54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Proview
    Az a videón a felirat amit behúzhatsz az idővonalra.Ahogy a beszúrt képeden írja: a storyboard fölött van a címbeviteli mező.

"Enter title" - sárgán látod majd a jelenetek fölött
  • Ley Roland
    elneveztem és oda be is huztam a helyére arra a csíkra de akkor se jó :S
  • Proview
    Az editorban az "Enter Title" helyére írj valami címet. Gondolom azért van, mert megunták, hogy sok a "Video1" nevű videó, ami nem túl beszédes cím (nekem is van 2 hasonló, nem jöttem rá egyből hol kell) - az ilyeneket nem nagyon nézik meg, és csak fogja a helyet náluk 5-10 fő nézettséggel.
  • akyyy
    talán el kéne nevezni a videót, FAIL:D
    pedig 18 évesen tudni kéne már ennyit angolul.:(
  • Ley Roland

ez miért van ? soha nem sikerül a videókészítés :SS
  • Proview
    Delivery boy
    Nagyon jó videók
  • Proview
    Running late
  • Dante73
    Securom (azt hiszem) ficsőr. Ha bármilyen warezra ALKALMAS progi van a gépeden, mondjuk az alkohol120% daemon tools, stb, akkor (hiába legálisak a programok amúgy, hiába legális a játékod, hiába tied a gép, amire azt telepítesz, amit akarsz) warezos kis köcsög vagy, nem játszhatsz rendesen.

GTA foreva...
  • dark night
    eredeti a játékom!!
  • dark night
    hello miért van az hogy felraktam az új pecset a játékhoz azóta nem enged belépni az internetbe a játékban hiába nyomom meg az e betűt nem lép be:P
  • Proview
    Clipek törlése előtt összedomtam egy videót

Egyik kamerából másikba (ha csak a pozíciója változik, látószög nem) lehet valahogy szép mozgásos átmenetet csinálni?
  • ldavid
    nem vette meg mindenki, de mivel itt tilos a warez, nem hozzák szóba (ha mégis, akkor törölve lesz)
    erre való a warez topic, azt csak regisztráltak olvashatják
  • misiizsai
    Sziasztok
    A HATING THE HATERS kűldetésben mit kell csinálni?
    Hiába futok a csávó utána vagy egy kicsit távolébb nem sikerűl átvinni
    A Válaszokat Előre is Köszönöm
  • tommygear
    fáradj ide
  • VRSDM
    a megjelenés után volt csak warez. fail.
  • fook
    mert itt mindenki megvette nem? érdekesen már a megjelenés elött vígan visítottak sokan hogy nekem megvan.. utána meg jöttek a no warez dumával...
  • erieskrisz
    Sziasztok nekem az a gondom most éppen hogy van 1 olyan küldi hogy lekel löni 1 csomó embert aztán a teherautó tetejére fel kéne mászni de az istenért nem akar LoL azaz egyszer sikerült de utána vissza le is estem és a plató szélében kapaszkodva lógtam hiába nyomogatom azt a kibaszot X et
  • fekete0012
    qurva jó ez a patch
  • VRSDM
    engem speciel megmentett ez az 1.2 ... az eddigi 18-24fps-emből (minden low. 1024) mostmár minden medium. és 25-30 ... így már játszható :)
  • akyyy
    hát nálam nemkjó:(
  • ronaldo86
    hello....nekem a z Escuela of the streets misszióval van problémám........amikor már végig kovettem a dilert nincs ott a sárga nyil és ha csak allok ott nem torténik semmi...csak ul az autóban.....mi lehet a baj.....pls segitsetek!!!!!!!!
  • Ryder7
    képméret arányt kell állitani.
  • akyyy
    de nekem nem irja ki mert bugos szar valamiért:(
  • tommygear
    omfg

az elején persze hogy leesik
    akkor kell nyomkodni amikor jön jacob, amikor kiirja bal fent
  • akyyy
    nem csinál semmit a spacre, leesik a helikopterről, de ez még az elején van.
    lehet nem is itt kell nyomogatni a space-t, hanem amikor jacob helikopterére kéne felmászni???
  • ronso

Tréningeztem..
  • belisz
    Az miért van,hogy hogyha felteszem a felbontást 1024X768-ra,akkor a képet összenyomja,és olyan mintha ablakban játszanék,csak szegély nélkül??!!...mert amúgy nem akad,viszont 800X600-ban kiteszi teljes képernyőre.
  • Borg
    PS, gondomom nemsokára lesz új cracked launchert majd hozzá, ami ezzel a patchel is működik.
  • Borg
    90% hogy tört launchert használsz.
    10% peched van :)

A R* már beismerte, hogy az internet cafe és a police computer SZÁNDÉKOSAN nem működik, ha valaki nem retail launchert használ. Az már más kérdés, hogy van néhány ember, akinek amúgy sem megy. Volt akinél segített, ha patch után felrakták az eredeti game lemezről a gta4 launcher exé-t újra.
  • tommygear
    jaja :)
  • heringer
    Tényleg ugy kell,ezt még annó nekem irtad:D
  • milk4
    Természetesen nem.
  • tommygear
    nekem semmi baj vele
  • HBK
    mármint nekem a net megy kávézóba mindehol csak újra kezdtem a játékot és egy Vlad-es küldetéssel vannak bajok<.>
  • TaRka0107
    Nekem is az van mint kirol-nak:D Nyomom az E-t és semmi.
  • HBK
    valamikor csak kijavítják az új patch hibáit nem?O:
  • kirol
    Van egy rész, amikor Román ad melót, de előtte NetCafe-ba kell menni. És írja, hogy nyomjam "E"-t a használathoz, de nem használja. Ilyenkor mi van?
  • tommygear
    vagyis próbálod
  • tommygear
    akkor fogsz még idegeskedni ha már te irányítod a koptert
  • bertino
    az erő legyen veled