Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Na, most vhogy sikerült szerkeszteni. 😊 Konfigom az aláírásomban.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
jaj...az aláírásban a régi gépem van, és nem tom updatelni az újra. xD Amúgy a gépem, ha már szóba jött: Core 2 Duo E8600, Radeon HD4890, 4 GB 1066 RAM.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kösz,de a játékból kilépjek és úgy indítsam újra vagy amíg a játék is fut?
jackcsabi
Nekem atim van mégis van a gépen nvdia driver :o

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

SötétBarom
:a_s?d_:sd?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

belisz
Várjunk csak...Ha Nvidiád van,akkor mifa**t keres fent a gépeden 9.5-ös Catalyst?

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Kongy
Kivettem az árnyékolást. 😄 Így már nem csúnya, mivel árnyék aligha fellelhetõ a játékban, és gyorsabb is sokkal. 😊 Bár én a Visual C++-ra gyanakszom, mert at nagyon régi a gépemen, 2005-ös... Lehet, hogy az a baj?

fery02
#36556 (Pretorian): Komolyabb küldetéseket ne várjál, mert nem lesznek. Ez az elsõ GTA ebbõl a generációból, nyilván nem merik egybõl nagyon durvára fogni a dolgokat, inkább csak tesztelgetnek és majd valószínûleg a következõ GTA-kban lesznek technikailag merészebb küldetések (bár a GTA 3 hídrobbantása, majd idõvel újjá építése, meg az anyahajó elsüllyesztése 8 Ball segítségével akkoriban valami eszméletlen nagy durrantás volt, legalábbis nekem. 😊 Itt pl valamiért még Bomb da Bomb II multis játékmódban sem süllyed el a hajó, miután felrobbantjuk).

krisz1299: csak a procidat nem ismerem, de amúgy a többi alkatrészek nagyon alkalmasak erre a játékra. A 9600 GT meg fõképp. A GTA 4 élethûbb, de ehhez miért kell a mi véleményünk? Látszik az magától is. 😛

#36561 (Nevegator): Az ne érdekeljen, hogy hova tölti le, csak az a lényeg, hogy miután kéri, hogy indíts újra, addig ne is próbálj felcsatlakozni LIVE-ra, míg nem indítasz újra.

#36562 (Kongy): Érdekes probléma, mert az árnyékok minõsége a felbontástól is függ, meg ugye, hogy High-on van-e. Azt pedig látom, hogy viszonylag nagy felbontásba játszanál, meg High-ba is próbáltad ahogy írtad (bár a Shadow Density-t nyugodtan leveheted mondjuk 4-re, látványban semmi különbség). Szóval nem igazán tudom, hogy miért ilyen csúnya. bár nálam sem az igaziak. Pl a fák árnyékainak különösen Paintes festékszórós hatása van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

rvn
Kapcsold ki😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Pretorian
Hát az élethû az nagyon erõs túlzás, sõt, ha nem elég a videómemóriád, viszont .txt-s okosítással feljebb veszed a beállításokat, a textúrák rohadt lassan töltõdnek be, és sokszor ocsmányabbak, mint a GTA III-ban, és ez most tök komoly.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

nekem is az árnyékkal van gondom, mivel high és very high lehetetlen húzás nélkül a gépemen, igy kivettem (számomra nem rombolja a játék élményt viszont ha bent hagytam volna az igen =/)

Lacee86
Hát itt a képen én medium árnyék beállítást látok írva is, meg a kép alapján is az, ha jól gondolom. High-on szebb, very high-on meg még szebb. 😊 Próbáld ki, h viszi-e úgy a géped, jobbat nem tudok.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Kongy
Hello!

Megvettem a GTA IV-et. Feltettem, rendben, szépen megy, de az árnyékok ocsmányak, highon is, mediumon is, mindenhogy! Már nem tudom mit állítsak át, lehet valami frissítés kéne?? SP3-am van, 1.3-as patch is fennvan, 9.5-ös legfrissebb Catalyst driver úgyszint.

Így néznek ki az árnyékok:

Perpill ilyen beállításokkal:

Mitévõ legyek? PLZ HELP!

Sziasztok!Mikor ráklikkelek hogy join live,kiad valami update cuccot.Letölti és azt írja hogy indítsam újra a gépet.Azt akkor kell megcsinálni mikor letölti,vagy lehet késõbb is?És hova tölti?Válaszokat kösz.
Bence94
szerintem menne az nem biztos hogy minden medium vegyesen gondolom.a san adnreasnak nem volt meseszerû grafja csak ps 2-nek köszönhetõen mosottas külseje volt.gta 4 sokkal részletesebb meg komorabb is egy kicsit szerintem

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Amúgy Xbox 360 -on akartam venni a gta iv miatt csak hallottam hogy a multi miatt fizetni kell:S akk inkább PC nyomom 😄😄
Meghát kimondhatjuk a GTA IV elõtt a legsikeresebb GTA a San Andreas volt és ez szerintem csak jobb lehet.Mellesleg az a baj az SA-val hogy kiscit a grafja "mesés,rajzfilmes" a gta iv élethûbb szerintetek?
az elõzõre is válaszoljatok plz ...elõre is kössz

Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ezzel a szereltséggel menne a játék?
proci: AMD Athlon 64 x2 6000+(3.0 GHz)
vidikártya:nVIDIA 9600GT (512 M😎
Memória:2*2GB DDR2-es RAM
Szerintetek vinné közepesen szaggatás nélkül?Mert félek hogy a proci kicsit gyenge :S
Mire fel kaptam ezt az üzenetet és mi lehet a probléma megoldása?: Your NOT tipe is strict. Ezután kiírja, hogy problémám lesz a multiplayer játékkal és nem is talál servereket...

Pretorian
Tegnap kezdtem a játékot, kb. 7 órám van benne eddig, és azt kell mondjam, a San Andreas (meg az óriási hájp) után hatalmas csalódás számomra. A sztori eddig egy nagy adag gyökérség habbal, remélem késõbb azért beindul.
Hiába peccseltem orrba-szájba, hiába állítottam a mipmap level detail-t quality-re, a textúrákat még most sem nagyon hajlandó a motor megjeleníteni, ezért a játék úgy néz ki, mint egy adag töltött káposztás hányás cukormázzal, arról nem is beszélve, hogy emiatt többször mentem bele 196-al láthatatlan falba, vagy éppen szalagkorlátba. A fedezékrendszer teljesen ratyi, legalábbis amikor lövésre kerül a sor. Remélem azért lesz egy-két olyan kaliberû küldetés, mint a zsaruk_elõl_való_menekülés a San Andreasban, vagy az Ocean's filmekbõl kölcsönzött kaszinós küldi, valamint azt is nagyon remélem, hogy a portolást legközelebb nem a Rockstar Toronto csinálja majd.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Lacee86
Jók ezek a képek, ilyenekbõl sztem nyugodtan tehetsz be rendszeresen párat. Sztem sokan sokkal szívesebben nézik ezeket, mint pl. egymás hülyézését meg anyázását (ami sajnos a magyar fórumokra oly jellemzõ...) Akinek meg nem tetszik, az le van s... ajnálva.

jackcsabi
Amúgy zorrobomber nyugodtan tegyél képeket, máris jobban megéri benézni...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sztoncsi
Jól teszed... én csak ezért járok ebbe a topikba! (hátha valaki rak be képeket)
Nagyon jól néz ki a játék...! Meg is van csak nincsen idõm vele játszani...
<#rinya>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

zorrobomber
csak úgy rakok be pár képet újfent, különösebb ok nélkül! 😊

fery02
#36542 (Cence): Keresgélj a topikban! Volt már téma, le is írták, hogy miyyen portok kellenek. És csak abban az esetben szükségesek, ha routered van, akkor is csak azért, hogy tudj Host-olni. Ha mindig csak csatlakozol szerverekre, akkor nem szükséges.
#36543 (Dj Sylent): Igen, az tény, hogy a játék a Csíterek mekkája sajna. :/
#36546: Nincsenek nemzetekre bontva a szerverek. Majd talán a GTA IV: Vice City-ben 😄
#36548 (Cence): Akkor az lesz, hogy egyszerre mindkettõ gépen nem tudsz LIVE-ra felmenni, szóval egyszerre csak az egyik gépen tudsz multizni.

Kérdésem lenne mi van akkor ha két különbözõ gépen ugyanazzal a seriallal aktiválom be a játékot. És regelek két különbözõ accountot, és felmegyek velük egy szerverre?

szerintem túl sokan is... nem tudom akarnak-e ellene tenni valamit, tegnap este is beraktam multit bátyámnak, had tolja kicsit. Feljön srác kispisztolyból elkezd rakéta vetõvel lõni mire megkérdezi, hogy God modom van-e? ...

nem elsõ eset az ilyen jó volna valahogy büntetni öket, akár eltiltással is...

Sylent szerintem állandó magyar szerver nincs, csak max mindig van aki csinál gondolom a gamertag listából. De ez csak 1 tipp

Nincs valami olyan szeró ahol leginkább magyarok gémelnek?

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

bertino
mert ilyen pompásan írták meg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zsoltk89
Üdv! Tudna nekem valaki segíteni? Mért van az h játék közben ha megnyomok egy-két billelntyût beakad egy pillanatra a game? Ha minimumra is leviszem a grafikát, még akkor is. Régebben XP-n normálisan futott... Most Windows 7es van fent. Az lehet a gond? Van rá valami megoldás?
Elõre is köszönöm a segítséget...

Frankó most hogy így belenéztem kicsit elég soka cheatelnek

ty, nem a missionhoz meg ilyenekhez kérdem, ventrin azért egyszerübb a dolgokat megbeszélni meg ilyenek, továbbá milyen portot kell megnyitni és pontosan miért is?

fery02
Elméletileg annak az lenne a lényege, hogy lehetõleg idegenekkel játszál, hogy tényleg "vérre" menjen az egész játék, de végülis ha egyeztetsz haverral, akkor ugyanazt a ranked szervert, amit látsz te is, azt õ is láthatja és becsatlakozhattok mindketten.

#36539: Nekem is routerrel van megosztva. Csak annyi problémám van vele, hogy még eddig lusta voltam megnyitni a kellõ portot így max csak host-olni nem szoktam.

DJS8
nekem is router van semmi gondoma játékkal, de ha szervert csinálsz multiban akkor nyitni kell egy portot a routerben.

Üdv
Most kértem kölcsön egy pár napra GTA IV-et eredetiben.
De haveromnak voltak valami gondok a routerja miatt.
Errõl tudtok valamit mert nekem is routerrel jön a net

és ranked mecset haverokkal nem tok játszani? v csak x lehet és bedob magától?

fery02
Nem tudom milyen ranglistára gondolsz, de pl a 10-es a legnagyobb szint és úgy érhetsz el magasabb rangot, hogy Ranked mérkõzéseken pénzt gyûjtesz. Mindig kiírja egy meccs végén az eredménytáblánál a bal alsó sarokban, hogy mennyi pénz szükséges még a szintlépéshez. De készülj fel, hogy a 10-es szinthez 5 millió kell. 😄

hol lehet ilyen ranglistát olvasni, ugyértem ez a rang, hogy jön mit kell elérni hozzá és gondolom van egy korlát ami után kapsz rangot, ezek a korlátok érdekelnének engem 😊

fery02
Az imént mekkora érdekesség volt multi téren. 😄

Összegyûltünk egy jó páran Mafia work-be, elkezdtük a játékot...Petrovich nem hív. Várunk, várunk, mindenki csak mászkál, meg unalmába gyilkolássza egymást...Petrovich nem hív...hülyülünk közbe, hogy biztos csak szarni ment vagy hogy válság miatt nincs munka, valaki a végkielégítését is követelte, majd 5 perces "Team deathmatch"-es ámokfutásunk alatt, megöltek. Viszont nem születtem meg egybõl, hanem a szokásos fekete hátteres Loading képernyõ. Már épp nyúltam volna az Alt+F4-hez (ugyanis szokatlan volt, mert Loading képernyõ multi játék közbe soha sincs, pláne nem 2 percen keresztül), mire megszületek újra, bár már csak 2-en vagyunk, de úgy tûnt, hogy Petrovich még most sem hívott senkit. Épp léptem volna ki, mikor hívott volna Petrovich, de aztán utána alig 1 másodperccel kilépett az egyetlen társam is, így vége lett a játéknak. 😄
Bár valószínûleg úgyse lett volna izgalmas, mert én 8-as vagyok, õ meg 0-ás volt (bár a rang nem biztos, hogy mindíg döntõ 😛)

zeli
Ja, közben megtaláltam, de rájöttem, hogy gyalogos módban viszont így a jó, mert ott WASD-t használok. Csak eddig San Andreasban autót a nyilakkal vezettem, de át kell csak szokni 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Lacee86
Én 8500 GT-vel játszom (húzva van a kártya), ami kb 9400 GT szintû: 800x600, minden lowon, kivéve az árnyék és a textúra szûrés, azok high-on. Így van 25 FPS-em benchmark szerint, valójában gyalog meg is van ez a 25, kocsival meg ha sokan üldöznek, akkor azért kicsit kevesebb. De sztem ha erõsebb procim lenne, még több fps lenne, mert húzott procival tolom, és nõtt az fps szám az alaphoz képest. Alacsony grafon nem kell olyan erõs kártya hozzá.

fery02
Támogatja, csak gyengécske szegény kártya. :/

sopi
Hali.
Nekem annyi kérdésem lenne hogy nvidia 9400gt-n lehet e olyan hiba h nem támogatja a játékot vagy valami ilyesmi? Mert elinditom a játékot és kis idö után nem látom az utat a falakat a fényeket..a kocsikat embereket oszlopokat meg egy két tereptárgyat igen de egy csomo midnen láthatatlan. Valaki segitsen plz, hogy a videó kártyám lenne a gond? (nvidia 9400 gt 512 Mb)
Elõre is köszönöm a választ. 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

rooney8
Nekem nem volt fura 😊 Egybõl kézre állt<#crazya>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Synit HUN
Azt én ki sem próbáltam. A motorozásba a kegyetlenség, hogy az elõre/hátra dõlés nagyon nehezen megoldható és nehéz idõben reagálni.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

zorrobomber
"Motorozni meg egyenesen kegyetlenség bill.-el"

Mihez képest 😄 - 1-2 hónapja kipróbáltam a Wheelman-t, na abban autót vezetni is 50x szarabb mint GTA-ban motorozni 😄

Synit HUN
Xbox kotrolerrel a legfaszább az autózás. Motorozni meg egyenesen kegyetlenség bill.-el. És bõven van idõ ki/beszálláskor váltani bill+egérre.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

zorrobomber
detto, eleinte fura, de simán megszokható

rooney8
Én mindig úgy vezetek, hogy WASD és jobb kezem mindig az egéren van 😊 Így a kameramozgás se zavar, és mindig oda tudok nézni, ha valami érdekes van 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fery02
Az a baj, hogy akkor úgy vezetés közben nehéz nyúlkálni az egérhez. Pedig késõbb a játékban nagy szükség lesz rá, mikor az autóból lõve célzol. Meg lehet szokni a WASD kiosztást, csak kezdetben nehéznek tûnhet.

Lacee86
Dehogynem, nem azt mondtuk h ne tegyél. Csak próbálj talán picit érdekesebbeket.