Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
fps?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
másrészt 4 magos proci a kedvence a proginak
púúúúú
mien kell hogy maxon fuson jol?mit cseréjek?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
ezen a gépen jol menne a gtaIV?
GIGABYTE GA-EP31-DS3L alaplap, INTEL CORE 2 DUO E8200 CPU, 4 GB DDR2-800 KINGMAX, GAINWARD 9600GT 512MB, SAMSUNG 4 TB HDD
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

A cargrp elmélet a következõ:
Van 2 default popcycle, ami minden területre igaz. Az egyik taxi, a másik a police. Amely autók ezekben benne vannak, azok bárhol szembe jöhetnek veled, akár egybõl betöltés után.
Ezután jönnek a regionális popcyclek. Ezek akkor töltõdnek be, ha MOZGÁSBAN vagy, és bemész egy új területre.
Ezután jönnek a gang és egyéb popcyclek, amik jóval kisebb számban, terület, idõjárás, és napszak függõen töltõdnek be.
A megoldás tehát logikus, a default (pl taxis) popcyclebe tegyük be a több autót is, amit látni akarunk. És ez mûködik is. Úgy kb 2 autóig... ugyanis úgy néz ki, hogy a játék csak lekorlátozza az egyes popcyclek variációját, és hiába rakok be a taxisba 8 féle autót, csak 2-3-at válogat be valóban a játékba. Azokból meg jó sokat.
Itt jön a képbe a vehicles.ide. Lekorlátoztam a 8 féle autót 5/5-re, gondoltam igy kénytelen lesz mindbõl berakni, fõleg ha felteszem a traffic densityt maxra. Hát nem. Ebben az esetben ugyanúgy csak 2-3 autóból rakja be az 5-5 darabot, viszont
a.) vagy szépen kiegészíti a police popcyclevel (ami szintén mindenhova igaz) és ezt kapjuk:
b.) vagy szinte üresek az utcák a 100-as traffic ellenére...
Per pillanat szerintem a vehicles.ide okozza a gondokat. Ebbe ugye több autós mod is belepiszkál, és szerintem minél több autó le van korlátozva darabszámilag, az engine annál kissebb variációkban gondolkodik. Nekem legalbábis most így tûnik, szóval még tesztelni kell. Most ott tartok, hogy a vehicles.ide-bõl visszaraktam a gyárit, ahol szinte semmilyen jármû nincs létszámban korlátozva, és a cargrp-ban csak 1-1 popcyclet bõvítek 1-1 modellel, hogy lássam milyen hatása van.
Pl a cargrp-be a taxi popcyclebe berakod a bus-t, az elég szépen mûködik. Csak nem túl praktikus, ha ugyanakkora számú buszt engedsz mind taxit (a vehicles.ide-ben), mert akkor alig lehet közlekedni tõlük.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Megoldás erre nincs, de jó is ez így.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Sakkoo.......Baszkiiii
Próbaképp ma betettem egy autót a játékba,mindent a leírás alapján csináltam,mégsem stimmel valami. Elindítom a játékot,elõjön a kis fekete ablak,aztán eltûnik,és nem történik semmi,a játék nem indul el..
Ha használsz commandline.txt-t akkor ne ird bele az -availablevidmem parancsot nekem ekkor szokott kifagyni a játék.
Nekem Visual 4 1.3 és 15 real car mod van fent.De nem hiszem el hogy senki sem tud javaslatot a hibára!?
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Sakkoo.......Baszkiiii
Nem tudom hogy találkoztatok-e már azzal a problémával,ha valódi autókat teszek a játékba,akkor a forgalomban közlekedõ autók kb 90%-a taxi,a maradék 10 pedig vagy az a verda amivel közlekedek,vagy rendõrautó!Ez miért lehet?Köszi elõre is!
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"