Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#41804: Na ez érdekes jelenség ládde.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
TDU NICK:anudis0000[hun]
csak ez:
A(z) SecuROM Launcher hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
1. van sokféle hiba forrás securommal kapcsolatban
2. a securomos hibaüzik szinte minden esetben vagy adnak egy szép hibaüzenet kódot (pl error no. 8421 ezt csak így hasból írtam), vagy még linket is egy oldalra, amin le van írva, hogy mi lehet a hiba okozója
mi ugyan honnan tudjuk, hogy mi a hiba, ha csak annyit mondasz, hogy SZEKUROMOS, mikor van vagy 1000 féle dolog, ami gond lehet
púúúúú
Ugyanúgy dudálni kell a kurvinyca mellett???
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
telepítés majd ott rámész hoyg repair
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
esetleg egy korábbi mentésedet töltsd be és csináld meg megint vmelyik korábbi küldetést
avagy: nem eredeti a játékod?
púúúúú
Most ujrarakom a gépet mert vmeik nap bekapott egy vírust hátha jobb lesz mert van olyan progi is ami fut de azt se tom mi az, lehet hogy az is lefogja, bár lehet most hülyeséget mondtam <#wow2>#wow2><#nevetes1>#nevetes1>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
létszi valakiiiiiiiiiii 😊
Sakkoo.......Baszkiiii
olvastam valahol, hogyha húzzuk a procit, akkor a ramokat érdemes visszaosztani, mert különben a memória sebessége lesz a szûk keresztmetszet 😊 így is van. érdekes dolog. procim 2-rõl 2,67-re van húzva, ramot pedig viszaosztottam 667-re. de akár 533-ra is visszaoszthatom, és akkorsem akad. (800 felett már fagy a gép és nincsen rajta hûtõborda) 800-on egy idõ után akadozik a játék. akkor azt hiszem megvan miért akadt be néhány játék win 7 alatt is, mert alapból folyamatosan futottak, csak egy idõ után akár 3mp-re is beállt.
mondjuk a logikáját nem nagyon értem ennek a dolognak, de a lényeg, hogy mûködik!
ha van valami ötletetek létszi osszátok meg köszi elõre is
tud valaki konkrét orvoslást erre?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Köszi az infot!
Valamiért szaggat a játék, pedig dupla magos 3.4 Ghz procim van meg NVIDIA 9600 GT 512MB videokártyám, de a benchmarkba azt írja ki hogy a cpu usage 94%, video memory usage 96%
Régebben semmi probléma nem volt vele. Most mi lehet a baja?
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
hihetetlen, hogy már 1 éve megvan kb a játék és azóta sem sikerült rájönnöm a probléma okára.
8600gt 512-es kártyát hazsnálok, de végülis tökmindegy, mert hót folyamatos a játék, csak egy idõ után kezd el akadni, de nagyon. próbáltam pagefile-al is buherálni, másik vinyóra rakni, midnen szart és akkor sem gyógyul meg.
tud erre valaki megoldást? jó lenne tényleg.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
púúúúú
annó futott a gta 4
új vinyóm lett hát újra tettem a gammát
hiba:
A(z) SecuROM Launcher hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
ha van valami ötletetek létszi osszátok meg köszi elõre is
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan aktiváljam vagy mit csináljak vele hogy elinduljon online modban? Régen offline-ban játszottam de már nem emléxem hogy hogyan csináltam 😞
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
[merlinw.org]