the issue, please make sure you are not using a cracked launcher (ie. the "no disc" launcher)."

Még a végén kiderül, hogy az új patch "hibája" nem is hiba :D
  • Cat 02 #31906
    No offense de ez csunya, főleg az első képen a fa :D Mintha egy 5 éves vágta volna ki gimp-pel.
  • ReVisor
    "letöltöttem a magyar megjelenés előtt"

"csütörtökön kipróbáltam"

A program szerdán jött ki, szal nem áll össze a kép. Ráadásul csak vasárnap jelent meg hozzá crack. Szal össse vissza írogatsz jobblenne, ha tényleg átmennél a warez topicba, s nem itt írogatnál olyanokat, hogy számodra nem ér meg a program ennyit vagy annyit. Szvsz, aki nem "elvette" azt a te dumád bosszantja.
  • fekete0012
    na ne ámítcs mi a konfigod pontossan?
  • fekete0012
    Alonegta4
  • NEOreg3
    "2 és fél éves gépemen"
    "full highon megy 40+ fps-t"

• Dante73
    És én hazudok. LOL. 2,5 éves gépen, full high, 40 FPS. AHA...
  • Dante73
    Nem szokásom kamuzni. Péntekre kértem a kiszálítást, (szerdán jelent meg) csütörtökön kipróbáltam, lemondtam a rendelést.
    2; Nem játszok vele. Kipróbáltam, majd most, hogy kijött a patch, ismét feltettem, ugyan ezen célból. (Mellesleg azért is, mert a 8800Gts-em tönkrement, és kaptam helyette gariban egy 9800Gt-t) Nemkell, hogy felforduljon a gyomrod. Mielőtt ilyeneket írsz, legközelebb kérdezz, légyszíves!
    #31892; Tényleg sorry, de jelen azért lehetek, véleményem lehet, hiába nem vettem meg a játékot, de TERMÉSZETESEN a warezzel kapcsolatos fájdalmaim nem itt fogom kitárgyalni! Ha zavartalak vele, BOCSI!
  • DJ Skyline
    ok
  • ReVisor
    De hazudik, mert hamarabb jelent meg itthon a progi, mint ahogyan le tudta volna tölteni bárki is. A világpremierrel együtt jelent meg itthon is a cucc, szal ez csak egy hülye magyarázkodás.

Egyébként az optimalizálásról annyit, hogy 2 és fél éves gépemen full highon megy 40+ fps-t. Én nem mondom, hogy nem lehetne jobb, de a GTA4 komplexitását felmutató viszonyítási alapnak megfelelő játékról én nem nagyon tudok.

Mellesleg a mostani peccs is ad pár fps-t úgy érzem.
  • Ragnar360
    1600 új üzi után látom a helyzet még mindig változatlan :D

Szóljatok majd ha ezt nyomjátok vagy akár az alapjátékot kb ilyen szintű megjelenítéssel...no flém