Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
krisz1299: csak a procidat nem ismerem, de amúgy a többi alkatrészek nagyon alkalmasak erre a játékra. A 9600 GT meg fõképp. A GTA 4 élethûbb, de ehhez miért kell a mi véleményünk? Látszik az magától is. 😛
#36561 (Nevegator): Az ne érdekeljen, hogy hova tölti le, csak az a lényeg, hogy miután kéri, hogy indíts újra, addig ne is próbálj felcsatlakozni LIVE-ra, míg nem indítasz újra.
#36562 (Kongy): Érdekes probléma, mert az árnyékok minõsége a felbontástól is függ, meg ugye, hogy High-on van-e. Azt pedig látom, hogy viszonylag nagy felbontásba játszanál, meg High-ba is próbáltad ahogy írtad (bár a Shadow Density-t nyugodtan leveheted mondjuk 4-re, látványban semmi különbség). Szóval nem igazán tudom, hogy miért ilyen csúnya. bár nálam sem az igaziak. Pl a fák árnyékainak különösen Paintes festékszórós hatása van.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Megvettem a GTA IV-et. Feltettem, rendben, szépen megy, de az árnyékok ocsmányak, highon is, mediumon is, mindenhogy! Már nem tudom mit állítsak át, lehet valami frissítés kéne?? SP3-am van, 1.3-as patch is fennvan, 9.5-ös legfrissebb Catalyst driver úgyszint.
Így néznek ki az árnyékok:
Perpill ilyen beállításokkal:
Mitévõ legyek? PLZ HELP!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Meghát kimondhatjuk a GTA IV elõtt a legsikeresebb GTA a San Andreas volt és ez szerintem csak jobb lehet.Mellesleg az a baj az SA-val hogy kiscit a grafja "mesés,rajzfilmes" a gta iv élethûbb szerintetek?
az elõzõre is válaszoljatok plz ...elõre is kössz
proci: AMD Athlon 64 x2 6000+(3.0 GHz)
vidikártya:nVIDIA 9600GT (512 M😎
Memória:2*2GB DDR2-es RAM
Szerintetek vinné közepesen szaggatás nélkül?Mert félek hogy a proci kicsit gyenge :S
Hiába peccseltem orrba-szájba, hiába állítottam a mipmap level detail-t quality-re, a textúrákat még most sem nagyon hajlandó a motor megjeleníteni, ezért a játék úgy néz ki, mint egy adag töltött káposztás hányás cukormázzal, arról nem is beszélve, hogy emiatt többször mentem bele 196-al láthatatlan falba, vagy éppen szalagkorlátba. A fedezékrendszer teljesen ratyi, legalábbis amikor lövésre kerül a sor. Remélem azért lesz egy-két olyan kaliberû küldetés, mint a zsaruk_elõl_való_menekülés a San Andreasban, vagy az Ocean's filmekbõl kölcsönzött kaszinós küldi, valamint azt is nagyon remélem, hogy a portolást legközelebb nem a Rockstar Toronto csinálja majd.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Nagyon jól néz ki a játék...! Meg is van csak nincsen idõm vele játszani...
<#rinya>#rinya>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
#36543 (Dj Sylent): Igen, az tény, hogy a játék a Csíterek mekkája sajna. :/
#36546: Nincsenek nemzetekre bontva a szerverek. Majd talán a GTA IV: Vice City-ben 😄
#36548 (Cence): Akkor az lesz, hogy egyszerre mindkettõ gépen nem tudsz LIVE-ra felmenni, szóval egyszerre csak az egyik gépen tudsz multizni.
nem elsõ eset az ilyen jó volna valahogy büntetni öket, akár eltiltással is...
Sylent szerintem állandó magyar szerver nincs, csak max mindig van aki csinál gondolom a gamertag listából. De ez csak 1 tipp
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elõre is köszönöm a segítséget...
#36539: Nekem is routerrel van megosztva. Csak annyi problémám van vele, hogy még eddig lusta voltam megnyitni a kellõ portot így max csak host-olni nem szoktam.
Most kértem kölcsön egy pár napra GTA IV-et eredetiben.
De haveromnak voltak valami gondok a routerja miatt.
Errõl tudtok valamit mert nekem is routerrel jön a net
Összegyûltünk egy jó páran Mafia work-be, elkezdtük a játékot...Petrovich nem hív. Várunk, várunk, mindenki csak mászkál, meg unalmába gyilkolássza egymást...Petrovich nem hív...hülyülünk közbe, hogy biztos csak szarni ment vagy hogy válság miatt nincs munka, valaki a végkielégítését is követelte, majd 5 perces "Team deathmatch"-es ámokfutásunk alatt, megöltek. Viszont nem születtem meg egybõl, hanem a szokásos fekete hátteres Loading képernyõ. Már épp nyúltam volna az Alt+F4-hez (ugyanis szokatlan volt, mert Loading képernyõ multi játék közbe soha sincs, pláne nem 2 percen keresztül), mire megszületek újra, bár már csak 2-en vagyunk, de úgy tûnt, hogy Petrovich még most sem hívott senkit. Épp léptem volna ki, mikor hívott volna Petrovich, de aztán utána alig 1 másodperccel kilépett az egyetlen társam is, így vége lett a játéknak. 😄
Bár valószínûleg úgyse lett volna izgalmas, mert én 8-as vagyok, õ meg 0-ás volt (bár a rang nem biztos, hogy mindíg döntõ 😛)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nekem annyi kérdésem lenne hogy nvidia 9400gt-n lehet e olyan hiba h nem támogatja a játékot vagy valami ilyesmi? Mert elinditom a játékot és kis idö után nem látom az utat a falakat a fényeket..a kocsikat embereket oszlopokat meg egy két tereptárgyat igen de egy csomo midnen láthatatlan. Valaki segitsen plz, hogy a videó kártyám lenne a gond? (nvidia 9400 gt 512 Mb)
Elõre is köszönöm a választ. 😊
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Mihez képest 😄 - 1-2 hónapja kipróbáltam a Wheelman-t, na abban autót vezetni is 50x szarabb mint GTA-ban motorozni 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.