Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud egy normális cracket a játékhoz?
Off:
"Resolution 1280 x 720 @ 20 -30 fps
Texture Quality Medium
Reflection Resolution Medium
Water Quality Medium
Shadow Quality High
Render Quality Low
View Distance 21
Detail Distance 10
Vehicle Density 33
Shadow Density does not exist on the Xbox 360
Definition off
Vsync off"
Amugy elmondom hogy NINCS 1játék a világon ami kihasználja az X360 és a Ps3 hardware kapacitását.
Viszont a Crysis 2 eléggé kiakarja(az elsö crysis Konzolra<#hehe>#hehe>)
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha eredetid van banner alatt ottan van 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hogy lehet megoldani azt hogy ne kelljen a játék elindításához a DVD? Mert ami van NO-DVD launcher nekem hibát ír ki.
...::::::...

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Cence (#41317): a fák addig zavartak csak, míg fent volt az Environmemt mod, most már ok minden.
Majd ma kipróbálom, hogy ha berakok egyéni modelleket, hibáznak-e a játékban.
Viszont ezzel a mod-dal már nagyon hiányzik az élsimítás. Látom, hogy a mod mellett van egy külön Anti Aliasing mappa, de abban a fájlt állítólag valami Rivatuner mappába kell bemásolni, amit mintha még csak nVidiáknál láttam volna..
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
gixer ütött a gépezetbe, le akartam törölni a játékot, hogy újra rakjam,de nem engedi magát letörölni, és valami secuROM-os idióta hibaüzenetet ír ki! hogy a francba tudnám leszedni a játékot másképp???
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
én használok realizm 4-et én ugy löttem be hogy a fényerõ a felénél van a kontraszt pedig 1esen van.
nekem igy tetszik a kép,de mint ahogy írtad ez izlés és monitorfüggõ.
menj át a warez topikba ott kérj linket.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
vki belinkelne egy jóóó gta 4 torrentet ami nem beta alpha stb hanem full game es nem szarul rakták fel
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Kár, hogy nincs olyan beállítás a mod-ban, hogy "multiplayer", ami mondjuk a játékmenetet átmenetileg visszaállítaná az eredetire, hogy pl egyformán sérüljünk, meg ugye az autók is az eredeti módon viselkedjenek.
ghost001 (#41303): Nem arra gondoltak, csupán félreértelmezés volt, nem programról volt szó. Amúgy a Contig.exe az egy teljesen biztonságos, Micro$oft-os progi, ami annyit tesz, hogy bármelyik könyvtárba bemásolva, parancsikonból futtatva a progit, defragmentálja a könyvtár tartalmát.
Videót a Fraps-sel készíthetsz (bármi 3D-s alkalmazásról), de a Fraps által készített videóknál ne lepõdjél meg, ha akár egy pár perces videó is gigákat foglal a gépen. Ez ugye a tömörítetlenség miatt van, utólag kell õket pl VirtualDub-bal átkonvertálni Xvid, vagy DivX kodekkel a radikális fájlméret csökkentés érdekében.
ASUS P5B - CORE 2 DUO E6550 2.8 GHZ - ASUS RADEON EAH4850 512 RAM - 2x2GB KINGSTONE RAM 800 MHZ
Én utána olvastam és ez nem lõ be semmilyen grafikát, csak defragmenteli a játékot. Legalább is igy olvastam angol fotumokon. Én tegnap megint alkottam, nem csináltam mást, mit install game, install 1.0.3.0. patch, és install VisualVI 1.4. Na jó, meg egy fájlt cseréltem ki, ami a forgalomért felelõs, ez is egy modban van, méghozzá az Enhanced Traffic. Engedélyez egy pár autót és lesz buszforgalom a városban. De az alap grafikához nem nyúltam, ée nagyonb szépen fut a játék.
Kérdés hozzátok: milyen programmal lehet avi/mepg videót csinálni a játékról? Mert sokat beszéltem, hogy igy meg úgy fut nállam a játék, de szeretném videóval is alátámasztani a történeteim. <#vigyor3>#vigyor3>
ASUS P5B - CORE 2 DUO E6550 2.8 GHZ - ASUS RADEON EAH4850 512 RAM - 2x2GB KINGSTONE RAM 800 MHZ
belépsz a gameba Options Graphics és ott van egy olyan 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
2. a te procidban 6mb l3 cache van, az enyémben 2mb
3. erõs gépen valóban szebb
kandurex: 2005 november
Forza.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
volt nekem is 360am ég és föld a grafikája.sztem pc-n sokkal szebb,de ez az én véleményem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(azon a 360on, ami novemberben lesz 4 éves. 4 éves pécén nemhogy a gta4, de mi fut el egyáltalán?)
Forza.
az a 20-30 pedig inkább 20-40 - nem mintha ettõl jobb lenne. viszont akkora beszaggatások, mint pécén, nincsenek
Forza.
de azért nextgen gép <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
X360-on ilyen beállítások mellett fut a játék:
Resolution 1280 x 720 @ 20 -30 fps
Texture Quality Medium
Reflection Resolution Medium
Water Quality Medium
Shadow Quality High
Render Quality Low
View Distance 21
Detail Distance 10
Vehicle Density 33
Shadow Density does not exist on the Xbox 360
Definition off