54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tommygear
    mert akkor nem is csónakkal kell menni

am meg
  • akyyy
    követem a helit, de az befordula városba, én meg csonakkal nem tudok arra menni:S
  • Falkon
    gyorsan kell nyomogatni a space-t!
    Utána követed a helit leszáll egy szigetre és ott kinyirod
  • akyyy
    Utolsó küldetésnél mit kell csinálni?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ráfut a helikopterre, de nem ír ki semmit se, oszt leesik. Elvileg space-t kell folyamatosan myomkodni, de kb mikortól, és meddig? Nekem leesik az a baj:(

de nincs gond ott a csónak, csak először robbantam fel utánna jó volt.

jön jacob a harci helikopterrel, egyszer leereszkedik, hogy felvesz, ott is mit kell csinálni hogy felvegyen? mert ha alámegyek, ha nagy nehezen sikerül, felboritja a helikoptert, pfff
  • RatBaG #32031
    engem nem izgat kinek milyen verziója van, csak nem kéne itt kelteni a pánikot, mikor egyre valószínűbb, hogy ez "feature", nem bug....
  • Stefibaba
    Na tisztázzuk: az az autó, az stevie garázsa, ahova az sms-ben kapott autókat kell elvinni, az a zöld nyíl, pedig a térképen megjelelölt ponthoz vezető legrövidebb út. remélem érted :D
  • hamedyyyy
    Úgy, hogy csalt :) :)

É is csinálhatok egy ilyet csak ráírom990 fps, elhinnéd?

Mert nekem a 4 magos proci az 20 fps jaulást hozott d így is 25-68 között van az FPS-em ami kúrva jó ennél a játéknál.

Aki ezt buherálta vagy viccelt vagy hülyíteni akar.

Zoli
  • erieskrisz
    Hát én még csak a netcaféban kaptam mailokat amikben azok a kocsik voltak amit brucinak kellett ellopni pedig már csak az utcsó szigeten vannak küldetéseim
  • erieskrisz
    Ha jól értem áll ott bent egy kocsi amit lelehet nyúlni
  • Borg
    Brucie valami haverja. MMS-ben kapsz tőle autó fényképeket, amiket adott környéken magadnak kell megtalálni.
  • erieskrisz
    Várjál nekem ez most új amit mondasz nem vágom miről van szó
  • Ryder7
    Sevie kocsiaiat, amúgy a másdik kocsi a Conquette merre parkol? tudom, hogy a tepmlom környékén, de nem találom az első egyből megvolt.
  • tommygear
    wtf?
  • erieskrisz
    az átfestömühelynek egész más ikonja van
  • DJ Skyline
    a pay n spraynek megint más az ikonja
  • Ryder7
    nem a leg jogtisztább verzió.

1. nincs pénzem rá
    2. nem a leg leoptimalizáltabb játék
  • erieskrisz
    Szerzett autót olyan küldit még brucie adott de azokat a kocsikat nem ide kellett hozni egész más helyre ide milyen szerzett kocsikat lehet leadni??
  • Máté94
    1.Pay n" Spray
    2.GPS
  • Borg
    Az autómosónak más az ikonja.
  • Borg
    A zöld csik azt jelenti, hogy a térképen általad bejelölt célhoz merre kell menned.
    Az autó ikon pedig azt jelenti, hogy a szerzett autót ott kell leadnod a garázsban.
  • akyyy
    sztem kocsi az autómosó, a zöld pedig a saját cél bejelölve a térképen (esc, és nyomsz egy jobb egér gombot valahova)
  • RatBaG #32013
    eredeti / warez?
  • erieskrisz
    Tévedtem ezen is lázszik
  • erieskrisz
    Sziasztok az az autó a térképen mit jelöl ? ÉS a zöld csikot sem vágom hogy mire jó ezen a képen nem látszik de általában van egy zöld csik gps en aminek a végen van egy kereszt az miért van mit kell ott csinálni ??
  • Stefibaba
    TÉK (bocs :D)
  • akyyy
    mit is kell csinálni hogy megmaradjak a helikopteren?:D
  • Stefibaba
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy honlap amin minden fontos cucc rajta van amit össze lehet gyűjteni
  • Ryder7
    sokat segit ez a honlap keresgélésbe.
  • Carloska
    azt tudom hogy egy honlap de milyen holnap ird le spoilerbe

(most nem tok játszani hogy megnézem )
  • Ryder7
    te szarabbul jártál nekem csak az internet nem megy.
  • Stefibaba
    gta iv-be honlap nézd meg :)
  • Carloska
    www.whattheydonotwantyoutoknow.com

ez mi??
  • bodesz
    vicces lett ez a patch.
    amint elindul a game mert még szerencsére elindul rögtön niko kezében van a telefon és ugye folyamatosan jelzi nekem jobb alul is és csak világít a 2es.
    a 4nyíl közül a felelé nemműködik sehol még menübensem.olyan mintha belenne ragadva de nincs...
    futni se tudok ennek köszönhetően.legalább funolni tudnék...
    régen is volt ilyen bug akkor nemvoltrá megoldás?
  • Sponnyabob
    Nálam plusz kettő FPS van mindenhol (este esőben stb.) meg több csúszka lett amik ugyanúgy nem használnak semmi ha 0-án van vagy ha 100-on van sem változik semmi XD úgyhogy alig változott valami de legalább annyival jobb lett
  • Micsu
    patch feltétele után már azt sem írja ki hogy mennyi ammo van a fegyóhoz, hát fasza lol, jó tolják ezek a rockstaros srácok
  • Snexi
    maradj mögötte egy picivel és várd meg amig bemegy a felüljáró alá ahol megtámadják
  • Tatyla
    amikor ezt a rózsaszín meleg majmot követem a parkban hiába maradok le egy idő után kiírja hogy nem érzi jól magát és vigyem haza,megoldás?
  • Stefibaba
    Hmm nekem van, azon kívül hogy szaggat (TY vista :) semmi baja :D
  • Dante73
    Ha eredeti a játék, akkor valami emulátor van a gépeden, amit most már nem szeret a GTA. Daemon tools, Alcohol 120% stb. Amik ugyan tök legális programok, de lehet velük warezolni IS ezért a GTA nem szeresse, és nem játszhatsz. Akárcsak akkor, ha nem támogatott a LIVE! kis hazádban. LOL.
  • Nathan66
    ja ja nekem is.. internet se megy, a riasztó nem szól,csak villog a kocsikon... eddig nnyi bugot véltem elfedezn az új patchnek köszönhetően.. ja meg Little Jacob egyik drogszállítós missziójánál, hiába megyek a kijelölt, sárga pontra, nem történik semmi, nem kezdi el a missziót...