Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
de most nem érdekes, amugyse a gta4et konzolra nem pcre tervezték, nekem igy is jo, majd nyáron munka és ujitok😊)
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
kicsit szar gép...de megy 'rendesen' ..
am ez most voltxd csak a sofört löttem ki, nemis láttam h behalt<#vigyor2>#vigyor2>
nekem akkor is szökött még vele lõni amikor belelövök esik össze és még a kezében van, ideg megrángatja <#idiota>#idiota>
púúúúú
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
utána másik küldiben kinyirtam egy embert az elejtette a pisztolyát 2mp-re rá elsült a fegyo<#vigyor2>#vigyor2><#gun>#gun>
ez ilyen jol megvan csinálva vagy csak bug?<#beka3>#beka3><#circling>#circling>
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
New game vagy csít elötti mentés betöltése.
Ráadásúl a csít használat blokkol is küldetéseket, nem csak az archievmenteket zárolja.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
#36129. Én nem tudom (am meg is érdemled...)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
http://www.freetvmaci.info/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez a PC port (maradjunk annyiban) nem a legsikerültebb...
Ennek fényében, tud mondani valaki valamit az eladásokról? Hogy fogy a játék?
http://www.freetvmaci.info/
[merlinw.org]
Elnézést akkor. Úgy tudtam, hogy csak a warez verzió nehezíti meg az utolsó küldit, de akkor egyébként is nehéz tud lenni.
a ház elõtt van 1 gödör amiben megbújt 1 sérült enemy, élsimítás ugye nincs és nem lehet távolról odalátni a kerítések miatt
a motorra alap hogy nem tud rendesen felszállni a nyomorult karakter, mert ha fél cm-el arrébb áll a talpa amikor a uset nyomom akkor a stégen lévõ létrán lemászik a vízbe, ahonnan kb lehetetlen kijönni idõben mert egy karcsapásra átveti magát a létra másik felére és ezt megkaptam 3x
a vízparton csúszkáló motor minden törmeléken megpördül, borul, belecsúszik a vízbe, emberek befutnak eléd, az utolsó rámpa elõtt egy hordó van az út közepén..
gombnyomó olimpia után feljutok a helikopterre instant átadja az irányítást -> potty a vízbe
és a leg konzolosabb faszság az egészben hogy 20x végig kell csinálni a lövöldözést a háznál, ammo meg csak fogy, azt nem tölti vissza restart után, ahogy az armort se, aztán lehet elõrõl kezdeni az 5 perces forgalommal szembeni autós üldözéssel együtt
mi ez ha nem felbaszóan szar game design?
bloody fucking murder
valaki foglalkozot-e már a aliceval?
be szeretném rakni a GTA IV be a garage mod.lau-t és ahoz kéne az alice, de nem tudom hogy kell meg csinálni mit hova kell másolni,hogy müködjön.
nem tudtok segiteni ebbe?
3x a csónak helyett a heli robbant fel amikor felkapaszkodtam rá<#eljen>#eljen>
2x a kikötõben telibe vertek rakétával amikor beszálltam a csónakba.<#eljen>#eljen>
7x hiába szálltam be a gépbe nem váltott át vezetésre hanem kiírta, hogy szálljak vissza a gépbe<#csodalk>#csodalk> és többnyire egy ház belsejében robbant fel a gép.<#eljen>#eljen>
Szal az a küldetés kicsinyt bugos lett szerintem és én is sokat gondoltam a pálya tervezõjének és úgy általában a rockstarosok felmenõire.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
OMSI FOREVER!!!
OMSI FOREVER!!!
a problémám az volna, hogy Windows 7 alatt, amikor megnyomok egy gombot, akad a játék, ha csak egy helyben állok forgolódok az egérrel, nincs semmi baja, de ha pl a telefont hívom elõ, megakad a játék, persze nem fagy le, csak meg akad, és ez nagyon idegesítõ, fõleg ha megyek 200-al és épp hívnak, olyankor közelebbrõl is megismerem a vasbeton oszlopot 😄
Tapasztalt már valaki ilyet, persze olyan, aki feltette a Windows 7-et? Nvidia-s karim van, feltettem hozzá a win7-es drivert, lehet fel kellene tegyem a vistásat? Azzal megpróbálom hátha, egyéb ötlet?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
<#wilting>#wilting> miért ne menne másik VGA-val?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Láttam a videón, az "ESENCE MOD"-ot, és szeretném megkérdezni honnan tölthetõ le? És hogy a 100% mesntés a GTA 4-ben csak ATI kell hozzá? Vagy mûködik a más videókarival?
OMSI FOREVER!!!