Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére gránát mindig van kéznél.
😄
Nem is tudtam, hogy ennek leszedhetõ a motorházteteje.
"It's an ugly city"
Bomb da Base II a reggeli harmatban. 😛
Ez meg hogy kerül ide? Vagy inkább kérdezhetném, melyik idióta volt?... már megint
Van Racing <#eplus2>#eplus2>
Várva a páncélautót, unatkoztam. 😛
Ez meg mindent visz 😄
Segítettünk ezelõtt kölcsönösen egymásnak feloldani egy achievementet. Megkért, hogy segítsek neki versenyeket nyerni, hogy a Midnight achievementet feloldhassa, de pár verseny után meguntam, írtam, hogy: "Segítettem már eleget amúgy is (sokkal többet segítettem am neki amúgy is), sok szerencsét a többi versenyekhez, én is segítség nélkül nyertem meg õket. De úgy tûnik nagyon értetlen. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
púúúúú
púúúúú
Egyébként eddig az írek a legidegesítõbb formák a játékban, már látom is, ahogyan végigüldözöm az egész szõröstalpú ír McFaszom családot a háztetõkön, és teli talppal lépek a kezükre amikor lefelé lógnak az ereszrõl...az a "Dont fuck with my family" szöveg nagyon kemény volt...hallod...szó nélkül irtanám ki az egész családot. 35 százaléknál járok.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
am a zsaruk tényleg nagyon hülyéék😊))
annyira 1xerü öket lerázni...olyan 'combokat' tudok ellenük😄D
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Mert én gyakran látom multiban, a játékosok mellett néha felvillanó hangszóró ikont. Gondolom akkor dumálnának, de én nem hallok semmit (vagy tán nem is baj? 😛). :/
Szóval lehet érdekelne, hogy hol lehet bekapcsolni ezt a funkciót. 😛 Szeretnék hallani, igazi Bellic akcentusú oroszokat. <#hehe>#hehe>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
elöre is köszi mindent
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hello!
Van az a küldetés, mikor az ügyvédhez kell menni.
Ugye venni kell egy öltönyt + cipõt. Van 2 öltönyös bolt is (ugyanaz) - bemegyek és szinte akármilyen öltönyt veszek és hozzá cipõt, majd elmegyek a találkozóhoz, már a kaputelefonnál elakadok: ,,You will need a suit, a tie and some smart shoes for the interview.''
Az a gond, hogy már 10-kor ott vagyok (12 helyett)?
Vagy mi lehet??? :S
Pl ezen a képen az öltönyt nem is találom a boltban... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy nekem is ez tetszik benne, hogy úgy él a város. Közmunkásokat látni az utakon..stb. Meg ilyen apróságok, hogy ha az autó ajtaját nyitva hagyod, a zenét még úgy is hallod, csak halkabban.
Eleinte az is tetszett, ahogy az álló autókat ellopja, csak egy idõ után kicsit unalmas, hogy mindig körbenéz, bekúrja az ablakot, aztán beszáll, és engine on.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én PL TUTI nem fogom megvenni, hacsak nem tudom elpasszolni a mostanit...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
1. Liberty City ugyebár
2. Mindkettõ játék egy-egy generáció kezdete (természetesen ezért ezek a legkezdetlegesebbek)
3. Megjelenésükkor a GTA 3 esetében az XP-seknek várni kellett patchre súlyos grafikai problémák miatt, míg GTA IV esetében is várni kellett hasonló okok miatt az ATI-soknak.
4. Minimum gépigényt figyelmen kívül KELL hagyni.
5. Nem megjósolható, hogy kinek a gépén hogyan futnak.
6. Különbözõ erõs gépeknél is tudnak meglepetéseket okozni.
7. Meg a PC portokra is mindkettõ játékra jellemzõ, hogy szebbek a textúrák meg az effektek.
Remélem, hogy a hasonlóságok tovább folytatódhatnak a következõ GTA esetében, leginkább ugye arra gondolok, hogya Vice city már sokkal optimalizáltabb volt elõdjénél. 😊
#36620: Nekem sincs, imádom. Már csak az lenne a jó, ha az árnyékokat bekapcsolhatnám multiba picikét már épp-hogy zavaró sebességhátrány nélkül.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A tûzlétrákról nem beszélve, nem lehet a legtöbbre felmenni.
púúúúú
többit azért poén kihívni, hogy gyorsan lesz olyan kocsid. De persze fasza lett volna, ha kihívod a mentõket és azokat is meggyógyítja, akik ott balesetet szenvedtek :S
púúúúú
1. a puszták nagyon bénák voltak azért
2. san fierro sztem elkúrt volt
púúúúú
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
btw dupla pisztoly tényleg fasza lenne 😊
púúúúú
Ami hiányzott kicsit: bicikli 😄, fegyverarzenál (nagyon sokat kiszedtek, pedig minimális munka lett volna 5x ennyit csinálni.. pl gránátvetõ, láncfûrész, dupla stukker, ilyesmi..), a motorok fizikája furi lett eléggé, nagy játéktér.
Remélem a köv. epizódban visszatér a san andreas féle óriási bejárható terület, meg az a sok apró részlet amitõl az olyan jó volt.
Amitõl viszont ez iszonyat király, az a város részletessége. Lehet hallani mit beszélgetnek telefonon a járókelõk, hívhatsz mentõt miután megcsapsz valakit, az esõben újsággal fej fölött rohangálnak az emberek, kiverheted kezébõl a kólát, ilyesmi. (sikátorban fánkot zabáló rendõrökrõl nem is beszélve 😄D) A fizika meg odaver mindennek, per pillanat ennél élethûbb nem létezik -.-