Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
i5 2500K 3.3 GHz
4 GB memória
GTX 460 vedeókártya 1 GB
Az alaplapot most passzolom, mert nem jut eszembe de az sem sör alátét, és a lényeget így is leírtam. Ezen a gépen csak kicsit szaggat kevésbbé mint a laptopomon, de ezen is élvezhetettlen sõt akár fél percre megakad a kép is és a hang is 10 percenként. Ezért fordultam hozzátok segítségért, hogy mi lehet az oka.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak a döglött halak úsznak az árral!
http://seerpgiv.com
Jó böngészgetést
MO-n nem is igazán forgalmaznak olyan laptopokat amikben játékra igazán alkalmas vga megoldás lenne (majd mindjárt beírja vki hogy de neki minden megy 20 fps-el és húdejó a laptop gaming még a heréimet is melegen tartja 😄).
Igen, én is így gondolom, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kérdésem inkább a warez topicba való.... Már ott is feltettem.
És az öcséd notiját a saját képernyõjével használod, vagy úgy mint én egy 24"-os nativjával? Csak mert ahogy írtam, a 24"-on csak a noti natívját tudom beállítani ami ott már kevéske.
Egyébb ötlet mástól?
Nem tudom mi lehet vele a baj.
Talán láma a kérdés, de Laptopon játszanék, és a játék épp úgy szaggat ha nem jobban, mint az asztali gépemen. Mindkét gépem konfigurációja messze meghaladja a játék ajánlott paramétereit.
A laptopon win7 van, a config:
i5-2430M 2,4-3,0 GHz (Turbo Boost)
GeForce GT 540M 1GB
8 GB DDR3
stb.
Még annyit, hogy a 24"-os monitoromat használnám aminek a native felbontása 1920*1080, de a játékon belül csak laptop native-jat tudom csak beállítani ami 1633*768.
A segítõ válaszokat elõre is köszönöm.
Már likeoltam is a csoportot! 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Sziasztok, üdvözlök mindenkit, szeretnék bejelenteni egy örömhírt számotokra, mely úgy gondolom mindenki számára jó hír 😊 A minap egy fejlesztõcsapat bejelentette, hogy dolgoznak a GTA IV multiplayeren, viszont komoly szándékkal, melynek eredményeképpen, ha a hírek igazak, hamarosan ténylegesen élvezhetjük ezt a dolgot. A játék úgymond alapelve az RP lesz, azaz a szerepjáték, melynek köszönhetõen minden egyes karakter akit mi, illetve a többek alakítanak, jelentõséggel lesznek a városban. Vagyis minden egyes ember más és más szerepet fog betölteni, lehetünk akár idõvel egy vállalat vezetõi, saját dolgozókkal, vagy éppen annak a vállalatnak a dolgozója, vagy épp egy rendõr-fõkapitányság parancsnoka, vagy annak egy járõre, esetleg egy bûnszervezet vezetõje, vagy annak egyik embere... Ez csak rajtunk és az életünknek az alakulásán fog múlni.
A fejlesztõ csapat eddig Magyarország legnagyobb RP szerverét fejlesztette, több ezer játékossal, de még a GTA San Andeas nevezetû játékra, azonban õk is beismerték, eljárt felette az idõ, nem túl realisztikus, a lehetõségek korlátozottak, így eljött a váltás ideje...
Külön érdekesség az is, hogy jelenleg nincs jól mûködi GTA IV nagy szerver a világon, csak a gyári multiplayer funkció mûködik rendesen, illetve van 1-2 szerver a világon, de tulajdonképpen használhatatlan, hisz max csak 32 játékos tud felcsatlakozni rá, illetve a lövés nincs megcsinálva a játékba, vagyis nem szinkronizálja le azt, így tulajdonképpen nem lehet sebesülést okozni játékos társainknak, legalábbis fegyverrel. Ilyen komoly problémák miatt nincs komoly IV MP szerver.
Most viszont érdekes lehet, ha ez a fejlesztõcsapat betartja az ígéretét, állítólag nekiálltak egy teljesen új kliensnek, illetve a szerverfájlok nagy részét is újraírják, aminek az lehet az eredménye, hogy hazánkban lenne az elsõ mûködõ GTA IV MP nagy szerver, teljesen realisztikus dolgokkal, magyar nyelven és például egy kis érdekességként Forint rendszerben, tehát a szerveren pl ha dolgozunk, vagy üzletet bonyolítunk le, nem $ lesz a pénznem...
Bár Warezt nem támogatunk, de nem csak eredeti példánnyal lehet majd játszani a szerveren... 😉
Végezetül, végszóként remélem mindenkinek okoztam így egy kellemes délutánt, hisz úgy gondolom, hogy aki kicsit is szereti ezt a játékot, annak ez egy nagyon jó hír, hogy hamarosan együtt, akár nagy közösségben is "élhetjük együtt az életünket" Liberty Cityben... 😊
A fejlesztõcsapatot egyenlõre csak egy hivatalos facebook oldalon lehet elérni, de általában napi szinten frissítik azt, tehát elsõ kézbõl értesülhetünk az információkról - fejlesztésekrõl, annak a jelenlegi állásáról... 😊
http://www.facebook.com/seerpgiv
Csekkoljátok, szurkoljatok és mindenkinek szép napot! 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Next PC upgrade: 2022
www.smart-bus.hu
Akkor is ugyanannyit foglal le autóknak.
És 3-6 GB videomemória 😄
Az a problémám, hogy rengeteg kocsit hiába importálok, kb csak 3-4 amit megtalálok, ami mûködik benne.
A játék eredeti, 1.7-ig van felpatchelve. Lehet az 1.7-el van a baj?
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
Törvénytisztelõ polgárként hívok zsarukat erre rám lõnek XD LCPD join today 😄D Bár lehet azért mert bementem a házba és azt hitték egy öltönyös bevándorlóra hogy fosztogató. A rasszisták 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ikarus44: beállításokban keresd elõ a use phone-t
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Renault magnum http://kamionszim.hu
Levadásztam a 200 galambot. Azaz csak 199-et, valahol egy kimaradt. Most mehetek vissza az összeshez, hogy melyik maradt ki 😄
IJ kártya... 😄
Renault magnum http://kamionszim.hu
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Valaki dobna egy linket/leírná ide vagy privátban hogy router mögül hogyan lehet szervert csinálni úgy hogy mások is lássák? Szerverkreálás megy, inkább a router beállításnál nem tudom mi kell? Állandó ip, vagy csak sima portmegnyitás?
Köszönöm!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A Rockstar Support megoldása sem segített!
Az egyetlen perfect megoldás (Hogy online is tudj jásztani.) az Universal Extrator progi ami kibontja az exe-ket. LINK A LETÖLTÉSHEZ
Na, telepíted, Letöltöd manuálisan a patchot pl. a bannerbõl, kibontod a zipet jobb klikk a msi fájlon -> "UniExtract files" menüpont.
És ahova kibontottad, a szokatlan nevû mappában egy újabb fura nevû mappában és azután még egyben lesz egy GTA IV mappa. Na, annak a mappának a tartalmát másold be a játék fõkönyvtárába! Így is patchelve lesz!<#wink>#wink>
Whaaat?
Ez mi? Brucie randizós küldijén írta ki mikor a fickóval a kávézóban kellett találkozni. Nyomogattam mindent de Niko csak ücsörög az asztalnál tovább.
Természetesen billrõl játszok, joyt még a gépem életében nem látott.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!