Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindennel mûködik: 1040, 1070/EFLC
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://9gag.com/gag/5135249
Next PC upgrade: 2022
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Gta IV-el, vagy az EFLC-vel sokan játszanak még multiban. Melyik játékban van a több szerver?
Capcom is the best!
Az EFLC t elöször patch nelkul hasznaltam egy kulon EFLC hez valo ENB moddal. Aztan patcheltem es megint ratettem az eflc-s enb modot. Volt h ment1 orahosszaig de most pl ott tartok, hogy betoltes utan ahogy kilepek a hazbol kidob.
Majd még lehet probalkozom mod nelkul vagy mas modokkal, de olvasgattam mashol is hogy ugyanilyen problemak felmerulnek mindenfele mod nelkul is es nem igazan talaltak ra megoldast.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Akkor lehet hogy te olyan ENB modot használsz ami nem kompatibilis a 1.7-tel. A legtöbb ENB moid csak a 1.4-es pacth-vel mûködik.
olyat keresd ami 1.7-re valók.
Itt van 2 példa amelyik 1.7-tel is mûködnek: ICEnhancer 1.25 Nagyon szép. Alapban a 1.4-hez volt tervezve de jól mûködik még a 1.7-tel is (egyedül a vörös ég bug van a függõleges kameraállásban) IV Real Graphics Mod (1.7 only!)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Tehát 1 autót, csak a megadott jármû helyére szabad berakni. (más helyre nem is tudnád rakni, mert nem lehet, ha csak át nem nevezed a fájlt, és az adott paramétereket. Még így sem biztos hogy sikerülne, valszeg összeomlana a game)
Ha már van a helyén más kocsi, akkor cseréld le és teszteld. Amelyik tetszik azt választod.
FONTOS: Mielõtt bármit ki is cserélnél, készíts az eredeti fájlból biztonsági mentést, mert ha esetleg nem jó, nem kompatibilis a te patch-ed verziójával, akkor kifagy ill összeomlik a játék. Így ha bármilyen gond merülne fel, vissza tudod állítani az eredeti fájlt.
Autokat szeretnék berakni a játékba!
Találtam egy tök jó oldalt ahol márkákra van lebontva az autók!
Minden autonak megvan hogy melyik autó helyére kell berakni(sentinel,sultanrs, stb).
A kérdésem az lenne,hogy berakhatom más autó helyére is az új autot,vegy ez stabilitási gondokkal fog járni.
Példa egy ferrárit szeretnék berakni, a fejlesztõ mondjuk azt írja hogy a sentinel helyére kell,de oda raktam már autót.
Akkor mondjuk berakhatnám esetleg a supergt helyére?!
Válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv Norb!
Az tudja valaki miért van, hogy EFLC 5-10 perc után kicrashel? Alap gta4-el nem volt gond ez meg pár perc után kidob asztalra.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Renault magnum http://kamionszim.hu
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Van második része is! xD
4:00-nél a legviccesebb! xDDDDDDDDDDDD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Mert a C-users-dokumentumok-rockstar games mappában csak annyi van hogy user tracks....nemtudok mit felûlírni a letöltött mentésekkel...:S
Ez meg ugyanaz az eredeti helyén, bár írtam a WMG -nek két helyen is, semmi válasz, így kénytelen voltam alternatívát keresni.