Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJS8
ki jött az új patch?

A jobb oldali rendõr nagyon feszít neki úgy látom!
Am lehet csak a farka áll!
DJS8
te most hülyének nézel?

n3whous3
OMG

púúúúú

A játék elején le van zárva minden,hova mennél.

n3whous3
lolmá nemá XD

púúúúú

DJS8
igen, a warez -> fáradj át a warez topikba.

Hali!
Nekem a Vlad-féle Clean Getaway küldetésnél akadt problémám. Megszereztem az autót, lemosattam, elvittem a helyre, de csukva volt a garázs. Többször is próbáltam, de mindig ugyanarra jutottam. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a probléma?
tommygear
okéé
Nem tudok átmenni egyetlen hídon sem, mert lezárták a rendõrõk.

Csá!

bodesz
az megy cidázni a többi rendõrt akik picit hátrébb várnak rád.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

DJS8

Vagy nincs róla egy videó útmutató? És felejtsük el az egészet.

Csá!

Csináltam így is úgy is. Nincs másik weboldal ? Vagy az az "Xlives" meg a "Rockstar Games" mappába amit tettem, azokat tulajdonságok és el kell rejteni

Csá!

akyyy
mert az hogy most a játékba végigviheted 100%-ra, az egy dolog, de ha az kész, végigviheted úgy hogy 1000GS pontot megszerzed😄 pláne ha az embernek xboxa van. De ez csak az én véleményem. Akinek nincs boxa, az csak vigye 100%-ra😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

TaRka0107
Csak annyit kell csinálni hogy commandline txt-t hozol létre és ezt írod be egymás mellé -norestrictions -nomemrestrict!! ( ne egymás alá!) Asszem így kell, nekem így mûködik!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

fery02
Hagyjad, õ az achievmentek világában él, ahogy én is. Már csak 7 kéne az 50-bõl.

Kérdeznék: Nektek multiban általában hány Ranked mérkõzést talál a játék? Mert nekem jó esetben 8-10-et. Általában viszont 5-6 van csak. hasonlóan, mint a a TDU-ban. Viszont sima mérkõzésekbõl sokkal többet talál.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DJS8
keresd meg csezdmeg vagy olvass faq-t ha ilyen bamba vagy.

Sziasztok

Hová kell másolni a mentéseket?

Eredeti a játék és cheat nélküli még...
Segítsetek!
A *C://Dokuments and setting/Default userbe van a tovább nem írom az elérési utat "savegame" file is úgy nem jelenik meg a játékban. Akarom a "Laci" ami a neved mappába másolni és azt írja ki: "nem másolható át a file, a windows ezt a mappát használja" vagy valami ilyesmi. Mi a baj?

Csá!

n3whous3
Bazmeg nem achivementekrõl van szó. Hanem a játék 100%-ról.

púúúúú

akyyy
nem igaz, mert nem használtam csitet, semmit mégse kaptam meg azt az acsit hogy bejutottam az összes szigetre, vihetem ujra végig, plusz ugye ha sokáig húzod, az is elveszik mikor x idõ alatt kell végigvinni az egész játékot?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

n3whous3
2 féle befejezés van
lehet utána tovább tolni, ahogy eddigi gtakban is, igen
nem lehet azt hiszem elrontani, azok a mellékes dolgok, amiket esetleg késõbb valamiért nincs lehetõséged megcsinálni, azok nem tartoznak a 100%-ba bele (pl taxizás). Még jó, verném is a fejem a falba 😄

púúúúú

Pár kérdés:
Több befejezés van?
A fõküldik után szabadon csinálhatod a mellékküldiket?
Meg lehet csinálni 100%-osra a játékot? Vagy el lehet úgy "rontani", hogy kimaradjanak küldik, és ne lehessen 100-ra megcsinálni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem ölöm meg Vlad-ot, Playboy X-et/Dwayne-t, Dimitri-t/Darco-t, akkor esetleg találkozok még velük késõbb? Vagy legalább valamelyikkel közülük? választ úgy, hogy ne lõjétek le a végét. Kate mindenképp meghal? gondolom Dimitri megölése miatt támadt ránk. Óvatosan a válasszal, még nem vittem végig.

Kösz a helpet.

SZilaJMaGGoT
És köszi a segítséget! Mind2töknek... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
De volt már, csak elfelejtettem... 😄

n3whous3
nyomd le az Actiont, ha a közeledben van. Ha azt a küldit még nem csináltad meg, amelyikben ezt "megtanulod", akkor meg még nem fog menni.

púúúúú

Mikor a közeledben van egy taxi tartsd nyomva az E betüt, és leinti.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

SZilaJMaGGoT
A taxis kérdésemre nem tud valaki válaszolni?? 😄 #35395 ^^

Synit HUN
Jól megértetted a feladatot!
Ne vele fuss, mögötte pár méterrel. A lényeg hogy senkinek ne tûnjön fel hogy vele vagy.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hello!!Szeretnék segitséget kérni elakadtam.középsõ szigeten vagyok.Buzival kell elmenni joggingolni . futok utána ha kicsit neki megyek akkor elekzdi agressziv vagyok és besértõdik . ha meg megelõzöm többször megáll és tornásznik aztán mgeg sértõdik.. Már párszor telepumpáltam ólömmal meg gránáttal szét robbantottam a seggét de sajnos az se megy😞(Bekell valamilyen ruhába öltözni? Mert eddig öltönybe futkároztammelete😊
Máté94
inGame Trainer.Minden ajtót ki lehet vele nyitni!😄
rooney8
A bankrablósat én 3. csináltam meg.
1. én is kamikazesztam 😄
2. elütött a metró (hátrafelé néztem közbe futottam elõre és pont jött a metró ) xD
3. meg sikerült 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DJ Skyline
pedig az még nem is nehéz, én most a bankrablásba haltam bele, de a saját hülyeségem miatt, mert gondoltam lerohanok 4 kommandóst, nem sikerült. <#idiota> vagy mikor Packievel kellett teherautót lopni, ott is 2x sikerült magam mellé dobni a gránátot, így a teherautó nem jutott el a garázsig

rooney8
Elsõre... Bocs 😄😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SZilaJMaGGoT
Azt ne is mond, még mindig nemtudom megcsinálni... XD

n3whous3
Nem lehet kinyitni, de utcán néha leállva lehet látni ilyeneket is egyébként

púúúúú

n3whous3
highon az árnyék már úgy ahogy szép, csak nagyon eszi a gépet, legalábbis nálam, árnyék nélkül gyors, de úgy meg sztem kurva szar, sehol sincs árnyék... Bent a nagyvárosban már nagyon gáz nélküle

púúúúú

akyyy
Szerintem nincs más.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
az a "The snow storm" nevû küldetésben van, amikor is Elizabeta elküld egy lepukkant, elhagyott kórházba, és el kell hozni a kokót...

SZilaJMaGGoT
A taxit, hogy is kell leinteni?? Mostanság mindig elé kell álnom valami jármûvel, hogy betudjak szállni... XD

Proview
Melyik a legelõrehaladottabb magyarítási próbálkozás? Ezt találtam, de soká lesz még 2051...<#szomoru1>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

akyyy
O betûvel nyitod ki a csomagtartót

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csomagtartót hogy lehet kinyitni?
Mi az a táska?Olyat is lehet venni?

DJ Skyline
én is társulok a GTA IV-gyel játszók táborába. 😊 szert tettem egy használhatóbb PC-re, és egészen megvagyok elégedve. ezekkel a beállításokkal játszom:
1024×768
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View distance: 50
Detail distance: 100
Vehicle density: 50
Shadow density: 16

az FPS nem igazán esik 20 alá, csak éjjel egy masszívabb környéken, pl. a középsõ sziget belvárosa. az árnyék pocsék (bár eddig is tudtuk), lényegtelen mit csinálok vele. patchokat nem használok, csak elbarmolták a játékot. :S pár kép, nem a legszebb, de nekem megfelel. igazából a textúrák minõségét állítanám még, de azt nem engedi. próbáltam a FAQ-ban lévõ -norestrictions -nomemrestrict címû dolgot a parancsikonba beírni, de nem sokat segített.

ChuckyHUN
én meg csóró vagyok és nem ez a legfontosabb😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fery02
OMG, ezt a hibát. Én kérek elnézést, de alásan. 😮
#35384: Én ki fogok érte adni pénzt.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DeerHunter01
nem müködik.
felhivom a számot és semmi.
leteszi a telefon pár mp után.
kimegyek lövök párat egybõl jönnek a zsaruk

\"Errõl van szó!\"

Segítsetek!
A *C://Dokuments and setting/Default userbe van a tovább nem írom az elérési utat "savegame" file is úgy nem jelenik meg a játékban. Akarom a "Laci" ami a neved mappába másolni és azt írja ki: "nem másolható át a file, a windows ezt a mappát használja" vagy valami ilyesmi. Mi a baj?

Csá!

hogy hogy nem mûködik? Pedig én is ezt nyomtattam ki (magamnak) <#merges2><#merges2><#merges2>

Csá!