Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nekem az is jó ha azt tudja valaki, mert ezért vettem meg ezt a gamét... asingle nem igazán érdekel...
Próbáltam beregizni New York i címmel, de az sem sikerült ezért próbáltuk a hamachit...
ATI
Ezt huzzatok le....aztan toroljetek le a Catalyst Control Centert.
Felrakjatok ezt a progit.Aztan beallitjatok 3D-ben mindent Performance vagy High Performance modra<#worship>#worship>
Ha akarjatok huzzatok a kartyakat😄
HD4850-esen 670/1050-re biztonsagos😊
Ja es mindenhol csinaljatok profilt ahova elmentitek a beallitasokat.Nem kamu mert nalam 3-6 FPS-t gyorsult a game CCC-vel szemben
<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
elhihetjük azt, hogy eredetivel vagytok? ... -.-
csak mert a normál szervereken gyorsabban menne a játék, hamacsi meg egy fos. Ha nem tudtok valóban találkozni haveroddal gépekkel, akkor mit akarsz kókányolni hamacsival, mikor privát sessionöket is létre lehet hozni?
És továbbá most jöttem rá, hogy van is értelme a ping limitnek
egy 10/100-as vagy inkább gigás lanon nem lenne ping, azonban a hamacsin elég nagy lehet esetleg. Jó kis védelem a hamis játékkal rendelkezõk ellen.
púúúúú
púúúúú
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hamachi:
"Ha esetleg találsz szervert és ki is írja a nevét, de a Loading képernyõ után mindig visszadob oda, ahol a szerverre kattintottál, akkor az a ping limit miatt van, amire egyelõre még nincsen megoldás"
Erre van már valami megoldás?
Két eredeti játékot nem tudunk összehozni....! Neten is próbáltuk, de azt uóis feladtam egy óra múlva...
Cat 02: sokat GTA-zott😄 amúgy tényleg Grand Theft Autonak hivják a zsaruk még a játékba is, ha megfigyeled, mikor úgy lopsz kocsit, h látják, akkor szokták mondani.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem is Xeont ír ki az E5200-nak. És így megy: lásd: #30444

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Racism is a weapon of mass destruction!
Tudna valaki linkelni egy kb 25%-os mentést? sajna format kellett, és nem tudtam lementeni... 😞
elõre is köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
púúúúú
púúúúú
Tudtok rá valami gyógymódot,mert már kb.70%-nál jártam!
a common/data mappába van köszi
de neki #30784 miért ír 2495-öt? amikor azt írja hogy 512-es videókarija van??
nekem is 512-es van mégis csak 496-ot észlel
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
az a kérsésem lenne hogy a beállításoknál a grafnál mi az a Resource Usage?
az mit érzékel? a RAM-ot vagy videókártyát?
köszi
GTA V (*.*)
Valaki van már Brucie-val 100%-osan jóban? Kíváncsi vok lehet-e verdákat szerezni tõle.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
GTA V (*.*)
Viszont multiban ezek csak úgy mászkálnak az utcán, akárcsak egy sima tök normális autó.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Next PC upgrade: 2022
hát elég ratyi lehet akkor az alaplap, nálam ami van, abban ment már olyan is dual channelben, hogy egy 533-as 800-ra húzva, egy 677-es másik márkájú 800-ra húzva, meg két 800-as kingmax 😄
púúúúú
2 gigával nekem állandóan töltögetett, és be-beszaggatott. 4 gigával ez megszûnt. Igaz hogy ez sokba fájt, mert a régi Kingmax volt, és az új széria amit vettem, mind hibás volt (2x cserélték, 2x vittem vissza és ki is akadt nekik a memtesztjük.) Vettem 2 giga Kingstont, azzal meg nem volt kompatibilis a régi 2, ezért kénytelen voltam még 2 giga Kingstont venni. Most van fölös 2 giga Kingmaxom <#vigyor4>#vigyor4>
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
köszi