Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#36098: Tényleg fasza, de ha bármilyen mod-ot felrakok, akkor nem lehet majd multizni ugye?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
púúúúú
Kipróbáltam a feloldó konfigot is, de az egy borzalom csak addig "szép" ameddig nem mozdítod a kamerát. Eltünõ textúrák, stb. A legjobban még mindig a saját bekonfigolásán fut.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Köszi!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
embertelenül felbaszó lett ez
san andreasban legalabb a közepén volt a féreg repülõs faszság és le lehetett törölni szívfájdalom nélkül a faszba, de itt a végére tenni a patkányquestet embertelen
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

configom:

Vagy Rockstárék elintézték, hogy ne lehessen készíteni bele?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
További szép napot.
OMSI FOREVER!!!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Amúgy van akinek megy a gáma pc-n rendesen szagatás nélkül?
Mert nekem azért van alatta gép rendesen de mégis van mikor úgy beszaggat hogy szinte játszhatatlan.
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nem tudjátok mikortól készülnek a játékhoz moddingolt autók?
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van egy olyan problémám hogy nem tudok játszani a GTA IV-el mert a Social Club lefagy belépéskor. Így nem tudom megnyomni a play gombot. Már próbáltam újrarakni a játékot a Social Clubot, de ugyanaz. A játékot is megpatcheltem de szintén ugyanaz. Egyébként a másik problémám hogy nekem nem jók a patchek: az 1.0.2-essel nem lehet a játékban internetezni a net caféban, pedig ez kell néhény küldetéshez. Az 1.0.3-assal meg egyszerûen el sem indul a játék. De most a Social Club a nagy problémám mert ez egy jó játék de ez a szar miatt nem tudok játszani.
Segítsetek légyszi ha tudtok!
Kösz elõre is.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egyébként 100% hogy te néztél el valamit. Én úgy csináltam, hogy direkt a játék végéig sose nyirtam ki egy galabotm se, kivéve egyet valahol. Aztán kerestem egy eléggé jó térképet, és videó alapján megkeresgéltem ezeket, megöltem õket, majd térképen bejelöltem ami megvolt.
Amit n em találtam, azt valszeg kinyirtam, persze bejelöltem hogy nem találtam meg. haladtam tovább
a végén maradt vagy 3 galamb ami kérdéses volt, de végül csak meglett.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szisztok,azt szeretném kérni/kérdezni,hogy nem tudtok egy oldalt mondani(nem baj,ha angol),ahol megvan az összes galamb fényképpel együtt,meg jó lenne ,ha leírás is lenne,mert elkezdtem szedegetni õket,és maradt 48,de a térképemen meg csak 35 -öt számoltam össze,szóval valamit elszúrtam.Már kerestem google-ban,de vagy nincs meg az összes,fényképpel,vagy nagyon kicsik a képek.Segítségeteket elõre is köszönöm.
Térképet kértem?Nem!Videót kértem?Nem!
Én is kerestem,de nem találtam nekem megfelelõt,ezért gondoltam,hogy ide fordulok segítségért.Videó azért nem jó,mert boxon játszom,és a gépet nem akarom mellé bekapcsolni,térképem meg már van.
Szal 😄😄😄😄
#36041: Te meg hülye vagy már megint. <#wink>#wink>
púúúúú
púúúúú