Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
valakinek valami hasonlo tapsztalata vagy megoldása nincs véletlenül?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Racism is a weapon of mass destruction!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mellesleg nemrég vittem végig és nagyon jó volt az utolsó missio.Az tetszett benne h nagyon-nagyon összetett.Ezt hiányoltam a többi küldetésbõl h hosszú legyen de ne betegesen nehéz és élvezetes.Minden küldetés élvezetes és jól kitalált volt de rövidek sztem.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egyik haverom is megakarja venni a játékot , de nem tudja hogy futna-e rajta.
Szerintetek hogy futna?
Gépe:
Intel Core Duo E7300 @ 2.66GHz
2gb ram
Nvidia 8600GT 512mb
elõre is köszönöm
A GTA-el kapcsolatban segítsnen nekem valaki.
Lenne egy kérdésem. A GTa4-el játszok,s Az nvidia 181.20-as az az a legújjabb driverrel jobb a játk de ha a desktpop vagyis az asztal pl 1024szer 768 vagy 800 szor 600sban van akkor a játék is abban indul el s mikor játszok minden egyes belépésnél meg kell változtatni a játékon belül a beállításokat. Nos ez a régebbi driverrel nem így van. Nos akkor gondolom ez az új nvidia hivatalos driver nem teljesen tökéletes persze csak a GTA4-el???
Tudna valaki nekem segíteni?
Köszönöm:
Zoltán
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
2magos proci is elkell minimum a játékhoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Nem akarom megvenni a játékot, én már annak is örülnék, ha 800x600-ba megy low-on elfogadható fps-el. Youtube-on láttam pár videót, 7300gt, 3ghz-es procin, egész "jól" megy, persze minden a legalacsonyabban.
Érdemes lenne egy próbát tenni? Esetleg késõbb jön valami patch, ami után lesz némi javulás? Bár úgy látom az új vga driverek is javítanak némileg.
Na mentem mert var a melo..Csao All!
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
ez nem az a topic
Lenne egy kérdésem. Az nvidia 181.20-as az az a legújjabb driverrel jobb a játk de ha a desktpop vagyis az asztal pl 1024szer 768 vagy 800 szor 600sban van akkor a játék is abban indul el s mikor játszok minden egyes belépésnél meg kell változtatni a játékon belül a beállításokat. Nos ez a régebbi driverrel nem így van. Nos akkor gondolom ez az új nvidia hivatalos driver nem teljesen tökéletes persze csak a GTA4-el???
Tudna valaki nekem segíteni?
Köszönöm:
Zoltán
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
egyébként semmit nem javít a grafikán,valószínûleg 1-2 embernél placebóként hatott
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
az új nVidia drivert fellehet telepíteni nVidia 9400GT 512Mb-os videókarira?
mert nem akarok pórul járni
köszi elõre is
Illetve van vmilyen hang, de az csak rádió, menü, stb. Tehát se autóhang, se fegyverhang, semmi.
Erre születettt már megoldás?
Mert akkor leszedem, ha ennyire mondjátok.
Már a játék kezdetén érzékeltem, hogy szebb lett, és a sebesség is qrva jó végre.
Õszintén szólva szkepticizmussal indultam neki, de most az egyszer kellemesen csalódtam.
<#worship>#worship><#integet2>#integet2><#wink>#wink><#wave>#wave>
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
a minap csináltam meg a bankrablós küldit,hát mitmondjak,sok nyavajgás hallottam már,nekem nemvolt gondom,elsõre megcsináltam,igaz utolsó pillanatban ugrottam el metro elõl:)
izgi volt azért,tetszett,jólett a játék,és a játék idõ is rendben van,igyekszem mindent megcsinálni amit elém rak,kitértem sok mellékes dologra is,jólett összességében,:)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
amugy igen
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
8600gtvel mûködõ driver?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
mintha minden textúra felbontása hirtelen kétszer akkorára nõtt volna, minden letisztultabb, egyszerûen sokkal jobb a szemnek, érdekes
egy kép, de ez nem szemlélteti igazán, hogy mire is gondolok
más:
beragadt markerek WTF? van 2 zöld GPS pont, ami nem tûnt el. nem "húzza ki" addig az utat, de akkor is zavaró, hiszen rajta vannak a radaron
ugyebár a P-vel ki-be lehet kapcsolgatni. ha be van kapcsolva, akkor az elsuhanó táj, tárgyak, az út a legjobb, amit valaha láttam. részeg vezetés közben meg hihetetlen az egész. DE! nem bírok így játszani, mert a távolt is elmossa, de nem úgy ahogy kéne. egyszerûen undorítóan néz ki a dolog. jó lenne egy köztes megoldás, miszerint a távol tiszta marad, amit meg fentebb írtam megmaradna
álom-álom, édes álom :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A gépem is simán birja
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!