Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tölthetõ az icenhancer 1.35
mindennel mûködik: 1040, 1070/EFLC

Ryder62
Vicces hogy ezt írod, hisz a Vice City is ilyen volt a 3 után. A GTA 3 és a IV teljesen megegyezik látvány szempontjából. Mindkettõ ködös, borús, esõs, szutykos nagyvárosban játszódik és így mindkét játéknak fakóbbak a szinei. A GTA V meg a Vice Cityre fog hasonlítani mert sokkal színesebb, telítettebb, élettel teli lesz látványilag.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szabi84
mármint a gta4-hez illõen

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

wollnerd
Kemény tél jött Liberty City-be...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Majd lesznek hozzá icenhancer szintû ENB grafikai modok és akkor jobban fog kinézni, ne aggódj.

Yoda001
hát nem tudom, elég meseszerûen néz ki... mondhatni gta-hoz nem illõen

http://9gag.com/gag/5135249

Nuclearity
GTA V Trailer

(aki nem látta még (ugyanaz mint a rockstar oldalán)

egész pofásan néz ki... 😊

Elhalasztotta a megjelenést, holnap vagy holnapután lehet majd tölteni.

grebber

Next PC upgrade: 2022

vk90
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Gta IV-el, vagy az EFLC-vel sokan játszanak még multiban. Melyik játékban van a több szerver?

Capcom is the best!

Hat az alap jatekhoz 1,7es patch volt azzal nem is volt gond.
Az EFLC t elöször patch nelkul hasznaltam egy kulon EFLC hez valo ENB moddal. Aztan patcheltem es megint ratettem az eflc-s enb modot. Volt h ment1 orahosszaig de most pl ott tartok, hogy betoltes utan ahogy kilepek a hazbol kidob.
Majd még lehet probalkozom mod nelkul vagy mas modokkal, de olvasgattam mashol is hogy ugyanilyen problemak felmerulnek mindenfele mod nelkul is es nem igazan talaltak ra megoldast.

tommygear
<#phone><#phone>
Szabi84
Tudnátok abban segíteni hogy milyen beállítások egyeznek meg a konzol verzióval (ps xbox). Hátha jobban fut, na meg persze a különbségre is kiváncsi lennék.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Azt szeretném kérdezni hogy: mert még tavaly meg vettem a játékot, eredetiben. Na és hogy tudok vele játszani multiplayerrel ? Úgy akarnám hogy mert van az a Kliens, avval fel tudok menni szerverekre de tudtommal ha meg van eredetiben akkor lehet kliens nélkül is játszani Onilne nem ? Na és ha igen akkor hogy ? És még azt akarom kérdezni hogy vannak olyan magyar IV:MP szerverek amin elég sokan vannak fent ? Legalább 5-en vagy 5-nél több ? És ha nem sok player van az se baj, csak azt akarom kérdezni hogy vannak magyar szerverek ? Ha igen akkor tudtok adni pár IP-t és szerver nevet ? Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

qrva jóóóóó XDDDDDDDDDD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

wollnerd
Pacth? A 1.7-est használod?
Akkor lehet hogy te olyan ENB modot használsz ami nem kompatibilis a 1.7-tel. A legtöbb ENB moid csak a 1.4-es pacth-vel mûködik.
olyat keresd ami 1.7-re valók.
Itt van 2 példa amelyik 1.7-tel is mûködnek: ICEnhancer 1.25 Nagyon szép. Alapban a 1.4-hez volt tervezve de jól mûködik még a 1.7-tel is (egyedül a vörös ég bug van a függõleges kameraállásban)  IV Real Graphics Mod (1.7 only!)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Ha az adott autóhoz az van írva, hogy (pl: Ferrari F40.-Ezt cseréli ki:-Super GT)
Tehát 1 autót, csak a megadott jármû helyére szabad berakni. (más helyre nem is tudnád rakni, mert nem lehet, ha csak át nem nevezed a fájlt, és az adott paramétereket. Még így sem biztos hogy sikerülne, valszeg összeomlana a game)
Ha már van a helyén más kocsi, akkor cseréld le és teszteld. Amelyik tetszik azt választod.
FONTOS: Mielõtt bármit ki is cserélnél, készíts az eredeti fájlból biztonsági mentést, mert ha esetleg nem jó, nem kompatibilis a te patch-ed verziójával, akkor kifagy ill összeomlik a játék. Így ha bármilyen gond merülne fel, vissza tudod állítani az eredeti fájlt.

Sziasztok!

Autokat szeretnék berakni a játékba!
Találtam egy tök jó oldalt ahol márkákra van lebontva az autók!
Minden autonak megvan hogy melyik autó helyére kell berakni(sentinel,sultanrs, stb).

A kérdésem az lenne,hogy berakhatom más autó helyére is az új autot,vegy ez stabilitási gondokkal fog járni.

Példa egy ferrárit szeretnék berakni, a fejlesztõ mondjuk azt írja hogy a sentinel helyére kell,de oda raktam már autót.
Akkor mondjuk berakhatnám esetleg a supergt helyére?!

Válaszokat elõre is köszönöm!

Üdv Norb!
Amiota jatszom vele😊 ENB mod van felrakva csak.

wollnerd
Mióta jelentkezik? Mi volt a legutóbbi mod amit feltettél?

Hi

Az tudja valaki miért van, hogy EFLC 5-10 perc után kicrashel? Alap gta4-el nem volt gond ez meg pár perc után kidob asztalra.

tommygear
mivel tudom átállítani a nitro-t caps lock-ról mondjuk shift-re?? a controls-ban nem találok ilyet
fery02
Inkább egy masszívabb féle székrekedésre emlékeztet az arckifejezés. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gumikacsa
Nagyobb kihagyás után újratettem, és nem tudok menteni. Eredeti a játék. Állandóan beadja, hogy jelentkezzek be, bejelentkezek, és ugyan ez.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Nuclearity
én pl nem tudtam...

tomo05
A szándék a lényeg!<#bee1>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Büdös Bohóc
fú nem mondod, napok óta tudjuk

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bronx South
A csávó nem nagyon van magánál, mindenkinek beszólogat az sg-n, mintha ez neki vmi kényszer lenne.

tomo05

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

vk90
Kurva nagy XD. Ám nem is lenne rossz ha lenethe így játszani 😄

Capcom is the best!

wollnerd
XDDDD
Van második része is! xD

4:00-nél a legviccesebb! xDDDDDDDDDDDD

vk90
Ezen behaltam XD

Capcom is the best!

hali! nem olvastam vissza, ha volt valami ilyesféle hiba akkor bocsánat, de ha leszedek egy car packot, akkor a városban csak egy féle típusú autó van, ezt hogy lehetne megoldani ?

speed01
GTA 4 - Ultimate graphic mode 2.0 + icenhancer 1.3

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

speed01
bahh. "Elmélkedés".

nekem is 2GB Ramom van a gépbe és simán fut...

Nuclearity
nézd el neki, biztosan ilyen kis config májer 32 gb rammal a gépében... 😊

blackparty
Mert mi van akkor ha 2 van neki? vagy hol ebbe a "lol" ?

Büdös Bohóc
2? 😄DDDD lol

wesker24
Ha nem is látványosan de sokkal gyorsabb lenne !
Szabi84
Most 2 gb ramom van. 4-el látványosabb lenne a gyorsulás?

Nuclearity
én csak szimplán nem értem a storyt, de a vágások a videó tetszik, csak a story-t nem értem 😊

speed01
Sziasztok, mostmár jó a game a textura modal is, csak az xfire blockolta. most azt szeretném megkérdezni hogy: ha süt a nap, vagy lámpa közelébe vagyok stb. akkor nagyon világít. erre lenne valami megoldás?

Bronx South
Thx, bár van akinek nem tetszik, de nem is kell mindenkinek tetszenie 😄

wollnerd
Nagyon jó! Grat!<#taps><#eljen>

Értem...:S És azt nemtudjátok véletlenül, hogy a letöltött végigjátszást hova kell betenni? egyáltalán lehetséges??
Mert a C-users-dokumentumok-rockstar games mappában csak annyi van hogy user tracks....nemtudok mit felûlírni a letöltött mentésekkel...:S
Bronx South
Na kicsit késve, de itt van nézhetõ formában, bár csöppet alacsonyabb minõségben de nézhetõ:

Ez meg ugyanaz az eredeti helyén, bár írtam a WMG -nek két helyen is, semmi válasz, így kénytelen voltam alternatívát keresni.

Büdös Bohóc
avagy ha már elvitted és nem tudsz beállni, akkor kérlek fáradj át a warez topikba, mert úgy érzem nem eredetivel játszol ez esetben (jellemzõ bug a hamis verziókban)

Büdös Bohóc
hát vidd el valamelyik kocsimosóba, aztán be tudsz állni

Heló! Légyszi valaki segítsen!! A 9. vagy 10. küldetésnél nem jutok tovább...nemtudom hogy kell átvinni...( CLEAN GETAWAY ) Vlad adja a melót, egy kis szürke blista-t kell ellopni, amit 2 ember õriz. Néztem a neten videót, hogy hogy kell, meg megnéztem leírásban is, de nem megy. Állítólag meg kell ölni a 2 õrzõt, és elvinni az autót. Útközben fel kell hívni Vlad-ot hogy mivan. De hiába hívom, mindig csak az üzenetrögzítõ veszi fel...:S És ezután semmi...ki van jelölve egy garázs, de nem lehet beállni, mert elõtte el kéne vinni egy mosóba amit Vlad közöl velünk a telefonon..de mivel nem veszi fel...:S Valaki ha tud segítsen. Üdv!!