Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudna nekem kuldeni egy 100%os mentést? vagy adni egy linket ahonnan leszedhetem...koszi... email: [email protected]

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

Miley Cyrus
a 'kicsit szar gép' jelszö alatt azt értem h nem gta4hez tervezték...^^
de most nem érdekes, amugyse a gta4et konzolra nem pcre tervezték, nekem igy is jo, majd nyáron munka és ujitok😊)

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

n3whous3
milyen a géped egyébként és milyen beállításokon hogy megy?

púúúúú

Miley Cyrus

kicsit szar gép...de megy 'rendesen' ..
am ez most voltxd csak a sofört löttem ki, nemis láttam h behalt<#vigyor2>

tommygear
jaa
eightmiles
Zuhanás közben is lehet lõni 😊

tommygear
az direkt ilyen 😄
nekem akkor is szökött még vele lõni amikor belelövök esik össze és még a kezében van, ideg megrángatja <#idiota>
n3whous3
Valóságban is megeshet, hogy valaki ha elejti a pisztolyt, akkor elsül, én is már észrevettem a játékban.

púúúúú

rooney8
Most estére röhögtem egy jót<#hehe> 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Miley Cyrus
xd most jáccottam, küldiztem, és közben szórakoztam is egy kicsit...az volt h 3-4es körözés 7-8zsarukocsi mögöttem berohan egy 'Zsidó' de kajakra<#hehe><#mf1> és a sok barom zsaru lelövi<#nyes><#nyes>
utána másik küldiben kinyirtam egy embert az elejtette a pisztolyát 2mp-re rá elsült a fegyo<#vigyor2><#gun>
ez ilyen jol megvan csinálva vagy csak bug?<#beka3><#circling>

kuzco007
vegyél új hangfalat v pedig ne telefonálj játék közben v ne rakd elektromágnes közelébe a hangfalaid v pedig go fülorvos😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Sziasztok, nekem recseg a hang, már csökkentettem a hardver gyorsítást, legújabb driver, de még mindig recseg. Aki tud valami okosat, az ne tartsa magában 😊
kuzco007
minek cheatelni a játékba? pont h a GTA4be nem kell

tommygear
looooooool <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Grove4
<#szomoru1><#wilting>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee86
Hát eleinte én is csak úgy akartam, h csak ha nagyon muszáj, akkor csalok. De aztán a egyre gyakrabban jöttek a csítek. 😊 Fõleg mikor nem egészen úgy csináltam a küldit, ahogy kellett volna. Pl. : a Vice Cityben volt az a küldi, h a rendõrségrõl kellett kihozni vkit. Hát ott ugye be kellett volna öltözni rendõrruhába, de mi ezt haverral nem tudtuk, és 2-en csináltuk a küldit, egyikünk lõtt, másikunk meg õrülten írta a kódokat.<#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Grove4
Szerintem az elõzõ részekben sem kellet,meg itts em,meg sehol sem,csak ahol nagyon dúrván elakadsz.De ti tudjátok,szerintem a csít dúrván rombolja a játékélményt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tommygear
elõzõ részekben énis, itt nemkell
Lacee86
Hát én elõzõekben csíteltem, mert kellett... Mert GTA IV könnyebb? Még csak pár küldit toltam, azért kérdem.

Grove4
Sosem értettem minek csítelni,fõleg a GTA 4-ben.

Cumiztad!
New game vagy csít elötti mentés betöltése.
Ráadásúl a csít használat blokkol is küldetéseket, nem csak az archievmenteket zárolja.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

sztoncsi
minek azt kitörölni, azzal sokkal könnyebb a game!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

fery02
Ne szépítsünk! A játékkal van itt a gond.
#36129. Én nem tudom (am meg is érdemled...)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Endiman
nem tudjátok hogy kell a mobilból kitörölni a csíteket?

Lacee86
Lehet h túlságosan felmelegszik a procid ennyi idõ alatt, és azért szaggat. Talán jobb hûtés kellene, vagy ellenõrizni a mostanit, h rendben a helyén van-e, esetleg újrapasztázni.

Nekem is 2GB van, és nem szaggat Vista alatt.
Dante73
Nem tudom miért, (talán kevés neki a 2G ram Vista alatt) de nálam kb 1/2-1 óra játék után szaggat, akár mit csinálok. Úgyhogy nem volt türelmem hozzá. Sõt, többnyire fent se volt a gépemen a játék. Egyébként, med textúrákkal, a többi high, a csuszkák meg össze vissza, és elég szépen fut... (1.0.3.0 óta) Csak ne állna neki szaggatni fél óra után....

http://www.freetvmaci.info/

akyyy
még csak most jársz ott?<#wow1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dante73
Ez az utolsó küldi tényleg egy vicc. Most futottam neki kb 5. alkalommal. Eddig a gondom a heli irányítása volt. Már úgy megyek végig eddig a részig, hogy nem is sebzõdöm, és a kocsin egy karcolás sincs, kivéve néhány golyó ütötte lukat. Most viszont ugrok a mocival, a helikopter meg sehol.... Yor bike is destroyed... üzi a vízbeérkezés után. Eddig ilyen nem volt, csak heli vezetése haladta meg a képességeim.... De hogy a helikopter sehol.... Vicces.
Ez a PC port (maradjunk annyiban) nem a legsikerültebb...
Ennek fényében, tud mondani valaki valamit az eladásokról? Hogy fogy a játék?

http://www.freetvmaci.info/

MerlinW
Én megoldottam ezt a problémát, sosem játszottam végig egyik GTA-t sem😊 Csak játszottam velük sokat😊

[merlinw.org]

DJ Skyline
én inkább a saját bénaságaim miatt rontottam el az uccsó küldetést. amúgy nem olyan vészes az a küldetés, a helikopter vezetéséhez kell egy 5 fõs család, azt tényleg hülyén csinálták meg, de szerencsére átlehet állítani a bill. kiosztást, és mindjárt elég oda is 2 kéz. de az tény, hogy lehetett volna több "checkpoint", tehát ha a lepukkant épületen túljutottam, akkor ne kelljen már újból kezdeni ha meghalok késõbb.

fery02
Jaa, akkor csak szerencsém volt és nálam minden úgy zajlott, mint a filmekben. 😊
Elnézést akkor. Úgy tudtam, hogy csak a warez verzió nehezíti meg az utolsó küldit, de akkor egyébként is nehéz tud lenni.

terribad
az a szégyen hogy egy konzolos fos a game
a ház elõtt van 1 gödör amiben megbújt 1 sérült enemy, élsimítás ugye nincs és nem lehet távolról odalátni a kerítések miatt
a motorra alap hogy nem tud rendesen felszállni a nyomorult karakter, mert ha fél cm-el arrébb áll a talpa amikor a uset nyomom akkor a stégen lévõ létrán lemászik a vízbe, ahonnan kb lehetetlen kijönni idõben mert egy karcsapásra átveti magát a létra másik felére és ezt megkaptam 3x
a vízparton csúszkáló motor minden törmeléken megpördül, borul, belecsúszik a vízbe, emberek befutnak eléd, az utolsó rámpa elõtt egy hordó van az út közepén..
gombnyomó olimpia után feljutok a helikopterre instant átadja az irányítást -> potty a vízbe

és a leg konzolosabb faszság az egészben hogy 20x végig kell csinálni a lövöldözést a háznál, ammo meg csak fogy, azt nem tölti vissza restart után, ahogy az armort se, aztán lehet elõrõl kezdeni az 5 perces forgalommal szembeni autós üldözéssel együtt

mi ez ha nem felbaszóan szar game design?

bloody fucking murder

Sziasztok!

valaki foglalkozot-e már a aliceval?

be szeretném rakni a GTA IV be a garage mod.lau-t és ahoz kéne az alice, de nem tudom hogy kell meg csinálni mit hova kell másolni,hogy müködjön.

nem tudtok segiteni ebbe?
14x szívatott le az a befejezés...ebbõl 2x csesztem el én.
3x a csónak helyett a heli robbant fel amikor felkapaszkodtam rá<#eljen>
2x a kikötõben telibe vertek rakétával amikor beszálltam a csónakba.<#eljen>
7x hiába szálltam be a gépbe nem váltott át vezetésre hanem kiírta, hogy szálljak vissza a gépbe<#csodalk> és többnyire egy ház belsejében robbant fel a gép.<#eljen>

Szal az a küldetés kicsinyt bugos lett szerintem és én is sokat gondoltam a pálya tervezõjének és úgy általában a rockstarosok felmenõire.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

akyyy
elkeztem gondolkozni hogy nekem akkor mégis hogy sikerült megcsinálni, mert bár nehéz volt egy picit de meglehetett, nem lehetetlenítette meg..... aztán eszembe jutott hogy nekem eredeti<#falbav><#falbav>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

fery02
Lehetetlenné teszi, ugyanis mikor rákapaszkodsz a helire, akkor hiába nyomkodod, amit kell, leesik Nico.

longhaul
Jó estét, A REGEDITBEN úgy irtam a dokumentumnak a soszámát ahogy le volt irva (xx xx) és mégse úgy jött be a mentésnél még mindig "LOAD FAILET" ír ki? Mit tegyek???(/spoiler]

OMSI FOREVER!!!

kuzco007
sehol

Endiman
sziasztok!
hol tölthetek le magyarítást?

longhaul
a Microsoft/Xlive mappába egy "Updates" mappát is létrehozott. ez kell, vagy csak 3 mappa kell legyen ?.

OMSI FOREVER!!!

Grove4
Térképen kis kocsi ikon,rámész,kírja,hogy carwash,na oda kell menni elõször!

Stefling
Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam benne a kérdésemre a választ!
a problémám az volna, hogy Windows 7 alatt, amikor megnyomok egy gombot, akad a játék, ha csak egy helyben állok forgolódok az egérrel, nincs semmi baja, de ha pl a telefont hívom elõ, megakad a játék, persze nem fagy le, csak meg akad, és ez nagyon idegesítõ, fõleg ha megyek 200-al és épp hívnak, olyankor közelebbrõl is megismerem a vasbeton oszlopot 😄
Tapasztalt már valaki ilyet, persze olyan, aki feltette a Windows 7-et? Nvidia-s karim van, feltettem hozzá a win7-es drivert, lehet fel kellene tegyem a vistásat? Azzal megpróbálom hátha, egyéb ötlet?
Elõre is köszönöm a válaszokat!

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

n3whous3
warez topikba érdeklõdj kérlek...

púúúúú

Szevasztok! Egy olyan problémám lenne,hogy még viszonylag a játék elején vagyok,és az egyik küldetésnél nem tudok tovább jutni. Nevezetesen az Easy Getaway címû,amikor is a Vlad kék Blista Impact - ját kell visszaszerezni. Megtalálom az autót,ott sikálja kegy néger mókus,meg ott a haverja is. El is veszem tõlük a kocsit,persze elõtte lenyomom õket padlóig. Utána beleülök,elmegyek a jelzett helyre,ahová vinni kell. Egy garázs. De a garázs nincs nyitva,ha meg kiszállok ,már nem tudok visszaülni sem. Nos,azóta olvastam egy végigjátszásban,hogy egy mosóba kell elõször vinni a kocsit,hogy tiszta legyen utána a helyre. A leírás azt mondta,ahogy elveszem a kocsit a négerektõl,megjelenik elõttünk egy autómosó képe,és elõször oda kell menni. Ez a kép viszont nekem nem jelent meg,és most nem tudom,hogy ez egy hiba e a játékban,vagy én csinálok valamit rosszul....? Please segítsen valaki !
"És hogy a 100% mesntés a GTA 4-ben csak ATI kell hozzá? Vagy mûködik a más videókarival?"
<#wilting> miért ne menne másik VGA-val?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

longhaul
Sziasztok

Láttam a videón, az "ESENCE MOD"-ot, és szeretném megkérdezni honnan tölthetõ le? És hogy a 100% mesntés a GTA 4-ben csak ATI kell hozzá? Vagy mûködik a más videókarival?

OMSI FOREVER!!!

Snexi
sehogy

Hogyan lehet folytatni a küldetéseket, ha új live! profilom lett?
Lacee86
Miért a warez verzió megnehezíti, vagy mi? 😊