54919
-
#32150 Elég, ha telepítve van. Tudtommal. Úgyhogy hiába kapcsolod ki. TALÁN, majd a következő yasu segít rajta. Vagy egy uninstall a daemon-nak. -
#32149 nem jó, mert a dtools driverét így is látja (meg úgy is ha az összes virtuál meghajtót lenullázod) -
#32148 De ez milyen durva már a r* részéről, hogy ha van daemon szar lesz a játék :SS Pff ez ellen lehet vhogy védekezni? pl kikapcsolni a daemont vagy vmi ilyesmi? :D -
#32147 de csökken tudtommal, csak nem olyan gyorsan...pl nekem Roman visszaesett 90re mert ezt játszottam vele folyamatosan ;) -
beatngu #32146 Hi!
Nem tudom volt - e már, ha igen bocsi. Szóval ha nagyon idegesít ez a barátkozósdi, a megoldás, hogy amikor elhívnak valahova, igent mondassz, aztán egyből felhívod és lemondod. Nem csökken a %!!! -
#32144 és hogy találhatom meg pontosan -
#32137 stats -
#32136 ja és xp van fennt -
#32135 elmúltam 18 , és ismerős csinálta a gépet. Nem lehet átbabrálni? -
n3whous3 #32134 windowsban a parental controlt elkúrtad, gratula, saját magadat szívattad meg :)
ha pedig nem vagy 18 és a fater állította be a rendszert, akkor ne játssz a játékkal, ennyi... -
#32133 csak egy kicsit belepiszkál a live accjába és él boldogan. vagy nem. -
#32132 gonodlom ez a 30 óra nem az hogy most kilépés nélkül vigyem végig, hanem a játékidő.
az kivan írva valahova?
sztem megtartom még kész lesz magyaritáss és majd azzal megpróbálom megszerezni -
#32130 egyértelmű.
utolag, hogy akarod a többnapos sztori végigvitelt áthackelni 30 órán belülivé ? -
#32129 Liberty City Minute
Complete the story missions in less than 30 hours.
ehez ujra végig kell vinnem a játékot?:( -
#32128 One Man Army
Survive 5 minutes on 6 star wanted level.
lol ez nekem megvolt most meg már mégsincs:D hogy lehet ez? -
#32127 Azt ne felejtsük el a telepitésnél be kell rakni Win XP SP2 kombatibilis modba....
Mert kiirja hogy a Win 7 nm kopatibilis vele -
#32126 tökéletesen (már a maga módján ;) ) -
#32125 Megy a gém Windows 7 alat?? -
#32123 erre mi a megoldás ?:S -
#32122 hááát...játszadoznod kell a beállításokkal, szinte mindenkinél máshogy fut (ez benne a szép xD) -
#32120 nah ennek örülök nincs rá megoldás? -
#32118 ez teljesen normális :) -
#32117 Hello! Miért van az h ha elkezdek jáccani 5 percig fut "normálisan" utánna leesik az fps 6-8 közzé és nem megy vissza csak ha ujraindítom a játékot. konfig alul. Pedig már kezdtem beleélni magam
-
#32096 Ha kész a videó, rámész a WEBre, ekkor akkorába rendereli, ami feltölthető a R*Soc tv-re. Ez még nem a feltöltés, az Upload főmenüben tudod renderelés után (a Documents-ben is megtalálod mint Wmv videó) -
#32095 hát nem:D addiog nem akartam amig nem szereztemmeg azt a finis himet:@ -
#32094 ugy kell nem hogy ha kész a videó akkor rámegyek hogy WEB és akkor már fel van töltve ? nem tudom akkor mutatja megint a videót de ott ugy akad mint állat :S a játékban pedig nem ugy ment :S akkor most hogy is kell feltölteni? -
#32093 nem :D -
#32092 nah látom te se alszol :) -
#32091 Igazából nem a visszaütés a lényeg itt.
Ki kell védeni az erőszakos járókelőknél az ütéseket, általába lehajáls, ilyesmi, azt bőven meglehet csinálni és erre kapjuk meg.
-
#32090 ezaz sikerült, jeah!:D irány összegyűjteni mindet!:D -
#32089 van -
#32088 van magyar gta4 szerver ?
-
#32087 énse nagyon vágom hogy érti ezt -
#32086 TEHÁT NEM KELL KIÜTNI az embereket, csak elég ha visszaütök egyszer, és már üthetek mást?
mert eddig úgy próbáltam, hogy kiütöm mindet, helikopteresnél, mivel youtubos videókba is ott tanácsolják, csak nálam az 5.nél jönnek rendőrök, és onnantól fuccs az egész:(
oszt még kitudja benne vagyoke a 4. percbe vagy régesrég túl -
#32085 -
#32084 Finish Him
Üss vissza 10 x maximum 4 perc alatt. -
#32083 Finish Him nevezetű achivmentet hogy lehet elérni?:D -
#32082 Hello! Miért van az h ha elkezdek jáccani 5 percig fut "normálisan" utánna leesik az fps 6-8 közzé és nem megy vissza csak ha ujraindítom a játékot. konfig alul. -
#32081 Ha feltöltötted, linkeld be, hadd nézzük -
#32080 kösz megvan :D végre sikerült :D:D