Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EFLC-hez jól jön majd, de gta4-hez még mindig az 1.25-ös tetszik a legjobban.

speed01
Sziasztok, feltelepítem a 1.0.7.0 patch-re a icenhancer 1.3-as grafika modot, belép és mikor live-ot kiírja akkor kifagy a játék! amikre szüksége van azok fentvannak! segítséget elõre is köszönöm:)

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Szabi84
csak elindítod és magát feltelepíti

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hogyan kell a javitást megcsinálni?ugyértem mit kell vele csinálni?átmásolni a gta4-könyvtárába?vagy?
Rayden02
http://www.youtube.com/v/14Zc_hUP2iE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB<#ijedt>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Büdös Bohóc
deaktiválhatod uninstallált állapotban is, ha jól emlékszem

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

valaki mondja meg nekem hogy miért nem tudom feltenni az 1.0.7.0.-ás pachet.egyeltalán nem tudom hogyan kell lehet hogy hülye vagyok...
Hát ettõl tartok én is... aért ez para gyerekek szerintem... :S

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Zeller01
"A játék uninstallálása esetén minden esetben vonjuk vissza, revoke-oljuk a sorozatszámunkat! Ha ezt elfelejtjük megtenni akkor 10 telepítés után érvénytelenné válik a sorozatszám és a LIVE nem fog engedni belépni. Ez pedig annyit jelent, hogy bye-bye multiplayer!"

Ezek szerint nem ez a baj, hogy nem indul. Itt csak a multit korlátozza!
Viszont akkor én is el tudom adni :D még 8x lehet telepíteni az EFLC-t meg 9x :D

. : Z E L L E R : .

Zeller01
Mi a f...?! Deaktiválni kell? Na, errõl tényleg nem tudtam. Azt hiszem utána kell akkor nézni. Ott porosodik mind a 4. rész mind a EFLC is a szekrényen. El is szeretném adni õket, de akkor nem is tudom? Én formáztam a gépet nem deaktiváltam...

masterthief
Jövõ héten, jön a Trailer. :D

totyak
Nem tartozik szervesen a problémához, de miért írod, hogy nem kell deaktiválni?
Én úgy tudom, hogy egy kulccsal egyszerre csak egy gépen lehet fenn a játék. Lehet az a baja.

Meg volt régen valami telepítési korlát is, azért volt ez a kulcs visszavonás dolog. Talán 10 volt a limit, ha igaz.Vagy az megszûnt?

Zeller01
Szerintem meg nem tudnak erre mit mondani az emberek.
Bármi lehet a gond. Driver, vagy csak tedd fel újra tudja a fene.
Deaktiválni nem kell, az nem lehet baja.

Szerintem itt mindenkit jobban érdekel az új gta mint a te problémáid... :)

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

volna

Valaki a problémámra valamit?
Az lehetséges, hogy mikor új gépet építettem deaktiválnom kellett vola a játékot, vagyis a serialt? :O

köszönjük... pfff!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Nálam megoldódott a social clubbos, offline probléma.
gyerekek légyszi segítsetek!!!
Megvettem a játékot a minap, viszont az a problémám, hogy iszonyatosan szaggat a játék. Leírom eddig mi történt:
Feltettem a játékot, feltettem az 1.07es patchet, ment a játék. Építettem egy új gépet. Felraktam a játékot elindúlt(szaggat mint állat), és amint felrakom az 1.07es patchet nem indul el.

Mi a teendõ??

Azért én felháborítónak tartom, hogy a rockstar hivatalos honlapján nincsen szó errõl a problémáról, pedig emlékszem, hogy mikor kijött a játék pc-re 2008 végén, mindenkinek volt ilyen problémája... nem értem én ezt...

wollnerd
Nemtom, én már több 1 hónapja nem játszom... RAM problémája van, nem tölti be rendesen az objektumokat. :(
Pedig ez az 1. számú kedvenc játékom! :(

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

És ez két hete is így volt? Mert nálam azóta van.

wollnerd
1 HSZ-sal elõtt van a válasz!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mi a túróért van, hogy a játék indításakor felugró rockstar social club-ablakban nem enged be a nevemmel és a jelszóval de ha a rockstar social club-oldalára megyek akkor ott beenged! Játszani viszont így nem tudok.

totyak
Nyugi, engem sem enged online. Szerintem frissítik a rendszert vagy valami hasonló.
De, ha SC offline, Live-ra akkor is mehetsz online, szóval nem gáz. Aztán, ha helyrerakják a SC-t, akkor meg átmented a játékot egy pillanat alatt és majd frissül a SC is.

Büdös Bohóc
Tegnap én is játszani akartam online (is), de a Playre rá se engedett, szürke volt. Azt hittem más miatt (épp frissítést töltöttem le egy másik apphoz, gondoltam a sávszél annyira borzalmas volt, hogy azt is figyelte a progi és amiatt nem engedte vagy nemtom...)

Tegnap óta a Social club státuszom: Social Club unavailable. Play offline or try again.
Elõtte teljesen jól mûködött, bejelentkezett... A játék eredeti, eddig még nem volt vele semmi gond. Utánanéztem, de nem találtam semmi megoldást az interneten. Itt is írták már be régebben, de arra se volt válasz.

Most van erre valamilyen megoldás, hogy ne csak offline módban tudjam elindítani?

jackoneill90
Rendszert telepítsd újra. Majd a gta-t is

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

hungary27
Nem tudjátok miért akad nálam a játék? 1éve fullon semit se akadt most meg minimumon is akad.
Büdös Bohóc
nem mindig adja ki, én is alig 3-4 alkalommal kaptam be a játék során + ha nagyon akarsz ilyet menj a buzibárba táncolni, ott is van 1-2 csaj, ha azokkal kész a tánc akkor bejön egy csoportos (legalábbis ott többször sikerült asszem, de ott se mindig adta be)

én egyszer próbáltam, úgy csináltam ahogy leírtad, végigért a csík majd smároltak egyet a karakterek, aztán mászkálós módba visszalépet, utána újra "beléptem a táncba" a csík felénél egy boxeres meleg faszi odajött... na ott nyomtam reflexbõl egy altf4et..... azóta nem játszottam többet a meleg tónis résszel.. :DD

totyak
Nem a csajfelszedés a lényeg, az achievementet akarom megszerezni, te kis humorzsák :D

a hiba ott van hogy virtuálisan akarsz csajozni :D

totyak
Valaki segítsen legyen szíves.
A Ballad of Gay Tony-ban próbálkozom a tánccal, de soha nem sikerül tökéletesen. Youtube videók alapján, ha tökéletesen táncolnék a lánnyal, akkor a végén beadna egy csoportos táncot is. Na, ezt nekem soha nem adja be.

Leírom, hogy táncolok, lehet abban van a hiba.

Az elején csak nyomkodom össze-vissza a WASD gombokat. Mikor kiírja, hogy HOLD, akkor nyomva tartom õket, majd mikor megjelennek a LMB, RMB feliratok, azokat is nyomva tartom.

A csajszi megelégszik ennyivel, felmegy a csík maximumra, aztán elvonulunk a lánnyal.

Mit csinálok rosszul?

Botond
Én is most vettem meg, letöltöttem az itt fent linkelt patcheket (1.0.7.0 és 1.1.2.0-ásakat), kicsomagoltam, futtattam, és lement simán a patchelés. Mivel bent nem ír verziót így viszont fogalmam nincs van-e változás avagy sem. Az se derült ki, hogy a steamrõl letöltött verzió hanyas volt. :) Szóval ez ügyben valóban jó lenne némi támpont.

A sima 4-el elkezdtem játszani és baromi zavaró kocsiban a kamera kezelés. Valahogy be lehet rögzítani, hogy fixen a kocsi mögött legyen és a kocsival forogjon? Mert ez hogy minden fordulásnál nekem kell utána forgatni az útnak ez nem az én világom. Vki tud ebben segíteni? Köszi.
Büdös Bohóc
kurvaszar próbálkozás amúgy ez a videó, lesül a kamu róla már csak azért is, mert vicces, hogy kb ugyanolyan a grafika, mint a 4-nek amiket bevágott és hát valljuk be, ha lesz 5, az tuti újra valami nextgen cucc lesz

2 200 Ft körül van a teljes csomag
Prince of Máté
Mennyibe került amúgy így Steamen forintba átváltva?

mmovar
sziasztok. Én is megvettem ha már ilyen jó árasított. Hát nekem nagyon tetszik bár én még soha nem játszottam vele. csak a vice city-vel anno.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Bronx South
Nem mintha valami nagy pro lennék, de én nem leltem benne semmi nehézséget, de ha már ez nehéz neked mi lesz késõbb ? Lesz majd ahol agyilag le kell mozizni hogy kit öljél meg, vagy akár a bankrablás, de lesz egy építkezésen is egy frankó lövöldözés.

Bár én alapból úgy kezelem a dolgokat mintha egy akciófilmben lennék, attól hogy extra beleélem magam a játékba meggátolja hogy hibázzak, nem spontán küldetéseknek tekintem a feladatokat amit kapok.

szabii98
Ez a Faustin kinyírós küldi tényleg ilyen nehéz? Vagy meghalok, vagy már megszökik mire kiérek :/

I met God. She's black

Bronx South
Fake, de jól össze van rakva, ért a csávó a videóvágáshoz. <#eljen>
GTA V szerintem nem lesz jóideig, már rég be kellett volna jelentsék idén valamelyik kiállításon.

wollnerd
Fake. Ez Midnight valamely része.

JaSoN HuNTeR
http://www.youtube.com/v/xqYI7JEIQfg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ez mi ez? Fake vagy igazi?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szabi84
Szevasztok megvettem steamen, ha már ilyen olcsóért volt, persze a szar magyar forint miatt lehetett volna kevesebb. A kérdésem az lennek hogy a 4. részben honnan tudom melyik verzió van meg, és tudom patchelni ezen a live-on vagy social klub-on keresztül? Ha pedig tuningolni szeretnék valamit az hova kell másolni?

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

szabii98
megoldva

I met God. She's black

Büdös Bohóc
ügyes vagy, hogy 1 mentésre mentettél mindig mindent, grat <#eljen><#nevetes1>

wollnerd
Játék betöltéskor fagy ki?

szabii98
Na a mentésem meghalt. Azúgyjó..

I met God. She's black

Ryder62
Igen. A GTA III 10. évfordulóján minden GTA cím 66% off-ban van. Csak a hétvégén él úgyhogy nem árt sietni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018