Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xbox-ra csináltam accountot, most nézem amikor kidobja az hibaüzit akkor ottvan hogy network status és ott egy csomó not signed in van, lehet az a baj?
n3whous3
nos én is UK-ra regisztráltam, live.xbox.com-on csináltam egy accountot, generáltam adatokat hozzá, aztán R* SC-n is csináltam egy accot és linkeltem a liveos címem social clubba és kész

lehet, hogy nem xbox live-os accountot csináltál, hanem normál liveosat?

púúúúú

mondom hogy eredeti 😊 6szor regeltem ujra 6 emailcímmel mindent jól kitöltve linkelve stb, de NEMJÓ az ideg fut át rajtam, hiába dobtam ki több 10ezer forintot? az lehet baj hogy vistam van?
n3whous3
miért nem, eredeti neki is, azt mondja legalábbis

púúúúú

fery02
Itt nem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
az biztos nem gond, én is hu-s mailen vagyok

púúúúú

valaki nemtudna adni egy msn-t vagy xfiret hogy segítene megcsinálni ?
bertino
nem, nekem is .hu-s és megy.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mindent úgy töltöttem ki ahogy a faqban levan írva, az baj hogy .hu-s emailcímre regeltem?
DJS8
szerintem te nem jól töltöttél ki valamit.

angol honlapon regisztráltam, de ígysem jó, tûzfalam nincs bekapcsolva, routerem van de keresgettem neten és találtam pár portot amit fel is oldottam. de így sem jó. please help :S
ez már megtörtént..
DJS8
itt regelj angol gamertagot.

hellósztok, tegnap megvettem a gamet, felpecseltem stb és csináltam egy uk-s reget liveon, majd azt belinkeltem social klubba, de amikor beakarnék belül jelentkezni akkor azt írja hogy ezen régióban nem támogatott.. pedig uk-s reget csináltam. tud valaki segíteni? elõre is köszönöm!
n3whous3
jaja, de felülírja a patch, szóval megint be kell másolni

púúúúú

balee4
ez a no-dvd launcher müxik az 1.03-as patchel is?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rooney8
egy végigjátszás van az a gtagaming.hu-n ami már hónapok óta nem érhetõ el és egy végigjátszás az PS3as..."

Vagynem 😉 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kuzco007
és amint írtam énis😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

fery02
Szerintem is.

rooney8
Sztem mentésre gondolt<#kuss>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kuzco007
hopp elírtam😄 a második végigjátszás helyett mentést akartam írni😊

n3whous3
nem mintha nem ugyanaz lenne a történet meg a küldetések ps3-on <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

púúúúú

balee4
Jó láma vagyok, ott a FAQ, elsõ kérdésem storno.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Sziasztok! Lenne néhány kérdésem. Megvettem ma végre a PC-s GTA IV-t (7000 volt bontatlanul, jó jártam vele), biztos ezerszer volt róla szól, de most már megvagyok keveredve a sok online reggelõs game miatt, pontosan hányszor lehet a gamet aktiválni és hány gépen?
Az 1.03-as patchet érdemes feltenni?
Köszi.

x-cheats.hu-n van ugyanaz
kuzco007
valaki nemtudjak hol találok végigjátszást a GTAhoz? v PC-s 100%os mentést? egy végigjátszás van az a gtagaming.hu-n ami már hónapok óta nem érhetõ el és egy végigjátszás az PS3as...

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Az lenne a kérdésem, hogy azt irták ha hiba van a menüben akkor töltsem le a legujabb flash-t. Mien flash-t? (nekem speciál fekete a képernyõ a menüben).
Az 1.0.2.0-as patch nekem sokat dobott (a 3-t nem próbáltam) Az én konfigomon, az 512-es videokártyához engedélyezett beállításokat maximálisra állítva 1680x1050-ben teljesen játszható. Átlag 30 FPS megvan, amihez azért hozzátenném, hogy van mikor 22-re leeseik, de ez a min. A grafikai hibákon és a bugokon meg túl kell lépni... Röviden ennyi. 😊

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

DJ Skyline
megoldódott, rossz User Music mappába másoltam be. <#idiota>
C:\Users\B\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music helyett a C:\Users\B\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\User Music mappába ment a zene.

Thanks!!!
n3whous3
Szerintem ok lenne úgy

púúúúú

Sziasztok! Egy 3,6Ghz-es E6750-el, egy húzott Sapphire 4830-al, és 2GB rammal érdemes lenne nekiállni 1440x900-ban, vagy inkább fel se rakjam? Ezek a patchek hoztak valami teljesítmény-optimalizálást?
DJ Skyline
ez az Independence FM hogy mûködik? mert bemásoltam a zenét a megadott helyre, nyomattam egy szkennt' a játékon belül, de semmit nem hallok a rádión, csak a karattyolást. a windows profilom meg nem tartalmaz ékezetet. a zene pedig mp3 formátum. az megvan szabva, hogy milyen hosszú lehet a zene? csak mert amit beraktam az 25 perc hosszú. de nem hiszem, hogy ez probléma lenne

n3whous3
de pl. ez a küldetés bizonyos warez verzióknál bugos volt, szóval

púúúúú

fery02
Na, ez pl már gyanús.

kuzco007
azt pl nem tudtam h lekell mosdatni a kocsit szóval nem tuti h warez probléma

fery02
Teljesen mind1, mert ha már megemlítetted ebben a topikban a problémádat ezzel a küldetéssel kapcsolatban, akkor biztos, hogy warez probléma van a háttérben, szóval warez topikban a helyed.

kuzco007
köszi😊

A sziget északi részén!

kuzco007
igen azaz, de kocsimosót nem említ a feladat, mutatni a térképen meg fõleg nem mutat, hol találok autómosót?😄

n3whous3
másrészt egy warez bug is okozhatja

púúúúú

Kocsi egy kis csapott hátú, amit 2 palitól loptál el és vonattal kellet oda elmenni?
Mert ha igen elõször meg kell mosni az autómosóban és utána lehet csak bevinni a garázsba!

n3whous3

púúúúú

Stefibaba
Warezprobléma 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

kuzco007
vki tudna segíteni? még a játék elején van egy küldetés, hogy elkell lopni egy faszi kocsiját és elvinni egy garázsba...de a garázs ahova bekéne menni nincs nyitva hanem egy mellette lévõ, de ha odaállok az nem jó, nem tudok tovább jutni, pls segítsetek😊

Stefibaba
*köhh*köhh* psszt! lõdd le 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Hello, van egy küldetés amibe egy állomásról kell követni egy pasit, tudnátok valami tanácsot adni hogy lehet ezt átvinni? Már napok óta kinlódok vele hol a pacák szorul be valahova a kocsijával ahonnan több mint tíz perc után sem tud kijönni, én meg nem bírtam tovább várni, máskor szintén beszorul valahova de mikor kiszált a kocsiból már reménykedni kezdtem hogy most talán sikerül de csak rohangált céltalanul, töbször csak egy épülettömb körül futkározott de fél óra után ezt se bírtam tovább, kiléptem.Ilyen és hasonlók történtek velem napokig. Legutolsó kisérletemkor sikerült minden nagyobb probléma nélkül eljussunk egy ház elé, jön a bejátszás a pacák leparkol én minden égit áldok hogy végre sikerült ekkor kiirja hogy a küldetés nem sikerült a pacák lelépett én meg majdnem idegbajt kaptam. Valaki kérem mondja már el mit kell csinálni hogy sikerüljön ez a küldetés.

Elvagy! 😊
DJS8
csak a Live frissített...