Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
ezt próbáltam de nem müködik.
:S

\"Erről van szó!\"

ChuckyHUN
jó de a faszomse fog kiadni mégegyszer tizeniksz ezer forintot.... csináljanak olyan dlct...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

werkfilm
ne aggódj, fogják vagy 5-7 éveig fejni az enginet és mindig kell vmi újítás a játékba.

Beirtam ezt a kódot és ugyanúgy kaptam csillagot, meg a rendõr is üldözött.
n3whous3
Rohadás álljon bele az ígéretekbe amúgy, alig mûködik pár játékbeli telefonszám, azt ígérték, hogy az összes (majdnem) használható lesz... Ezzel szemben:
- Házakat nem lehet venni vele, ott egy halom kiadó lakás a városban, amin telefonszám is van, jó ötlet lett volna
- Minek van pl. a call girl telefonszám a kiskönyvben (!), mikor nem is lehet annyi karaktert beírni? (asszem ez olyan szám).
- Minek van a teleshop a tv-ben, mikor nem tudok kést rendelni? Mekkora ász lenne már, ha úgy lehetne rendelni egy szamuráj kardot, hogy telefonálok nekik... Mekkora ziccereket hagynak ki tényleg!

púúúúú

De van 486-555-0151 Soha nem kapsz üldözöttség csillagot.

Csá!

pontosan. 😄 FAIL 😄

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Synit HUN
Pff... Ez neked Fail! XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

DeerHunter01
Nincs olyan kód hogy soha ne kapjak körözöttségi szintet?

\"Erről van szó!\"

n3whous3
Az i-vel ragozott tulajdonnevek kisbetûsek lesznek. Neked FAIL.

púúúúú

fery02
Mert úgy még kifejezõbben reprezentálta volna a hibás mondatot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
és miért is? Az a mondat egy az egyben reprezentált egy hibás mondatot

púúúúú

fery02
Fail = nagybetûvel írtad a Budapestet.

n3whous3
nem betût nyomott mellé, hanem teljesen szarul fogalmazott <#wow3>

púúúúú

Synit HUN
Ez a fogalmazásgátló hatása XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Miért? Mellényomott néhány billentyût, nem helyesírási hibái voltak. Ha majd azt írja hogy fály a kezem mert megégedtem egy fákjával mikor atillával mentem eggyüt a Budapesti utszákban, akkor tényleg kell tanulnia helyesírást. 😄

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

DJS8
:ASD:ASD_AS😄S?AD_ASDAS

n3whous3
tuti valami webfordítóval mûvelte, kizárt, hogy magyar...

púúúúú

Maxtreme
uhh b+. Elõbb némi magyar nyelvtant, illetve helyesírást kéne tanulni de sûûûûûrgõõsen.

faggatom bocsi a helyesírásért.

Csá!

Na mind1 ujra telepítem. Másoknál rendesen mûködik patch-el a játék? Ha igen nem fakkatom õket, akkor úkra telepítem. Xol

Csá!

fery02
De van jó patch. Am miez, hogy programozó akarsz lenni? 😄

n3whous3
milyen hibát? eredeti a game?

púúúúú

n3whous3
A PATCH-NÉL nálam hibát észletl, akár az 1.0.1.0 akát az 1.0.2.0-val. Nincs jó patch?

Csá!

bertino
ez a nap legértelmesebb hozzászólása.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Az igen elég kemény lenne, ha egy 75000 Ft-os kártya gyorsabb lenne egy 130000 Ft-osnál. 😄

n3whous3
ja ok, félre olvastam, szóval nálad pont fordítva van, nyomogatni kell folyamatosan, hogy sprinteljen, ha meg csak simán lenyomod és úgy tartod, akkor lassabban fut, de fut.

púúúúú

n3whous3
ez is értelmesen volt ismét megfogalmazva

egyébként meg úgy van nálad talán beállítva a játék, hogy egy nyomásra elkezdjen futni és aztán még 1 nyomásra megáll.

púúúúú

A futásnál (Right Shift) MERT HA NEM NYOMOM, akkor sétálni kezd.

Csá!

Lacee86
Hát a sima 4870-nél gyorsabb, de a 4870 X2-nél biztos h lassabb jóval.
Ilyen árakat találtam, ahogy körülnéztem:
4870 X2: kb. 130 ezer Ft
4890: kb. 75 ezer Ft
4870: kb. 70 ezer Ft

Persze ha lesz 4890 X2, akkor valszeg az lesz az új király.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MerlinW
HD4890-nek gyorsabbnak kell lennie, de csak felületesen futottam végig a diagrammokat.

[merlinw.org]

fery02
Nem a rangot kérdeztem. 😊

fery02
Ezért is felesleges pl, ha az ENBSeries-re gondolunk.

akyyy
minnél magasabb a ranked, annál több skin közül választhatsz, illetve el kell érni a legmagasabbat az achivmenthez!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SZilaJMaGGoT
Nem fölösleges, csak a gém alapból is eszi a vasat... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

fery02
Na ez a hsz, minõségre kritikus lett. Bocsi. 😊

fery02
Beragadó billenyûy szarsággal tudtommal csak akkor zavar a Windows, ha nyomogatod õket. mert mit nyomogatsz te egyfolytában. Nekem a még egyszer sem fordult elõ ilyen játék alatt, mióta megvan.

fery02
A mai délutánt rászántam a GTA 4 multira, egyúttal tesztelés célra is, hogy milyen a játék az új patch-el. Szinte tökéletesen meg vagyok elégedve, semmi bajom sem volt a játékkal (annyit leszámítva, hogy egyszer mikor csatlakoztam volna egy lobby-ba, csak töltött a játék, nem akart belépni). Egyszer sem lépett ki, hatalmas multis élménnyel a hátam mögött fogok ma lefeküdni. Illetve azt felróhatjuk hibának, hogy még most se merek nagyon high-ra rakni/fentebb húzni néhány beállítást, cserébe viszont mindig megvan a bõven több, mint 30 fps. Pl az árnyékokat leveszem többjátékos módba mindig, ott egyáltalán nem hiányoznak, meg amúgy is 5 perc elteltével már fel sem tûnik a hiányuk (fõleg, hogy az autók alatt még íg is van árnyék, ami nem dinamikus, de bõven elég).

Ha már belekezdtem a többjátékos témába, lenne pár kérdésem:
1. Csak ranked meccseken lehet gyûjteni pénzt, ezáltal fejlõdni?
2. Egyáltalán mi ez a "ranked"? Mitõl ranked ez?

#35335: Ez az ENBSeries meg pont hogy erre a játékra teljesen fölösleges de teljesen szerintem.

Az! Mert nekem Windowsom van. Hajduk. A Beragadó billentyûnek tudsz valami orvosságot? Hogy ha hosszan nyomok egy gombot, hogy az ne zavarjon játék közben?

Csá!

Stefibaba
Nemjó, mert neked Games For Linux kell... -.-'

de tökéletes lesz az ami van

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Már van a Microsoft Games for windows live telepítve az nem jó?

Csá!

werkfilm
telepítsd fel a games for windows liveot és nem kell sehova másolni

Egy gyors kérdés. az *xlive.dll, a GTA 4 fõmappájábe kell másolni vagy a SYSTEM 32-be is?

Bocsánat hogy ezt kérdezem, de nem tudom.

Csá!

Már csak a menüt kéne úgy feltuningolni, hogy az is akadozzon ;DD

ChuckyHUN
Az nagyon kell 😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

n3whous3
Az egy bug mellesleg (patch 3 óta :S), de majdnem reális a fogyasztás.

púúúúú

Dante73
Nézd, én Vistát használok, 2G ram van a gépemben, + 512vram.
Az oprendszer eszik 40%-ot, kb. (Elõre táraz a Vista, ugye) viszont amikor kilépek egy játékból, 10-20% on áll a mérõ. Tehát 2-400Mb memóriába húzza össze magát az oprendszer. Ezek szerint, kicsivel több, mint 2G memória áll rendelkezésére, tehát maxon fut a GTA4.... Aha, álmomban.... (9800Gt, E6550) Med-high beállításon fél óra után szaggat, azaz kifogy a memóriából. Hivatalosan a játék 1,5G vramot igényel, és az itt olvasottak alapján, minimum 4G rendszermemóriát. Ha ebbõl kivonjuk az oprendszernek fenntartott 0,5g -t, még mindig 10x-es eredményt kapunk, amit NEM LEHET MEGMAGYARÁZNI!

http://www.freetvmaci.info/

n3whous3
Konzolokon nem fut memóriaigénye operációs rendszer <#wow3> Gondold már végig a dolgokat, mielõtt beírsz ide valamit. Futtatás közben 1,5 gigát eszik mondjuk, ha max a grafika. Nem 10x annyit.

púúúúú

Dante73
Figyelembe vettem.... De nincs SEMMI ami megmagyarázná a 10x-es memória étvágyat, ami még így is kevés... Ugyanis kell 1,5 videó, és 4G rendszer memória a normális futáshoz. Ez több, mint 10x akkora, mint ami konzolon rendelkezésre áll. Én nem hiszem, hogy van ami ezt meg tudja magyarázni.
Ez megmagyarázhatatlan egyszerûen. Illetve magyarázható azzal, hogy nagyon el lett baszarintva a port. De ezt itt mindenki tudja. Minden más, csak porhintés, és kifogás.

http://www.freetvmaci.info/