Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a sok kérdésért de már muszály ,hogy segítséget kérjek úrja!Van egy küldetés ahol heroint kell ellopni és egy teherautóba van,de amikor már a teherautó közelébe jutok mindig elindul és azt irja ogy fussak utána és a hátuljánál kapaszkodjak rá.Na ez meg is történik de utána bármit nyomok semmi csak ott rászkodik a gyerek mint egy szarrátört ember.Mit csináljak vagy hogy lehet a következõ küldetésre menni(valahogy ezt kihekkelni)?
Ha idegesít a Depth of Field, akkor jegyzettömbbel nyisd meg az iceshader.fx fájlt, keresd meg ezt a részt:
float2 FocusPoint = float2(0.5, 0.45);
r4=tex2D(s1, FocusPoint); //GBufferTextureSampler3
r4.y=-_c77.x + _c77.y; //-dofProj.x + dofProj.y
r4.y=1/r4.y;
r4.z=r4.y * _c77.y; //dofProj.y
r4.z=r4.z * -_c77.x; //dofProj.x
r4.x=_c77.y * -r4.y + r4.x;
r4.x=1/r4.x;
r4.y=r4.z * r4.x;
float cdepth;
cdepth=r4.z * r4.x - _c78.w; //dofDist.w
cdepth+=_c78.y * -r3.w; //dofDist.y
cdepth+=148;//offset
r4.w = tex2D(s0, FocusPoint).w;
if(r4.w > 0)
{
vDofParams.z = cdepth*6.0;
vDofParams.y = cdepth;
}
és ennek a résznek az elejére rakj egy ilyet: /* a végére meg ilyet */
Akkor itt van utoljára teljes minõségben is :D
AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|
amugy infok GTA V rõl
Infok
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
A letöltött trainert kicsomagolod,berakod a gta IV gyökérkönytárába(figyeld meg hogy mit raktál be és ha már nem akarod használni kitörlöd a gyökérkönytárból)
Játék közben megnyomod az f4 vagy f3-mat és elõjön a bal felsõ sarokban a menü.
A numerikus billentyüvel tudsz felfele illetve lefele léptetni az 5-ös gomba az OK, a 0-ás a vissza lép.
A menük közül a car spawing-ban az összes autót elõhivhatod.
Üdv Norb!
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=330
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A játékkal lenne egy nagyon fontos kérdésem!Feltelepítettem egy auto packot!Azt vettem észre h ahogy a játékkal haladok elõre ugy jönnek az ujjabb autók de sajnos a kedvenc jármûvem egyszerûen nem kerül elõ pedig már mentem vele.a kérdésem az h név alapján elõlehet valahogy cslogatni vagy valami megoldás van az ilyen helyzetre?
Eléggé jajgattak az emberek a csúszkáló busz miatt. :D
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
amugy kiváncsi vagyok, pl a trailerben ott van egy futo segge pl, mikor a pali leüti a ház eladó táblát, remélem azért javarészt új autok lesznek :P
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
4Magos phenom 2, ati4850 kártya és 4GBram elég hozzá?
Ti milyen gépekkel próbáltátok?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Marmint ez egy kulon tool, vagy benne van az alapban?!
pl
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Frissítette, azt írja kiszedte a DoF-et, meg valami filecheckfix-et is: http://icelaglace.com/portfolio/downloads.html
Új trailerje:
de amúgy az alapjátékról beszélünk? Nálam 1.0.7 van fent és nem emlékszem, hogy lenne az általad említett fícsör... Vagy az icenhancerrõl?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nem tudom... nekem nem jön be, túl erõltetett az egész, a fényviszonyok se az igaziak, meg homályos is ami a videón nem látszik annyira.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Na majd jõvõ év végén már tudom majd nyomatni.Addigra kb 1.5-nél jár már ez a mod majd!
Next PC upgrade: 2022