54919
-
mester1987 #53562 Ajajj GPU = 85%?
Körülbelül nálam is, kipróbálva x86 & x64-en. Semmi javulás persze.
Tesztelt alany: Sapphire 5770 1GB DDR5 Coolermaster 4 GB RAM mellett és egy 3.3 Ghz-es 3 magos Athlon II-es.
Átlag FPS robbanás nélkül és átlagos járműsűrűség közben. Árnyák & vetülete: OFF, minden más max.
A felbontás is HD csak.
Már nem is tudom, hogy a Max Payne 3-nak egyáltalán mi kell, hogy fusson átlag 30-ba... -
#53561 Khmm
MSI Afterburner felmérés
Szenvedő alany: EFLC
GPU max kihasználtsága: 85%
GPU min kihasználtsága: 47%
Max FPS: 130-140 (ofkorsz belső tereken)
Min FPS: 17 (csak mezei autókázás közben, semmi robbanás, gomba felhők, ilyenek!!!!)
Legütősebb kombó: 23 fps, közben meg 50% körüli GPU kihasználtság.
VGA 6850 1gb gddr5
Eredmény: [tücsök ciripelés]
Komolyan: mikor szaggat a játék, és már lezuhan az fps-em bőven 30 alá és csak 50%-on van a gpu kicsit elgondolkodok hogy most komolyan? Ekkora hulladékot gyártani istenem. Se ramot nem használja ki, se vga-t... Akkor mégis mit toljak ennek az isteni csodának a segge alá? "Vegyél kártyát mert az számít igazán a gta4-nél." - mondták páran. Látom *meg, le sem sz*rja a játék.
Más normális játék akkor kezd el szaggatni ha kevés a vga (most ebben az esetben tekintsünk el a többi alkatrésztől, vegyük úgy hogy a vga a leggyengébb láncszem) akkor is már 100%-on pörög és ha nem bírja akkor szaggat, laggol, vagy kevesebb az fps. De itt? ki sem használja, néha csak félig, de szaggat. omg
Most hogy jön a max payne 3 kíváncsian várom hogy vajon mennyit fejlődött a R* portolási tudása.
Lehet tippelni: vajon az animáció nélküli menüben meglesz a stabil 20 fps? -
mester1987 #53560 ui: 1.7.0.0-s patchel se... -
mester1987 #53559 Hát optimalizálni nem nagyon sikerült ezt a címet mivel 2008-ban egy 3 magos gép egy mostani high-end confignak minősül és azon se megy jól...az a nem mindegy!
Kipróbáltam 32 és 64 biten is. Semmi különbség. Egyiken se megy jobban, mint a másikon. -
mester1987 #53558 Pont ezt akartam én is írni, csak akkor halt be az sg :))) -
#53557 bele kell törődni, hogy fejleszteni kell a gépeket folyamatosan (alapjában véve meg optimalizálni kellett volna, dehát ez sikerült, ott a konzol is)... ebből jön mindenkinek a nagy pénz, ez így is lesz mindig... főleg nálunk, igaz, itt nem a gépek hardvereivel van a gond... -
#53556 És még mindig b*szik futni normálisan. -
#53555 csak érdekesség képp... pontosan ma 4 éves a GTA IV:) -
Robi546 #53554 Sry a 2x posztért,megtaláltam. :D -
Robi546 #53553 Üdv!
Megvan nekem a GTA 4 Eredetiben és raktam bele módot majd ha nem akar elindulni a játék akkor a mentést valahogy/valahol meg lehet találni ? Mivel nem szeretném elölről kezdeni. Segítséget előre is kösz. :) -
#53552 Először be kell jelentkezni vagy regisztrálni és utána ... D) -
szutyi93 #53551 Arra rákattinitok semmi nem történik. -
mester1987 #53550 -
CamelX #53549 http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=397854
Ez lesz az. FXAA-t, meg HD Trees-t még érdemes hozzá beszerválni -
mester1987 #53548 Warez topic -->jobb alsó sarok a képen! -
szutyi93 #53547 nem tudja valaki a megoldást? -
mester1987 #53546 Belinkelnéd nekem amelyikkel te tolod 1.7.0.0-n? Köszi! -
mester1987 #53545 Sok helyen csinálja olyan 3-4 másodpercig is. -
#53544 Arról fogalmam sincs, hogy miért jelenik ez meg vagy mitől van, de nálam itt a mentőházban ha egy bizonyos pozicióba állok, akkor szintén megjelenik ez a szürke felület. Egyéb helyen még nem találkoztam vele. -
CamelX #53543 Merész voltam, és felraktam a legújabb patchet, szerencsére működik! Sőt, az environment mod talán még szebb is így az anizotróp beállításokkal. -
#53542 Ez a Middle Park melletti tetőtéri apartman lenne?
Ott volt nekem olyan hogy 1-2 másodpercre low poly elmosódott textúra jelent meg kb másfél méterre a padló fölött ketté vágva Nikot. Meg az utcán is volt ilyen főleg Bohanben. -
mester1987 #53541 Szerintetek ez mitől lehet???
Nem 1x fordult már elő, a városban is és több helyen is...
-
mester1987 #53540 Nem értem miért nem az 1.7-re csinálja, ha az még több hibát és optimalizálást javít. -
CamelX #53539 1.04, mert az minden moddal kompatibilis amit eddig néztem.
Még 1 kis tweaking, meg +Environment mod v5, na meg 1ik kedvenc talicskám :) -
mester1987 #53538 Ez 1.4 vagy 1.7? -
CamelX #53537 Direkt ezt vártam, hogy ne 1 sablon fotó legyen. Még épp időben :) -
#53536 Jó, jó, csak vigyázz mert közben elkapnak. -
CamelX #53535
FXAA Tool - minimális bloom+hdr, plusz élesítés, plusz kontraszt
HD Trees
Visual IV
Kezd alakulni, bár már 20adszorra írom át az FXAA kontroll panelt, meg amennyi állítanivaló van benne, sztem kényszeresen mindig módosítgatni fogom :D -
szutyi93 #53534 Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy megvettem a GTA IV. complete editiont és amikor a sima játékot szeretném felrakni ügye telepítésnél először kéri az első lemezt utána a másodikat majd megint az elsőt és itt jön a baj már 100%-ra feltette és kéri újra az első lemezt hogy befejezze a telepítést de amint beteszem és le okézom rá 2-3 másodpercre kékhalálozik a gép és újra indul. A játékot felteszi és el is indul de nem lehet fel patchelni mert valamit nem rakott fel biztos ami a patchhez kellhet és a patch nélkül elég szar szaggat pedig jól kéne futnia mert az EFLC vel semmi gond nem volt feltettem, fel patcheltem és normálisan fut most azt tolom amíg erre nem találok megoldást remélem tudtok segíteni. -
mester1987 #53533 Hát még ha rendszeres fórumozó lennél...mennyit látnál. Ezért jobb, csak keveset, mert megárt. -
hitmaniman #53532 Destroyer95! köszönöm a választ,de szerintem nekem a gépemmel nincs gond: Intel(R) Core (TM) i3-2330M CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz, 4,00 GB RAM,32 bites windows 7 .így tudnál valami megoldást mondani rá? köszönöm -
#53531 Eszméletlen mennyi szellemi fogyatékos hülye van itt, tisztelet a kivételnek .. -
Destroyer95 #53530 hitmaniman nekem is ez volt a gondom, régóta fel akartam tuningolni a gépem, vettem bele új cuccokat(alaplap, processzor, ram, videókártyám az jó volt). Azóta teljesen jól fut csak néha akad de azért mert rosszul lett megírva a játék. -
hitmaniman #53529 Sziaztok ! Nekem egy ojan gondom van hogy nem tudok állitani semmit a grafikán mindig visszaugrik ! 1. küldetés lelején tök szépen fut de ha kimegyek arol a telepről és elhagyom a környezetétt hirtelen eltünik minden csak a rengeteg kocsit láttom a pályán meg a gyalogosokat és táblákat oszolopokat nagyon idegesitő minhta a kocsival menél a semmibe ! Előre is köszönöm a segitsélget ! -
#53528 Sziasztok,nem tudna véletlenül valaki egy magyar nyelvű leírást a handling editorhoz? -
#53527 Már mért inaktiválná ezzel? Ha csak megnyitja a parancsikont, attól még nem indul el automatikusan a kulcs visszavonás (szép is lenne, ha így lenne). Csak megnyílik egy új ablak, ahol írja az éppen használt kulcsot. Ha vissza akarja vonni, még kattintania kell egyet a gombra.
Persze ez is csak akkor működik, ha a játék telepítve van. Ha törölte, maximum még abban reménykedhet, hogy korábban nem vonta vissza a kulcsot, így újra telepítve a játékot megnézheti a revoke-nál a kulcsot. De a te módszered is csak akkor működik, ha telepítve van a játék.
Nem tudom, esetleg az xbox.com oldalon, ha bejelentkezik, akkor ott nem mutatja a kulcsot valahol? -
Czobi #53526 Köszi!
Itt most az alap autóknak változik az irányítása, lesz élethűbb, ha jól gondolom.
Viszont, ha más autókat teszek bele, akkor úgyis át kell írni az irányítás értékeit, úgyhogy ez elvileg tökéletes lesz.
Mindjárt ki is próbálom. -
#53525 Igen! -
#53524 A 1.7 pacth van fent? -
#53523 "de természetesen benne vannak az alap handling-ok is." Tévedtem...
De ez a mod akkor is megéri.