Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
valaki megtudna dobni egy trainerrel vagy vmivel amivel ki lehet kapcsolni a zsarukat ?

\"Erről van szó!\"

ghost001
Valaki szellmet látott? <#crazya>

Én továbbra is csak annyit utdnék tanácsolni az egészhez, hogy patchelés 1.0.3.0 ig (az 1.0.4.0.-t már nem) majd VisualIV 1.4. ami annyit tesz hogy kicsit szebb lesz minden, majd felrakni az Enhanced Trafic 1.1-et, ami engedélyez egy pár autót a játékban és lesz buszforgalom az egész városban. A lent leírt configomon nagyon szépen fut a játék, egyedül nekem is annyi a problémám, amit a többiek is irtak, egér ráncigálás kell miután kiléptem a házból. De gyorsan megjavul.

Ja és a beállitásaim: Minden high, kivéve a textura részletessége, a különbözõ distancék meg aszt hiszem 32, 50, 50, 4.

Ha majd egyszer sikerül, akkor feltolok egy képet róla, hogy hogyan néz ki nállam.

ASUS P5B - CORE 2 DUO E6550 2.8 GHZ - ASUS RADEON EAH4850 512 RAM - 2x2GB KINGSTONE RAM 800 MHZ

PsyPeti
Ok, köszi a segítséget!

fery02
Van ilyen, hogy :
1. Ultimate Textures v2.0, ami lecseréli a pálya textúráit részletesebbre, miközben több fps-sel fut majd a játék. Egyetlen hátránya, hogy 5 gigás anyagot kell leszedni darabokban.

2. Contig.exe:
Használata: Bemásolod a játék fõkönyvtárába, csinálsz róla parancsikont, majd a célba beraksz egy -s kapcsolót, és elindítod. Ha lefut, kész! Nagyjából azt csinálja, amit a töredezettségmentesítõ, 3-4 további FPS-t lehet vele nyerni.Contig

+Ha pl AVG vírusírtót használsz, mindenképp lõdd ki játék indítás elõtt.

Így hirtelen ennyit tudok, de ghost001 kolléga régebben írt egy elég tartalmas leírást.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

PsyPeti
Sziasztok!

Olyan mod-ot keresek, ami shadereket, textúrákat cserél le. Vagy esetleg a belátható területen megjelenített objektumok számát csökkenti. Lényeg h elviselhetõ sebességgel fusson a játék. Aki tud vmi kisebb/nagyobb modról kérem írjon! Nem tudtam mostanában figyelemmel kísérni a gta4es mod forumokat.

Köszönöm

Maxtreme
Szerintem meg olyan olaszos... Undorettó 😊

fery02
Szerintem szép. Olyan mûvészi.

tommygear
<#wilting>
REPS0L
jaja elég gusztustalan szerencsétlen.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Még mindig imádom a robbanást a játékban😊

De a csaj gagyin néz kiXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

REPS0L
1440x900, medium-high, a víz van azthiszem csak lowon, 30 fpst kóstál, néha becsúszik a 25 körüli érték is

REPS0L

bertino
graf beállítások és az fps ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

The Protector
igen fennt is van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

REPS0L
Ultimate Texture pack
RealismIV
Enviroment mod

amd 6000+ 3.0g, 8600 256, 2gb ram

jana4
Egy utolsó kérdés: neked milyen géped van? <#vigyor2>

Üdv,
jana4

jana4
Nagyon szép képek. gondolom használsz valami módot, nem? <#buck><#nevetes1><#vigyor0>

fery02
A mi verziónk szebb (viszont ugye erõsebb gép kell hozzá), egyre több mod érkezik hozzá, DLC-krõl egy darabig még csak álmodhatunk.

Gideon Wieth
és mi a különbség ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

adikakk
hy all
elkezdtem gta 4 ezni
elsö kép tölem

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

bertino
igen.

Gideon Wieth
Sziasztok!

van valami különbség az Xbox360as és a PC-s game között ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ronso
Hát ez megazsir 😊D

Sakkoo.......Baszkiiii

REPS0L

Carloska
amd dual core optimizer halottál már róla? 😄

ronso

Sakkoo.......Baszkiiii

The Protector
XD
Mellesleg az az alaplap nem kezeli rendesen a 2magos procikat egy bizonyos GHz felett és szorzóhibát okoz.Tudom mert nekem is olyan van.Így kurvaélet h egy csomó játék azt csinálja rajta h begyorsul majd lelassul.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
avg szégyen
fery02
Igen ám, de Nod32-t nem lehet kikapcsolni. 😊
Daemon tools am minimálisan lassítja csak a rendszert, inkább az AVG hoz jelentõs gyorsulást. Ezt tapasztalatból írom.

DeerHunter01
am próbáljátok meg hogy kikapcsoljátok a virusirtót meg a deamon toolst vagy minden olyan progit ami nem kell ,nálam az AVG + Daemon Tools kikapcsolás hozott +5 , +10 fps-t

\"Erről van szó!\"

fery02
Hogy New York-ot kapjál. Am keress rá youtube-on, ha érdekel.

Amugy egyszer már kijátszottam, de akkor letöltött verzioval.
nekem olyan nincs
minek?😄

fery02
Egy konfig részletes leírással talán még segíteni is tudnánk.

#41396: RealizmIV óta New York

bertino
képet.

Sziasztok!
Valaki segítsen már: elindítom a game-t de kiírja hogy a windows megoldást keres a problémára( a game eredeti)
nem, ez Liberty city

bertino
pont jóóóóó

-.-

fery02
Ehh, ez New York, nem Silent Hill. Mi ez a nagy sötétség? <#idiota>
Ráadásul a leghangulatosabb helyen, ahol az éjszakák is nappalok (lennének) a sok világítástól. 😊

fery02
Én is mondom öcsémnek, hogy úgyis itt van most NFS Shift, abban akarjon menni Murcielago-val, meg Veyronnal. De nem, neki szükséges, hogy ki tudjon az autókból szállni, meg, hogy tudjon velük bóklászgatni. Szerencséje, hogy már amúgy sem játszok annyira a GTA IV-vel, így engedtem mod-olgatni a játékot. De pl szerintem is elég furcsa már így az egész hangulata. Pl fura ezekre a kocsikra ránézni, eredeti autók mellett látni. Valahogy egészen nem illenek a képbe, legtöbb túl világos, a részletességük miatt rettentõ zavaró az élsimítás hiánya, meg így már fenn áll az a probléma, hogy az utcákból legtöbbször vagy csak Taxi-t látok, vagy pedig olyan jármûvet, amivel én is megyek.

szar
ban

HEMAXXI
ELADÓ A SZÁMITÓGÉPEM akit érdekel az irjon pls A SZÁMITÓGÉP TELJES TULÉAJDONSÁGA😛ROCI:AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4400+VIDEÓKÁRTYA:ATI HD 4850 512MB DDR3+350GB -OS MEREVLEMEZ+2GB MEMORIA+MSI K9N SLI ALAPLAP+TV-TUNNER+ TRUST EGÉR + GENIUS BILLENTYÛZET+DVD-ROM DVD R RW AZ ÁR IRÁNYÁR! 75000ft

TDU NICK:anudis0000[hun]

bertino

jaja nálam is már kötelezõ az egércibálás amint kilépek😄

Pedig messze nincs 33 minõségi autó még... egy csomónak el van bazva a méretezése, vagy messzirõl csak egy szürke kocka látszik helyette, vagy a kerekei nem látszanak messzirõl, vagy pl jónéhánynál szar a törésmodell, nincs rendesen beállítva a külsõ nézetes lövöldözéshez a nézõpont aztán az autó mögül kell saccolgatni hova lõssz... De van olyan is, amihez képtelenség rendes handlinget írni, mert mindig bénán viselkedik...
fery02
Igen, ez valószínûleg mindenkinél így van az elején.

Azt hittem, hogy a RelizmIV mod mellett eléggé betesz majd a játéknak pluszba még a 33 új kocsi, de kellemeset csalódtam. Egy csendes parkolóba egymás mellé "le spawn"-oltam mindet és még csak be se lassul, pedig kegyetlenül néznek ki látványilag. Képet elfelejtettem készíteni. :/

DeerHunter01
oké, csak mondtam 😄

amúgy mikor kimegyek az utcára még szaggat egy kicsit, körbeforgatom az egeret párszor és megjavul.

jah és 30-50 fps folyamatosan.

\"Erről van szó!\"

fery02
Így van.

Am teszteltem, hogy a RealizmIV mod-dal mûködnek-e az autók, így fogtam magam és beraktam 33 db egyénileg kiválasztott kocsit. Mind mûködik.

bertino
úúúú ez elég konkrét!

REPS0L
valaki ötlet?