Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
\"Errõl van szó!\"
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ehh, ezt nem gondolod komolyan! :DDD
#41376: Nem vágom, most így hirtelen a diagnosztikai hibádat, de nézd meg, hogy az adott part rar-jai közül az utolsó kivételével megegyeznek-e a méretek. Meg, hogy pontosan melyik rar fájl kibontásánál írja ki a hibát.
Amúgy egyszerû: biztonsági másolat készítése az eredeti fájlokról (amúgy is ajánlott) és bemásolni a mod-olt fájlokat és megnézni, hogy fut-e a játék.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
20:00 REPS0L: ha a winrar diagnosztikai hibát ír
20:00 REPS0L: attól tuti sérült a file?
20:00 REPS0L: mert kitömörítette
20:01 REPS0L: de nem merem használni
20:01 REPS0L: mert elbaszhatja a játékom így a mod...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Érdekességként mondtam...:)
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
irtam hogy elég sok a bajom a gta-val teljesitmény terén.
most nagyjából sikerült belõni a dolgokat és 30-40 fps-el megy ,beakad még néha ha forgalmas helyen vagyok de nem vészes.
leirom hogy sikerült nagyjából müködésre birnom :
1. a safehousbe maradtam vagy 5 percet ,hadd szedje magát össze a gép :D
2. kimegyek az utcára körbenézek párszor ,futok egy kicsit, betöltõdik a dolog.
ezek után már megy 50 fps-el is idõnként.
1.03-as patchet használok mivel nálam az 1.04-essel kb 10 fps-el lassabb lett a játék.
beállitások:
\"Errõl van szó!\"
meg DBZ-t :D
Racism is a weapon of mass destruction!
Az R*-t meg a microsoft fizeti, azért gyártanak arra...mármint a gta4+dlc-ket.
Grand Theft Auto 4 The Ballad of Gay Tony
—————————————————–
Call of Duty Modern Warfare 2
Dragon Ball Z: Raging Blast
Left 4 Dead 2
2istenjo honap :D (L)
Forza.
Amúgy nem hiszem, hogy csak konzolra adnának majd ki játékot
A pc játékokra szerintem még mindig sokkal nagyobb a kereslet... lehet hogy sok a warez (x360on is... egyedül ps3-on nincs, de ps3a is alig van valakinek(M.O.-n sztem)) de attól még ugyan úgy vásárolják az emberek a játékokat pcre, fõleg a multi miatt...
és szerintem még mindig több az olyan ember, akinek csak pcje van, mint valamilyen konzolja is esetleg
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
sõt sokszor amikor omlik az egész ott is egy link, hogy keressen megoldást a hibakódra bizonyos programokban.
púúúúú
Nekem miért írja ki amikor elindítom, hogy a windows problémût észlel??(Amúgy a game eredeti!)
TDU NICK:anudis0000[hun]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Am a RelaizmIV óta megpróbáltam volna berakni kettõ autót. Egy Golf 2-t, ami nemtom összejött-e, mert játszottam utána vagy 1 órát és egy darabbal sem találkoztam. Aztán beraktam volna az Infernus helyére egy Murcielagot (egyelõre csak a 2 fájlt másoltam be hozzá, a handling, meg a vehicles fájlok buherálásával még nem foglalkoztam), ami elméletben össze is jött, viszont a játékban továbbra is az alap infernust látom a parkolómban.
Szóval vagy én vagyok a hülye vagy a RealizmIV kavar be és nem komálja az egyedi kocsikat.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amugy is, ha a különbözõ számitógépes agytrösztök jóslata bejõn, akkor hamarosan befelegzik a PC játékoknak és csak konzolokra fognak fejleszteni. Sokan mondják már ismerõseim is, hogyha játszani akarsz, akkor vegyél konzolt, ha/és meg dolgozni avgy netezni ahhoz meg vegyél egy laptopot.
Leginkább úgy lehetne erre a vitára pontott tenni, hogy mindenki készit egy 30 másodperces kisvideót a játékáról, és megosztja azt vmi videós portálon. Hozzácsapva egy képet, hogy ezek a beállitások.
OFF.
Amugy én már napok óta úgy játszom, hogy csak 1.0.3.0 ig telepitettem fel a patcheket, és ami ezekene kivül fent van, az a VisualIV 1.4, és a enhanced trafic 1.1. Ebben csak 2 fájl van, ami beszabályozza, hogy melyik városrészben miket tudsz vezetni, és aktiválja a városi buszforgalmat. Ennyi és nagyon szépen fut (most én is mondtam valamit <#hehe>#hehe> ) egyedül a nagyvárosban érezni, hogy kicsit beleassul.
Amugy voltatok már vmi haveral berúgni a városban a játékban? <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2> Óriási! Ahogy hullámzik a kép, meg ahogy Niko jár! Föleg vezetni egy élmény úgy! Nekem múltkor valami zsaru pisztolyt fogot rám, és mintha olyasmit mondott volna, hogy veszélyt jelentek az utcán! <#buck>#buck>
ASUS P5B - CORE 2 DUO E6550 2.8 GHZ - ASUS RADEON EAH4850 512 RAM - 2x2GB KINGSTONE RAM 800 MHZ
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
amúgy meg azt a vga-t full kihasználja az általam említett 4 magos cpu (phenom II),
HÁZ MI A RETEKNEK KÉNE, HA FELÚJÍTANI AKARSZ?
Alaplapot meg mondtam, hogy tudok ehhez 20 körül, de mivel még mindig nem a 125 ezres kategória volt amit említettem, fel lehet tolni 25kig az árakat, na ott lehet találni jó vételt.
púúúúú
A játék vásárlásán agyalok.
Ezzel a konfiggal - AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz), 2 Gb DDR2 800 MHz memó, GeForce 9600 GSO 384MB, XP SP3 (frissített), Nvidia 190- es driver - mire számíthatok (kb)?
Egy jo videokártya ami kihasználja a procit és vissza, az már 40-50ezer ft..
Ház is kell neki..azis 15ezer..és az alaplapot is rendesre lehet cserélni, akkor meg azis 40ezer körül van.
20+25+40+17+20 123 ezer forint
ha ez neked nem közép kategória.... talán romániában élsz vagy mi? :)
púúúúú
Egy mai középk. kb: C2D(valami 2.6os), hd4xxx kari(nVidia szar:)) meg 2-3giga RAM.
És ez akár kiis jön 125e ftbol...mármint 4-5honapja vettem gépet ilyen árban, azota változtak is.
púúúúú
[merlinw.org]
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM