Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. : Z E L L E R : .
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Na meg win7-et használok.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
E8500
BFG 8800 GTS 512 OC
8 GB RAM
esetén mire számíthatok majd? Most tervezem ugyanis a kis E2180+2 GB RAM cseréjét a fentiekre. A VGA marad... egy darabig még.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
lehet h az befolyásolja!
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
(részletességrõl: nyilván nem 0-ra vett árnyékokkal gondoltam, h játszana... mert ugy nagyon otvar a gfx)
Forza.
ahogy játszom a játékkal egy idõ után olyan 5-6 perc elteltével a játék indítástól az fps-em megfelezõdik vagyis utcán olyn 20-25 fps-el megy jó esetben amikor meg eltelik ez az 5-6 perc utána lemegy 10-15 fpes re és nem is nagyon akar visszamenni!
sztem valami nagyon melegszik de az everest mindet optimálisnak mutat!
esetleg mire figyeljek oda hogy hány fokos legyen??
köszönöm
ÜDV!!
Magiszter, azért nem müködik a first person modeód mer az biztos 1.0.4.0 -ás patchez jó.
biztos kifogják majd adni a first person módot 1.0.0.4 -hez. csak várni kell :/
Singliben játszom. Ha elõveszem a telefont, hogy csalást aktiváljak, akkor 2 menûpont van:
-- multiplayer
-- video editor
Ha a videoeditorban eljutok a games for windows live-hoz, akkor az 5*5 karakteres termékregisztrációs kódot kellene beírnom, ....ami úgye nincs meg.
Tudna valaki segíteni esetleg?
Megköszönném!
Rendszert telepítettem és elfelejtettem az Xlive mappát elrakni csak a mentés mappám van meg :S
Van rá valami megoldás,hogy tudjam használni a régi mentésem?! elõre is köszi!!! Win7 et használok úgy írjátok le plz!
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Lenne egy problémám: Letöltöttem egy First Person Driver nevû modot a játékhoz .ASI fájl és .INI fájl formába. Hozzá feltettem az ASI loader nevû dolgot is. Azonban mikor indítanám a játékot hibával elszáll. Próba cseresznye képen letöltöttem egy ingame-trainert is szintén ASI és INI formában, majd indítottam a játékot (az elsõ modot addig kivettem.) és láss csodát megy és mûködik. Mi lehet a gond az elsõ moddal? Kipróbáltam a v1.0 és v1.1 változatát is de mindkettõ kinyírja a játékot már indulásnál. Esetleg az ASI loader-t kellene inkább cserélnem? Bár jobban szeretném ha a trainer és az FPD mod is menne egymással békében.
Szóval ötleteket várok hogy hogyan lehetne meggyógyítani a First Person Dirver modot?
feltéve ha cm-rõl beszélünk😄
még miliméterben is sok
ezt úgy szoktuk mondani hoyg akkora a max felbontása😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
és valaki segicsen mert 69.25%-nál megakatam mert nem adnak küldit:/
pls help
Newhous, amúgy én 1440×900 -as felbontáson szeretnék játszani, mivel akkora a monitorom.
és ha igen hogy?
púúúúú
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy ezen a gépen (körülbelül) mennyin' menne a GTA IV ? (ezt fogom majd megvenni, ha lesz rá keret)
Fontosabb adatok:
CPU: Intel Core 2 Duo E7600 3,06 GHz
VGA: BFG Tech GTS 250 O.C. 1 GB
RAM: Kingmax 4 GB
Elõre is köszönöm a válaszokat.
üdv.
És nem csak a RAM támogatás miatt..
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
csabu: 32bit sem fog sehiteni a "lassu" processzorodon. 4magos athlon2/phenom2 kell, ha ezzel akarsz elfogahdató sebességgel játszani
Forza.
Statistics
Average FPS: 40.17
Duration: 37.37 sec
CPU Usage: 97%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 800 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 24
Detail Distance: 36
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 191.07
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
File ID: Benchmark.cli
Amugy ennél nagyobb beállitásnál már lejjebb megy az fps,de azért ugy is élvezhetö!
púúúúú
Egy éve nem játszottam a GTA IV-el, mert nagyon felidegesített, hogy ilyen fosul lett megírva PC re . Most újra feltettem legújabb patchel, friss videódriverre, egy 64 bites win7-re, de sajnos azt vettem észre hogy nem lett jobb mint volt . Tudtok nekem segíteni hogy van e valami program amivel esetleg tudok még javítani valamennyit a játéksebességen, illetve milyen grafikai beállításokkal próbálkozzak a gépemen, hogy fusson lehetõleg szaggatás nélkül? A vas egy AMD Athlon X2 6000+-os 3100Mhz, 4 GB Ram, valamint egy Radeon HD 4850-es 1GB memóriával. Esetleg azt is megírhatnátok hogy ha lenne lehetõségem fejleszteni a gépemet akkor mit cseréljek és mire hogy elmenjen egész faszán. Gondolom a proci itt a gyenge láncszem...
elõre is köszönöm a választ
errõl szól a PC ipar.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
púúúúú
4 maggal elmenne full mindenen. 2vel meg mennie kellene faszán mediumon.
majdnem megfelelel aztmondja
Core 2 duo kétmagos a Quad pedig 4
a 4870 kb kétszer olyan jó mint a 3650😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ennél újabb szebb játékok szó nélkül elmennek. Resident Evil 5 full graph - kivéve antianalising - gyönyörûen futott. Pedig annak a GTAnal jobb cucc kell!