Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
viccet félretéve, asszem csak kapni fogsz.
púúúúú
köszi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Én sztem rakok el belõle egyet 😄
Az eredeti színe a fekete.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
már a legelsõ orosz boltban ott van a pult mellett ...... egy olyan állvány, mint ami normális boltokban van
púúúúú
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Így most az eddigi Medium-High beállítások helyett (39 FPS) High (!) - Highest beállításokkal ugyan úgy 39 FPS-sel fut. Vmit tényleg tudnak Nvidiáék.
Highnál monnyuk írja, h már 810MB kéne, bár csak 493 van. De gyönyörûen fut, és milliószor szebb Highban. Az úton minden féle kis szar repedés ki van dolgozva.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
egy fika FPS növekedés se kell, csak azt a mocskos graf bugot javítsák ki!!!!!44
púúúúú
Benchmark szerint 27-rõl 34-re nõtt az átlag fpsem. És a játékban is tapasztalom. Néha még lemegy 15 köré, de sokkal jobban fut a játék, teljesen más így vezetni az autókat.
meg már kb 10x kérdezték meg 20x válaszoltunk
púúúúú
hoy ehh
Next PC upgrade: 2022
Racism is a weapon of mass destruction!
Ehhez a gamehez hogy normálisan fusson és szép is legyen kell egy baszott erõs 4magos proci + 4gb ram no meg 1GB-os vga sem mellékes szerintem!
azért sok a brightness me nekem egykét helyen igen sötét....vak vagyok xD
szemüveget meg a ruhavoltban lehet venni 😊
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Per Aspera Ad Inferi.
Render Quality: Highest
el lenne full graf XD
Ja és még egy kérdés, miért ilyen irtóra világosak a képek? Nemkéne levenni a gammát?
Már a képektõl kifolyik a szemem <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Gépem: Intel Core 2 Dou 6750, 3GBRam, Winxp, 9800GT 512 és uj nvidia driver....
Találtam egy ruszki öregasszonyt is a parton xD