54919
-
#31856 agyilag ember bebeszéli magának jobban fut mert egy idő után ember szeme ráál a játékra de átlagosában ugyanaz egy két apro részletet eltekintve.. -
#31855 én meg addig nem tudom tovább vinni:S -
Szabacs #31854 Szevasztok! A kameraforgást javítja az új folt? Mert ha igen, akkor próbálkozom. -
#31853 Na részemről ennyi volt a game. Az új patch miatt folyamatosan szétesik a képem (kb. mint ennél a képnél). A legújabb NVIDIA driver van fent. Próbáltam low/med/high/stb beállításokkal is, hátha az új opciók valamit elcsesztek, de valami miatt mindig elkezd "szemcsésedni", szétesik, a menüt sem érem el, stb., és nem értem miért. Ja, és eddig faszán futott highon is. -
#31852 hát ezek szerint valami mégse kóser, de halleluja nálam lehet netezni, persze lehet valami mást viszont nem lehet csinálni... -
#31851 bazz+ nem lehet internetezni :S a patch elbaszta nekem megnyomom az E-t azt megint irja hogy nyomjam meg de semmi :S -
#31850 Hi
Nemt tudom, hogy ez ugyanúgy mint az intenet probléma az új patchnek tudható e be, de Vlad - Clean Getaway nevű küldije hibás. Elhozom a kocsit, és ugye elviekben hívnia kéne, hogy vigyem el az autómosóba, de semmi sem történik. Nem hív és a garázsba sem tudok beállni... ergo nem tudom továbbjátszani a játékot :(. Ja és ha kiszállok a kocsiból, többet nem enged visszaszállni. -
#31849 eddig sem adtam fel, csak sokat moddoltam már, és mikor kijött a peccs, kiírta hogy invalid files, na mondom akkor bazdmeg, del. -
#31848 ASUS 4850 1024mb-vel!:D -
gregtom6 #31847 Hogy micsodát?XD -
#31846 próbáld meg belőni.
nekem is valami vissza van véve mediumra.
valóban nem a legeslegszebb, de elviselhetően fut.
akkor zongorázz a grafbeállításokon, mikor játékban vagy és akkor nagyrészt látni is, hogy mit állítgatsz, persze ezt midnet biztos tudod én csak azt mondom ne add fel :D -
#31845 Na R* csak 70 megát kellet volna optimalizálni.
Éljen és nem akad!
Statistics
Average FPS: 42.09
Duration: 37.44 sec
CPU Usage: 62%
System memory usage: 77%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Shadow Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 50
Definition: Off
VSync: Off
-
gregtom6 #31844 Ezen kívül minden játék....ez is ment játszható sebességgel legalacsonyabban patch nélkül, csak a látóhatár korlátozódott le 2 méterre...de talán ezt már megoldotta volna a norestiction/nomemrestrict is.
Ha ugyaniylen sebességgel menne nagyobb látóhatárral, 800x600-ban normális sebességgel a patch miatt, akkor már feltenném, de ebben nem vok biztos... -
#31843 jah az nekem is jól jönne -
#31842 Szevasztok!
Tudtok nekem adni egy optimális commandline.txt-t 8600gt-hez? -
#31841 iet mar enis csinaltam nem egyszer:D -
#31840 akkor már nem minden játék. -
#31839 nemvigyorog :DDD -
#31838 pff :) -
#31837 fölraktam a patchet,sokkal jobban fut,legalább 5fps-t dobott rajta -
#31836 útálom magam >.< :D
-
gregtom6 #31835 Pedig minden játék megy közepesen vagy maxon, simán játszható minden, még a Fear 2 is megy közepesen... -
Borg #31834 Csodák nincsenek, a géped gyenge hozzá, és ezen peccsel nem lehet segíteni. -
#31833 nahát igen... :) -
#31832 Wow, a patch után komolyan, mintha más játékkal játszanék... Gyorsabb, és szebb.. :D Végre :D -
gregtom6 #31831 Akkor inkább várok a köv. patchre.....annyira nem érdekel a GTA, h elcsesszek 2 órát miatta.....egyik részt se játszottam eddig végig........inkább Half Life, ezerszer jobb:) -
#31830 nem fogja neked megmondani senki, próba cseresznye. -
gregtom6 #31829 Csak sajna ahhoz ki kellene irkálnom mindent a gépből, meg telepítenem 1 órán keresztül.....vhogy fölöslegesen nincs kedvem hozzá.... -
gregtom6 #31828 Na most kipróbáljam v ne? Ilyenkor úgy örülnék vmi 10 benchmarknak, ami kiszámítja, h milyen grafikán tudnál játszani a patchel és hány fps-el. ha 25 fps-el menne, már feltenném. -
Borg #31827 Nincs értelme. -
#31826 * Nvidia 7000 series
próbáld ki szerintem.
faszom én is mindjárt felteszem megint :DS?A_DS:A,sad
hirtelen felindulásból töröltem le :D -
gregtom6 #31825 Üdv. Van értelme még1x feltennem a játékot, meg rá a patchet?
gépem: Geforce 7600 GT(256mb), 1 magos AMD athlon 3500+ (2,21Ghz), 2,25 Gb ram
Legalacsonyabban eddig is ment kicsit akadva, és 2 métert láttam az útból magam elé.
A patchel hány fps növekedést kapok, és játszható lesz-e minden legalacsonyabban? -
#31824 3 óra játék után egyetlen hibával sem találkoztam, Internet-kávézó, rendőrszámítógép, minden működik, a játék érezhetően jobban, stabilabban fut. ATI HD3870 + Catalyst 8.12. -
#31823 ok -
#31822 Melyikek?! Micsodák?! Haggyad már abba!! -
SORRRY...ezt meg muszaj volt mer megtetszettek az effektek:))))))))))) -
#31820 ezek csak azért met warezol kéretik bezárni a warez topikot xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDitt_az_sg_széle -
#31819 A harmadik kép olyan, mintha festve lenne. Különös tekintettel a hajó mögött látható csíkra, ami elviekben a hajó által felkavart víz akarna lenni. -
#31818 -
#31817 yessssIIIIIIIIIII xD