Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
GTA IV-et fel tudom tolni Windows 7-es rendszerre?
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
http://www.freetvmaci.info/
Köszi a gyors választ! 😉
Ezzel a konfiggal menne a játék??...tûrhetõ grafikán (VGA miatt nem várok csodákat)
Core 2 Duo E8400 @ 3,4 GHz
MSI HD3850 256 MB
4 GB DDR2/800 MHz
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"magasnak érzem a gépigényét a játéknak, és ez a véleményem nem fog változni"
Nem kell, hogy változzon. A gyártóknak akkor is megéri, hogy hasonló játékok miatt az emberek fejlesztgessék csak a pc-iket. 😊
Nekem a csuszkák 50% -on, a beállítások, meg minden HIGH-on, 1024-be, Vsynch off, van átlag 42 FPS-em, hol csak 35, hol 50. (gépem alul)
De kb 42-44 közt ugrál. Proci kihasználtság, meg 86-90%.
Ha az árnyékot, lejjebb vettem Medium -ra, akkor meg 37-40 közt ugrált. Szal érdekes. Az árnyék meg atomronda, szerintem.
Én sem fogom bizonyitgatni, de háát ez van.
Az meg naon idegesít, hogy ha elfordulok, látni, hogy akkor jeleníti meg a tájat sokszor.
Meg elöször, csak egy foltot látsz, majd kiélesedik a körvonala.
Amugy meg nem rossz game, nekem eddig nagyon bejött.
Igaz lehetne több rendõrös elkapósdi! Meg hiányolom a mentõs, tûzoltós küldiket. De frankó.
Meg, h a rendör nem köröz, ha átmész a piroson. 😞 kár
Csipesz
Dante: igen, a memóriakezelés el lett kúrva, én is észrevettem 😊
púúúúú
GTA: Én elhiszem h sok ember, meg mesterséges intelligenciaszámítás meg stb stb. De ott van a San Andreas: abban is sok ember van. Tudom, most az jön h "könyörgöm az egy 4 éves játék tök más motorral", de akkor is. Annak milyen proci igénye volt és ennek milyen. Ekkora különbség lenne az MI és egyéb prociszükséges mûvelet fejlettségében, mint amekkorát a gépigény közti különbség mutat?! Na de mondok egy újabb játékot: Godfather II: biztos kevésbé fejlett meg kidolgozott meg minden, de az még 1 magos procival is szóbaáll.
A sok kocsi az úton: hát ha leveszem minimumra a forgalom intenzitást, sokszor olyan érzés, mint ha vmi autómentes metropoliszban lennék...
Meg dobálózol ilyen-olyan kifejezésekkel, lehet h jókat mondasz, lehet h csak kamuzol. Nem tudom ellenõrizni, mert nem értek hozzá, téged meg nem ismerlek. Mindenesetre ami tény, h sok-sok más emberrel egyetemben én is nagyon magasnak érzem a gépigényét a játéknak, és ez a véleményem nem fog változni.
A gépemen, az összes port 1280x1024-ben, maximum beállításokkal megy. Az összes. Ez meg sem közelíti.
Nem kell nagy észnek lenni, hogy tudd, valami nagyon el van rontva a játékban. Vegyük például az eltûnõ textúrákat. Sokan belefutnak, és általában nem a játék indításakor, hanem késõbb. Tehát kifogy a memóriából, azaz a szemetet benne hagyja, nem ürít rendesen. Ugyanakkor sokan panaszkodnak bugokra, elképesztõ a gépigénye, stb.
Vegyük a Crysis-t. Látványban sokkal szebb. És azt kétlem, hogy poligonból kevesebbet mozgat, hiszen össze sem lehet hasonlítani a modellek részletességét a két játékban. Igen, itt több az objektum, való igaz, de aki látta mindkét játékot, az TUDJA, hogy ez a poligonok számára nem igaz. És az számít. Az "árnyék" ott is eszi a gépet, itt is. Mégis, mégcsak összehasonlítani is szentségtörés a kettõ kinézetét....
Félreértés ne essék; A játék maga nagyon jó, tetszik. De én, a saját szakmámban ilyen munkát nem adnék ki a kezembõl. Mert ebben is az a lényeg; Ha másban nem vagy jó, söpörj utcát; az is szép feladat. Nem muszáj játékot optimalizálni, portolni annak, aki nem ért hozzá, én sem teszem...
Erre a játékra még egy pár hónap munka ráfért volna. De így is elviselhetõ, és mivel igazi GTA, eleve jó....
Az közel állandó FPS szám pedig egyértelmû: a grafikai számítások nem akkorák, mint a fizika+euph és az mi, ami meg mindenhol mindig számolódik, ezáltal állandó terhelés alatt tartva a gépet. Pár esettõl eltekintve.
púúúúú
A crysist meg most már tényleg hagyjátok az Isten szerelmére, gondolkodj el te is melyik játék mit számol:
cryisis: max 15 ellenfél kb egyszerre, amiknek ott a mestint + egy nem annyira rettentõen magas poligonszám tele shaderekkel, amit egy vga persze elbír + a havok.
GTA-ban 2enyhén" több ember+kocsi az úton egyszerre, nem annyira magas poligonszám, de sok shader itt is + nem csak a fizikai modellt kéne itt számolni, hanem az euphoria enginet, ami kb olyan komplex algoritmus, mint egy havok fizikai engine, ha nem nagyobb. Az árnyékot kúrták el rettentõen, ha kikapcsolod, máris ugrik sokat az fps, de szerintem sokat levesz a látványból...
púúúúú
púúúúú
1. színvonalas
2. nem tökéletes
mi a bajod vele? A patchek és az új driverek óta szavad se lehet rá.
púúúúú
De kérem,nem is megy õ játékfejlesztõnek/focistának/motorversenyzõnek,stb,szóval ez nem érv.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
púúúúú
de jo ez igy<#vigyor1>#vigyor1>
most olyan volt h a sok barom leakart öltni, már égett a kocsi mind a 4kereke mentem aztán kilötték, de mielött robbantam volna még odamentek mellé és amikor robban egy egész kocsinyi zsaru halt meg, meg persze énis<#buck>#buck><#vigyor4>#vigyor4><#finom>#finom><#vigyor2>#vigyor2>
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
programba kell regisztrálni ahhoz hogy menteni tudj. Ez igaz?Mer akkor mondjátok meg hogy mi a program neve pls.
Köszi az infot elõre is.