54919
-
#32035 mert akkor nem is csónakkal kell menni
am meg -
#32034 követem a helit, de az befordula városba, én meg csonakkal nem tudok arra menni:S -
#32033 gyorsan kell nyomogatni a space-t!
Utána követed a helit leszáll egy szigetre és ott kinyirod -
#32032 Utolsó küldetésnél mit kell csinálni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ráfut a helikopterre, de nem ír ki semmit se, oszt leesik. Elvileg space-t kell folyamatosan myomkodni, de kb mikortól, és meddig? Nekem leesik az a baj:(
de nincs gond ott a csónak, csak először robbantam fel utánna jó volt.
jön jacob a harci helikopterrel, egyszer leereszkedik, hogy felvesz, ott is mit kell csinálni hogy felvegyen? mert ha alámegyek, ha nagy nehezen sikerül, felboritja a helikoptert, pfff
-
#32031 engem nem izgat kinek milyen verziója van, csak nem kéne itt kelteni a pánikot, mikor egyre valószínűbb, hogy ez "feature", nem bug.... -
#32029 Na tisztázzuk: az az autó, az stevie garázsa, ahova az sms-ben kapott autókat kell elvinni, az a zöld nyíl, pedig a térképen megjelelölt ponthoz vezető legrövidebb út. remélem érted :D -
hamedyyyy #32028 Úgy, hogy csalt :) :)
É is csinálhatok egy ilyet csak ráírom990 fps, elhinnéd?
Mert nekem a 4 magos proci az 20 fps jaulást hozott d így is 25-68 között van az FPS-em ami kúrva jó ennél a játéknál.
Aki ezt buherálta vagy viccelt vagy hülyíteni akar.
Zoli -
#32027 Hát én még csak a netcaféban kaptam mailokat amikben azok a kocsik voltak amit brucinak kellett ellopni pedig már csak az utcsó szigeten vannak küldetéseim -
#32026 Ha jól értem áll ott bent egy kocsi amit lelehet nyúlni -
Borg #32025 Brucie valami haverja. MMS-ben kapsz tőle autó fényképeket, amiket adott környéken magadnak kell megtalálni. -
#32024 Várjál nekem ez most új amit mondasz nem vágom miről van szó -
#32023 Sevie kocsiaiat, amúgy a másdik kocsi a Conquette merre parkol? tudom, hogy a tepmlom környékén, de nem találom az első egyből megvolt. -
#32022 wtf? -
#32021 az átfestömühelynek egész más ikonja van -
#32020 a pay n spraynek megint más az ikonja -
#32019 nem a leg jogtisztább verzió.
1. nincs pénzem rá
2. nem a leg leoptimalizáltabb játék -
#32018 Szerzett autót olyan küldit még brucie adott de azokat a kocsikat nem ide kellett hozni egész más helyre ide milyen szerzett kocsikat lehet leadni?? -
#32017 1.Pay n" Spray
2.GPS -
Borg #32016 Az autómosónak más az ikonja. -
Borg #32015 A zöld csik azt jelenti, hogy a térképen általad bejelölt célhoz merre kell menned.
Az autó ikon pedig azt jelenti, hogy a szerzett autót ott kell leadnod a garázsban. -
#32014 sztem kocsi az autómosó, a zöld pedig a saját cél bejelölve a térképen (esc, és nyomsz egy jobb egér gombot valahova) -
#32013 eredeti / warez? -
#32012 Tévedtem ezen is lázszik -
#32011 Sziasztok az az autó a térképen mit jelöl ? ÉS a zöld csikot sem vágom hogy mire jó ezen a képen nem látszik de általában van egy zöld csik gps en aminek a végen van egy kereszt az miért van mit kell ott csinálni ?? -
#32010 TÉK (bocs :D) -
#32009 mit is kell csinálni hogy megmaradjak a helikopteren?:D -
#32008 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy honlap amin minden fontos cucc rajta van amit össze lehet gyűjteni -
#32007 sokat segit ez a honlap keresgélésbe. -
#32006 azt tudom hogy egy honlap de milyen holnap ird le spoilerbe
(most nem tok játszani hogy megnézem ) -
#32005 te szarabbul jártál nekem csak az internet nem megy. -
#32004 gta iv-be honlap nézd meg :) -
#32003 www.whattheydonotwantyoutoknow.com
ez mi?? -
#32002 vicces lett ez a patch.
amint elindul a game mert még szerencsére elindul rögtön niko kezében van a telefon és ugye folyamatosan jelzi nekem jobb alul is és csak világít a 2es.
a 4nyíl közül a felelé nemműködik sehol még menübensem.olyan mintha belenne ragadva de nincs...
futni se tudok ennek köszönhetően.legalább funolni tudnék...
régen is volt ilyen bug akkor nemvoltrá megoldás? -
Sponnyabob #31998 Nálam plusz kettő FPS van mindenhol (este esőben stb.) meg több csúszka lett amik ugyanúgy nem használnak semmi ha 0-án van vagy ha 100-on van sem változik semmi XD úgyhogy alig változott valami de legalább annyival jobb lett -
Micsu #31997 patch feltétele után már azt sem írja ki hogy mennyi ammo van a fegyóhoz, hát fasza lol, jó tolják ezek a rockstaros srácok -
#31996 maradj mögötte egy picivel és várd meg amig bemegy a felüljáró alá ahol megtámadják -
#31995 amikor ezt a rózsaszín meleg majmot követem a parkban hiába maradok le egy idő után kiírja hogy nem érzi jól magát és vigyem haza,megoldás? -
#31994 Hmm nekem van, azon kívül hogy szaggat (TY vista :) semmi baja :D -
#31993 Ha eredeti a játék, akkor valami emulátor van a gépeden, amit most már nem szeret a GTA. Daemon tools, Alcohol 120% stb. Amik ugyan tök legális programok, de lehet velük warezolni IS ezért a GTA nem szeresse, és nem játszhatsz. Akárcsak akkor, ha nem támogatott a LIVE! kis hazádban. LOL. -
#31992 ja ja nekem is.. internet se megy, a riasztó nem szól,csak villog a kocsikon... eddig nnyi bugot véltem elfedezn az új patchnek köszönhetően.. ja meg Little Jacob egyik drogszállítós missziójánál, hiába megyek a kijelölt, sárga pontra, nem történik semmi, nem kezdi el a missziót...