Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
- Házakat nem lehet venni vele, ott egy halom kiadó lakás a városban, amin telefonszám is van, jó ötlet lett volna
- Minek van pl. a call girl telefonszám a kiskönyvben (!), mikor nem is lehet annyi karaktert beírni? (asszem ez olyan szám).
- Minek van a teleshop a tv-ben, mikor nem tudok kést rendelni? Mekkora ász lenne már, ha úgy lehetne rendelni egy szamuráj kardot, hogy telefonálok nekik... Mekkora ziccereket hagynak ki tényleg!
púúúúú
Csá!
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Csá!
Csá!
púúúúú
Csá!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
púúúúú
egyébként meg úgy van nálad talán beállítva a játék, hogy egy nyomásra elkezdjen futni és aztán még 1 nyomásra megáll.
púúúúú
Csá!
Ilyen árakat találtam, ahogy körülnéztem:
4870 X2: kb. 130 ezer Ft
4890: kb. 75 ezer Ft
4870: kb. 70 ezer Ft
Persze ha lesz 4890 X2, akkor valszeg az lesz az új király.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ha már belekezdtem a többjátékos témába, lenne pár kérdésem:
1. Csak ranked meccseken lehet gyûjteni pénzt, ezáltal fejlõdni?
2. Egyáltalán mi ez a "ranked"? Mitõl ranked ez?
#35335: Ez az ENBSeries meg pont hogy erre a játékra teljesen fölösleges de teljesen szerintem.
Csá!
de tökéletes lesz az ami van
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Csá!
Bocsánat hogy ezt kérdezem, de nem tudom.
Csá!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az oprendszer eszik 40%-ot, kb. (Elõre táraz a Vista, ugye) viszont amikor kilépek egy játékból, 10-20% on áll a mérõ. Tehát 2-400Mb memóriába húzza össze magát az oprendszer. Ezek szerint, kicsivel több, mint 2G memória áll rendelkezésére, tehát maxon fut a GTA4.... Aha, álmomban.... (9800Gt, E6550) Med-high beállításon fél óra után szaggat, azaz kifogy a memóriából. Hivatalosan a játék 1,5G vramot igényel, és az itt olvasottak alapján, minimum 4G rendszermemóriát. Ha ebbõl kivonjuk az oprendszernek fenntartott 0,5g -t, még mindig 10x-es eredményt kapunk, amit NEM LEHET MEGMAGYARÁZNI!
http://www.freetvmaci.info/
púúúúú
Ez megmagyarázhatatlan egyszerûen. Illetve magyarázható azzal, hogy nagyon el lett baszarintva a port. De ezt itt mindenki tudja. Minden más, csak porhintés, és kifogás.
http://www.freetvmaci.info/