54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • allock #44171
    Francisnál még van küldi szerintem legalábbis nekem maradt 40%on állt a küldi része mikor fejbelőttem :D
    de esc-t megnyomod és a brief részen asszem találsz infókat hogy ki merre hány %
    de ha jót akarsz csinálsz egy külön mentést Francisnak meg Derricknek :D
  • Bal0924
    Van valami befolyás vagy akármi a folytatásban, ha Francis vagy Derrick ölöm meg?
  • rvn
    Sztem azzala 3450 el meg se próbáld...
  • allock #44168
    GTA 4 FATAL ERROR: WS10 ?
    games for windows livet töröld le teljesen, majd szedd le a legfrissebbet
  • jo01
    Helló
    Lenne egy olyan problémám, hogy mikor felrakom a GTA 4-et és megpróbálom elindítani nem csinál semmit vagy kiír egy hibaüzenetet,hogy Fatal error ,eg ijenek de legtöbször nem csinál semmit.
    Windows XP SP3 van a gépre telepítve és a videókűrtya egy ATI HD 3450 512MB DX10 SM4,0
    A választ előrre is köszi
  • allock #44166
    kisvárda city :)

faqban lévő texture packot érdemes felrakni?
  • ldavid
    most már fejezd be bazmeg kurva unalmas vagy
  • longhaul
    SL felhasználói adatlapja
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: fiú
    Város: Kisvárda

Honlap:
  • longhaul
    A mélységes kurva anyátokat! SÜN!
  • SL
    carbonreg
  • tommygear
    nem vicces már
  • kukorica86
    3870 el hogy lehet menteni? mer nekem azt írja ki hogy cpu limitbe ütköztél, cserélj processzort, pedig tegnap délelőtt édesanyámmal kicseréltük egy i5 750ra, tuttam hogy kevés lessz de nem telet i7 920re mer elfogyott a nyugdíj, hogy mentem most el a játékot? MÉG ASZT IS MONTA EÉDESANYÁM HOGYHA KIVESZEM A HANGKÁRTYÁT ÉS RÁVEREM ÉS VISSZARAKOM AKKOR ELMENTI, IGAZ EZ?
  • Drift Elek
    min graff 20 fps
    mivel ettől a lifegéstől semmit nem látok még nem élvezem
  • fery02
    Ez esetben biztos nem ilyen féle probléma van.
  • fery02
    ...és hogy fut? Mennyire élvezed?
  • Zeller01
    Hersz!

Ennél a küldetésnél tartok, hogy I'll Take Her.
    itt
    Sajnos elrontottam és mind a ketten meghaltunk. Most, hogy kijöttem a kórházból nem jelenik meg újra a küldetés ikonja, de Packie állandóan mégis hívogat. Az interneten kikeresem a csaj számát, de nem veszi fel. Lehet ezen mégis valahogy megoldást találni?
  • allock #44155
    vagy kikéne tisztítani a billedet
    vagy kinyomni a kormányt esetleg joystickot :)
  • tommygear
    5-6k már csak
  • Drift Elek
    ja csak nem vagyok 1 pénzeszsák
    meg nem dobok ki pénzt olyanra ami nem biztos hogy fut a gépen és nem biztos hogy élvezni fogom!
  • tommygear
    nemkéne warezolni, megveszed és jó lesz
  • Drift Elek
    Szevasztok! Lenne egy kis problémám!nemrég raktam fel a játékot és rengetegszer gondol 1és elkezd "lifegni" a kép (olyan mintha a kamerát lóbálnák a levegőben a gta vc-ben volt ilyen amikor valaki lerobbantotta a karját és azt kellett valahova elvinni)
    a másik meg hogy beragad a gáz
    ülök a kocsiba és megy magától nyomom a féket akkor olyan mintha a féket meg a gázt nyomnám 1szerre ha kiszállok akkor az emberrel semmit nem csinál de ha újra beülök 1 kocsiba megint ez a szitu!

a válaszokat előre is kösz!
  • fery02
    LOL akkor nekem miért csak a mentésemet kellett visszamásolnom?
    Jah mert van eredeti CD kulcsom LIVE-hoz, ami így online tud tárolni dolgokat mentéssel kapcsolatban is, így nekem ezzel a részével nem kell foglalkoznom.
  • Snexi
    miért csinálsz mindig fehér csíkot a kép szélén?
    attól még mert amikor a paintba beilleszted és lelóg a széle,nem fogja levágni amikor elmented
  • MerlinW
    Kicsit visszaolvastam. Könnyesre röhögtük magunkat a kollegákkal..
    Komolyan végighallgatnék egy hosszabb longhaul - janika beszélgetést
    Őket olvasva olyan szépnek és okosak érzem magam
  • allock #44147
    69.7%-nál vége lett a fő küldetés szálnak Pegorino halálával, asszem :D bejött a stáblista vagy mi x)
    Brucie a legjobb :d
  • RYO21
    LOL ez probléma nem a törés miatt van.
  • fery02
    Ha eredeti játékod lett volna, akkor nem lett volna ilyen problémád. :P
  • allock #44144
    hát remélem lesz valami, mert már 5órája nem történik semmi de már mindegyik szigetre át tudok menni :/
  • Synit HUN
    Még nincs vége. Garry egy másik testvér. 5-en vannak ők testvérek a csajjal együtt. Vmi történni fog biztos.
  • allock #44142
    help
    game progress 62.81%
    roman küldetései 80%osak és valami gerry nevüé 40%-osak
    szerintem ez a gerry a rendőr fószer testvére volt akit kinyírtam mikor választani lehetett :D:D

ennyi lenne a játék vége?
    mi van Dimitrivel? vagy elrontottam teljesen a végigjátszást?
    vagy a respectet meg like-t kell felfelé tornázni mindenkinél?
  • zsotesz
    szerintem a live-os szarság miatt. Én egy windows újratelepítés után a saját mentésemet sem tudtam használni mert a hozzá tartozó live-os profilomról nem csináltam másolatot, így az a win reinstallal ment a levesbe.
  • tommygear
    uncsi má alreg
  • longhaul
    Vegyél Ati kártyát! De nálam befucsolt, de jó ég!!
  • szargame
    Sziasztok! Az miért van, hogy letöltök egy mentés és azt írja, hogy load failed? váalszt előre is köszönöm.
  • janika1972
    Pedig olyan jól néz ki a Far cry 2-ben a directx 10,még az izzadságot is lehet látni az emberek bőrén....
  • adamq01
    Én a tomo05 hozzászólásában foglaltakra mondtam h azok közül Ati-t vegyen.
  • adamq01
    Van itt egykét félre értés.
    "Am a 10.1 szart se ér." Ez relatív, mert dx10.1radeonoknak driveresen megoldható lenne h támogassa a dx11-et is és azért az hasznos tud lenni :) csak sajnos most úgynéz ki, h ati nemfog jófejlenni mert félnek, h nemvennék a dx11-et :(
  • figure85
    Mondjuk a DX 10.1 akkor ér valamit ha ha DX 10.1-es játék fut alatta.
    Viszont a GTA IV tudtommal DX 9 -et használ. Tehát nem ettől lesz gyorsabb/lassabb a játék.
    maga a DX 10, 10.1, 11, arra lett igazából kitalálva hogy felgyorsítsa az adatfeldolgozást (+ pár új effekt).
    Viszont a programozok többsége lusta megírni ebben. Pedig elméletileg azonos konfiguráció mellet gyorsabban kéne hogy működjön mint DX 9 alatt.
  • n3whous3
    még hírből sincs következő rész te észkombájn
  • BIZ0906
    Hát kb átnevezgetésekkel nem fogják már kb 2 éve xD