Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erről van szó!\"
Én továbbra is csak annyit utdnék tanácsolni az egészhez, hogy patchelés 1.0.3.0 ig (az 1.0.4.0.-t már nem) majd VisualIV 1.4. ami annyit tesz hogy kicsit szebb lesz minden, majd felrakni az Enhanced Trafic 1.1-et, ami engedélyez egy pár autót a játékban és lesz buszforgalom az egész városban. A lent leírt configomon nagyon szépen fut a játék, egyedül nekem is annyi a problémám, amit a többiek is irtak, egér ráncigálás kell miután kiléptem a házból. De gyorsan megjavul.
Ja és a beállitásaim: Minden high, kivéve a textura részletessége, a különbözõ distancék meg aszt hiszem 32, 50, 50, 4.
Ha majd egyszer sikerül, akkor feltolok egy képet róla, hogy hogyan néz ki nállam.
ASUS P5B - CORE 2 DUO E6550 2.8 GHZ - ASUS RADEON EAH4850 512 RAM - 2x2GB KINGSTONE RAM 800 MHZ
1. Ultimate Textures v2.0, ami lecseréli a pálya textúráit részletesebbre, miközben több fps-sel fut majd a játék. Egyetlen hátránya, hogy 5 gigás anyagot kell leszedni darabokban.
2. Contig.exe:
Használata: Bemásolod a játék fõkönyvtárába, csinálsz róla parancsikont, majd a célba beraksz egy -s kapcsolót, és elindítod. Ha lefut, kész! Nagyjából azt csinálja, amit a töredezettségmentesítõ, 3-4 további FPS-t lehet vele nyerni.Contig
+Ha pl AVG vírusírtót használsz, mindenképp lõdd ki játék indítás elõtt.
Így hirtelen ennyit tudok, de ghost001 kolléga régebben írt egy elég tartalmas leírást.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Olyan mod-ot keresek, ami shadereket, textúrákat cserél le. Vagy esetleg a belátható területen megjelenített objektumok számát csökkenti. Lényeg h elviselhetõ sebességgel fusson a játék. Aki tud vmi kisebb/nagyobb modról kérem írjon! Nem tudtam mostanában figyelemmel kísérni a gta4es mod forumokat.
Köszönöm
De a csaj gagyin néz kiXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
RealismIV
Enviroment mod
amd 6000+ 3.0g, 8600 256, 2gb ram
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
elkezdtem gta 4 ezni
elsö kép tölem
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
van valami különbség az Xbox360as és a PC-s game között ? 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mellesleg az az alaplap nem kezeli rendesen a 2magos procikat egy bizonyos GHz felett és szorzóhibát okoz.Tudom mert nekem is olyan van.Így kurvaélet h egy csomó játék azt csinálja rajta h begyorsul majd lelassul.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Daemon tools am minimálisan lassítja csak a rendszert, inkább az AVG hoz jelentõs gyorsulást. Ezt tapasztalatból írom.
\"Erről van szó!\"
minek?😄
#41396: RealizmIV óta New York
Valaki segítsen már: elindítom a game-t de kiírja hogy a windows megoldást keres a problémára( a game eredeti)
Ráadásul a leghangulatosabb helyen, ahol az éjszakák is nappalok (lennének) a sok világítástól. 😊
ban
TDU NICK:anudis0000[hun]
Azt hittem, hogy a RelizmIV mod mellett eléggé betesz majd a játéknak pluszba még a 33 új kocsi, de kellemeset csalódtam. Egy csendes parkolóba egymás mellé "le spawn"-oltam mindet és még csak be se lassul, pedig kegyetlenül néznek ki látványilag. Képet elfelejtettem készíteni. :/
amúgy mikor kimegyek az utcára még szaggat egy kicsit, körbeforgatom az egeret párszor és megjavul.
jah és 30-50 fps folyamatosan.
\"Erről van szó!\"
Am teszteltem, hogy a RealizmIV mod-dal mûködnek-e az autók, így fogtam magam és beraktam 33 db egyénileg kiválasztott kocsit. Mind mûködik.