Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.tedd a földre a dobozos játékot
2.balta elõvesz és egy erõs lendítéssel beleba**ol egyet.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De azt se felejtsd el, hogy nem a mostani állapotot kéne nézni. Amikor a game megjelent, a játékosok több mint fele szenvedett a bugok miatt.
púúúúú
Az újszerû, komolyabb hangvételõ játékélmény, a realizmus, meg az összetetettsége szerintem van olyan forradalmi, mint akkoriban a GTA volt (bár igaz, nem meg könnyû a GTA 3 akkori teljesen forradalmi 3D-s megjelenítési sikerét ûberelni, lehet nem is lehet).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Két dolog zavar benne leginkább: kevés a ruha és az, hogy nincs repülõ. Ezeken kivül meg vagyok elégedve a játékkal.
én marha <#wilting>#wilting>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nálam abszolút favorit game, még San Andreas után is.
Egyébként én is becsülöm azt a hatalmas mennyiségû munkát, amit a Rockstar egy-egy GTA-ba fektet, amennyiben a részletességrõl van szó. Minden karakternek teljesen autentikusak a mozdulatai, minden animációnak van valamiféle többletjelentése, kameók, tökéletesen belõtt akcentus minden egyes karakternél, rasszra, szubkultúrára vonatkozóan, élõ, lélegzõ város, ez mind nagyon fasza. De az a baj, hogy ezek a dolgok kb. a játékosok 10 százalékát ha érdeklik, a többieket a technikai megvalósítás, a sztori, és a játékmenet foglalkoztatja. Én amikor 10 éve elõször játszottama GTA2-vel azt hittem ebbõl a settingbõl töbet nem is lehet kihozni, a játékmenetre vonatkozóan. Aztán jöttek a 3. generációs GTA-játékok, és epizódról-epizódra hozzávágtak valami nagyon jó dolgot a játékmenethez. Aztán jön a negyedik rész, ami nem mer kísérletezni, de még a jól bevált játékmenetbeli elemeket sem építik bele, X tímillió eladott GTA-epizód után? Na neee...
Nekem sokkal jobban megy az 1066MHz-s 4Giga rammal a játék mint a 800MHz-s 2gigással :P
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
#36585 (Nevegator): Nálam úgy csak a Windows-Játék között váltogat, de semmi újraindítást sem látok. Pedig egy újraindítás nálam nem olyan gyors, hogy észre sem veszem. :/
legalább is ezt küldték nekem.
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
@36590 : Nem csak õ, de én vele régebben jól tudtam játszani. LIVE csak engem nem enged be? :CCC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Win7-en már az 1.0.2-vel is hibátlanul ment nekem és az 1.0.3-al sem romlott
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Van még valaki akinek nem jelentkezik be LIVE-ra?