Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomo05
A felbontás legkevésbé izzasztja a gépet! Sõt szinte nem számít majdnem semmit. Azt mehet maxra! Ami számít az a többi! (Mediumra állítsd, Vsync-et offold meg a látótávolságokat vedd lejjebb)

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Szevasztok. Beszereztem a napokban a gta 4-et. Elkezdtem "játszadozni" a grafikával, hogy hogy érhetnék el jobb teljesítményt. Minimum grafikán kevesebb fpsem volt mint nagyobb grafikán(szinte mindent maxra toltam kivéve a felbontást) és kevésbé akadt. Megtudnátok mondani hogy ez miért lehet?
V43 1105
Köszi, pipa ! :P

Milyen autó, textura, grafikai "csomagot" ajánlotok ami 1.0.7.0-es verzióval kompatibilis és egyszerûen telepíthetõ ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nuclearity
itt például.

V43 1105
No, a hibát megoldottam, kicsit kacifántosan, de sikerült, viszont.. eltûnt a Windows Live a gépemrõl és kéne multihoz, hol tudom letölteni ? :o

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
WS10-es hibára valaki lenne szíves valamiféle segítséget nyújtani ?

Gaba9
Cáfolom :) Én mindig úgy telepítek h törlöm a partíciót és újra formázom pont azért hogy ne legyen ezer dolog a háttérben..és mivel a levelezés eddig be volt húzva outlook-ba így már nincs meg az email :( de azért köszönöm szépen az ötletet! Ezt buktam...majd ha lesz keret veszek más játékot ... :)

Gaba323

totyak
Ok, köszönöm a választ, én is inkább a frissítésre gyanakodtam.

Nem tudom, hogy szerzõdést kapott-e más is mostanában, de gondolom abban nincs semmi érdekes, csak általános feltételek (Esetleg meg lehet találni valahol, ha mégis el szeretném olvasni? Mert nagy meglepetésemre full magyar volt :D). Azért is mentem gyorsan Accept-ra, mert gondoltam, ha nem fogadom el, nem enged tovább.

Gaba9: A win újratelepítése nem törli az e-mailokat, tehát meg kell annak lennie. Ha csak nem ürítetted ki a fiókodat valamikor.

Gaba9
na igen,de .. a gép már újra lett telepítve szóval nincs igazoló email, a social-hoz használt emailcímnek a kódját meg sehogy sem akarja elfogadni..így abba sem tudok belépni :D szóval halott ügy ... :(

Gaba323

Nuclearity
valszeg az utolsó update, a szerzõdés elfogadása v nem elfogadása nem állít semmit, ha nem fogadod el szimplán nem lép be a liveba.

Nuclearity
dehogy, online vásárlásról kell lennie emailnek, igazoló emailnek. valamint a social clubba oda klikkelsz az elfelejtett acc v pass ra és szépen visszaszeded ennyi.

totyak
Hosszú idõ után ma újra játszottam egy kicsit és mikor akartam a Live-ba lépni, az arcomba vágta a felhasználói szerzõdés friss példányát. Mivel nem volt kedvem X oldalt végigolvasni, így csak rákattantam az Accept-re. Ezek után viszont minden beállításom visszaállt alapra (szerencsére a mentések nem törlõdtek). Kérdésem, hogy elolvasta-e valaki ezt a szerzõdést és van-e benne valami érdekes, meg hogy másnál is elállítódtak-e a grafikai dolgok vagy történt-e valami változás.

Bár az is lehet, hogy egy múltkori Live frissítés barmolta össze, csak nem is figyeltem rá.

Gaba9
Köszi a segítséget de bukta lett.....online rendeltem anno 2db-t, már nincs meg a blokk, a socialclubbos reg kódját sem tudom már csak a nick-et ami az online játéknál volt...mivel nagyon rég játszottam már vele így ezek a dolgok "elhanyagolódtak" :( nem marad más majd mennek a kukába a lemezek mivel online nélkül ennek nem sok értelme van :S
Azért köszönöm szépen a segítséged!!

Gaba323

Gaba9
Köszi szépen...bár ilyenek hogy blokk stb .. az igen felejtõs :/ már ezer éve hogy ez megjelent valahonnan online rendeltem amit már ha agyonvernek sem tudom hogy honnan :S

Gaba323

wollnerd
Rockstar Support (be kell jelentkezni)
Issue Type-nél a CD Key-t válaszd ki!
Nagyon fontos hogy bebizonyítsd a vársárlást.
Õk majd lefogják írni részletesebben hogy csináld.
Sok sikert! (várjál minimum 48-72 órát mire megérkezik az elsõ válasz!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Gaba9
Helló!
Elvesztettem a kódom egy költözés miatt <#rinya>
Tudok valahogyan szerezni újat, hogy tudjak online játszani megint ??? :(

Gaba323

Nuclearity
ha plautokat raktok be akkor multiban crasheltethetitek a másik playereket (ezáltal téged és a haverod is egyaránt) ekkor kaptok egy SAMP:60 as hiba üzenetet és bezárja a játékot instant. függ, hogy milyen modot raktok be.

Ryder62

Leparkoltam. Már jönnek a kékek büntetni :D

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Büdös Bohóc
úgy emlékszem lan módban is lehet tolni gta-val, ott tuti nincs semmiféle gebasz. Egyik ismerõs mondta, hogy õk rendszeresen tolták bent munkahelyen levezetésnek a multit együtt és azok még csak eredetiek se voltak :)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

V43 1105
Apró kérdés. :)

Ketten játszanánk haverral multiban GTA IV-et, természetesen eredeti példányok!

Az õ gépe i5 2500k proci 4.8Ghz, 8GB Ram, HD 6870
Nekem van i7 2600k proci 4.8Ghz, 8GB Ram, HD 6970

A patchek felrakása utána, ha teszünk bele autókat, netán olyan modod ami mindent lecserél, esetlen grafikai turbót, multiban jelentkezhet bármiféle gebasz? Köszönöm szépen elõre is a válaszokat ! :)

Mindenkinek békés boldog karácsonyt ! :)

Büdös Bohóc
Vegyél eredetit, boldog Karit.

Sziasztok .olyan kérdésem lenne ,,hogy olyan misszióm van,,hogy rákell keresnem a rendõrség számitógépben egy névre,,és már 4x megpróbáltam ,és mindig kidobja a windows a játékot és leál :S,,valakinek vallami tipp ? megköszöném :))..és boldog karit))
Tökjó dologra jöttem rá. Ha egy küldetésben tûzharcba keveredek az utcán, lehet hívni a zsarukat és leszednek egy párat :)
Úgytudom a 6000-es ati-k már támogatják a 3D-t.
wollnerd
És az ATI is támogatja?
AMD Radeon HD 6670-em van.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

A Youtube-on van egykét video ami bemutatja milyen. Ha van Vörös-cián szemüveg akkor nézhetõ vele. Igaz itt nem olyan jó minõségû a video.

http://www.youtube.com/watch?v=gSmR0whtyxQ
2 módon próbálhatod ki 3D-ben.

1. Ha van 3D tv-d és 3D Visiont támogató videokártyád. NVidia-hoz le kell tölteni play programot hogy kezelje a tv-t, és már megy is.

2. NVidia kártyánál bekapcsolod a driver-ben a sztereoszkopikus 3D-t, így mikor elindítod a GTA4-et, automatikusan vörös-cián színûre vált. És így élvezhetõ olcsó vörös-cián szemüveggel is, igaz így nem színes, meg kicsit szellemképesebb.

3D-ben hatalmas a játék, fõleg mikor mész át egy nagyobb hídon rendesen tériszonyod lesz.
Akciódúsabb jeleneteknél viszont ki kell kapcsolni mert sajna a célzás nem valami jó. 1 centivel odébb kell írányítani a célkeresztet hogy eltaláld az ellenséget. Viszont a látvány mindent visz.
Büdös Bohóc
alapjátékban se tudtál kajálni otthon <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

Elkezdtem játszani a GTa Iv kiegészítõvel, a motorossal nyomulok most, és azt vettem észre hogy a saját házamban ( banda törzshelye) miért nem tudok ott étkezni ( hogy töltõdjön az életem) , máshol meg nem tudok kajálni.... csak úgy tudok megint max Hp-val nyomulni ha meghalok :(

Pervert Alien ;)

Sziasztok! Ha elindítom a játékot azt írja ki hogy Seculauncher: failed to start application. (2000) Mit kell csinálni? Már letöltöttem a net frameworkot meg a visual C-t is
set36dyrf
<#eljen> mi a recept a szemüvegen kívül?

http://allamadossag.net78.net/

wollnerd
Hogy próbáltad ki 3D-ben? :O

3D-ben nagyot üt a GTA4. Most próbáltam ki, igaz maga a játék nem támogatja a 3D-t, ezért a célzás nehézkes benne, a videobejátszások b.sszák a szemet, de maga az autókázás és a magasságérzet és élethûség mindent felülmúl.
Sziasztok! Én azt szertetném mondani , hogy a játékba szeretnék tenni pár Emergency Light System v.6-os rendõrautót! De van olyan autó is ez pl car pack , hogy nem kell hozzá az ELS v.6! Ez befolyásolja a dolgokat? A válszt elõre is köszönöm!

We will never forget! WTC

Hello ugyan ez a hiba volt nálam ,nekem egy erõsebb videókártya megoldotta a problémát de neked nem ártana még 1 gb ram
sziasztok! Telepítés közben 10% körül megáll és azt írja hogy rossz lemez van berakva (olyan fájlt keres ami az 1-es cd-n van) de azért beraktam a másodikat akkor leáll az egész. Ha visszarakom az 1-es cd-t akkor nem csinál semmit áll egy helyben. Ha valaki tud segítsen elõre is köszönöm.
Büdös Bohóc
ELOLVASOD, AMIT ÍROK? KAJAK UGYANAZ A PROBLÉMA NÁLAD, MINT NEKEM VOLT, DE LE SE SZAROD MIT ÍROK BE, MÉG VIDEÓT IS BERAKTAM, DE KÉPTELEN VAGY ELLENÕRÖZNI??

Amúgy Merevlemez probléma nem lehet? mondjuk az 750 Gb, de ki tudja....

Pervert Alien ;)

wollnerd
Akkor bizonyára elrontottad a handling.dat fájl módolását. Vagyis olyat szedtél le a netrõl, amitõl inkább nehezítetted az kocsik irányítását. Másold vissza az eredetit!

Mit csinaljak,van egy olyan feladat,hogy el kell mennem követni a dealereket egy kocsival... Viszont a dealerek autója mindig felborul egy nagy kanyar után,és sehova nem mennek tovább... Ez valami hiba a játékban,mert nem szabad felborulni a kocsinak tudom... de nemtudok tovább menni a feladatokban..

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

somdav95
google-ba rákesel, és letöltöd valahonnan

És korábbi verziót hogy tudok leszedni?

Pervert Alien ;)

Büdös Bohóc
ott a videó nézd meg, nálam is kb az volt , mint amit mondasz

Nah nekem ez van pontosabban :
Elkezdek játszani, 10 percig tökéletes :), aztán Bejön egy sorozatos lagg ( amibõl csak 10 vagy 15 másodperc alatt jön ki) de viszont utána teljesen lagg mentes lesz a játék, 2 percig, aztán megint ez....

Pervert Alien ;)

Büdös Bohóc
félrenéztem a topikot, mikor a tippet adtam, másik játéknál gondoltam

ellenben nekem is volt ilyen bug, mutatok egy videót, erre gondolsz-e?: Ha igen, akkor cserélj videokártya drivert valami korábbira, próbáld ki másmilyennel is.

http://www.youtube.com/v/SfI1cULejyc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Vagy netán jobb Minõségû Processzor hûtõ kéne?!

Pervert Alien ;)

Arra már rájöttem hogy ezt csak a Gta Iv csinálja nekem ( 10 másodperces lagg, 1 percenként).
Valami beállítás lehet rossz.......vagy már én se tudom......

Pervert Alien ;)

masterthief
Driver hiba nem lehet. Ha nem jól van telepítve a driver, akkor kék képernyõ fogad azt kész. A driverhibát azt netezés közben is észre lehet venni, vagy ha filmet nézel, stb.
-Szerintem a tápegységgel lehet gebasz, de azért jó lenne tudni, hogy milyen videókártyán tolod.
-4Gb ram elég neki.
- Azon meg ne csodálkozz, hogy zabálja a proci memóriáját. Game Booster pedig nem GTA IV-hez való. (nagyon bivaly Pc-n még ad pár+fps-t, de az már tényleg ritkaságba megy)

somdav95
steam-en akcióba másfél euro körül osztogatták a játékot csomagba (énis akkor vettem meg..):
Létrehoz magátol mindent, neked csak egy mail-t + jelszót kell beírni.
Plusz frissitíseknél is jelez, de steam-en úgyis a legfrissebb van mindig..
Manapság már nem éri meg a dobozos verzióval nyüglõdni :)

próbálom elindítani ,kiírja, hogy update-lni kell a profilt. Bakker, most csináltam meg de semmi baj, megcsinálom.
Lefuta a dolog. Hibával elszáll az egész game.
Semmi baj még egyszer megpróbálom, és ezután mégegyszer, majd harmadszorra sikerül ) nem tudom miért ugyanazt csináltam mint eddig) de a játékról eltûnt a magyarítás. Hát egy nagy káromkodást ide....
De optimista vagyok... Volt valakinél hasonló???