Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy ne csak én értsem a kérdést: van 3 letöltött autó aminek ugyanaz a neve, vagyis ugyanazt a fiktív autót cserélné le. Próbáltam, hogy simán átneveztem az egyiket egy másik jáékban szereplõ autóra, de "leállt a GTA4 mûködése".
Kérdés, hogy van-e erre valami trükk, vagy ez ilyen és ne is próbálkozzak?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
elõre is kösz.
üdv
Egyébként alapvetõen sz@rul van megírva a játék, ha visszaolvasol írtunk kismillió trükköt a probléma orvoslására.
Kezd a commandline.txt létrehozásával a játék könyvtárában, aminek a tartalma ez legyen:
-renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank
Ha ezután sem javul a dolog, olvass vissza/tovább.
[merlinw.org]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A méretekre érted ezt a Matchboxot?
Mert van egy kis kûlönbség pár autó magasága között
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Annak idején én sorban tettem fel a javításokat.
Megosztom veletek a módosítót autóim
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az miért van, hogy vanak oylan bárok éttermek algonquinban amibe csak akkor tok bemenni ha egy spanommal megyek kajolni v drinkelni. normál játék közbe miért nem tudok bemenni ezekbe a helységekbe?
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Olyan gondom lenne, hogy eltûnnek a textúrák és tudom, is hogy cacheboost nevû progival lehet orvosolni a dolgot, de nem tudom hogy mit kellene csinálni vele.
Csak letöltöm és máris jónak kéne lennie?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://www.tenke.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX