Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már akkor is inkább csak délutánonként-esténként voltak fent elfogadható mennyiségben (valószínûleg a gépigénye miatt is van ez).
Ebben a topikban igazából sohasem voltak nagyon szervezések, összejövetelek. Legalábbis komolyabb még nem volt, mindig csak max pár emberes (3-4) sg-s játék alakult ki, az is csak nagyon elvétve.
A TDU azért lehet népszerûbb, mert annak azért mégiscsak kisebb gépigénye van, ráadásul a vezetés élménye, a kocsikázás csapatostul ott eszméletlen hangulatos. Fõleg abban az egzotikus világban. Nem is csoda a sikere. Ott a lazulás, a kikapcsoló szórakozás a lényeg.
Bár itt is lehet, csak úgy játszogatni, arra van a Free mode. Csak azzal meg az a baj, hogy szinte mindenkinek az a szórakozás, hogy mutogatja egymásnak a mod-jait, meg csíterkedéseit. Leginkább gyerekek játszák inkább azt a módot, nagyon fárasztó tud lenni, ami ott megy.
Ha nekem is lenne kormányom, akkor valószínûleg engem is nagyon érdekelne a TDU. :) Majd egyszer.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Kicsit szokatlan megoldás igen, nem igazán egyértelmû.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Itt játszhatsz ugyanazzal a profillal single-ben és online is.
Single-ben nem találkozol egy darab online emberrel sem. Csak online játszva választhatsz különféle játékmódok közül, ahol ha vannak játékosok, láthatod alapból mindet.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nézegettem a fórumokat és a YouTube-t is és keresgettem a GTA4-et.
Szerintetek Számítógépen jobb játszani a játékot vagy PS2-n?
Mert majd lehet hogy vesszek egy ps2 potom pénzért xD :D
Elõre is kösz a választ :)
fotográfik kolomp edisön :D
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
4Ghz C2D, 9800GTX+
fotográfik kolomp edisön :D
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
feature grand theft auto
component gta IV dynaimic
file E: /gtaIV/data2.cab
error adathiba(CRC)
milehet a baj ??
púúúúú
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
púúúúú
Ha bemegyek a reptérre, miért kapok ezer csillagos körözést? Nem lehet eltûntetni?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem tudok multizni, haverommal lanoztunk mert neki nem eredeti!
Én meg megpróbáltam live-on és pl. ahol 4-en vannak már nem jó :| Belépni belép, de a játékosok listáján nincs semmi.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Még a megjelenés környékén mindenki buherálta a saját verzióját, minél több FPS szám reményében. Én most kezdenék újra neki, de sajnos nincs meg az a program, amit akkoriban ajánlottatok 4 processzoros gépekre. Be lehetett állítani rajta, hogy mind a 4 processzort megfelelõen használja a játék. Meg tudnátok mondani melyik program volt ez?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB