Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am lehet csak a farka áll!
Nekem a Vlad-féle Clean Getaway küldetésnél akadt problémám. Megszereztem az autót, lemosattam, elvittem a helyre, de csukva volt a garázs. Többször is próbáltam, de mindig ugyanarra jutottam. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a probléma?
Csá!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Csá!
Csá!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kérdeznék: Nektek multiban általában hány Ranked mérkõzést talál a játék? Mert nekem jó esetben 8-10-et. Általában viszont 5-6 van csak. hasonlóan, mint a a TDU-ban. Viszont sima mérkõzésekbõl sokkal többet talál.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hová kell másolni a mentéseket?
Eredeti a játék és cheat nélküli még...
Segítsetek!
A *C://Dokuments and setting/Default userbe van a tovább nem írom az elérési utat "savegame" file is úgy nem jelenik meg a játékban. Akarom a "Laci" ami a neved mappába másolni és azt írja ki: "nem másolható át a file, a windows ezt a mappát használja" vagy valami ilyesmi. Mi a baj?
Csá!
lehet utána tovább tolni, ahogy eddigi gtakban is, igen
nem lehet azt hiszem elrontani, azok a mellékes dolgok, amiket esetleg késõbb valamiért nincs lehetõséged megcsinálni, azok nem tartoznak a 100%-ba bele (pl taxizás). Még jó, verném is a fejem a falba 😄
púúúúú
Több befejezés van?
A fõküldik után szabadon csinálhatod a mellékküldiket?
Meg lehet csinálni 100%-osra a játékot? Vagy el lehet úgy "rontani", hogy kimaradjanak küldik, és ne lehessen 100-ra megcsinálni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kösz a helpet.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
púúúúú
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ne vele fuss, mögötte pár méterrel. A lényeg hogy senkinek ne tûnjön fel hogy vele vagy.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
1. én is kamikazesztam 😄
2. elütött a metró (hátrafelé néztem közbe futottam elõre és pont jött a metró ) xD
3. meg sikerült 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
púúúúú
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Mi az a táska?Olyat is lehet venni?
1024×768
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View distance: 50
Detail distance: 100
Vehicle density: 50
Shadow density: 16
az FPS nem igazán esik 20 alá, csak éjjel egy masszívabb környéken, pl. a középsõ sziget belvárosa. az árnyék pocsék (bár eddig is tudtuk), lényegtelen mit csinálok vele. patchokat nem használok, csak elbarmolták a játékot. :S pár kép, nem a legszebb, de nekem megfelel. igazából a textúrák minõségét állítanám még, de azt nem engedi. próbáltam a FAQ-ban lévõ -norestrictions -nomemrestrict címû dolgot a parancsikonba beírni, de nem sokat segített.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
#35384: Én ki fogok érte adni pénzt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
felhivom a számot és semmi.
leteszi a telefon pár mp után.
kimegyek lövök párat egybõl jönnek a zsaruk
\"Errõl van szó!\"
A *C://Dokuments and setting/Default userbe van a tovább nem írom az elérési utat "savegame" file is úgy nem jelenik meg a játékban. Akarom a "Laci" ami a neved mappába másolni és azt írja ki: "nem másolható át a file, a windows ezt a mappát használja" vagy valami ilyesmi. Mi a baj?
Csá!
Csá!