Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Teljes egészében rengeteg mindent rendeltem innen :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Büdös Bohóc
nem és nem

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Most került kezembe elõször a gta4, ezért néhány számotokra gondolom evidens gyors kérdésem lenne, hotkeyekkel kapcsolatosan, FAQ-ban nem találtam ilyesmit.
Szóval a kérdésem annyi, hogy mivel lehet irányjelzõt mûködtetni (látom hogy az AI használja, de a configban nem találtam), illetve van-e belsõ kameranézet a kocsiban (kameranézetek között szintén nem találtam)? Kösz elõre is!

szabii98
ezt az oldalt mindenhova belinkeled meg minden, mennyire megbízható a cucc?

I met God. She's black

V43 1105
www.cdkulcsok.info

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

és honnan tudnám megvenni olcsón ?<#nemtudom>
Büdös Bohóc
Inkább vedd meg, nem éri meg a sok szarakodást (letöltés, megfelelõ crack, stb). Tesómat már az idegbe kergette a játék, inkább megveszem neki valamikor, mert hetek óta amikor csak lenne ideje szarakodni a géppel azt próbálja felrakni és már vagy 2 verziót meg 5 féle patchet leszedett és mindig van valami...

Szabi84
jobban jársz ha megveszed, amúgy is megéri nem pár órás játék, a warezt meg úgysem tudnád elindítani ha a warez töltés sem megy, nem gonoszkodásból írom

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

-> warez topic
Tudom, már gondoltam... :((

és olyan oldalt tudtok ajánlani amirõl az egész játékot le lehet tölteni?
nincs demo, virust töltesz.

Szerintem ez egy ide illõ szmájli mert már nagyon sok helyen kerestem és le is töltöttem egy pár olyan "cuccot"aminek az volt a neve h gta4 demo és a letöltési ideje vagy2-3 óra... :S
Büdös Bohóc
idióta oda nem illõ szmájlikkal fõleg nem

olyan nincsen neki
Sziasztok!
GTA 4 demoját honnan tudnám letölteni?<#falbav>
elõre is köszi:)
fery02
Warez topik.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Büdös Bohóc
ilyen buzi cikket, gta sorozatból jó, ha 1 jelent meg ebben a hónapban, mindegyik õsszel meg más hasonló dátumokon, semmi rendszer nincs ebben

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

masterthief
Ez rendben van, ilyen mod-ról én is tudtam. Engem nem zavar ez a dolog, hogy nem követi a kamera a kanyarodásnál egybõl a jármûvet. A kezem meg mindig rá van tapadva az egérre. XD Csak szavulyazsolt-ot zavarja.
Neki szeretnék segíteni, de ez csak FPS mod-ban megoldható.

Büdös Bohóc
van hozzá mod, de mi a ráknak, mikor muszáj úgyis az egereddel baszkurálni, hogy tudj pl lövöldözni. Ha nem szokod meg, akkor fail lesz az egész egyébként is.

A mod pedig aminél volt ilyen opció az egyik olyan, amivel belsõ nézetben lehetett vezetni és mellékesen be lehetett állítani, hogy mindig a seggét mutassa a kocsinak ( de az meg TOTÁL folyamatosan a seggét mutatja és a kormányrángatáskor nagyon idegesítõ). Nem mellékesen még a legutolsó verzió is bugos volt, én pl azt hiszem nem tudtam a telefont felvenni, mikor ez a mod aktív volt.

masterthief
Követni követi, de nem azon nyomban. Lehet hogy van esetleg valami mod ehhez, de nem tudok róla.

wollnerd
De hát nekem nem kell használnom az egeret. A kamera követi az autó irányítását.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
? XD Mikor fordulsz be 1 kanyarba, használd az egeret. Csak kicsit kell elmozdítani és kész. Mi a nehéz ebben? Egyébként is használod. Nem?

Büdös Bohóc
mivan?

szavulyzsolt
Adjon már valaki valami tanácsot, hogy mit tudjak csinálni, hogy ilyen "csõlátás" szerûen tudjak közlekedni a masinákkal. Nagyon szeretném játszani a játékot, de nagyon zavar ez a fajta irányítás az autóknál. Más minden ok, nagyon szuper, nagyon klassz, de ezzel sehogy se tudok megbarátkozni...

Csak a döglött halak úsznak az árral!

masterthief
Erre a SEERPG oldalra nem is regisztráltam és nem is lájkoltam Facebook-on. Erre ép most nézem az e-mail-eimet, és azt írják hogy Köszönjük a regisztrációját! XD
Hogy van ez? Netán a Social Club-on keresztül autómatikusan regisztrálva lettem erre az oldalra? Vagy GFWL-en keresztül? XD

Szerintem sem, mert nem is találok ilyet! :D

www.smart-bus.hu

viruska
Final Interview küldetésnél ( http://www.youtube.com/watch?v=PCH-3dbYFT0&feature=player_embedded )
Belépnék az internet kávéházba, de nem tudok az internetre lépni, nem is írja ki, hogy nyomjam meg az E gombot.. semmi reagálás. Próbáltam másik kávézóba is, ott sem mûködött.. eddigi küldetéseknél pedig minden oké volt.
Valaki tudja mi a gond? Köszi

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

Büdös Bohóc
szerintem nem, de biztos, ami biztos

Urak!

Ezzel a revoke vagy mi a szösz kérdéssel nem igazán vagyok képben... Ha steam-n vettem akkor is szarakodni ezzel?

www.smart-bus.hu

Sziasztok vki letudná írni hogy leme limitálni az fps-t?Pontosan mit irjak a commandline-ba.Köszi elõre is.
Szabi84
Én már rengeteget bûvészkedtem a beállításokkal de akármit csinálok sosem megy folyamatosan, a legjobb beállítás eddig az volt amit a gép ajánlott fel

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ryder62
Hát én már úgy vagyok ezzel a játékkal, mire eljutok oda hogy egy megfelelõ vasat toljak a segge alá addigra már megunom.

Most játszom csak másodjára (20-30 fps win :D de volt már 15 is) de helyenként annyira untam hogy inkább mentem takarítani. Jó most hogy már átjutottam a 3. szigetre kicsit felrázódott. De tényleg mire eljutok oda hogy a játékot teljes pompájában tudjam élvezni már unni fogom sõt tovább megyek már ronda lesz. A mafia 2 kétszer szebb és négyszer jobban fut. Az igaz hogy nincs mögötte tartalom de akkor is , na. Emlékszem 2008 elején nézegettem vidiket, képeket róla, húde vártam a játékot. Mikor kijött a V-rõl a trailer bólintottam egyet hogy szép és jónak nézz ki de semmi több. Vagy a játék lesz trágya vagy az optimalizálás. Mert manapság ez a trendi vagy mi.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Így azért már más a leányzó fekvése... :))

www.smart-bus.hu

Büdös Bohóc
helyesbítenék tényleg nem maxra van csûrve :D Meg hát a felbontás is csak az, amit a monitorom max enged (1280x1024)

:D

www.smart-bus.hu

Jó, de nálad azért nem megy normálisan, mert a GTA4 sosem szerette az ATI kártyákat :) Nem az erõ hiányzik a 6990-bõl, csak egy kis zõd :D
Aha... na persze! :D

www.smart-bus.hu

Büdös Bohóc
ja minden maxra felcsûrve

Full max? Ezek szerint minden csúszka 100%-n van? No mert azok nyírják ki a gépet...

www.smart-bus.hu

Azért, mert a laptop nem játékra van kitalálva. Te magad sorolod a kompromisszumokat... "nyilván nem full HD felbontáson, pláne, hogy nekem nem vágyam csillagmeszelõ felbontásokon játszani, és az élsimítást sem függõségem maxra tenni..."

Az, hogy jó marketing húzásokkal eladnak úgynevezett gamer laptopokat, még nem jelenti azt, hogy a laptop arra van kitalálva, hogy órákon át játszunk rajta. A te géped milyen hõt termel játék közben? Gondolod hosszú távon jót tesz neki? Én a garancia lejárta után nem biztos, hogy nyugodt szívvel nyúznék valami leterhelõ játékkal egy fél milliós laptopot... amelyik meg nem fél millióba kerül, gondolod arra van felkészítve minden porcikája, hogy folyamatosan kazánként üzemeljen? Nézd meg, hogy milyen zsúfoltság van egy laptop belsejében...

Nyilván mindenki maga dönti el, hogy mik az igényei, és azokat hogyan elégíti ki... én biztos nem kínoznék egy laptopot komolyabb játékokkal hosszú távon...

www.smart-bus.hu

Az asztali gépedre azért be lehet lõni játszhatóra, de a laptopodon felejtsd el... értelmetlen szenvedni vele szerintem.

www.smart-bus.hu

wollnerd
A 6 magos proci egyszerûen nem semmi! ;)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Büdös Bohóc
nekem ezen stabil 40-50 FPS full maxon: Phenom II X6 1090T, 8 GB DDR3, HD 6770 1GB

pedig ez a proci játék teljesítményben nem éri el elvileg a 2500K-t és a VGA is erõsebb nálad talán :D Valami a patchekkel van elbaszva.

Szabi84
engem billentyûzettel nem zavar, csak gémpaddal (nem tudom közben használni az egeret). Amúgy gamepaddal hogy kell célozni vezetés közben?

Botond
De pl engem is zavar, nem lehet vhogy visszatérni a csõlátásra? :)
Vraaanyek
Nem értem miért fikázzák annyian a laptop hardvereket, többek közt a vga-kat... nekem egy régi gamer msi-m van, szaros 8600 GT-vel, és elképzelni nem tudod mit ki lehet még a mai napig hozni belõle, pl SKYRIM maximális grafikán megy, nyilván nem full HD felbontáson, de valamit valamiért... nem gondolom, hogy egy GT540 olyan rettenetesen szar lenne... én most néztem ki egy Core i 7-es, 8gb ramos, GT 555-ös laptopot, szerintem nem okozhat túl nagy problémát neki semmilyen játék, pláne, hogy nekem nem vágyam csillagmeszelõ felbontásokon játszani, és az élsimítást sem függõségem maxra tenni...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Hát ha neked is szaggat a pc-n akkor mégsem bennem van a hiba? <#nevetes1>

Mert akkor hagyom az egészet a francba <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Tudod milyen gépem van... na nekem sem megy normálisan... ez a játék ilyen! :) A Clod ehhez képest egy optimizált valami! :D

A laptop pedig nem játékra való... eleve "kevés" az órajel, a GT540M meg arra jó, hogy 3D flippert játssz vele... esetleg IL2! :))

www.smart-bus.hu